Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.432
Πόντοι
9.297
Υπάρχουν ακόμα νετ καφέ;Έχω να πάω απο φαντάρος :2funny:
Γιατί όχι;
Για Θεσσαλονίκη μιλάμε ,όχι για χωριό.
Καλού κακού κάνε μια ερευνα μήπως και εφαρμόσεις το σχέδιο που πρότειναν άλλοι συναγωνισται περι διανυκτερευσεως στην Θεσσαλονίκη κυνηγώντας τουρίστριες.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
Ούτε Θεσσαλονικη, οθτε Αθήνα βρίσκεις γκομενα, αμα δεν έχεις κάποια παρέα να σε γνωρίσει κανα μουνι, άμα έχεις κύκλο και στο Καστελόριζο να είσαι, θα βρεις

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
Εγώ σήμερα έπλυνα το αμάξι, και το έβγαζα φωτογραφίες, εκείνη την ώρα περνάει μια ελλενιδα μια πατσαβούρα, νόμιζε ότι τραβάω αυτήν φωτογραφίες, κια ξίνισε την ελλενινικη μούρη της, αντε τώρα να πας να μιλήσεις σε καμία τέτοια, θα βρεθείς και μπλεγμένος, και θα σε κοροϊδεύει κιόλας, να ήρθε το λιγουρι να με την πέσει, γιατί είμαι πανεμορφη

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
we
Εγώ σήμερα έπλυνα το αμάξι, και το έβγαζα φωτογραφίες, εκείνη την ώρα περνάει μια ελλενιδα μια πατσαβούρα, νόμιζε ότι τραβάω αυτήν φωτογραφίες, κια ξίνισε την ελλενινικη μούρη της, αντε τώρα να πας να μιλήσεις σε καμία τέτοια, θα βρεθείς και μπλεγμένος, και θα σε κοροϊδεύει κιόλας, να ήρθε το λιγουρι να με την πέσει, γιατί είμαι πανεμορφη
Τύπε μου ο μέσος χρήστης του σάιτ κυκλοφορεί Λάμπο,και δε σε νοιώθει!Αν όμως είχες κανένα τέτοιο μηχάνημα θα κωλοτρίβονταν πάνω σου το βρωμόμουνο…….

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.096
Πόντοι
3.246

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τύπε ... επειδή είσαι σοβαρός ως Ζάχος .... και τυχαίνει να έχω και καψούρη κολλητό που ανεβαίνει συχνά σαλόνικα
ένεκα του αισθήματος αφού ....

και όντας καινούριος αριστερός ζαίος, της νεοσυσταθείσας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ ... "ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ"
με μπριζώνεις άσχημα να πάω σε χοστάλ με εναλλακτικά μουνέτα ..........

Ως γνώσιος ζαίος, θα βάλω κουρελέ τζην με αθλητικό και αξουριασιά ............

δοκιμασμενη λυση:coffee: πας καζουαλ με πουκαμισακι, υφασματινο παντελονι,γυαλι ΑΚΑΛΥΠΤΟΥ και οπωσδηποτε ΛΑΠΤΟΠ(free wifi)

αυτομάτως πουλάς κουλτούρα στις μουνιτσες τριγύρω, θα σε δουν μονο και θα σε περασουν για πολύ... busy γυπαετό :tooth:

...που να ξερουν τι καπνο φουμαρεις,αν εχεις στολο καραβιων ή αν χρωστάς ΔΕΗ και ΕΝΦΙΑ ! το μυστηριο ειναι το οπλο μας.

υποσημειωση: δε χρειαζεται να εισαι ενοικος στα χοστελ για να πιεις καφεδάκι ή ποτό ! ετσι παζεις πιο safe ,χωρις να χρειαζεται να μπεκροπίνεις δεξιά και αριστερά, παρασύροντας τον φιλο και το αίσθημα του .

....η αίσθηση της αυτονομιας ειναι ανεκτίμητη !!

αν δεις κανενα γατακι κιολας,κανε φιλοζωικες χειρονομίες ,εκει τα επιασες τα λεφτα σου !

ετσι μου ανοιξαν κουβεντα 2 Ιταλιδες ερασμιτισσες,ηθελαν να με ρωτησουν που βρισκεται μια καινουρια πιτσαρια στο Κεντρο

την οποια ΑΓΝΟΟΥΣΑ σαν ορθοδοξος μπουγατσόμυαλος,παρολο που εχει ανοιξει εδω και δυο χρονια:tooth::tooth::tooth:

μαζι τους γνωρισα καλυτερα την πολη μου:dancing::dancing: και ανεβηκα και στον..... Λευκο Πυργο πρωτη φορα:headbang2:

:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: αν χρειαστεις συμβουλές ,δεκτά τα pm !.... μαζι με @Sub-Zero ειστε οι ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ του boυ!!!

Pbs Nature Hello GIF by Nature on PBS
bird vulture GIF

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Φαντάζομαι ο μόνος που είχε γκόμενα εκεί μέσα θα'ταν ο Κλαους.Κι αυτός επειδή είναι γνωστός...

Αν ήσουν παρέα με τον Κλαους και οχι με τα 2 άγνωστα ναυάγια,΄κάτι θα τρωγες :tooth:

Πάντως γενικά ότι και να λέμε,αν δεν ζεις μόνιμα Θεσσαλονίκη ή Αθήνα,δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με το να πηγαινοέρχεσαι.Απλά ξεφεύγεις λίγο απ'τη σαπίλα της επαρχίας :zombie:

xαχαχαχαχα ουτε καν ρε

αυτος κοιτουσε τo γύπινγκ του macchiato και ηθελε να συμπαρασταθεί :2funny::2funny:

σε τετοια μαγαζια δεν ειναι να πηγαινεις με αίσθημα,απο το βλεμμα του καταλαβα οτι δεινοπαθούσε με τοσα πιπίνια δίπλα!

γι ΄ αυτο η δικια του τον πηρε σηκωτο και ανεβηκαν προς ...τους καναπεδες:tooth::tooth::tooth:

μην εισαι μηδενιστης,αν ηταν ετσι οπως τα παρουσιαζεις,μονο οι Θεσσαλονικεις και οι Αθηναιοι θα γαμουσαν.

....εννοειται δε χρειαζεται να γινεσαι συνεχως μεταναστης!

απλως αυτες τις δυο-τρεις-τεσσερις φορες το χρονο που θα ερχεσαι Θεσ/νικη,να τις αξιοποιεις !

εκτος αν νομιζεις οτι εχεις να συναγωνιστεις κατι περισσοτερο απο καληνυχτάκηδες-άμπαλους-ναυάγια φοιτητάκους

να ερχεσαι με αερα και διαθεση ,αφου θα παιζεις εκτος εδρας.. μακρια απο γνωστους και παρατρεχαμενους:cool2:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τυπε πάντως οι ελλεινιδες είναι νεοδημοκρατες σε γενικές γραμμές, ψάχνουν ένα πλούσιο χορηγό για αυτό είναι δαπιτισες, εγώ Ηλία θα ψήφιζα και τώρα σύριζα, αλλά μην τα ισοπεδονομε και όλα, οι συριζαιες έχουν ένα καλό επίπεδο σε γενικές γραμμές σε σχέση με τις υπόλοιπες ελλεινιδες, είναι πιο ήρεμες, έχω μιλήσει με

2,βεβαια δεν θέλω να λένε φεμιναζί πιπες και υπέρ των αραμπάδων, αλλά γενικά οι συριζαιες είναι πιο κουλ τυπακια σε σεχσε με τις υπόλοιπες ελλεινιδες δνε στο λέω κομματικά πχ τις κνιτισες δεν τις μπορώ με τιποτα

ΔΕΝ τις βλεπεις καν αυτες ως alpha male. xαμενος χρονος:coffee:

απαξιωσε τις και μονο ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ θα βγεις! στο τελος θα σε κυνηγανε μονες τους

θα συμφωνησω στο οτι καποιες αριστερες(οχι μονο ζαιες) ειναι πιο ανθρωπινες και δεκτικες!

φυσικα δεν υπαρχει κανονας ως προς τις γυναικες, καθε καρυδιας καρυδι θα συναντησεις σε καθε "πτερυγα".

αν και οι περισσοτερες ειναι απολιτικ εδω που τα λεμε..και δε μας πεφτει και λογος...:hi:

εμεις να γαμησουμε θελουμε,οχι να τις παρουμε..συνεντευξη!

Μάγκες ειλικρινά...

Έχει καμια σχέση η Ελληνίδα σήμερα με μια συνομήλικη Ρωσίδα, Σερβία, Ρουμάνα, Ιταλίδα ...?

Αν τις βάλεις όλες σε ένα τραπέζι ... οι δικές μας θα είναι σαν κοντοχοντρες κομπλεξικες θειτσες ...

κούκου....τζα !!

:tooth::tooth::tooth::tooth:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
Σιγα μην μας κυνηγανε κιολας,εγω γενικα βλεπω μια αδιαφορια εξω απο τις ελλεινιδες,μεχρι και τα μπαζα,αδιαφορουν

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
Μάγκες ειλικρινά...

Έχει καμια σχέση η Ελληνίδα σήμερα με μια συνομήλικη Ρωσίδα, Σερβία, Ρουμάνα, Ιταλίδα ...?

Αν τις βάλεις όλες σε ένα τραπέζι ... οι δικές μας θα είναι σαν κοντοχοντρες κομπλεξικες θειτσες ...

Μόνο αν είσαι συριζαιος η πακιστανός θα συνανενοηθεις ςμαζί τους ...
Καλημέρα σας το ίδιο ισχύει και για τους έλληνες αν τους βάλεις δίπλα σε Αμερικανούς Γάλλους Βραζιλιάνους δεν αξίζουν μία.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Ρε τύπε τι φετιχ εχεις με τις επώνυμες? Όλες αυτες ανοίκουν σε έναν κύκλο, που όλοι είναι μουνόπανα, υποκριτές, πατάνε επί πτωμάτων, και πουλάνε και την μάνα τους για την προσωπική ανέλιξη....όσες βλέπεις στην τηλεόραση / στα σοσιαλ / show biz, κατα 99% είναι χειρότερες καριόλες απο τις ήδη καριόλες ανώνυμες
ουτε η βαιτσου δεν αξιζει με μπλοκαρε η καριολα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
Καλημέρα σας το ίδιο ισχύει και για τους έλληνες αν τους βάλεις δίπλα σε Αμερικανούς Γάλλους Βραζιλιάνους δεν αξίζουν μία.
ναι αλλα το προβμημα ειναι οι ελληνιδες,ο ελληνες σαν μπρντνειμ παγκοσμιως ειανι μαλλον αδιαφοροι και ουδετεροι,αντιθετα και οι ξενοι λενε κακα πραγματα για τις ελληνιδες,οσοι πχ τις εχουν γνωρισει,γενικα σαν μπραντνειμ παγκομιως δεν εχουν καλο ονομα οι ελληνιδες

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
ουτε η βαιτσου δεν αξιζει με μπλοκαρε η καριολα
τυπε η βαιτσου ειναι η κλασικη ελλεινιδα σε συμπεριφορα,τροπο ομιλιας,επιπεδο,ακου να δεςι εχιε βρει χορηγο πλουσιο κοιλαρα,την παει ταξιδια συνεχεια εξωτερικο,οπου θες ,πριν λιγους μηνες ειχε παει αφρικη,τανζανια αν θυμαμαι καλα,η πατσαβουρα η ελλεινιδα ανεβαζε φωτο στο ινσταγκραμ τις καλυβες και τα πεινασμενα παιδακια,ξυπολητα,και ελεγ τι καλα που περναει στην αφρικη,για τετοια πατσαβουρα βρωμιαρα μιλαμε ειναι η βαιτσου

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.962
Πόντοι
1.446

Καλημέρα...

Εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια...

Εμείς τις πληρώνουμε ... εμείς θα απαιτούμε

Τώρα αν το διαθέτετε εντελώς δωρεάν είναι δικαίωμα σας να διαλέξετε όποιον θέλετε

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
ναι αλλα το προβμημα ειναι οι ελληνιδες,ο ελληνες σαν μπρντνειμ παγκοσμιως ειανι μαλλον αδιαφοροι και ουδετεροι,αντιθετα και οι ξενοι λενε κακα πραγματα για τις ελληνιδες,οσοι πχ τις εχουν γνωρισει,γενικα σαν μπραντνειμ παγκομιως δεν εχουν καλο ονομα οι ελληνιδες
Απλά δεν
Ναι γιατι οι άντρες πάντα λενε κάτι ειδικά εάν δεν ανοίξεις με το καλημέρα.εάν πολύ τα ανοίξεις είσαι
Καλημέρα...

Εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια...

Εμείς τις πληρώνουμε ... εμείς θα απαιτούμε

Τώρα αν το διαθέτετε εντελώς δωρεάν είναι δικαίωμα σας να διαλέξετε όποιον θέλετε
Δεν νομίζω ότι σε αυτο νημα μιλάτε για εκδιδόμενες.και δεν ζήτησα τα χρήματα σου.

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
155
Πόντοι
1
Τι πράγματα λένε ότι είμαστε ξινές και δεν καθόμαστε να μας γαμήσουν στις διακοπές τους να τα λένε και τα παραλένε αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom