Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.606
- Πόντοι
- 3.656
αμα δεν εχει γκομενα ας παει να καει σε κανενα νετ καφε τοτε και να γυρισει με το πρωτο πρωινο!
Υπάρχουν ακόμα νετ καφέ;Έχω να πάω απο φαντάρος
αμα δεν εχει γκομενα ας παει να καει σε κανενα νετ καφε τοτε και να γυρισει με το πρωτο πρωινο!
Γιατί όχι;Υπάρχουν ακόμα νετ καφέ;Έχω να πάω απο φαντάρος
ναι και μπορεις να γνωρισεις και καμια καλη εκει μεσα αν εισαι καλος gamerΥπάρχουν ακόμα νετ καφέ;Έχω να πάω απο φαντάρος
Τύπε μου ο μέσος χρήστης του σάιτ κυκλοφορεί Λάμπο,και δε σε νοιώθει!Αν όμως είχες κανένα τέτοιο μηχάνημα θα κωλοτρίβονταν πάνω σου το βρωμόμουνο…….Εγώ σήμερα έπλυνα το αμάξι, και το έβγαζα φωτογραφίες, εκείνη την ώρα περνάει μια ελλενιδα μια πατσαβούρα, νόμιζε ότι τραβάω αυτήν φωτογραφίες, κια ξίνισε την ελλενινικη μούρη της, αντε τώρα να πας να μιλήσεις σε καμία τέτοια, θα βρεθείς και μπλεγμένος, και θα σε κοροϊδεύει κιόλας, να ήρθε το λιγουρι να με την πέσει, γιατί είμαι πανεμορφη
χαχαχ τρομερόwe
Τύπε μου ο μέσος χρήστης του σάιτ κυκλοφορεί Λάμπο,και δε σε νοιώθει!Αν όμως είχες κανένα τέτοιο μηχάνημα θα κωλοτρίβονταν πάνω σου το βρωμόμουνο…….
Έτσι είναι τύπε μου!Βλέπω το κοντοπούτανο στο σαβράιβορ τώρα και μου έρχονται εικόνες από εδώ:χαχαχ τρομερό
βίντεο!
Τύπε ... επειδή είσαι σοβαρός ως Ζάχος .... και τυχαίνει να έχω και καψούρη κολλητό που ανεβαίνει συχνά σαλόνικα
ένεκα του αισθήματος αφού ....
και όντας καινούριος αριστερός ζαίος, της νεοσυσταθείσας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ ... "ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ"
με μπριζώνεις άσχημα να πάω σε χοστάλ με εναλλακτικά μουνέτα ..........
Ως γνώσιος ζαίος, θα βάλω κουρελέ τζην με αθλητικό και αξουριασιά ............
Φαντάζομαι ο μόνος που είχε γκόμενα εκεί μέσα θα'ταν ο Κλαους.Κι αυτός επειδή είναι γνωστός...
Αν ήσουν παρέα με τον Κλαους και οχι με τα 2 άγνωστα ναυάγια,΄κάτι θα τρωγες
Πάντως γενικά ότι και να λέμε,αν δεν ζεις μόνιμα Θεσσαλονίκη ή Αθήνα,δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με το να πηγαινοέρχεσαι.Απλά ξεφεύγεις λίγο απ'τη σαπίλα της επαρχίας
Τυπε πάντως οι ελλεινιδες είναι νεοδημοκρατες σε γενικές γραμμές, ψάχνουν ένα πλούσιο χορηγό για αυτό είναι δαπιτισες, εγώ Ηλία θα ψήφιζα και τώρα σύριζα, αλλά μην τα ισοπεδονομε και όλα, οι συριζαιες έχουν ένα καλό επίπεδο σε γενικές γραμμές σε σχέση με τις υπόλοιπες ελλεινιδες, είναι πιο ήρεμες, έχω μιλήσει με
2,βεβαια δεν θέλω να λένε φεμιναζί πιπες και υπέρ των αραμπάδων, αλλά γενικά οι συριζαιες είναι πιο κουλ τυπακια σε σεχσε με τις υπόλοιπες ελλεινιδες δνε στο λέω κομματικά πχ τις κνιτισες δεν τις μπορώ με τιποτα
Μάγκες ειλικρινά...
Έχει καμια σχέση η Ελληνίδα σήμερα με μια συνομήλικη Ρωσίδα, Σερβία, Ρουμάνα, Ιταλίδα ...?
Αν τις βάλεις όλες σε ένα τραπέζι ... οι δικές μας θα είναι σαν κοντοχοντρες κομπλεξικες θειτσες ...
Καλημέρα σας το ίδιο ισχύει και για τους έλληνες αν τους βάλεις δίπλα σε Αμερικανούς Γάλλους Βραζιλιάνους δεν αξίζουν μία.Μάγκες ειλικρινά...
Έχει καμια σχέση η Ελληνίδα σήμερα με μια συνομήλικη Ρωσίδα, Σερβία, Ρουμάνα, Ιταλίδα ...?
Αν τις βάλεις όλες σε ένα τραπέζι ... οι δικές μας θα είναι σαν κοντοχοντρες κομπλεξικες θειτσες ...
Μόνο αν είσαι συριζαιος η πακιστανός θα συνανενοηθεις ςμαζί τους ...
ουτε η βαιτσου δεν αξιζει με μπλοκαρε η καριολαΡε τύπε τι φετιχ εχεις με τις επώνυμες? Όλες αυτες ανοίκουν σε έναν κύκλο, που όλοι είναι μουνόπανα, υποκριτές, πατάνε επί πτωμάτων, και πουλάνε και την μάνα τους για την προσωπική ανέλιξη....όσες βλέπεις στην τηλεόραση / στα σοσιαλ / show biz, κατα 99% είναι χειρότερες καριόλες απο τις ήδη καριόλες ανώνυμες
ναι αλλα το προβμημα ειναι οι ελληνιδες,ο ελληνες σαν μπρντνειμ παγκοσμιως ειανι μαλλον αδιαφοροι και ουδετεροι,αντιθετα και οι ξενοι λενε κακα πραγματα για τις ελληνιδες,οσοι πχ τις εχουν γνωρισει,γενικα σαν μπραντνειμ παγκομιως δεν εχουν καλο ονομα οι ελληνιδεςΚαλημέρα σας το ίδιο ισχύει και για τους έλληνες αν τους βάλεις δίπλα σε Αμερικανούς Γάλλους Βραζιλιάνους δεν αξίζουν μία.
τυπε η βαιτσου ειναι η κλασικη ελλεινιδα σε συμπεριφορα,τροπο ομιλιας,επιπεδο,ακου να δεςι εχιε βρει χορηγο πλουσιο κοιλαρα,την παει ταξιδια συνεχεια εξωτερικο,οπου θες ,πριν λιγους μηνες ειχε παει αφρικη,τανζανια αν θυμαμαι καλα,η πατσαβουρα η ελλεινιδα ανεβαζε φωτο στο ινσταγκραμ τις καλυβες και τα πεινασμενα παιδακια,ξυπολητα,και ελεγ τι καλα που περναει στην αφρικη,για τετοια πατσαβουρα βρωμιαρα μιλαμε ειναι η βαιτσουουτε η βαιτσου δεν αξιζει με μπλοκαρε η καριολα
Καλημέρα σας το ίδιο ισχύει και για τους έλληνες αν τους βάλεις δίπλα σε Αμερικανούς Γάλλους Βραζιλιάνους δεν αξίζουν μία.
Απλά δενναι αλλα το προβμημα ειναι οι ελληνιδες,ο ελληνες σαν μπρντνειμ παγκοσμιως ειανι μαλλον αδιαφοροι και ουδετεροι,αντιθετα και οι ξενοι λενε κακα πραγματα για τις ελληνιδες,οσοι πχ τις εχουν γνωρισει,γενικα σαν μπραντνειμ παγκομιως δεν εχουν καλο ονομα οι ελληνιδες
Ναι γιατι οι άντρες πάντα λενε κάτι ειδικά εάν δεν ανοίξεις με το καλημέρα.εάν πολύ τα ανοίξεις είσαιναι αλλα το προβμημα ειναι οι ελληνιδες,ο ελληνες σαν μπρντνειμ παγκοσμιως ειανι μαλλον αδιαφοροι και ουδετεροι,αντιθετα και οι ξενοι λενε κακα πραγματα για τις ελληνιδες,οσοι πχ τις εχουν γνωρισει,γενικα σαν μπραντνειμ παγκομιως δεν εχουν καλο ονομα οι ελληνιδες
Δεν νομίζω ότι σε αυτο νημα μιλάτε για εκδιδόμενες.και δεν ζήτησα τα χρήματα σου.Καλημέρα...
Εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια...
Εμείς τις πληρώνουμε ... εμείς θα απαιτούμε
Τώρα αν το διαθέτετε εντελώς δωρεάν είναι δικαίωμα σας να διαλέξετε όποιον θέλετε
Τι πράγματα λένε ότι είμαστε ξινές και δεν καθόμαστε να μας γαμήσουν στις διακοπές τους να τα λένε και τα παραλένε αυτα.ναι αλλα το προβμημα ειναι οι ελληνιδες,ο ελληνες σαν μπρντνειμ παγκοσμιως ειανι μαλλον αδιαφοροι και ουδετεροι,αντιθετα και οι ξενοι λενε κακα πραγματα για τις ελληνιδες,οσοι πχ τις εχουν γνωρισει,γενικα σαν μπραντνειμ παγκομιως δεν εχουν καλο ονομα οι ελληνιδες