Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (12 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ρε τυπε, αυτη η κουραδα που παραληρει (η γκομενα το βιντεο της οποιας σχολιαζει ο τυπαρος) δεν αντεχεται ουτε 15 δευτερολεπτα, δεν υπαρχει τρανοτερη αποδειξη απο αυτην για να τρεξει καποιος αντρας μακρια οσο πιο γρηγορα μπορει απο το dating...
Ποσο μαζωχιστης πρεπει να ειναι καποιος για να παντρευτει μια τετοια γκομενα;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
@Sub-Zero αφου δε γαμαει ουτε αυτος ο εκατομμυριουχος, σκουρα τα πραματα για εμας τα μπατιρακια :(
1684683627191.png

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Εγώ πάντως εκτός την ψήφο σήμερα… έριξα και στην γυναίκα 2 ψήφους…
Και η μέρα έχει συνέχεια….

Καθίστε και κάντε ανάλυση γιατί δεν γαμάτε…

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
@Sub-Zero αφου δε γαμαει ουτε αυτος ο εκατομμυριουχος, σκουρα τα πραματα για εμας τα μπατιρακια :(
1684683627191.png
δεν χρειαζομαστε τον εκατομμυριουχο οταν εχουμε τον Δασκαλο που η αξια της γνωσης του αξιζει τρις,ποτε θα το καταλαβετε?:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
1684683627191.png
Τόσες βίζιτες έχει εκεί στο Αμέρικα, ας πάει να ψωνίσει καμία από το δρόμο.....Πέρα από την πλάκα, αυτό που λέει στο τέλος ότι οι σχέσεις και οι οικογένειες στην Αμερική είναι είδος προς εξαφάνιση, πιθανολογώ ότι οφείλεται στην έλλειψη ηθικών αξιών, μιας και όλα συμβαίνουν για το θεαθήναι. Και μιας και είμαστε χώρα που αργά ή γρήγορα επηρεάζεται από αυτή την κοινωνία, κλάφτα Χαράλαμπε....

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Όοοοχι!
Δεν είναι επειδή οι αμερικανοί έχουν σταματήσει απλά να ασχολούνται με τις αμερικανίδες πλέον.
Αλλά επειδή οι αμερικανοί κάνουν και κάτι άλλο [και αυτό είναι που έχει τρελάνει τις αμερικανίδες περισσότερο
(και απ' όσο αντιλαμβάνομαι δεν το κάνουν μόνο οι αμερικανοι αυτό)] :

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Όοοοχι!
Δεν είναι επειδή οι αμερικανοί έχουν σταματήσει απλά να ασχολούνται με τις αμερικανίδες πλέον.
Αλλά επειδή οι αμερικανοί κάνουν και κάτι άλλο [και αυτό είναι που έχει τρελάνει τις αμερικανίδες περισσότερο
(και απ' όσο αντιλαμβάνομαι δεν το κάνουν μόνο οι αμερικανοι αυτό)] :

Σχολιο κατω απ το βιντεο:
1684686788736.png

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Τρώνε πολύ κατούρημα και πούτσα , για να κερδίσουν τις τσάντες, τις γόβες και τα άϊφοουν .
Και καταλήγουν πολλές στα σκουπίδια.
Ποσο πιο κατω να πεσει μια γυναικα ως ανθρωπος..ξεφτιλα τελειως... το 99.9 καταληγει στα σκουπιδια γιατι εχουν τεραστιοο ανταγωνισμο μεταξυ τους και μονο μια θα <<καταφερει>> τον <<χορηγο>>
Στις ΗΠΑ οι μοντέρνες γυναίκες τρώνε μεγάλη ήττα από τους άντρες γιατί κατάλαβαν τι παίζουν, οι τύπισσες πάνε και κλέγονται στο tik tok και σύμφωνα με έρευνα το 45 τοις εκατό των γυναικών θα είναι μπακούρια μέχρι το 2030.
Και δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για μια γυναίκα πόσο μάλλον<<φυσιολογικη>> γυναικα το γεγονος να μην κανει παιδια η να μην εχει συντροφο! Ετσι ειναι η φυση της ζωης, και με την φυση δεν τα βαζεις!

Τελευταία τροποποίηση:

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
259
Πόντοι
21
Σήμερα στο που γύριζα από την δουλεία, στο μέτρο αφού ψιλοεβαλα χέρι σε έναν τζαμπατζη όταν μπήκα στο βαγόνι ήταν μια καστανή λίγο κοντύτερο από εμένα με σπορ σακάκι εμφανίσιμη όταν την πρόσεξα καλύτερα όμως ήταν στο μέτωπο ζαρωμενη και έκανε περίεργους μορφασμους στο πρόσωπο της, όπως την κοίταζα ίσως όχι διακριτικά με είδε και γύρισε την πλάτη της και γύρναγε το κεφάλι της πίσω για να τσεκαρι εγώ φυσικά γύριζα και εγώ το βλέμμα μου αλλού, και σκέφτομαι εάν δεν της έβαλαν χέρι στην δουλειά, ήταν η ώρα της στραβης από περίοδο η οποιαδήποτε άλλο ψυχολογικό που θα είχε στο μυαλό της και σκέφτομαι ότι εάν κάνει ( σοβαρή σχέση ) η παντρευτεί τι έχει να τραβήξει ο τύπος που θα είναι μαζί της!:confused::confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.916
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.061
Πόντοι
9.297
Σήμερα στο που γύριζα από την δουλεία, στο μέτρο αφού ψιλοεβαλα χέρι σε έναν τζαμπατζη όταν μπήκα στο βαγόνι ήταν μια καστανή λίγο κοντύτερο από εμένα με σπορ σακάκι εμφανίσιμη όταν την πρόσεξα καλύτερα όμως ήταν στο μέτωπο ζαρωμενη και έκανε περίεργους μορφασμους στο πρόσωπο της, όπως την κοίταζα ίσως όχι διακριτικά με είδε και γύρισε την πλάτη της και γύρναγε το κεφάλι της πίσω για να τσεκαρι εγώ φυσικά γύριζα και εγώ το βλέμμα μου αλλού, και σκέφτομαι εάν δεν της έβαλαν χέρι στην δουλειά, ήταν η ώρα της στραβης από περίοδο η οποιαδήποτε άλλο ψυχολογικό που θα είχε στο μυαλό της και σκέφτομαι ότι εάν κάνει ( σοβαρή σχέση ) η παντρευτεί τι έχει να τραβήξει ο τύπος που θα είναι μαζί της!:confused::confused:
Μην στενοχωριέσαι...θα βρεθεί ένα ναυάγιο χωρίς αυτοεκτιμηση ΜΗ ΜΕΛΟΣ μας και θα "αλληλοαποκατασταθουν"...ωιμε,φευ και παπαι!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946

serres-gamos.jpg

Τί να πεις...:sad2:

Όλες βρίσκουν λέμε
Και στις Σέρρες και στα Χανιά, πολλά τα κυβικά...
Αλήθεια είναι, όλες οι Ελλεηνιδες βρίσκουν πυρφορους, οποία ώρα και στιγμή το θελήσουν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Περισσοτερο οι αντρες φταινε.

Η γυναικα ειναι οπως την μαθεις!
Πολύ σωστά. Οι Έλληνες είναι χέστηδες και φοβούνται μην φάνε άκυρο ως μαλάκες που είναι οπότε το τρενάρουν να την πέσουν παίρνοντας τ αρχίδια τους ή όταν βρουν κάποια από φόβο μην την χάσουν, φοράνε λουράκι οι ίδιοι στο λαιμό τους. Τι νομίζετε ότι είναι οι γυναίκες; άνθρωποι είναι όπως εμείς. Το ότι είναι πυρότουβλα κι αλλάζουν συνέχεια συμπεριφορά, δεν πρέπει να πτοεί κανέναν. Όταν θα σας μιλάει γυναίκα, θα κλάνετε ότι λέει και θα κοιτάτε να περνάτε καλά. Δεν υπάρχει γεφύρωση σε διάλογο. Μην τους δίνετε σημασία σε ότι λένε. Για γαμήσι είναι κι αν κοιμηθεί
ο Θεός μπορεί να βρεθεί κάποια νορμάλ στον σωρό. Οπότε οι πιθανότητες είναι φανερά αίσχος. Κοιτάξτε την πάρτη σας.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.322
Πόντοι
1.056
Ωραιο νημα!

Τα δικα μου φιλαρακια,ντρέπομαι για το πως καταντησαν με τις γυναικες τους.Να απιστησουν δεν παιζει,τους εχουν να παρακαλαν για λιγο γαμησι.Και δεν τους το δινουν κ αυτο.

Καλα ξηγιουνται οι γυναικες.Πολυ τις γουσταρω.

Η δικια μου αρραβωνιαρα,εφυγε μια νυχτα με φεγγαρι.Εφυγε απο το σπιτι μου χωρις να πει τιποτα.

Καλα εκανε για μενα και στ απελε μου.Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να αναλωνόμαστε σε σκεψεις και εξηγησεις.Μονο ο ανθρωπος το «καίει» ψάχνοντας εξηγησεις,ολη η υπόλοιπη πλάση,γαμει όποτε γουσταρει.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21

riding:​

"Η δικια μου αρραβωνιαρα,εφυγε μια νυχτα με φεγγαρι.Εφυγε απο το σπιτι μου χωρις να πει τιποτα." Σαν να λέμε σε παράτησε απροειδοποίητα κι έφυγε? κοινώς την έκανε Λούης...Αυτό για επιτυχία το καταγράφεις? ή δεν το διατύπωσες καλά?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.061
Πόντοι
9.297

"Η δικια μου αρραβωνιαρα,εφυγε μια νυχτα με φεγγαρι.Εφυγε απο το σπιτι μου χωρις να πει τιποτα." Σαν να λέμε σε παράτησε απροειδοποίητα κι έφυγε? κοινώς την έκανε Λούης...Αυτό για επιτυχία το καταγράφεις? ή δεν το διατύπωσες καλά?
Έχεις δίκιο...
Ίσως η κοπέλα ήθελε "αποκατάσταση" την οποία ο @riding δεν προσφερε...έκανε την ερώτηση "που πάμε;" και απάντηση δεν έλαβε( πιθανότατα).

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
149
Πόντοι
1
Ούρσουλα ας πούμε μερικές αλήθειες οι όμορφες γυναίκες λένε οι άντρες είναι λιγουρια και δεν την πέφτουν η δεν ξέρουν να την πέφτουν (η αλήθεια πίσω από αυτές τις λέξεις είναι δεν μας την πέφτουν οι άντρες που μας αρέσουν) κακά τα ψέματα μια χαρά ανταποκρίνεστε όταν γουστάρετε
Ναι πολλές όχι όλες ηστε απρόσιτες γιατί έχετε την επιβεβαίωση και την επιλογή στο κινητό σας από παραπολλα σχόλια και pm στα social.
Γιατί βρε Θεσσαλονίκιε εσύ δεν θα ανταποκριθείς σε μία κοπέλα που σου αρεσει-γουσταρεις θα ανταποκριθείς εγώ γιατί να μην ανταποκριθώ σε ένα αγόρι που μαρέσει φυσικό είναι,δηλαδή να ασχολούμαι με κάποιο που δεν μου αρέσει για ποιο λόγο;Ότι κάποιοι δεν ξέρουνε Να φλερτάρουν δεν ξέρουν άμα πούνε Βυζαρα κωλάρα και κάτι τέτοια τι να ασχοληθείς.στο Ωραίο φλερτ και θα χαμογελάσεις και θα πεις μια όμορφη κουβέντα και ότι άλλο Προκύψει φυσικα εαν σου αρέσει ο αλλος .Σε αυτό με τα social δε φταίμε εμείς ναι θα μου πεις είστε προκλητικές Και το επιδιώκεται αλλά όταν ξεκινάει ο άλλος από κάτω κούκλα πως θα σε δω κούκλα μπορώ να σου δώσω ότι θέλεις κούκλα τι δώρο θα ήθελες να σου πάρω Σαφώς ανεβαίνει αυτόπεποίθεση.Απλά εγώ πιστεύω το μπέρδεμα γίνεται στις καύλες άλλη συχνότητα καύλας έχετε εσείς άλλη συχνότητα έχουμε εμείς και ένα μαλάκα να έχουμε να μας Ταλαιπωρεί και να κάνουμε σεξ οπότε βρίσκει χρόνο μία στο τόσο μπορεί να κάτσουμε και ένα χρόνο μαζί του αγαματες γιατι είμαστε κολλημένες.Ξέρεις μερικές φορές δε λέμε αλήθειες για να μη στεναχωρήσουμε όπως και οι άντρες δεν λενε την αλήθεια σε κάποια πράγματα για να μην στεναχωρηθούμε.Αλλά να έχουμε και μία αυτογνωσία και οι γυναίκες και οι άντρες Τις ηλικίες και τις εμφανίσεις μας.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96

serres-gamos.jpg

Τί να πεις...:sad2:

Όλες βρίσκουν λέμε
Και βλέπω ο τύπος κάνει και διατροφή αυστηρή μην τυχόν και χάσει το κελεπούρι σε λεει από ολότελα καλή και η παναγιωτενα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.814
Πόντοι
3.506

Είναι σαφέστατα επιτυχία αν τη δεις από την οπτική ότι μακροπρόθεσμα γλύτωσε. Γάμο, γκρίνια, κέρατα, οικονομική αφαίμαξη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom