Οχι,το κατέγραψα ως μια «διαφοροποίηση» των σχέσεων του 2023.Μετ επειτα εμαθα πως εχει ονομασία και λεγεται Ghosting.riding:
"Η δικια μου αρραβωνιαρα,εφυγε μια νυχτα με φεγγαρι.Εφυγε απο το σπιτι μου χωρις να πει τιποτα." Σαν να λέμε σε παράτησε απροειδοποίητα κι έφυγε? κοινώς την έκανε Λούης...Αυτό για επιτυχία το καταγράφεις? ή δεν το διατύπωσες καλά?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.539
- Πόντοι
- 9.297
( Κουτό)Πονηρά σκέφτηκε ο τύπος όπως πάρα πολλοί...λέει τώρα"τέτοιο μπαζο που δεν το παίρνει ούτε ο ύπνος δεν θα το κοιτάξει άλλος και μπορεί να είναι και παρθένα"...δεν αντέχει ποιότητα και βολεύεται με μπαζο.Περαστικα του...Και βλέπω ο τύπος κάνει και διατροφή αυστηρή μην τυχόν και χάσει το κελεπούρι σε λεει από ολότελα καλή και η παναγιωτενα
thessalonikios88
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
Έχεις απόλυτο δίκιο και συν φωνω μαζί αλλά υπάρχει ένα τεράστιο ΑΛΛΑ όλοι εδώ μέσα τα έχουμε με τον γυναικείο ανεξήγητο ναρκισσισμό και τ τουπε που που πολλές από εσάς δεν μπενεται καν στον κόπο να μας απορρίψετε με ωραίο τρόπο. Αυτό πάει αγκαζε με το ωραίο πέσιμο που είπες άστο. Εμείς φταίμε που γίνατε νάρκισσος και έχετε τουπε. Είναι κύκλος όλο αυτό αυτό γι αυτό δεν θα βγάλουμε άκρη μεταξύ μαςΓιατί βρε Θεσσαλονίκιε εσύ δεν θα ανταποκριθείς σε μία κοπέλα που σου αρεσει-γουσταρεις θα ανταποκριθείς εγώ γιατί να μην ανταποκριθώ σε ένα αγόρι που μαρέσει φυσικό είναι,δηλαδή να ασχολούμαι με κάποιο που δεν μου αρέσει για ποιο λόγο;Ότι κάποιοι δεν ξέρουνε Να φλερτάρουν δεν ξέρουν άμα πούνε Βυζαρα κωλάρα και κάτι τέτοια τι να ασχοληθείς.στο Ωραίο φλερτ και θα χαμογελάσεις και θα πεις μια όμορφη κουβέντα και ότι άλλο Προκύψει φυσικα εαν σου αρέσει ο αλλος .Σε αυτό με τα social δε φταίμε εμείς ναι θα μου πεις είστε προκλητικές Και το επιδιώκεται αλλά όταν ξεκινάει ο άλλος από κάτω κούκλα πως θα σε δω κούκλα μπορώ να σου δώσω ότι θέλεις κούκλα τι δώρο θα ήθελες να σου πάρω Σαφώς ανεβαίνει αυτόπεποίθεση.Απλά εγώ πιστεύω το μπέρδεμα γίνεται στις καύλες άλλη συχνότητα καύλας έχετε εσείς άλλη συχνότητα έχουμε εμείς και ένα μαλάκα να έχουμε να μας Ταλαιπωρεί και να κάνουμε σεξ οπότε βρίσκει χρόνο μία στο τόσο μπορεί να κάτσουμε και ένα χρόνο μαζί του αγαματες γιατι είμαστε κολλημένες.Ξέρεις μερικές φορές δε λέμε αλήθειες για να μη στεναχωρήσουμε όπως και οι άντρες δεν λενε την αλήθεια σε κάποια πράγματα για να μην στεναχωρηθούμε.Αλλά να έχουμε και μία αυτογνωσία και οι γυναίκες και οι άντρες Τις ηλικίες και τις εμφανίσεις μας.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.091
- Πόντοι
- 1.496
Τα εχει πει αυτα εδω και καιρο ο Δασκαλος Σαντ Μαν και καποιοι τον κοροιδευανε, τον βριζανε (γιατι, θιχτηκαν λες και ειναι Ελλεινιδες;)Και στις Σέρρες και στα Χανιά, πολλά τα κυβικά...
Αλήθεια είναι, όλες οι Ελλεηνιδες βρίσκουν πυρφορους, οποία ώρα και στιγμή το θελήσουν.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.091
- Πόντοι
- 1.496
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Πόσο μοιάζουν οι αμερικανίδες με τις δικές μας, μα πόσο!!!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Πόσο μοιάζουν οι αμερικανίδες με τις δικές μας, μα πόσο!!!
Τουλάχιστον οι Αμερικανίδες εμφανισιακά είναι καλύτερες,όχι σαν κάτι ζουμπάδες εδώ που το παίζουν και γκόμενες
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
ποσες αμερικανιδες εχεις δει στη ζωη σου;Τουλάχιστον οι Αμερικανίδες εμφανισιακά είναι καλύτερες,όχι σαν κάτι ζουμπάδες εδώ που το παίζουν και γκόμενες
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Ολες οι γυναικες των δυτικων χωρων μοιαζουν στη νοοτροπια.Πόσο μοιάζουν οι αμερικανίδες με τις δικές μας, μα πόσο!!!
Βασικα εχουν δημιουργηθει 5 ζωνες γυναικειας νοοτροπιας στον πλανητη:
1. Δυτικη
2. Ασιατικη
3. Λατινες
4. Μουσουλμανικη
5. Αφρικανικη
Οι ζωνες που μπορει να παιξει ο αντρας σημερα με καλες προοπτικες ειναι 2, 3 και 5
Ζωνη 1 ο αντρας ειναι ισοβια υπο. Απο πρωτη δημοτικου μεχρι 15 χρονια αφου παρει συνταξη, παντα θα ειναι απο κατω και στην τσιτα...
Ζωνη 4 ειναι μονο για γηγενεις, πολλοι απο αυτους περνανε καλα. Δυτικος δεν αγγιζει τετοιες ζωνες
Το κακο ειναι οτι η Ρωσια και οι πρωην ΕΣΣΔ χωρες εχουν πλεον παει στην κατηγορια 1 για τα καλα
Ζωνες 2 και 3 εχουν αρκετα κοινα, με κυριο χαρακτηριστικο το οτι ο Δυτικος αντρας εκει ειναι στην κορυφη της διατροφικης αλυσιδας
Οι ταξιδεψαντες ανα τον κοσμο και εχοντες μεγαλυτερη εμπειρια, αλλα αντιθετη αποψη, ας την καταθεσουν, θα ειχε ενδιαφερον
Τελευταία τροποποίηση:
Dr. Hanniban Lecter
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
ο Νικος Βαμβακουλας εχει ωραιοτερα ποδια απο τις Αμερικανιδες που ετυχε να γνωρισω.Τουλάχιστον οι Αμερικανίδες εμφανισιακά είναι καλύτερες,όχι σαν κάτι ζουμπάδες εδώ που το παίζουν και γκόμενες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.539
- Πόντοι
- 9.297
Το παίζουν γκόμενες γιατί υπάρχουν σαβουρολατρες χωρίς αυτοεκτιμηση.Τουλάχιστον οι Αμερικανίδες εμφανισιακά είναι καλύτερες,όχι σαν κάτι ζουμπάδες εδώ που το παίζουν και γκόμενες
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.816
- Πόντοι
- 1.056
Μα οτι μαλακια ξεκιναει στην δυση το αντιγραφουν και οι υπολοιποι..Πόσο μοιάζουν οι αμερικανίδες με τις δικές μας, μα πόσο!!!
Κατι αναλογο ειναι και με τα σκυλια, πλεον αντι να κανουν σχεσεις οι ανθρωποι μεταξυ τους κανουν με σκυλια..
Βεβαια οι περισσοτεροι που εχουν σκυλο, το εχουν για ψυχολογικη υποστηριξη, χωρις βεβαια να το παραδεχονται..
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Συμφωνώ ακριβώς, κάπως έτσι τα έχω κατατάξει και εγώ στο μυαλό μου! Αλλά για να γνωρίσεις γυναίκες από Ασία ή Λατινική Αμερική είναι αρκετά δύσκολο, τέτοια ανοίγματα έχουν την άνεση να κάνουν μόνο οι ναυτικοί.Ολες οι γυναικες των δυτικων χωρων μοιαζουν στη νοοτροπια.
1. Δυτικη
2. Ασιατικη
3. Λατινες
4. Μουσουλμανικη
5. Αφρικανικη
Οι ζωνες που μπορει να παιξει ο αντρας σημερα με καλες προοπτικες ειναι 2, 3 και 5
Ζωνη 1 ο αντρας ειναι ισοβια υπο. Απο πρωτη δημοτικου μεχρι 15 χρονια αφου παρει συνταξη, παντα θα ειναι απο κατω και στην τσιτα...
Ζωνη 4 ειναι μονο για γηγενεις, πολλοι απο αυτους περνανε καλα. Δυτικος δεν αγγιζει τετοιες ζωνες
Το κακο ειναι οτι η Ρωσια και οι πρωην ΕΣΣΔ χωρες εχουν πλεον παει στην κατηγορια 1 για τα καλα
Ζωνες 2 και 3 εχουν αρκετα κοινα, με κυριο χαρακτηριστικο το οτι ο Δυτικος αντρας εκει ειναι στην κορυφη της διατροφικης αλυσιδας
Οι ταξιδεψαντες ανα τον κοσμο και εχοντες μεγαλυτερη εμπειρια, αλλα αντιθετη αποψη, ας την καταθεσουν, θα ειχε ενδιαφερον
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 10.973
- Πόντοι
- 3.436
Πολύ σωστά. Οι Έλληνες είναι χέστηδες και φοβούνται μην φάνε άκυρο ως μαλάκες που είναι οπότε το τρενάρουν να την πέσουν παίρνοντας τ αρχίδια τους ή όταν βρουν κάποια από φόβο μην την χάσουν, φοράνε λουράκι οι ίδιοι στο λαιμό τους. Τι νομίζετε ότι είναι οι γυναίκες; άνθρωποι είναι όπως εμείς. Το ότι είναι πυρότουβλα κι αλλάζουν συνέχεια συμπεριφορά, δεν πρέπει να πτοεί κανέναν. Όταν θα σας μιλάει γυναίκα, θα κλάνετε ότι λέει και θα κοιτάτε να περνάτε καλά. Δεν υπάρχει γεφύρωση σε διάλογο. Μην τους δίνετε σημασία σε ότι λένε. Για γαμήσι είναι κι αν κοιμηθεί
ο Θεός μπορεί να βρεθεί κάποια νορμάλ στον σωρό. Οπότε οι πιθανότητες είναι φανερά αίσχος. Κοιτάξτε την πάρτη σας.
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Και σ'αυτές,οι γηγενείς περνάνε καλά,συν δυτικοί με καλές δουλειές σε πολυεθνικές κλπ.Νon go έχουν γίνει για...μαυριδερούς μουσάτους,αλκοολικούς Άγγλους κλπ που κι αυτοί κάποτε θα γαμούσαν εκεί
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Σε ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης αλλά νομίζω ότι όλοι ξέρουμε πως έχουν τα πράγματα. Στην αρχή μικροί κάνουμε μαλακίες και μετά βήμα βήμα γινόμαστε ατσάλι. Στο τέλος όταν ζήσουμε μπόλικες περιπέτειες, κάνουμε επίδειξη ισχύος. Δηλαδή φτάνουμε να λέμε ποιο πουτανάκι θα έρθει να μου κουνηθεί να του κλείσω το σπίτι; Είναι καθαρά θέμα κυριαρχίας και δύναμης. Όποιο κοριτσάκι κάθεται ήσυχα, καθόμαστε κι εμείς ήσυχα. Η αλήθεια όμως είναι ότι κατά βάθος θέλουμε να μας κουνηθεί κάποια να την πάρει ο διάολος για να σπάσουμε τον γυναικοκεντρισμό.ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Άστα. Ο γυναικοκεντρισμός έχει καταστρέψει τα πάντα. Κι εδώ που αφήνουν το θέμα, το επιτρέπουν για επαγγελματικους λόγους ώστε να τονίσουν την πορνεία ως λύση. Τι να το κάνεις όμως αν δεν θίγεις τις γυναίκες κατά μέτωπο; Να τα λέμε μόνοι μας; Μαλακία κατάντησε. Στο φατσιβιβλίο δεν μπορείς να μιλήσεις πια. Σκέτη χούντα μην θιχθούν τα μουνόσκυλα.Άντε να πιάσει 8.000…
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 446
Ολες οι γυναικες των δυτικων χωρων μοιαζουν στη νοοτροπια.
1. Δυτικη
2. Ασιατικη
3. Λατινες
4. Μουσουλμανικη
5. Αφρικανικη
Πολύ καλό ποστ
Η άποψη μου είναι οτι οι ελλεηνιδες ειναι ενα κραμα του 1 (φεμινισμος κλπ) μαζι με το 4 (ψευτοπουριτανισμος)
Κέντρο της Αθήνας... Πιο κέντρο δεν γίνεται..Πατησίων...
Ώρα 5 το απόγευμα, πολύς κόσμος.
Κάθομαι σε μαγαζί που έχει τραπεζάκια πάνω στην Πατησίων και πίνω ούζα.
Από την απέναντι πλευρά της Πατησίων εμφανίζεται ελληνίδα (όπως διαπίστωσα αργότερα) καμιά 35-αριά χρονών.
Φοράει μια κλειστή μπλούζα μεχρι το λαιμό, αλλά κάνει μπαμ ότι δεν φοράει σουτιέν.
Καλό βυζί και ρώγα που έβγαζε μάτι. Αν εξαιρέσεις το βυζί όλο το υπόλοιπο πακέτο είναι να σε πληρώνει και να λες ``όχι ευχαριστώ``.
Περιμένω να περάσει απέναντι να τη δω από κοντά. Καθώς περνάει τον δρόμο βλέπω ότι φοράει αθλητικά με σόλα 30 πόντους που τη βοηθούσε να φτάσει το 1.60.
Κακάσχημη και κρετίνα!
Στο φανάρι μπροστά-μπροστά ένας άνθρωπος γύρω στα 65 πάνω σε παπάκι. Καμία σχέση με αλανιάρη, πορνόγερο ή κάτι τέτοιο.
Ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος που τον χτύπαγε ο ήλιος και είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και περίμενε να ανάψει το φανάρι.
Τη βλέπει να περνά μπροστά του και γυρίζει το κεφάλι απορημένος κοιτάζοντας τη για 3-4 δευτερόλεπτα ενώ περνούσε από μπροστά του.
Μόλις η χαμούρα φτάνει στο απέναντι πεζοδρόμιο γυρίζει και του λέει ``Τι κοιτάς ρε γαμημένε? Άντε γαμήσου και γύρνα το κεφάλι σου απ' την άλλη``!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα αυτού του ανθρώπου και το σφίξιμο που ένιωσα στο στομάχι.
Έρχεται προς το μέρος μου και καθώς με προσπερνάει, την κοιτάζω πιο έντονα απ' ότι θα κοίτζα αν δεν είχε προηγηθει το σκηνικό αυτό,
αλλά λιγότερο έντονα απ' όσο απαιτούσε η στιγμή. Φοβήθηκα τη συνέχεια.
Καθώς με κοιτάζει νιώθω ότι ετοιμάζεται να ξανανοίξει το βόθρο της. Υποθέτω ότι τα κόκκινα μάτια και το θολό βλέμμα μου την απέτρεψαν.
Μόλις με προσπερνά, συνειδητοποιώ ότι γλίτωσα από μια από τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις της ζωής μου και ξεφυσάω ανακουφισμένος.
Περνάει κανά μισάωρο κι όλη αυτή την ώρα το τσόκαρο δεν βγαίνει απ το μυαλό μου.
Φωνάζω τη σερβιτόρα να πληρώσω και καθώς περιμένω τα ρέστα τη ξαναβλέπω μπροστά μου.
Πηγαίνει πάλι στο ίδιο φανάρι και περιμένει να περάσει απέναντι.
Καθώς περιμένει, σηκώνει και τα 2 χέρια πάνω από το κεφάλι και αρχίζει να τεντώνεται προτάσσοντας το στήθος όσο δεν πάει.
Το ίδιο τσόλι που 30 λεπτά πριν ξεφτίλισε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά της.
Καθώς στρίβει το κεφάλι με βλέπει ότι την κοιτάω και με καρφώνει. Αυτή τη φορά την καρφώνω με το βλέμμα χωρίς καμία διακριτικότητα.
Κοιτάζει για λίγο και μετά γυρνά το κεφάλι απ' την άλλη. Μόνο που αυτή τη φορά πρόλαβα να δω ότι είχε κλάσει μέντες.
Περνάει τον δρόμο και συνειδητοποιώ ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου, λίγο πριν κλείσω τα 50, ευχήθηκα να πεθάνει άνθρωπος.
Σιχαίνομαι τον εαυτό μου λίγο παραπάνω από όσο σιχάθηκα τη σερβιέτα και σηκώνομαι να φύγω.
Μία ακόμα μέρα στο μπουρδέλο (που κάποτε λεγόταν) Ελλάς μόλις είχε γαμηθεί...
Ώρα 5 το απόγευμα, πολύς κόσμος.
Κάθομαι σε μαγαζί που έχει τραπεζάκια πάνω στην Πατησίων και πίνω ούζα.
Από την απέναντι πλευρά της Πατησίων εμφανίζεται ελληνίδα (όπως διαπίστωσα αργότερα) καμιά 35-αριά χρονών.
Φοράει μια κλειστή μπλούζα μεχρι το λαιμό, αλλά κάνει μπαμ ότι δεν φοράει σουτιέν.
Καλό βυζί και ρώγα που έβγαζε μάτι. Αν εξαιρέσεις το βυζί όλο το υπόλοιπο πακέτο είναι να σε πληρώνει και να λες ``όχι ευχαριστώ``.
Περιμένω να περάσει απέναντι να τη δω από κοντά. Καθώς περνάει τον δρόμο βλέπω ότι φοράει αθλητικά με σόλα 30 πόντους που τη βοηθούσε να φτάσει το 1.60.
Κακάσχημη και κρετίνα!
Στο φανάρι μπροστά-μπροστά ένας άνθρωπος γύρω στα 65 πάνω σε παπάκι. Καμία σχέση με αλανιάρη, πορνόγερο ή κάτι τέτοιο.
Ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος που τον χτύπαγε ο ήλιος και είχε γείρει πάνω στο τιμόνι και περίμενε να ανάψει το φανάρι.
Τη βλέπει να περνά μπροστά του και γυρίζει το κεφάλι απορημένος κοιτάζοντας τη για 3-4 δευτερόλεπτα ενώ περνούσε από μπροστά του.
Μόλις η χαμούρα φτάνει στο απέναντι πεζοδρόμιο γυρίζει και του λέει ``Τι κοιτάς ρε γαμημένε? Άντε γαμήσου και γύρνα το κεφάλι σου απ' την άλλη``!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα αυτού του ανθρώπου και το σφίξιμο που ένιωσα στο στομάχι.
Έρχεται προς το μέρος μου και καθώς με προσπερνάει, την κοιτάζω πιο έντονα απ' ότι θα κοίτζα αν δεν είχε προηγηθει το σκηνικό αυτό,
αλλά λιγότερο έντονα απ' όσο απαιτούσε η στιγμή. Φοβήθηκα τη συνέχεια.
Καθώς με κοιτάζει νιώθω ότι ετοιμάζεται να ξανανοίξει το βόθρο της. Υποθέτω ότι τα κόκκινα μάτια και το θολό βλέμμα μου την απέτρεψαν.
Μόλις με προσπερνά, συνειδητοποιώ ότι γλίτωσα από μια από τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις της ζωής μου και ξεφυσάω ανακουφισμένος.
Περνάει κανά μισάωρο κι όλη αυτή την ώρα το τσόκαρο δεν βγαίνει απ το μυαλό μου.
Φωνάζω τη σερβιτόρα να πληρώσω και καθώς περιμένω τα ρέστα τη ξαναβλέπω μπροστά μου.
Πηγαίνει πάλι στο ίδιο φανάρι και περιμένει να περάσει απέναντι.
Καθώς περιμένει, σηκώνει και τα 2 χέρια πάνω από το κεφάλι και αρχίζει να τεντώνεται προτάσσοντας το στήθος όσο δεν πάει.
Το ίδιο τσόλι που 30 λεπτά πριν ξεφτίλισε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά της.
Καθώς στρίβει το κεφάλι με βλέπει ότι την κοιτάω και με καρφώνει. Αυτή τη φορά την καρφώνω με το βλέμμα χωρίς καμία διακριτικότητα.
Κοιτάζει για λίγο και μετά γυρνά το κεφάλι απ' την άλλη. Μόνο που αυτή τη φορά πρόλαβα να δω ότι είχε κλάσει μέντες.
Περνάει τον δρόμο και συνειδητοποιώ ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου, λίγο πριν κλείσω τα 50, ευχήθηκα να πεθάνει άνθρωπος.
Σιχαίνομαι τον εαυτό μου λίγο παραπάνω από όσο σιχάθηκα τη σερβιέτα και σηκώνομαι να φύγω.
Μία ακόμα μέρα στο μπουρδέλο (που κάποτε λεγόταν) Ελλάς μόλις είχε γαμηθεί...