Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Εγώ είμαι κάστανος,πιο πολύ μοιάζω με Γάλλος, βοριοιταλος στην εμφάνιση, οι μόνες που με κοιτάνε στο δρόμο είναι αλβανιδες, γεωργιανεςκαι ξένες γενικά, οι ελλεινιδες ούτε που με κοιτανε, κοίτα ρε λέω τα σουργελα οι ελλενεινιδες
Δε τους θέλουν αυτούς οι Ελληνίδες,βέβαια και εγώ που είμαι πιο στις προτιμήσεις των Ελληνίδων δλδ όχι κατάλευκος και ούτε μοιάζω με Γάλλο η Σουηδό αντίθετα με κάνουν για Ρουμάνο δε βρίσκω Ελληνίδες,όλα είναι θεμα παρέας,οι Ελληνίδες μπλέκουν με άτομα στη ίδια παρέα ή από τη δουλειά.Eγω οι δουλειές που έκανα δε είχε γκόμενες και επίσης παρέες δε έχω που να μπορούν να μου γνωρίσουν ελληνιδες.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Κέντρο της Αθήνας... Πιο κέντρο δεν γίνεται..Πατησίων...

Ώρα 5 το απόγευμα, πολύς κόσμος.

Κάθομαι σε μαγαζί που έχει τραπεζάκια πάνω στην Πατησίων και πίνω ούζα.

Από την απέναντι πλευρά της Πατησίων εμφανίζεται ελληνίδα (όπως διαπίστωσα αργότερα) καμιά 35-αριά χρονών.

Φοράει μια κλειστή μπλούζα μεχρι το λαιμό, αλλά κάνει μπαμ ότι δεν φοράει σουτιέν.

Καλό βυζί και ρώγα που έβγαζε μάτι. Αν εξαιρέσεις το βυζί όλο το υπόλοιπο πακέτο είναι να σε πληρώνει και να λες ``όχι ευχαριστώ``.

Περιμένω να περάσει απέναντι να τη δω από κοντά. Καθώς περνάει τον δρόμο βλέπω ότι φοράει αθλητικά με σόλα 30 πόντους που τη βοηθούσε να φτάσει το 1.60.

Κακάσχημη και κρετίνα!

Στο φανάρι μπροστά-μπροστά ένας άνθρωπος γύρω στα 65 πάνω σε παπάκι. Καμία σχέση με αλανιάρη, πορνόγερο ή κάτι τέτοιο.

Ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος που τον χτύπαγε ο ήλιος και είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και περίμενε να ανάψει το φανάρι.

Τη βλέπει να περνά μπροστά του και γυρίζει το κεφάλι απορημένος κοιτάζοντας τη για 3-4 δευτερόλεπτα ενώ περνούσε από μπροστά του.

Μόλις η χαμούρα φτάνει στο απέναντι πεζοδρόμιο γυρίζει και του λέει ``Τι κοιτάς ρε γαμημένε? Άντε γαμήσου και γύρνα το κεφάλι σου απ' την άλλη``!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα αυτού του ανθρώπου και το σφίξιμο που ένιωσα στο στομάχι.

Έρχεται προς το μέρος μου και καθώς με προσπερνάει, την κοιτάζω πιο έντονα απ' ότι θα κοίτζ
Κοιτάω και με καρφώνει. Αυτή τη φορά την καρφώνω με το βλέμμα χωρίς καμία διακριτικότητα.

Κοιτάζει για λίγο και μετά γυρνά το κεφάλι απ' την άλλη. Μόνο που αυτή τη φορά πρόλαβα να δω ότι είχε κλάσει μέντες.

Περνάει τον δρόμο και συνειδητοποιώ ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου, λίγο πριν κλείσω τα 50, ευχήθηκα να πεθάνει άνθρωπος.

Σιχαίνομαι τον εαυτό μου λίγο παραπάνω από όσο σιχάθηκα τη σερβιέτα και σηκώνομαι να φύγω.

Μία ακόμα μέρα στο μπουρδέλο (που κάποτε λεγόταν) Ελλάς μόλις είχε γαμηθεί...

η κλασικη αγαμητη -κακογαμημενη- παρατημενη απο πρωην:coffee:

το κριμα στους επομενους γαμιαδες ,αν δεν τους βγαλει την ψυχη πριν και ..αν την γαμησουν !

στους δρομους ως οδηγοι να προσεχετε 2 φορές παραπανω αν ποτε τυχει να λογομαχήσετε με καμιά ψυχανώμαλη

ακομα και μια χειρονομία θεωρειται έργω εξυβριση,για πλακα φωτογραφιζουν πινακιδες και καλουν το 100

εκει εχουμε φτασει,το νου σας με τις καθυστερημενες! συμβαίνουν καθημερινα γύρω μας

ακομα και απο "αντρες" ,αλλα αυτοι αποτελουν την εξαιρεση του κανονα!

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Δεν διαβάζω πλέον απαντήσεις από :

αναστενάρηδες αγάμητους

άφραγκους που κατηγορούν τις γυναίκες γιατί δεν μπορούν να σταυρώσουν γκομενα

μονόχνοτους

κουασιμοδους

ντίγκινταγκες με βερμουδιστες

Όταν εγώ γαμαγα δυο δυο… εσυ ήσουν σε καμία πλατεία και έκανες ποδηλατάκι…

Συνημμένα

• IMG_1657.jpeg
    IMG_1657.jpeg
    238 KB · Εμφανίσεις: 25

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Διαφωνώ οι βερμούδες αν τις συνδιασεις με μια απλή μπλούζα χωρίς τατουάζ αλισιδες και μαλακίες και χαρά είναι φυσιολογικό και καθόλου φλωρικο.
Τα παιδάκια φοράνε βερμούδες.
Οι άνδρες παντελόνια.
Πάντα έτσι ήταν ,πάντα έτσι είναι...

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
βρωμοελλεινιδες τι να πεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε τους θέλουν αυτούς οι Ελληνίδες,βέβαια και εγώ που είμαι πιο στις προτιμήσεις των Ελληνίδων δλδ όχι κατάλευκος και ούτε μοιάζω με Γάλλο η Σουηδό αντίθετα με κάνουν για Ρουμάνο δε βρίσκω Ελληνίδες,όλα είναι θεμα παρέας,οι Ελληνίδες μπλέκουν με άτομα στη ίδια παρέα ή από τη δουλειά.Eγω οι δουλειές που έκανα δε είχε γκόμενες και επίσης παρέες δε έχω που να μπορούν να μου γνωρίσουν ελληνιδες.
και παλι λευκςε εισαι για τα γουστα των ελλεινιδων,οι ελλεινιδες συγκινουντε μονο με εβραιους,αραβες και πακιδες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Τύπε ούτε στη θάλασσα δε φοράς βερμούδα;
Μην μπερδεύεσαι....
Μιλάω για εμφάνιση σε ΜΗ παραθαλάσσιο μέρος.
Είναι τουλάχιστον γελοίο να προσπαθεί κάποιος να κάνει τον σοβαρό ενήλικο με...βερμούδες.
Το στυλ θέλει θυσίες...θερμοπληκτα παιδάκια και παππούδες χωρίς αντοχές στην ζεστη να κάτσουν σπίτι.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Τα παιδάκια φοράνε βερμούδες.
Οι άνδρες παντελόνια.
Πάντα έτσι ήταν ,πάντα έτσι είναι...
εχεις χοντρο θεμα με τις βερμουδες εσυ,μηπως δε εχεις ωραια ποδια και ντρεπεσαι να τα δειχνεις?μαλλον θα εχεις καποιο τραυμα με τις βερμουδες.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
βρωμοελλεινιδες τι να πεις

και παλι λευκςε εισαι για τα γουστα των ελλεινιδων,οι ελλεινιδες συγκινουντε μονο με εβραιους,αραβες και πακιδες
οχι εμενα με κανουν με ρουμανο οχι και με τριτοκοσμικο αραβα πακιστανο ή εβραιο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
υπάρχει μια άποψη που λέει ότι μεγάλο ποσοστό Ελλήνων ανδρών είναι κακοφτιαγμένοι ,ή υπέρβαροι με όχι όμορφα πρόσωπα με αποτέλεσμα υπο κανονικές συνθήκες εμφανίσιμη γυναίκα να μην υπάρχει περίπτωση να τους κάτσει εάν δεν κεράσουν πολλά...δεν δωρίσουν πολύ ...δεν πουν ψέματα πολλά ,αν δεν κοροιδέψουν αρκετά !!!!!
Όταν αυτά τελειώσουν... η γυναίκα απλά φεύγει γιατι βλέπει την αλήθεια χωρίς αυτά και δεν της αρέσει !!!!
Μπορεί να μην συμφέρει ένα σημαντικό ποσοστό ανδρών αυτη η παραδοχή...αλλά οκ είναι μια μεγάλη αλήθεια που τη βλέπουμε !!!!
Οι περισσότεροι Έλληνες όπως και Ελληνίδες είναι χλαπάτσες. Τρώνε μαλακίες, τεμπελιάζουν, δεν γυμνάζονται, αφρατεύουν σαν κέηκ και όσο μεγαλώνουν, σχεδόν πάντα χειροτερεύουν. Αυτα είναι όλα γνωστά. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ενώ οι Ελληνίδες σκαρτεύουν, οι Έλληνες εξακολουθούν να τις κυνηγούν σαν νερό σε όαση ενώ δεν συμβαίνει το αντίθετο. Προσωπική μου άποψη διατηρήστε τον εαυτό σας σε καλή κατάσταση και στον πούτσο σας όλα. Και βέβαια για να στηρίζουμε το φύλο μας, όπου βρίσκουμε πατσαβούρα που κουνιέται ή νομίζει ότι θα την προσκυνήσουμε και το παίζει μούρη με σκατοστομα,, της γαμάμε την ψυχή μέχρι να καταρρεύσει. Όποιος φοβάται, να πάει να γαμηθεί. Από τότε που κάνω έτσι, με υπολογίζουν πολύ περισσότερο και χέζονται.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656
Κουνηθείτε ρε και πέστε την άμεσα, και αφήστε τα κινητά και τις μαλακίες.
Αντί να την πεφτουμε εμείς στις ξενες, έρχονται τα λιγουρια από την Ευρώπη και την πέφτουνε στις γκόμενες τις δικές μας καμάκι στα ίσια.
Παρκαρα τη μηχανή σήμερα μοναστηρακι και ήταν ένας ξανθός λίγο πιο πέρα και βλέπει μια γκόμενα Ελληνίδα, κάνει τον χαμένο της λέει αγγλικα μήπως ξερεις που είναι το Zara, και έπαιξε και φάση με τηλέφωνο...

Στους ξένους είναι πιο ανοιχτές

Αν την ρώταγες εσύ που είναι το Ζαρα,θα σε κοίταζε...με τρομαγμένο βλέμμα και θα σου λεγε δεν ξέρω

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Οι περισσότεροι Έλληνες όπως και Ελληνίδες είναι χλαπάτσες. Τρώνε μαλακίες, τεμπελιάζουν, δεν γυμνάζονται, αφρατεύουν σαν κέηκ και όσο μεγαλώνουν, σχεδόν πάντα χειροτερεύουν. Αυτα είναι όλα γνωστά. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ενώ οι Ελληνίδες σκαρτεύουν, οι Έλληνες εξακολουθούν να τις κυνηγούν σαν νερό σε όαση ενώ δεν συμβαίνει το αντίθετο. Προσωπική μου άποψη διατηρήστε τον εαυτό σας σε καλή κατάσταση και στον πούτσο σας όλα. Και βέβαια για να στηρίζουμε το φύλο μας, όπου βρίσκουμε πατσαβούρα που κουνιέται ή νομίζει ότι θα την προσκυνήσουμε και το παίζει μούρη με σκατοστομα,, της γαμάμε την ψυχή μέχρι να καταρρεύσει. Όποιος φοβάται, να πάει να γαμηθεί. Από τότε που κάνω έτσι, με υπολογίζουν πολύ περισσότερο και χέζονται.
Ρε φίλε είναι απλό…

Είναι ποσό βαθιά δεξιά τσέπη έχεις, και όχι τα 6 pack

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
το κερασάκι στη τούρτα, ότι γαμιουντε μόνο με μαλακες από την κοινή τους παρέα,ολαα αυτα δεν τα βλέπετε καθε μέρα?
Αυτό οφείλεται στο ότι οι γυναίκες ζηλεύουν τους εμφανίσιμους άνδρες και φοβούνται μην τους χάσουν από αλλη. Τις ίδιες φοβούνται δηλαδή και συγκεκριμένα η μία την αλλη. Δεν γαμιούνται όμως μόνο με μαλάκες. Προτιμούν αυτούς για σχέσεις επειδή τους έχουν δούλους. Γαμιούνται και με εμφανίσιμους αλλά εκεί δεν τις παίρνει για μαγκιές εκτός αν ο άλλος είναι μαλάκας και τον κάνουν γιογιό. Γενικώς οι γυναίκες θέλουν δούλους και θαυμαστές. Αυτός είναι ο κανόνας. Μόλις τους καβαλήσουν πάνε στον επόμενο. Το σημαντικότερο που οφείλουμε να γνωρίζουμε για τις γυναίκες είναι ότι δεν χρειάζεται να τις καταλάβουμε αλλά μόνο στα βασικά τους για να περνάμε καλά. Όποιος ασχοληθεί σοβαρά να τις καταλάβει, θα μπλέξει άσχημα. Τσάμπα κόπος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε φίλε είναι απλό…

Είναι ποσό βαθιά δεξιά τσέπη έχεις, και όχι τα 6 pack
Πολύ σωστή σημείωση.
Οι γυναίκες θέλουν λεφτά.
Η απόδειξη είναι ότι παντρεύονται μόνο όσους έχουν πόρους η μπορούν να τους κοντρολαρουν για να τις ζουν. Σε αυτούς βαράνε προσοχή (με σχέδιο όμως) ώστε να τους κοντρολαρουν. Πολύ σπάνια βλέπω ζευγάρι ευτυχισμένο. Εξαιρετικά σπάνια. Και τελικά μόλις βρουν το μήνα που θρέφει τους 11, ψάχνουν ξέσκισμα από αλλού. Έτσι είναι και το ξέρουμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
εχεις χοντρο θεμα με τις βερμουδες εσυ,μηπως δε εχεις ωραια ποδια και ντρεπεσαι να τα δειχνεις?μαλλον θα εχεις καποιο τραυμα με τις βερμουδες.
Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά βερμουδακηδες..είναι σαν να μιλάω σοβαρά
σε μωρά.

Τα ωραία πόδια ας τα δείχνουν οι γκόμενες...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά βερμουδακηδες..είναι σαν να μιλάω σοβαρά
σε μωρά.

Τα ωραία πόδια ας τα δείχνουν οι γκόμενες...
καλα ρε αδερφε χαλαρωσε μια χαρα ειναι οι βερμουδες,τα τατουαζ,σκουλαρικια,καγκουρικα ρουχα και καπελακια που φορανε πρωι μεσημερι βραδυ τα καγκουρια αυτα ειναι τα πουστικα,οι βερμουδες ειναι κομπλε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Πολύ σωστή σημείωση.
Οι γυναίκες θέλουν λεφτά.
Η απόδειξη είναι ότι παντρεύονται μόνο όσους έχουν πόρους η μπορούν να τους κοντρολαρουν για να τις ζουν. Σε αυτούς βαράνε προσοχή (με σχέδιο όμως) ώστε να τους κοντρολαρουν. Πολύ σπάνια βλέπω ζευγάρι ευτυχισμένο. Εξαιρετικά σπάνια. Και τελικά μόλις βρουν το μήνα που θρέφει τους 11, ψάχνουν ξέσκισμα από αλλού. Έτσι είναι και το ξέρουμε.
Ψάχνουν τον μήνα που θρέφει τους 11 για τα παιδιά πάνω από όλα...και μαζί με αυτά παίρνουν και αυτές το κατά δύναμιν.
Είναι και θέμα του άνδρα όμως πόσο θα φροντίζει την γυναίκα του ώστε να μην ψάχνεται...αν την παραμελει θα γίνει τάρανδος και δικαίως.

καλα ρε αδερφε χαλαρωσε μια χαρα ειναι οι βερμουδες,τα τατουαζ,σκουλαρικια,καγκουρικα ρουχα και καπελακια που φορανε πρωι μεσημερι βραδυ τα καγκουρια αυτα ειναι τα πουστικα,οι βερμουδες ειναι κομπλε.
Για παιδάκια...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
ενταξει αποψη σου καλυτερα να στραφεις αλλου παντως στα σκουλαρικια τα τατουαζ τα καγκουρικα ρουχα οπως τσαντακια καπελακια πουστιες τελειως,ασε τις βερμουδες δε ειναι τοσο τραγικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom