Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.782
- Πόντοι
- 3.506
Δέχεται ασύμμετρη επίθεση το νήμα από «κοριτσακια» της λαιφο και του βαις η μου φαίνεται ;
Όλες οι σκοτεινές δυνάμεις του σύμπαντος μαζί, δεν φτάνουν για να νικήσουν την ανώτερη ευφυΐα του Δασκαλου.Δέχεται ασύμμετρη επίθεση το νήμα από «κοριτσακια» της λαιφο και του βαις η μου φαίνεται ;
Μιλας εκ πειρας να φανταστω..αν ειναι να πηγαινουν κ οι αντρες σε πλαστικους και να βαζουν 4-5 φιλτρα για να δειχνουν ωραιοι οπως οι γυναικες τοτε κλαφτα Χαραλαμπε.Πιθανόν οι Έλληνας να είμαστε πιο απαιτητικοί γι αυτά που δικαιούμαστε με βάση την εμφάνιση μας !!!!
Δεν είμαστε τόσο ωραίοι για να δικαιούμαστε ωραίες γυναίκες (χωρίς δώρα και ψέματα)....Σχεδόν τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται στις σχέσεις απ το ότι οι περισσότεροι θέλουν πολύ ωραιότερες γυναίκες απ αυτό που τους αντιστοιχεί.
Και μετά αναγκάζονται να ισοφαρίσουν την διαφορά εμφάνισης με δώρα, κοπλιμέντα, ψεματάκια μικρά και μεγάλα...παραμύθια κλπ τα οποία όταν ξεφουσκώσουν ή όταν ξεφουσκώνουν αποκαλύπτεται ο κοντός...ο χοντρός ...ο ασχημούλης κλπ χωρίς δεκανίκια ...χωρίς τη βοήθεια του κοινού και τα πράγματα είναι δύσκολα....
Σπουδαίο θέμα με μεγάλες αλήθειες αυτό...αλλά ο κόσμος δύσκολα αντέχει να βλέπει τον ευατό του στον καθρέφτη επί ωρα...
Πρέπει να φτιάξουμε ένα τοίχο να μη μπαίνουν εδώ.Δέχεται ασύμμετρη επίθεση το νήμα από «κοριτσακια» της λαιφο και του βαις η μου φαίνεται ;
Μπάτσοι?Οι τελευταιες γεννιες μπατσοι ειναι πιο πυρφοροι και απο τους απλους Ελληνες πολιτες!
Υπερβολές,ο 1-2 στους 10 και με το ζόρι,το ότι μπορούν να βρουν όλες γκόμενο δε σημαίνει ότι έχουν και πολλές ευκαιρίες.Οι χοντρες άντε να μπορούν να βρουν έναν όχι πολλούς,τώρα οι γυμνασμενες με τις καμπύλες και τη ωραία φάτσα οκ αυτές έχουν καθε μέρα 10 ευκαιρίες.Το χειρότερο είναι ότι 9 στους 10 θα έμπαιναν
Ναι να πάμε να καμακωνουμε τις Ελληνίδες και να τρώμε όλο άκυρα,όχι ευχαριστούμε δε θα πάρουμε.Εχω γνωστό Έλληνας ο οποίος εχει μίλησει σε 200 και μόνο ένα φάσωμα σε σχέση όχι της στιγμης έχει καταφέρει.Οι Ελληνίδες είναι γτπ πάρτε το χαμπάρι.εγω επίσης το ίδιο έχω καμακωσει περίπου 10-15 και μόνο ένα φάσωμα έχω πάρει της στιγμής όχι σε σχέση,ας είναι καλά οι ιερόδουλες,αν δε υπήρχαν και αυτές εμείς οι Έλληνες δε θα ξέραμε τίποτα.Κουνηθείτε ρε και πέστε την άμεσα, και αφήστε τα κινητά και τις μαλακίες.
Αντί να την πεφτουμε εμείς στις ξενες, έρχονται τα λιγουρια από την Ευρώπη και την πέφτουνε στις γκόμενες τις δικές μας καμάκι στα ίσια.
Παρκαρα τη μηχανή σήμερα μοναστηρακι και ήταν ένας ξανθός λίγο πιο πέρα και βλέπει μια γκόμενα Ελληνίδα, κάνει τον χαμένο της λέει αγγλικα μήπως ξερεις που είναι το Zara, και έπαιξε και φάση με τηλέφωνο...
Γιατί τα πιτσιρίκια είναι καλύτερα;υπάρχει μια άποψη που λέει ότι μεγάλο ποσοστό Ελλήνων ανδρών είναι κακοφτιαγμένοι ,ή υπέρβαροι με όχι όμορφα πρόσωπα με αποτέλεσμα υπο κανονικές συνθήκες εμφανίσιμη γυναίκα να μην υπάρχει περίπτωση να τους κάτσει εάν δεν κεράσουν πολλά...δεν δωρίσουν πολύ ...δεν πουν ψέματα πολλά ,αν δεν κοροιδέψουν αρκετά !!!!!
Όταν αυτά τελειώσουν... η γυναίκα απλά φεύγει γιατι βλέπει την αλήθεια χωρίς αυτά και δεν της αρέσει !!!!
Μπορεί να μην συμφέρει ένα σημαντικό ποσοστό ανδρών αυτη η παραδοχή...αλλά οκ είναι μια μεγάλη αλήθεια που τη βλέπουμε !!!!
Αυτό προ'υ'ποθετει όργανα τα οποία ο μέσος ιντερνετοπληκτος καγκουρας δεν διαθέτει.Κουνηθείτε ρε και πέστε την άμεσα, και αφήστε τα κινητά και τις μαλακίες.
Αντί να την πεφτουμε εμείς στις ξενες, έρχονται τα λιγουρια από την Ευρώπη και την πέφτουνε στις γκόμενες τις δικές μας καμάκι στα ίσια.
Παρκαρα τη μηχανή σήμερα μοναστηρακι και ήταν ένας ξανθός λίγο πιο πέρα και βλέπει μια γκόμενα Ελληνίδα, κάνει τον χαμένο της λέει αγγλικα μήπως ξερεις που είναι το Zara, και έπαιξε και φάση με τηλέφωνο...
Όντως καγκουροκατασταση,μαυρίδερα με τατουάζ μανίκια κλπ,αλισιδες,ρολόγια ή δαχτυλίδια,ρούχα Φλώρικα,ένας άντρας πρέπει να ντύνεται κλασσικά,απλά τζινακι μπλουζιτσα ή φόρμα ή το καλοκαίρι ένα απλό σορτσάκι με μπλούζα,ούτε τατουάζ ούτε ρολόγια ούτε σκουλαρίκια ούτε φλωριες.Γιατί τα πιτσιρίκια είναι καλύτερα;
Με κούρεμα στον Πάκη της γειτονιάς ,κοντά,μαυριδερα με μούσια και με σκουλαρίκια και βερμούδες είναι όχι μόνο αντιαισθητικα αλλά και μελλοντικά θα δυσκολεύουν ως φαντάροι να κουβαλήσουν το G3 που θα χρεωθούν.
Πιο πολύ με λάθρο μοιάζουν τα σαβουρια ...τι γενιά είναι αυτή ρε;
Το ρολο'ι' δινει κύρος.Όντως καγκουροκατασταση,μαυρίδερα με τατουάζ μανίκια κλπ,αλισιδες,ρολόγια ή δαχτυλίδια,ρούχα Φλώρικα,ένας άντρας πρέπει να ντύνεται κλασσικά,απλά τζινακι μπλουζιτσα ή φόρμα ή το καλοκαίρι ένα απλό σορτσάκι με μπλούζα,ούτε τατουάζ ούτε ρολόγια ούτε σκουλαρίκια ούτε φλωριες.
Συμφωνώ, αλλά δεν μα ςλεε ότι οι ελλενιδες τα φτιάχνουν με κάτι άσχημους με μούσια, αγυμναστους,μαυριδερους, μονο και μόνο γιατι ειναι στην ίδια παρέα και γνωρίστηκαν από προξενιό, μόνο ότι σε βολεύει μας λεςπέρασε ασχολίαστο ? μεγάλο ποσοστό Ελλήνων είναι κακοφτιαγμένοι με όλα τα συνεπακόλουθα που μετά θέλουν χρόνο ανάλυση και μπλά μπλα αιώνων για να εξηγηθούν !!!!
Μαλακίες, ποιος ξένος ασχολείται με τις τελειωμένες τις ελλενιδες, εκτός και αν είναι κανα λιγουρι Εβραίος, άραβας η Πακιστανός, αφτοι ναι, τις κυνηγάνεΚουνηθείτε ρε και πέστε την άμεσα, και αφήστε τα κινητά και τις μαλακίες.
Διαφωνώ οι βερμούδες αν τις συνδιασεις με μια απλή μπλούζα χωρίς τατουάζ αλισιδες και μαλακίες και χαρά είναι φυσιολογικό και καθόλου φλωρικο.Το ρολο'ι' δινει κύρος.
Όμως ακυρώνεται απο βερμούδες που είναι για παιδάκια η γκομενιτσες και όχι για άνδρες.
Συμφωνώ οι ξανθοί δε έχουν κατακτήσεις στις Ελληνίδες οπότε δε πρόκειται να κάνουν και το βήμα,οι Άραβες ή Τούρκοι που θα έρθουν Ελλάδα θα τις κυνηγήσουν φουλ γιατί με κάτι τέτοιους Έλληνες πάνε οι Ελληνίδες που μοιάζουν με αραβοτουρκους.Οι ξανθοί δε έχουν πέραση στις Ελληνίδες καθόλου.Μαλακίες, ποιος ξένος ασχολείται με τις τελειωμένες τις ελλενιδες, εκτός και αν είναι κανα λιγουρι Εβραίος, άραβας η Πακιστανός, αφτοι ναι, τις κυνηγάνε
Άντε έφτιαξες καινούργιο προφίλΣυμφωνώ οι ξανθοί δε έχουν κατακτήσεις στις Ελληνίδες οπότε δε πρόκειται να κάνουν και το βήμα,οι Άραβες ή Τούρκοι που θα έρθουν Ελλάδα θα τις κυνηγήσουν φουλ γιατί με κάτι τέτοιους Έλληνες πάνε οι Ελληνίδες που μοιάζουν με αραβοτουρκους.Οι ξανθοί δε έχουν πέραση στις Ελληνίδες καθόλου.
Εγώ είμαι κάστανος,πιο πολύ μοιάζω με Γάλλος, βοριοιταλος στην εμφάνιση, οι μόνες που με κοιτάνε στο δρόμο είναι αλβανιδες, γεωργιανεςκαι ξένες γενικά, οι ελλεινιδες ούτε που με κοιτανε, κοίτα ρε λέω τα σουργελα οι ελλενεινιδεςΣυμφωνώ οι ξανθοί δε έχουν κατακτήσεις στις Ελληνίδες οπότε δε πρόκειται να κάνουν και το βήμα,οι Άραβες ή Τούρκοι που θα έρθουν Ελλάδα θα τις κυνηγήσουν φουλ γιατί με κάτι τέτοιους Έλληνες πάνε οι Ελληνίδες που μοιάζουν με αραβοτουρκους.Οι ξανθοί δε έχουν πέραση στις Ελληνίδες καθόλου.