Σε γενικές γραμμές η κατάσταση έχει χειροτερέψει παρά πολύ εδώ και χρόνια. Ούτε ίνστα ούτε σκατίνστα πιάνει τόπο. Έτσι κι αλλιώς όσοι ζητούσαν ίνστα και σοσιαλοειδή παπάτζες, το έκαναν σαν τακτική για να ανεβάσουν την γκόμενα με τρόπο ώστε να κολακευτεί και να πιάσουν συζήτηση. Γνωστό αυτό αλλά πλέον δεν πιάνει. Για την ακρίβεια δεν πιάνει τίποτα. Το μόνο που πιάνει ελάχιστα ως απόδοση είναι να πας να ριχτείς ύπουλα και θολά για να γαμήσεις. Δηλαδή να μην λες πολλές μαλακίες αλλά απλά και ήσυχα. Εξάλλου τι νόημα έχει να ζητήσεις σόσιαλ; Καλύτερα ήσυχη συζήτηση. Αφού την ξεκινάει κάποιος (το νορμάλ αυτό είναι), ας μην καταλήξει στα σόσιαλ. Προσωπικά βλέπω ότι στις δουλειές οι γκόμενες είτε πελάτισσες είναι είτε προσωπικό, κωλοτρίβονται κάργα. Έχει πενταπλασιαστεί το φαινόμενο. Το πρόβλημα είναι ότι επιθυμούν μια καλή κουβέντα ή λίγη συζήτηση. Μην νομίζετε ότι όλες θα γαμηθούν. Βλέπω επίσης ότι με όσες μιλάω από όσες μου αρέσουν, το πολύ να γαμήσω περίπου 1 στις 20 ενώ παλιά ήταν 1 στις 10. Κι αν μας διαβάζει κάποια, έχω να πω ότι μόνο για γαμήσι είναι κι αν κι αυτό. Σιγά μην έχουμε την κάθε βρώμα να μας φορτώνεται. Χτες την έπεσα σε 8 και όλες ήταν μέσα στην τρελή χαρά. Τώρα θα ξανάρθουν απλά για μπίρι μπίρι και μόλις το χοντρυνω θα πάρω τ αρχίδια μου ενώ μετά βίας θα πάω για καφέ με μια για να την κολατσίσω (αν βγουν θα γαμηθούν πάντως διότι ήδη σε ξέρουν και σε έχουν δει οπότε δεν παίζει αναβολή όπως στα σόσιαλ). Δηλαδή βλέεεεεεεεεεεεπουμε!!!
Ως συμπέρασμα, κάθε μέρα μπορείς να μιλάς με 20-30 που σου αρέσουν από τις 700 που θα περάσουν κι από τις πρώτες ίσως γαμήσεις 1 άγνωστο πότε, ίσως και γρήγορα. Αυτά είναι τα ρεαλιστικά νούμερα που βιώνουμε. Αν δεν κάνεις έτσι, δεν θα γαμήσεις ποτέ καμία. Δηλαδή ότι κι αν κάνεις θέλει τρόπο και χρόνο. Από σόσιαλ απλά θα κάνεις λαϊκ και θα αυνανιζεσαι φιλε αναγνώστη. Εν ολίγοις γκολ στην έδρα τους (σόσιαλ) δεν βάζεις εκτός αν είναι πουτάνες κατ επάγγελμα.