Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Φιλε αν θες να μιλας μαζι μου θα μιλας ομορφα και θα σεβεσαι, και που μου απαντας χαρη σου κανω!
Τι να σεβαστώ?που ψηφίζεις νέα Δημοκρατία?που μας κατέστρεψε 4 χρονια ο καταραμένος ο κουλης,έβγαλε νόμους απαράδεκτους και το ζήτημα είναι ότι όλοι αυτοί οι σκατονομοι επηρεάζουν και τους υπόλοιπους που δε τον ψήφισαν και όλα αυτά για μερικά ζώα σα εσένα και τον άλλον που είπε στο νήμα ΝΔ ο Μητσοτάκης αλλα 4 χρονια επιτυχημένης πορειας δλδ να γελάνε και οι πέτρες με τις μαλακίες που λέει ο άλλος και το λαικ που κάνεις εσύ.Μπειτε μέσα στο καβούκι σας και θα σας επιτραπεί να ξαναβγειτε έξω και να έχετε άποψη όταν θα μάθετε να ψηφίζετε.

Τελευταία τροποποίηση:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Τιτάνας. Μία σπάνια εξαίρεση στον εσμό από μπουχέσες και κλαψουμούνηδες που κλαίνε μέχρι δακρύων για τη μαλακία που τους δέρνει .
Όλοι θα θέλαμε οι γιοί μας να γίνουν σαν εσένα και να μην είναι φρικαρισμένοι αγαπούληδες .

Μου θυμίζεις τα νιάτα μου στα 90s .

Είχα μία ρομαντική βραδιά στο ιστορικό κέντρο χθες ... με μερικά ποτά παραπάνω .... και γνωριμίες με εναλλακτικά τεμάχια
και νοιώθω πάλι παληκάρι
Να σαι καλά φίλε όντως ευτυχώς έχω μυαλό σε αυτό,δε κάθομαι να περιμένω δευτερόλεπτο καμία σαβουρα Ελληνίδα είναι τραγικό αυτό,μπουρδέλα και πάλι μπουρδέλα που έχω τη ευκαιρία να γαμησω πολλές φορές στη ζωή μου και πολλά μούνια.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Κοίτα , γενικά είσαι τεράστιος μάγκας όπως διαπιστώνω , εξαίρεση σε ένα λαό που πλέον είναι για τον πούτσο.
Ωστόσο, μεγαλώνοντας, ο χύστης , παύει να είσαι συναισθηματικός και ειλικρινής και πλασάρει στον κάθε καριολίδιο την παραμύθα που θέλει να ακούσει . Υπό αυτό το πρίσμα , μπορεί να δώσει στην ντίβα που λες την παπάτζα που γουστάρει , προκειμένου να την πιτσιλίσει.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και εγώ νιώθω περήφανος που δε είμαι άχρηστος Έλληνας να γίνομαι το παιχνιδάκι της κάθεμιας,οι Έλληνες μένουν αγαμητοι περιμένοντας μια βρωμοελληνιδα ντίβα οταν τους τύχει η οποία τον έχει φάει από κάθε καρυδιάς καρύδι nu-male στα 20-25 της και μετά ξαφνικά στα 30 της θέλει τους φυσιολογικούς η τσουλα αυτή και αυτός λοιπόν ο φυσιολογικος τη παίρνει έτσι όπως είναι για σχέση ενώ αυτός είναι αγαμητος έχει πάει δλδ το πολύ 1 ή 2 φορές σε ιεροδουλες,αυτό όλο είναι κατάντια τέλος.Ο σωστός ο Έλληνας γαμαει στα μπουρδέλα σύνολο 100 και 200 φορές και όταν του έρθει ντίβα τη χρησιμοποιεί μόνο για σεξ και ΠΟΤΕ για σχέση,σχέση μόνο καλά κορίτσια.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.848
Πόντοι
6.056
Ακολουθησες στρατηγικη ad hoc ενοικιασης γαμιστρωνας στο κεντρο; :headbaning1:

Με υποτιμάς. Έχω ξαναγράψει για κολλητό με σπίτι στην πλάκα !
Μετά από καιρό , εκτίμησε τις οργανωτικές μου ικανότητες και αποφάσισε ότι του είμαι απολύτως απαραίτητως
στις νυχτερινές εξόδους.

Κατά τη δύση .... θα έχουμε πάλι έξοδο .........

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.559
Πόντοι
456
Σε ταβέρνα στην παραλιακή παρατήρησα ένα ζευγάρι που μου έκανε εντύπωση.
Ο τύπος είχε το μωρό σε μάρσιπο στην αγκαλιά και έσπρωχνε το καροτσάκι ενώ η τύπισα ήταν στο κινητό και έβγαζε φωτογραφίες. Στο μεταξύ ο τύπος φαίνονταν βορειοευρωπαίος ενώ η τύπισα είχε τα χαρακτηριστικά της φυλής μας.

Κάθονται δίπλα τραπέζι και παραγγελία δίνει η τύπισα σε άπταιστα ελληνικά ενώ μεταξύ τους μιλούσαν ολλανδικά, γερμανικα ή κάτι τέτοιο.
Όταν ήρθε η παραγγελία η τύπισα κατέβασε ένα καραφάκι ούζο και έπαιζε με το κινητό ενώ ο τύπος κοκα κολα και φρόντιζε το μωρό, γάλα και τέτοια.
Είμαι σίγουρος πως όλες οι γυναίκες στο μαγαζί τη ζήλεψαν.
Σκέφτομαι πως μέσα σε όλα που σκέφτονται οι γυναίκες να κάνουν οι άντρες είναι να αναλάβουν και το ρόλο της μάνας επειδή πλέον ούτε αυτό το έχουν μέσα τους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Ο τύπος είχε το μωρό σε μάρσιπο στην αγκαλιά και έσπρωχνε το καροτσάκι ενώ η τύπισα ήταν στο κινητό και έβγαζε φωτογραφίες. Στο μεταξύ ο τύπος φαίνονταν βορειοευρωπαίος ενώ η τύπισα είχε τα χαρακτηριστικά της φυλής μας.

Κάθονται δίπλα τραπέζι και παραγγελία δίνει η τύπισα σε άπταιστα ελληνικά ενώ μεταξύ τους μιλούσαν ολλανδικά, γερμανικα ή κάτι τέτοιο.
Όταν ήρθε η παραγγελία η τύπισα κατέβασε ένα καραφάκι ούζο και έπαιζε με το κινητό ενώ ο τύπος κοκα κολα και φρόντιζε το μωρό, γάλα και τέτοια.
Σκέφτομαι πως μέσα σε όλα που σκέφτονται οι γυναίκες να κάνουν οι άντρες είναι να αναλάβουν και το ρόλο της μάνας επειδή πλέον ούτε αυτό το έχουν μέσα τους.

Αφού κατάφερε να τυλίξει βορειοευρωπαίο...και να τον κάνει σαν μουνόδουλο Ελλεεινα...της βγάζω το καπέλο

Δυστυχώς φαίνεται ότι και στην Ευρώπη υπάρχει μεγάλο θέμα με τις γυναίκες,γι'αυτό και κάποιοι κακομοίρηδες σαν αυτόν βλέπουν ακόμα και τις ελλεεινίδες σαν ξερολούκουμο :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556

Τυπε ξερεις ποσους θεονηστικους γηγενεις Ολλανδους-Γερμανους εχει η βορεια Ευρωπη; Για αυτους μια ελληνιδα νυφη με παραλιακη τριπατη μονοκατοικια στη Βουλα θεωρειται ΤΖΟΚΕΡ.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
822
Πόντοι
81
Ποσο τρελενομαι στη σκεψη οτι μπορει αυριο μεθαυριο η μανα του παιδιου μου να ειναι τοσο αδιαφορη ........ δεν το ευχομαι σε κανεναν αυτο θελει πολυ προσοχη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Τυπε ξερεις ποσους θεονηστικους γηγενεις Ολλανδους-Γερμανους εχει η βορεια Ευρωπη; Για αυτους μια ελληνιδα νυφη με παραλιακη τριπατη μονοκατοικια στη Βουλα θεωρειται ΤΖΟΚΕΡ.

Αν είναι απ'τους Ολλανδογερμανούς...με ράστα και μούσια,συμφωνώ

• Like
Αντιδράσεις: cool11

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.848
Πόντοι
6.056
Αν είναι απ'τους Ολλανδογερμανούς...με ράστα και μούσια,συμφωνώ

Και ελληνίδα με παραλιακό τριόροφο ... θα έπαιρνε τέτοιους ;
Με τέτοιους θα έμπλεκε αυτή που συχνάζει σε καταλήψεις και την παίρνουν νουμεράδα όλοι οι χασικλήδες της κατάληψης .....
Χτικιάρα με κολλητό τζην και πράσινα ή κίτρινα ολ σταρ .........

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Και ελληνίδα με παραλιακό τριόροφο ... θα έπαιρνε τέτοιους ;
Με τέτοιους θα έμπλεκε αυτή που συχνάζει σε καταλήψεις και την παίρνουν νουμεράδα όλοι οι χασικλήδες της κατάληψης .....
Χτικιάρα με κολλητό τζην και πράσινα ή κίτρινα ολ σταρ .........

Βρήκε εκεί έναν αγάμητο που δεν του άρεσαν οι ξανθιές...που αν πίνει κιόλας θα νομίζει ότι γαμάει την ελλεεινίδα Μπελούτσι...και τον τύλιξε εύκολα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.711
Πόντοι
216
Και υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει,ότι πολλές εμφανίσιμες προτιμούν κατώτερης εμφάνισης άντρες,και το βλέπουμε πολύ συχνά.

Πόσες φορές δεν έχεις δει ζευγάρι όμορφη γυναίκα με κάποιον καράφλα,σκατόφατσα και αναρωτιέσαι τί του βρήκε;

Αυτό αδερφέ δεν είναι απλά ένα συχνό φαινόμενο αλλά είναι ο κανόνας πλέον.

Συμβαίνει και στις νέες γενιές πολύ πλέον όπου ο άντρας είναι μισή μερίδα και πολλές φορές και άσχημος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Αυτό αδερφέ δεν είναι απλά ένα συχνό φαινόμενο αλλά είναι ο κανόνας πλέον.

Συμβαίνει και στις νέες γενιές πολύ πλέον όπου ο άντρας είναι μισή μερίδα και πολλές φορές και άσχημος.

Σπάνια θα δεις όμορφη ελλεεινίδα να είναι με εμφανίσιμο

Ο συνήθης συνδυασμός είναι μπάζα με εμφανίσιμους και μπάζοι με εμφανίσιμες

Καλά,νεες γενιές τα βλέπουμε και κλαίμε.Κάτι άτριχοι με μισοξυρισμένα κεφάλια,όλα με γκόμενες πλέον

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.080
Πόντοι
206
Σπάνια θα δεις όμορφη ελλεεινίδα να είναι με εμφανίσιμο

Ο συνήθης συνδυασμός είναι μπάζα με εμφανίσιμους και μπάζοι με εμφανίσιμες

Καλά,νεες γενιές τα βλέπουμε και κλαίμε.Κάτι άτριχοι με μισοξυρισμένα κεφάλια,όλα με γκόμενες πλέον
γιατι ειναι τερμα πυροβολημενες οι ελληνιδες κατω των 30, οταν βλεπεις μια ωραια με εναν πατσαβουρη. συνηθως υπαρχουν οι εξης λογοι που τον βρηκε
καποιες εχουν ψυχολογικα και βρισκουν γκομενους που τους κανουν οτι θελουν και τους βριζουν και ο αλλος οταν ειναι πατσαβουρης θα ανεχτει τα παντα απο την αλλη την ωραια για να την εχει γκομενα
καποιες κοιτανε να βρουν φραγκατο ασχετα αν ειναι ο αλλος πατσαβουρης, για να δειχνονται στα σοσιαλ οτι κανουν ζωαρα
καποιες βρισκουν γκομενο με στυλ ,τατουαζ και καγκουρα γιατι η μαλακινση του εγκεφαλου στις ελληνιδες εχει παει σε αλλο επιπεδο
προφανως δεν κοιτανε μονο την εμφανιση οι εμφανισιμες ελληνιδες, διαφορετικα μια ωραια θα επελεγε εναν ωραιο μονο.
και που εχουν εναν πατσαβουρη για γκομενο ειναι επιλογη τους, θα μπορουσαν να ειχαν εναν ωραιο αλλα για καποιους λογους επελεξαν κατι αλλο

τωρα ενας ωραιος που κυκλοφορει με μια μπαζολα, προφανως αυτη δεν ητανε η πρωτη του επιλογη, αλλα ειτε ειναι αφραγκος, ειτε δεν εχει στυλ, ειτε δεν ανεχεται τα ψυχολογικα και τις ιδιοτροπιες μιας ωραιας, και στο τελος καταληγει με μια μπαζολα για να μην μεινει μπακουρι

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Τύπε, ο Δασκαλος είναι φτιαγμένος ΜΟΝΟ για New York City με τα 9 εκατομμύρια citizens.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ.

Τι να κάνει στα κατσικοχωρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας;
ο δάσκαλος ποιος είναι ;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.610
Πόντοι
3.656
Με υποτιμάς. Έχω ξαναγράψει για κολλητό με σπίτι στην πλάκα !
Μετά από καιρό , εκτίμησε τις οργανωτικές μου ικανότητες και αποφάσισε ότι του είμαι απολύτως απαραίτητως
στις νυχτερινές εξόδους.

Κατά τη δύση .... θα έχουμε πάλι έξοδο .........

Δηλαδή δευτερο βράδυ που δε θα γαμήσει ο τύπος :2funny:

Στο τρίτο...θα καταλάβει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
μαγκες οι βουλγαροι δηλαδη,σε λεει απο το να με απαταει και να μη βγαζω και τιποτα,οπως κανουν οι ελλεινιδες στους ελληνες,πιο καλα να γινω νταβατζης να καθομαι να ξυνω τα ρχιδια μου ολη μερα και να εχω και λεφτα!
Υπό το πρίσμα της ρέκλας και της αναισθησίας ορθώς πράττουν. Υπό το πρίσμα της ανδρουά κατάκτησης (δηλαδή μαλακίες) θεωρούνται άχρηστοι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ενταξει ναι η εμπειρια παιζει ρολο,καταρχιν αμα καποιος εχει γαμησει σε ιεροδουλες 1000 φορες μετα δε θα δινει καν σημασια στις ελληνιδες,θα τις βλεπει και θα γελαει,θα λεει χεστηκα ας λετε οτι θελετε εγω θα παω στις ιεροδουλες να ξεχαρμανιασω,δυστιχως ομως ο μεσος ελληνας ειναι φλωρος προτιμα να παρακαλα τη καθε ελληνιδα παρα να γαμαει στα μπουρδελα γιαυτο και οι ελληνιδες εχουν ψωνιστει και πουλανε μουρη.εγω σημασια δε δινω παντως στις ελληνιδες εχω επιλεξει τις ιεροδουλες και πηγαινω οποτε μπορω,αν ολοι οι αντρες πηγαιναν οποτε μπορουν σε ιεροδουλες θα γραφαν τις εξω οπως εγω αλλα λιγοι εχουν τη δικη μου τη μαγκια οι περισσοτεροι φλερταρουν φλωροελληνιδες.
Ουσιαστικά ο πετυχημένος άνδρας γαμάει και τις δύο κατηγορίες. Πουτάνες για ποικιλία και ηρεμία χωρίς γκρίνια και γκόμενες για περισσότερη ηδονή και κανονικότητα. Φυσικά όπως έχει γίνει η κατάσταση, κι οι δυο κατηγορίες είναι μετριότητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom