Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ενα πραγμα θα σου πω ποσο δικιο εχεις αδερφε.Ο σκατογυναικοκεντρισμος ισχιει παντου ακομα και στις ιεροδουλες,παω τις γαμαω νεμεν μερικες με γουσταρουν σα φατσα αλλα εχουν ενα στιλ ολες ειμαι πανεμορφη.Μονο κατι χοντρες στο μεταξουργειο που δε μπαινω ποτε εννοειται ειναι φυσιολογικες και χωρις ιχνος τουπε.Οσο για τις εξω δε το συζητω καν ακομα και οι χοντρες το παιζουν μουναρες.
Τα σόσιαλ φταίνε. Ήταν η αρχή του κακού. Κάθε ναυάγιο με μουνί έχει 500 γαμπρούς κρεμασμένους στο προφίλ της οπότε έχει πάρει αέρα ο κωλος της. Το βλέπω και στα μπουρδέλα. Μόλις δικτυωθουν λίγο και στανιαρουν στα σόσιαλ με την καθοδήγηση που γίνεται, οι ίδιες που ρουφούσαν χυσια, τα έπαιρναν
στην μούρη τους και έκαναν όργια, μετά όχι μόνο αλλάζουν πρόγραμμα αλλά αρνούνται ότι τα έκαναν. Το ίδιο κι οι γκόμενες. Έτρωγαν κωλοδάχτυλα και γαμήσια αεροπλανικα και μετά σου λένε ότι ψάχνουν τον έρωτα. Φυσικά μια στο τόσο όλες ξεσκίζονται αλλά σε γενικές γραμμές περιόρισαν τα πάντα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Τα σόσιαλ φταίνε. Ήταν η αρχή του κακού. Κάθε ναυάγιο με μουνί έχει 500 γαμπρούς κρεμασμένους στο προφίλ της οπότε έχει πάρει αέρα ο κωλος της. Το βλέπω και στα μπουρδέλα. Μόλις δικτυωθουν λίγο και στανιαρουν στα σόσιαλ με την καθοδήγηση που γίνεται, οι ίδιες που ρουφούσαν χυσια, τα έπαιρναν
στην μούρη τους και έκαναν όργια, μετά όχι μόνο αλλάζουν πρόγραμμα αλλά αρνούνται ότι τα έκαναν. Το ίδιο κι οι γκόμενες. Έτρωγαν κωλοδάχτυλα και γαμήσια αεροπλανικα και μετά σου λένε ότι ψάχνουν τον έρωτα. Φυσικά μια στο τόσο όλες ξεσκίζονται αλλά σε γενικές γραμμές περιόρισαν τα πάντα.
Το κακό δεν είναι ότι τα κάνουν, αλλά η ζήλια των ναυάγιων (και εγώ μέσα) που δεν τα κάνουν μαζί τους...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Γαμησετα μαν,τα σοσιαλ μου φαινεται θελουν να καταστρεψουν τους αντρες,να μη βρισκουν οχι γυναικα εξω αλλα και οι ιεροδουλες να τους φερονται τελειως ψυχρα,καταραμενα σοσιαλ θελουν να απελπισουν τους αντρες.Γιαυτο και εγω εχω επιλεξει μια ιεροδουλη στη φυλης που μου τα κανει ολα εχω περασει 4 φορες και νοιωθω βασιλιας μου δινει αυτο το κατι και μακρια απο τις πολλες που κανουν τελειως αποστειρωμενο και βλαμμενο προγραμμα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το κακό δεν είναι ότι τα κάνουν, αλλά η ζήλια των ναυάγιων (και εγώ μέσα) που δεν τα κάνουν μαζί τους...
Αυτό ισχύει αλλά είναι άλλη περίπτωση. Εγώ αναφέρομαι στις ίδιες που όταν ξεκίνησαν έκαναν όργια και 6 μήνες ή 1 χρόνο μετά το παίζουν σοβαρές και το κυριότερο αρνούνται ότι έκαναν όργια. Είναι για γέλια η κατάσταση.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Αυτό ισχύει αλλά είναι άλλη περίπτωση. Εγώ αναφέρομαι στις ίδιες που όταν ξεκίνησαν έκαναν όργια και 6 μήνες ή 1 χρόνο μετά το παίζουν σοβαρές και το κυριότερο αρνούνται ότι έκαναν όργια. Είναι για γέλια η κατάσταση.
ελάχιστες θα το παραδεχτούν εως καμία, όταν το "πουτάνα" είναι καραμέλα πλεον στα χειλη του κόσμου (κ οχι αδικα πολλες φορες)

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Δεν μπορώ να την ακούω την πούστρα
καλα τα λεει στην αρχη,αλλα μονο και μονο που μας λεει οτι για τις ελλειινιδες φταιει το πασοκ και ο συριζα,αλλα δεν κανει καμια αναφορα στη νεα δημοκρατια(η κυρια υπευθυνη για την καταντια των ελλεινιδων,δειχνει τι πουστρομαλακας ειναι

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Γαμησετα μαν,τα σοσιαλ μου φαινεται θελουν να καταστρεψουν τους αντρες,να μη βρισκουν οχι γυναικα εξω αλλα και οι ιεροδουλες να τους φερονται τελειως ψυχρα,καταραμενα σοσιαλ θελουν να απελπισουν τους αντρες.Γιαυτο και εγω εχω επιλεξει μια ιεροδουλη στη φυλης που μου τα κανει ολα εχω περασει 4 φορες και νοιωθω βασιλιας μου δινει αυτο το κατι και μακρια απο τις πολλες που κανουν τελειως αποστειρωμενο και βλαμμενο προγραμμα.
σε αφηνει να γλιφεις και βυζακι?εμενα οχι,μονο να πιανω.αμα ειχαμε εγκομενα ομως θα πιπιλουσαμε βυζακι οσο θελουμε,γενικα εχει πολλα θετικα να εχεις γκομενα,ασε που θα εχεις οσο χρονο γουσταρεις εσ,και να ην γαμησει ςσημερα δενπειραζει,θα γαμησεις αυριομενω στο ντελο εχει την πιεση του χρονουν,να σηκωσεις τη σημαια

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
σε αφηνει να γλιφεις και βυζακι?εμενα οχι,μονο να πιανω.αμα ειχαμε εγκομενα ομως θα πιπιλουσαμε βυζακι οσο θελουμε,γενικα εχει πολλα θετικα να εχεις γκομενα,ασε που θα εχεις οσο χρονο γουσταρεις εσ,και να ην γαμησει ςσημερα δενπειραζει,θα γαμησεις αυριομενω στο ντελο εχει την πιεση του χρονουν,να σηκωσεις τη σημαια
τι λες ρε η συγκεκριμμενη μου εχει κανει τα παντα,γλωσσοφιλα,ελευθερο στοματικο,μου τα ειχε πιει σε τσιμπουκι τελειωτικο,της εχω γλυψει βυζια κωλομαγουλα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
τι λες ρε η συγκεκριμμενη μου εχει κανει τα παντα,γλωσσοφιλα,ελευθερο στοματικο,μου τα ειχε πιει σε τσιμπουκι τελειωτικο,της εχω γλυψει βυζια κωλομαγουλα
για πες ειναι ξανθια?ηλικια?

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
εχω οταν παω σε ντελο,επειδη εχω μανια με τα βυζια,θελω να πιπιλαω,δεν με αφηνουν,μια προχθες με βαρσε στο κεφαλι,αλλα οκ,κατλααβαινω,αμα το κανουν ολοι αυτο θα παει σπιτι θα την πονανε οι ρογες,αλλα αμα εχει γκομενα θα μπορει να την κανεις οτι θελεις,να γλιφεις βιζια,κοιλιτσα,εχει πολλα θετικα να εχεις σχεση

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
εχω οταν παω σε ντελο,επειδη εχω μανια με τα βυζια,θελω να πιπιλαω,δεν με αφηνουν,μια προχθες με βαρσε στο κεφαλι,αλλα οκ,κατλααβαινω,αμα το κανουν ολοι αυτο θα παει σπιτι θα την πονανε οι ρογες,αλλα αμα εχει γκομενα θα μπορει να την κανεις οτι θελεις,να γλιφεις βιζια,κοιλιτσα,εχει πολλα θετικα να εχεις σχεση
αλλος σαντμαν μας βρηκε,χεσε τις γκομενες ρε,η ιεροδουλη σου καθεται κατευθειαν οι εξω σπανε μπαλες μεχρι να κατσουν ειναι και ξενερωτες οι ιεροδουλες ειναι κομπλε μερικες οχι ολες εχει και μερικες ξενερωτες αλλα οι εξω ειναι ολες ξενερωτες.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
αλλος σαντμαν μας βρηκε,χεσε τις γκομενες ρε,η ιεροδουλη σου καθεται κατευθειαν οι εξω σπανε μπαλες μεχρι να κατσουν ειναι και ξενερωτες οι ιεροδουλες ειναι κομπλε μερικες οχι ολες εχει και μερικες ξενερωτες αλλα οι εξω ειναι ολες ξενερωτες.
Δε ξερω τι λεει ο δασκαλος?εγω θα ηθελα πολυ να εχω γκομενα ρε φιλε,οπως και να το κανουμε,εχει πολλα θετικα,εχεις παρεα να βγαινεις,γαμας οτι ωρα θες,πας διακοπες το καλοκαιρι,και τα αλλα μουνια θα σε κοιτανε στο δρομο οταν σε βλεπουν με γκομενα(αυτο το εχει πει ο Δασκαλος)

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
καστανοξανθη ωραια φατσα σωμα κανονικη ρωσιδα
εγω τα φοβαμαι τα μπουρδελα,εχει και πολλες τρανσεξουαλ και δεν το λενε οτι ειναι τρανς,το πιο καλο θα ηταν να βρουμε γκομενα,ειδικα ξενη,μια αλβανιδα η μια ρωσοποντια,και να ειναι κοντη,μεχρι ενα εξηντα,αδυνατουλα,με μετριο αλλα ορθιο βιζακι,με κολαρακι και καστανη τη θελω,τις ελλεινιδες και να τις φτισω θα χαλασω το σαλιο μου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
Κανείς που γαμαει έξω δε πάει και σε ιεροδουλες μη το ξεχνάς αυτό,οποίος γαμαει ιερόδουλες είναι γιατί δε μπορεί να το βρέξει αλλιώς ο καθένας για τους λόγους του.Ειχα κολλητό που γαμαγε έξω όχι και κάθε μέρα αλλά είχε σχέση και μετά κάθε 6 μήνες ξεπετα και σε μπουρδέλο δε πάτησε ποτέ.Πρεπει να ξέρεις ότι όσοι πάνε σε μπουρδέλα είναι γιατί αλλιώς δεν με τίποτα.
Και αυτοί που είναι με γκόμενες έξω μπορεί να είναι ξενερωτοι και να έχουν πέσει σε ξενερωτες και κομπλεξικες και να βουλώνουν απλά μια τρύπα για δύο λεπτά...σιγά το σεξ...αυτοί τις επιλεγουν για να μην είναι μόνοι και αυτές γιατί περιμένουν "αποκατάσταση":jerking::2funny:..οι επαγγελματίες έχουν άλλες εμπειρίες και μπορούν να μαθαίνουν στους άνδρες πράγματα που αρκετές κοπέλες έξω απλώς τα αγνοούν.
Φυσικά υπάρχουν και ερασιτέχνες θερμές...αλλά το να ψάχνεις ερασιτέχνες διαθέσιμες και στοιχειωδώς καλά στα μυαλά τους είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
τυπος στουντικιας ισως τωρα ανακαλυψε τον αγοραιο για αυτο εχει τρελαθει,σε λεει ειδα μουνι,απο οτι μα ςεχιε πει δεν ειχε και ποτε σχεση,οποτε τα μπουρδελα για αυτον ειναι η πιο κλαη λυση,απο το να ειναι μπακουρι,απο την αλλη οι συνομιληκοι του τις περνανε σουβλακι καλαμακι τις γκομενες,22χροων ειναι απο οτι μας εειε πει

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
εγω πηγα σε ενα στη λιοσιων,εχει μια μαντρα ταξι κοντα,τσατσος γκει αγενης,αλλα πηγα γιατι η πουτανα,μαλλον βουλγαρα ειχε ωραιο βυζι,και ηταν γυναικα,γιατι πολλες φορες,εχει πουτανες ενχειρισμενους ταβελους,που ενταξι,τυπικα ειναι γυναικες,αλλα ποσες φορες ο στουνιακιας εχει γαμησει τρανσεξουαλ και δεν το ξερει,να ξερετε οι τραβελοι στηνοντε στα 4,για ναμηντ υος καταλαβετε οτι ηταν αντρες,να μη βλεπετε προσωπο καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom