Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
εγω το αποφασισα να ασχοληθω ενεργα με το κομμα,συριζα ειμαι,αλλος μπορει καποιος αλλος να παει σε αλλο κομα,νδ,κκε,λοιπον λεω να αρχισω να πηγαινω στην τοπικη συριζα,να κοψω κινηση αμα εχει τιποτα καλα γκομενακια,τα κομματικα ειναι καλος χωρος να κανεις κυκλο με γκομενες,οταν ημουν στα τει θυμαμαι ερχοντουσαν γκομενες σε μιλουσανε για να σεγραψουν στη δαπ πασπ,πανσπουδατσικη,γκομενες στελναν να κανουν τα γλυκα ματια,με το που γραφοσουνα μελος,εξαφανιζονταν

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ακολουθησες στρατηγικη ad hoc ενοικιασης γαμιστρωνας στο κεντρο; :headbaning1:
χρειαζεται ad hoc casus belli airbnb rooms to let γκαρσονιέρα.
Πέρυσι είδα σε κολώνα της ΔΕΗ Ενοικιάζεται γαμιστρώνας κοινόχρηστα θέρμανση μαζί και η γκόμενα μόνο 70 ευρώ.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Και αυτοί που είναι με γκόμενες έξω μπορεί να είναι ξενερωτοι και να έχουν πέσει σε ξενερωτες και κομπλεξικες και να βουλώνουν απλά μια τρύπα για δύο λεπτά...σιγά το σεξ...αυτοί τις επιλεγουν για να μην είναι μόνοι και αυτές γιατί περιμένουν "αποκατάσταση":jerking::2funny:..οι επαγγελματίες έχουν άλλες εμπειρίες και μπορούν να μαθαίνουν στους άνδρες πράγματα που αρκετές κοπέλες έξω απλώς τα αγνοούν.
Φυσικά υπάρχουν και ερασιτέχνες θερμές...αλλά το να ψάχνεις ερασιτέχνες διαθέσιμες και στοιχειωδώς καλά στα μυαλά τους είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα.
Συμφωνώ άντε να βρεις Ελληνίδα καλά στα μυαλά της,καλύτερα ο αγοραιος δε το συζητώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι ειρηνη

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
οι γεωργιανες μεχρι και τωρα τρωνε το ξυλο της αρκουδας απο του αντρες τους,με ελεγε γεωργιανη,καλο μουνακι σχετικα,δουλευει και στελνει λεφτα πισω στο κουταισι στον τεμπελη τον αντρα της,και αγορασε και αμαξι ο αντρας με τα λεφτα της γεωργιανης..φανταζεστε ποτε κατι παρομοιο με ελλεινιδα?ουτε σε ταινια!!
στις ελληνιδες ισχιει το ακριβως αντιθετο δλδ ειναι αυτες οι τεμπελες που δε δουλευουν και οι αντρες τις ζουνε

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
τυπος στουντικιας ισως τωρα ανακαλυψε τον αγοραιο για αυτο εχει τρελαθει,σε λεει ειδα μουνι,απο οτι μα ςεχιε πει δεν ειχε και ποτε σχεση,οποτε τα μπουρδελα για αυτον ειναι η πιο κλαη λυση,απο το να ειναι μπακουρι,απο την αλλη οι συνομιληκοι του τις περνανε σουβλακι καλαμακι τις γκομενες,22χροων ειναι απο οτι μας εειε πει
Ποιοι περνάνε σουβλάκι καλαμακι?που ξέρω άπειρους να μη έχουν γκόμενα,που τα βλέπεις αυτά στον ύπνο σου?τόσο ντίβες που γίναν οι Ελληνίδες μόνο οι ελάχιστοι τις περνάνε σουβλάκι καλαμακι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
1685309322228.png

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Ποιοι περνάνε σουβλάκι καλαμακι?που ξέρω άπειρους να μη έχουν γκόμενα,που τα βλέπεις αυτά στον ύπνο σου?τόσο ντίβες που γίναν οι Ελληνίδες μόνο οι ελάχιστοι τις περνάνε σουβλάκι καλαμακι.
χθες βραδυ εξω ειχα παει ολο ζευυαρακια αγορακια 16χρονα και 20χρονα με πουτανακια εβλεπα,σιγουρα εχει πολα μπακουρια,αλλα εγω ειδα μονο τετοια ζευγαρια εξω,οι 30αρηδες ολοι ψωλαρια

στις ελληνιδες ισχιει το ακριβως αντιθετο δλδ ειναι αυτες οι τεμπελες που δε δουλευουν και οι αντρες τις ζουνε
αυτο εννοειτε

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
πουτσες μπλε,οπια ελλεινιδα ειναι εντελως μονη της?μονος μου ειμαι εγω,οι ελλενιδες σιγουρα θα εχουν πολλου ςνα τους την πεφοτυν στη παρεα τη δουλεια,το γεισμπουκ ινσταγκραμ,και σιγουρα θα χαριεντιζοντε ακομα με καναν πρωην τους,ακομα και τα μπαζα,καποιον εχουν να τις φορμαρει

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
χθες βραδυ εξω ειχα παει ολο ζευυαρακια αγορακια 16χρονα και 20χρονα με πουτανακια εβλεπα,σιγουρα εχει πολα μπακουρια,αλλα εγω ειδα μονο τετοια ζευγαρια εξω,οι 30αρηδες ολοι ψωλαρια
Το αντίθετο αδερφέ ο 30αρης επειδή έχει κάποια σταθερή δουλειά είναι περιζήτητος ο 20 Άρης είναι άχρηστος οπότε δε έχει με τη καμια,πάρτο χαμπάρι και μη λες μαλακίες.Τωρα αν μου βάζεις τα 16 χρονα μέσα δείχνει το μυαλό σου,τα ανήλικα δε είναι καν άνθρωποι μέχρι να γίνουν 18 δε σκέφτονται είναι ζωα στο μυαλό μη μου τα βάζεις καν μέσα γιατί θα συ βγει ο τίτλος του βλάκα.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
Τελευταία τροποποίηση:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.476
Πόντοι
456
πουτσες μπλε,οπια ελλεινιδα ειναι εντελως μονη της?μονος μου ειμαι εγω,οι ελλενιδες σιγουρα θα εχουν πολλου ςνα τους την πεφοτυν στη παρεα τη δουλεια,το γεισμπουκ ινσταγκραμ,και σιγουρα θα χαριεντιζοντε ακομα με καναν πρωην τους,ακομα και τα μπαζα,καποιον εχουν να τις φορμαρει
Υπάρχει τεράστια αγαμία και μοναξιά στις γυναίκες.
Αυτό που κάνουν τα social είναι πως οι άντρες την κάνουμε με ελαφρά αφού γνωρίσουμε από κοντά το ναυάγιο που καβλαντίζαμε ενώ οι γκόμενες επειδή ρίχνουν κανένα μπλοκ έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι κάποιες. Πως να το κάνουμε, πάντα ο άντρας δεν κάνει το πρώτο βήμα;

Ψυχολογικά είναι χειρότερο να σε φτύσει ένας που γνώρισες από κοντά παρά να φας εκατό μπλοκ στα social. Για αυτό οι γκόμενες είναι κάργα στα ψυχολογικά. Από τους 100 επέλεξαν 1 ο οποίος και τελικά μετά από λίγο την έκανε με ελαφρά.
Οι γυναίκες που έχουν όλη τους τη ζωή γύρω από τα social έχουν μείνει ήδη στο ράφι απλά ζουν ένα όνειρο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
Αυτό που κάνουν τα social είναι πως οι άντρες την κάνουμε με ελαφρά αφού γνωρίσουμε από κοντά το ναυάγιο που καβλαντίζαμε ενώ οι γκόμενες επειδή ρίχνουν κανένα μπλοκ έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι κάποιες. Πως να το κάνουμε, πάντα ο άντρας δεν κάνει το πρώτο βήμα;

Ψυχολογικά είναι χειρότερο να σε φτύσει ένας που γνώρισες από κοντά παρά να φας εκατό μπλοκ στα social. Για αυτό οι γκόμενες είναι κάργα στα ψυχολογικά. Από τους 100 επέλεξαν 1 ο οποίος και τελικά μετά από λίγο την έκανε με ελαφρά.
Οι γυναίκες που έχουν όλη τους τη ζωή γύρω από τα social έχουν μείνει ήδη στο ράφι απλά ζουν ένα όνειρο.
Ε καλά .... τις γκόμενες τις φτύνει αυτός με σκάφος πισίνα 911 και φράγκα ...

τι να κάνουμε .... δεν μπορούν όλες να έχουν τέτοιους ....

Αυτοί .... μπορούν να τις έχουν όλες.

1/1000 θα έχει τον πολυπόθητο !

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297

δεν περιγραφω αλλο:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
48 χρόνων με χαλκά στην μύτη;Για να δείχνει μικρότερη;
Είναι σαν αυτά τα χόμπιτ που κυκλοφορούν με μούσια για να μοιάζουν μεγαλύτεροι...λες και θα ψηλώσουν με τα μουσια ...δηλαδή ΠΛΗΡΕΣ ΚΑΨΙΜΟ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297

αυτο εννοειτε
Τα πιτσιρίκια κυκλοφορούνε με συμμαθήτριες από σχολείο η φροντιστήριο.
Αν ποτέ βγουν από το σπίτι ,όχι ως φοιτητές που παλι σε κυκλο ίδιας ηλικίας θα είναι,αλλά ως μόνοι εργαζόμενοι κάπου μακρυά χωρίς την ασφάλεια που παρέχουν οι γονείς και ο κύκλος,εκεί θα δούμε πόσα απιδια βανει ο σάκος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.728
Πόντοι
3.656

Τεράστια αγαμία και μοναξιά υπάρχει μόνο στους άντρες

Γι'αυτό υπάρχουν μόνο πυρφόροι...και όχι πυρφόρες

Και μπουρδέλα μόνο για μας...και όχι γι'αυτές

Και όχι,καμία δε μένει στο ράφι αν δεν το θέλει πα΄ρα μα παρα παρα πολύ

Κακομοίρηδες με το δαχτυλιδι στο χέρι...υπάρχουν άπειροι εκει έξω

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
Αν ποτέ βγουν από το σπίτι ,όχι ως φοιτητές που παλι σε κυκλο ίδιας ηλικίας θα είναι,
Έλα ρε τύπε .... εμείς όταν ήμασταν φοιτητές ναουμ .... όλες οι καρδαμωμένες επαρχιώτισες , οι λαμπάδες δηλαδή , τα ντούκια ... καβατζωμένες με χωριανούς τους ήρθαν στας αθήνας ..........

Μόνο κάτι μυξοπαρθένες και χάπατα ήταν ελεύθερες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.775
Πόντοι
9.297
Έλα ρε τύπε .... εμείς όταν ήμασταν φοιτητές ναουμ .... όλες οι καρδαμωμένες επαρχιώτισες , οι λαμπάδες δηλαδή , τα ντούκια ... καβατζωμένες με χωριανούς τους ήρθαν στας αθήνας ..........

Μόνο κάτι μυξοπαρθένες και χάπατα ήταν ελεύθερες.
Μα περάσανε μαζί,ήταν δυνατόν να μην έρθουν και μαζί;
Αυτοί θα έχουν παντρευτεί και θα έχουν παιδιά ..μια ζωή και σήμερα όπως ο Αλέξης και η Περιστέρα η ο Κυριάκος και η Μαρεβα.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.511
Πόντοι
1.346
Έχει δίκιο ο Δημητράκης ο Πορνομετανάστης και θα συμπληρώσω: ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΙΜ!!

Άλλη μια τύπισσα που ψάχνει για κορόιδα...
Μωρέ καλά κάνει, να τους πάρει και το σώβρακο αν μπορεί, τέτοια ζώα αξίζουν μόνο οικονομική αφαίμαξη...
Δεν σου σηκώνονται τα υδραυλικά ρε μαλάκα ούτε με χάπι, πλήρωσε με 100αρα και πάρε μια πιτσιρίκα να σου πιπώσει την ακορντεόν πίτσα και βάλε την να κατουράει στην τελική, όχι να πληρώσεις την κάθε αλεπού να στέλνει πίπες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom