Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Ποιός είναι αυτός ο Κλάους; Εγώ ξέρω έναν Κλάους μόνο, από τον αστυνόμο Σαίνη (και έναν Κλάους Κίνκελ, αλλά δεν ξέρω γιατί τον ξέρω: το έψαξα, Γερμαναράς υπουργός, δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγα)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.630
Πόντοι
3.656

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
ειμαστε η εθνοσοσιαλιστικη πτερυγα του συριζα!!υπουργο τον κασι τωρα με πρωθυπουργο τον αλεξη,και οι νεοφιλελερες νουδουλοι θα τρωνε κυνηγητο απο τα εθνικιστικα αριστερα ΜΑΤ!

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.816
Πόντοι
1.056

Όταν το μυαλό τους (και μια λίρα) είναι στο κινητό και το ινσταγκραμ,αυτά παθαίνουν :jerking:
Αστο φιλε, εχουν χαζεψει..

Εδω περπατανε απεναντι απο δρομο σε δρομο και αντι να ελεγχουν δεξια και αριστερα για αυτοκινητα περπατανε τσεκαρωντας το κινητο! :jerking::zombie:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
157
Like
20.161
Πόντοι
32.478
Όταν δεν ψηφίζεις, ψηφίζεις τον πρώτο κατά 70%.
Οπότε αν δεν πας πάλι .... ψηφίζεις ΝΔ ... όχι 100% .... μόνο 70% !
Πες τα γιατί έχουν έχουν φάει αμάσητη την μαλακία ότι εάν δεν ψηφίσεις τους τιμωρείς. Και τα μεγάλα κόμματα γελάνε όταν ακούνε τέτοιες μαλακίες. Τέτοιους ψηφοφόρους θέλουν.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
157
Like
20.161
Πόντοι
32.478
Το λευκό πάει στο πρώτο κόμμα, η αποχή όχι, αντίθετα τους χαλάς το κόλπο, δεν είναι τυχαίο που ο κουλής λέει να πάμε να ψηφίσουμε όλοι
Με συγχωρείς αλλά λες παπαριές. Το αποτέλεσμα βγαίνει από το ποσοστό αυτών που ψήφισαν. Για να στο πω απλά . Αν με κάποιον τρόπο πήγαιναν 5 άτομα να ψηφίσουν . Οι 4 ψήφιζαν το πρώτο κόμμα και ο ένας το δεύτερο. Τα ποστοστά θα ήταν 80% για το πρώτο κόμμα και 20% για το δεύτερο. Ξυπνήστε και σταματήστε να ενημερώνεστε από το fb για πράγματα που επηρεάζουν σημαντικά την ζωή σας.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
157
Like
20.161
Πόντοι
32.478
Η ουσια ειναι οτι οι ελεεινιδες δεν ψαχνοντε,παω σε μπουγατσαδικο σημερα,ηταν στο ταμειο,ενα κοντουλι,χοντρουλι αλλα οχι πολυ,γλυ προσωπακι για πιπες,γυρω στα 19,κουτσαινε λιγο οταν περπατουσε,λεω εδω ειμαστε,ευκο9λος στοχος.Αμ δεν,υ τυπισα να μιλαει με το ζορι,εμαθα τη λεεν μαρια,ετσι ειπε τουλαχιστον,ενιωθα οτι αν επιμεινω και αλλο θα φωναξει τους μπατσους,αλλα στο τελος της λεω το μυθικο,η χριστινα τι κνει λεω(μια αλλη που δουλευε εκει),εκει βλεπω στη φατσα της ελλεινικη ξινιλα,δεν ξερω ποιοα ειναι αυτη λεει(εντωμεταξυ αποκλειεται να μην την ξερει)
Διαλέγεται μπάζα, ως εύκολους στόχους και τρώτε και χυλόπιτες. Μετά βλέπετε τα ωραία μουνάκια με κάτι βλάκες , κοντόχοντρους με γυαλιά και απορείτε πως γίνεται αυτό. Αφού αυτός έκανε κίνηση και μίλησε την έριξε. Δεν είναι βαθύπλουτος , τα ίδια λεφτά με εσάς πιθανόν να έχει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Η ουσια ειναι οτι οι ελεεινιδες δεν ψαχνοντε,παω σε μπουγατσαδικο σημερα,ηταν στο ταμειο,ενα κοντουλι,χοντρουλι αλλα οχι πολυ,γλυ προσωπακι για πιπες,γυρω στα 19,κουτσαινε λιγο οταν περπατουσε,λεω εδω ειμαστε,ευκο9λος στοχος.Αμ δεν,υ τυπισα να μιλαει με το ζορι,εμαθα τη λεεν μαρια,ετσι ειπε τουλαχιστον,ενιωθα οτι αν επιμεινω και αλλο θα φωναξει τους μπατσους,αλλα στο τελος της λεω το μυθικο,η χριστινα τι κνει λεω(μια αλλη που δουλευε εκει),εκει βλεπω στη φατσα της ελλεινικη ξινιλα,δεν ξερω ποιοα ειναι αυτη λεει(εντωμεταξυ αποκλειεται να μην την ξερει)
Τουλάχιστον μία εμφανίσιμη αν ρίξει άκυρο λες"Εντάξει,τουλάχιστον άξιζε..."...ένα μπαζο να δώσει ακυρο σημαίνει η ότι έχει θέματα οικογενειακά,ψυχολογικά κτλ η ότι βρέθηκε άλλος μπαζολαγνος και τώρα είναι μη διαθέσιμη επισημως.
Θέλει προσοχή...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.630
Πόντοι
3.656
Διαλέγεται μπάζα, ως εύκολους στόχους και τρώτε και χυλόπιτες. Μετά βλέπετε τα ωραία μουνάκια με κάτι βλάκες , κοντόχοντρους με γυαλιά και απορείτε πως γίνεται αυτό. Αφού αυτός έκανε κίνηση και μίλησε την έριξε. Δεν είναι βαθύπλουτος , τα ίδια λεφτά με εσάς πιθανόν να έχει.

Σιγά μην την έριξε ο κοντόχοντρος,άμα έχει λεφτά ο βαθυπασόκος ή βαθυνεοδημοκράτης μπαμπάς και κερνάει τζάμπα ταξιδάκια,σ'αυτά δεν λένε όχι οι κάργιες

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
157
Like
20.161
Πόντοι
32.478
Εδώ μέσα είναι 3-4 που συνεχώς κλαψουμουνιάζουν για τις ελλεηνίδες και βγάζουν και κακία προς το γυναικείο φύλλο γενικότερα. Τους φταίνε ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο τα λεφτά κατά την γνώμη τους και γαμιούνται μόνο από μέσα από τον κύκλο τους. Εν μέρη λοιπόν λένε για τον εαυτό τους ότι είναι άφραγκοι εντελώς , τσίπηδες , μένουν ακομα με τον μπαμπά και πιθανόν να είναι άνεργοι. Γιατί εάν δούλευαν θα είχαν κάποιο κύκλο μέσω της δουλειάς. Θα τους στενοχωρήσω αλλά εγώ βλέπω πολλούς να κυκλοφορούν γκόμενες χωρίς ακριβό αμάξι ή και με παπάκι. Αρα ψαχτείτε με τον εαυτό σας γιατί κάτι δεν κάνετε καλά.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.742
Πόντοι
3.506
Εδώ μέσα είναι 3-4 που συνεχώς κλαψουμουνιάζουν για τις ελλεηνίδες και βγάζουν και κακία προς το γυναικείο φύλλο γενικότερα. Τους φταίνε ότι οι γυναίκες κοιτάνε μόνο τα λεφτά κατά την γνώμη τους και γαμιούνται μόνο από μέσα από τον κύκλο τους. Εν μέρη λοιπόν λένε για τον εαυτό τους ότι είναι άφραγκοι εντελώς , τσίπηδες , μένουν ακομα με τον μπαμπά και πιθανόν να είναι άνεργοι. Γιατί εάν δούλευαν θα είχαν κάποιο κύκλο μέσω της δουλειάς. Θα τους στενοχωρήσω αλλά εγώ βλέπω πολλούς να κυκλοφορούν γκόμενες χωρίς ακριβό αμάξι ή και με παπάκι. Αρα ψαχτείτε με τον εαυτό σας γιατί κάτι δεν κάνετε καλά.
Έτσι ακριβώς. Της κοντής ψωλής οι τρίχες της φταίγανε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Αυτά σε μεγάλες πόλεις περνάνε....αν είσαι μόνος σε μια μικρή κοινωνία, κύκλο έχουν οι άλλοι και όχι ΕΣΥ.
Εκπαιδευτικοί έχουν πολλές ευκαιρίες γιατί κάθε χρόνο είναι σε άλλο σχολείο μέχρι να διορισθούν και καταλήγουν με συναδέλφους ακόμα και για λόγους συλλογής μορίων για μετάθεση η μονιμοποίηση.
Σε άλλες υπηρεσίες όμως αυτά δεν γίνονται...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.630
Πόντοι
3.656

Έτσι ακριβώς. Της κοντής ψωλής οι τρίχες της φταίγανε.

cos-cover-apr23_400x530_1.jpg

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Εν μέρη λοιπόν λένε για τον εαυτό τους ότι είναι άφραγκοι εντελώς , τσίπηδες , μένουν ακομα με τον μπαμπά και πιθανόν να είναι άνεργοι. Γιατί εάν δούλευαν θα είχαν κάποιο κύκλο μέσω της δουλειάς.
Σωστο αυτο που λες αλλα ισχυει κατα το ημισυ. Κυκλο με γκομενες μεσω δουλειας εχεις να κανεις κυριως οταν η δουλεια σου ειναι με πελατες. Σε αλλες περιπτωσεις οι ευκαιριες μειωνονται ραγδαια. Μπορω να σου πω με σιγουρια πως οι μισοι γνωστοι μου με δουλεια, δε γνωριζουν γκομενες μεσα απο αυτην, η γνωριζουν 2 γυναικες την τριετια, δηλαδη τιποτα.
Πχ εχω γνωστους που δουλευουν εργατες, αγροτες, οδηγοι, αποθηκαριοι, κατασκευες, κουζινες, φυλακες, κλπ που βλεπεις μουνι με το κυαλι.
Απο την αλλη εχω γνωστο κομμωτη, περσοναλ τρεινερ, δασκαλο σε σχολη οδηγων και φυσικα μπαρμαν που ειναι ολη μερα μεσα στο μουνι.
Φυσικα η προτεραιοτητα ειναι να εχεις δουλεια γιατι χωρις δουλεια δε σε λογαριαζει κανενας, ποσο μαλλον οι γυναικες.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Αυτά σε μεγάλες πόλεις περνάνε....αν είσαι μόνος σε μια μικρή κοινωνία, κύκλο έχουν οι άλλοι και όχι ΕΣΥ.
Εκπαιδευτικοί έχουν πολλές ευκαιρίες γιατί κάθε χρόνο είναι σε άλλο σχολείο μέχρι να διορισθούν και καταλήγουν με συναδέλφους ακόμα και για λόγους συλλογής μορίων για μετάθεση η μονιμοποίηση.
Σε άλλες υπηρεσίες όμως αυτά δεν γίνονται...
Αυτό που λες ότι στο χωριό έχουν οι άλλοι κύκλο και εσύ με κεφαλαία μάλιστα όχι στο δικό μου το χωριό το λέμε «Όλοι μαζί και ο ψωριάρης μόνος του»

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.630
Πόντοι
3.656
Σωστο αυτο που λες αλλα ισχυει κατα το ημισυ. Κυκλο με γκομενες μεσω δουλειας εχεις να κανεις κυριως οταν η δουλεια σου ειναι με πελατες. Σε αλλες περιπτωσεις οι ευκαιριες μειωνονται ραγδαια. Μπορω να σου πω με σιγουρια πως οι μισοι γνωστοι μου με δουλεια, δε γνωριζουν γκομενες μεσα απο αυτην, η γνωριζουν 2 γυναικες την τριετια, δηλαδη τιποτα.
Πχ εχω γνωστους που δουλευουν εργατες, αγροτες, οδηγοι, αποθηκαριοι, κατασκευες, κουζινες, φυλακες, κλπ που βλεπεις μουνι με το κυαλι.
Απο την αλλη εχω γνωστο κομμωτη, περσοναλ τρεινερ, δασκαλο σε σχολη οδηγων και φυσικα μπαρμαν που ειναι ολη μερα μεσα στο μουνι.
Φυσικα η προτεραιοτητα ειναι να εχεις δουλεια γιατι χωρις δουλεια δε σε λογαριαζει κανενας, ποσο μαλλον οι γυναικες.

Η προτεραιότητα είναι να έχεις λεφτά,όπως και να τα έχεις

Αν είσαι εισοδηματίας ή λαμόγιο ή παίρνεις χαρτζιλίκι απ'τους δικούς σου ίσο με έναν μισθό...και έχεις και αμάξι...και μπορείς να κάνεις ταξιδάκια και τριήμερα όποτε θες...νομίζεις τις ενδιαφέρει τις γκόμενες αν δουλεύεις;

Νομίζεις ότι εργάτες,αγρότες,αποθηκάριοι κλπ είναι σε καλύτερη μοίρα απο άνεργους;Εγώ δεν το νομίζω και τόσο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Αυτό που λες ότι στο χωριό έχουν οι άλλοι κύκλο και εσύ με κεφαλαία μάλιστα όχι στο δικό μου το χωριό το λέμε «Όλοι μαζί και ο ψωριάρης μόνος του»
O ψωριαρης ήρθε για δουλειά σε ένα χωριό που οι άλλοι δεν έχουν φύγει ποτέ από εκεί.
Ο ψωριαρης εξελίσσεται έστω βλέποντας κάτι χειρότερο από αυτό που έβλεπε ενώ όσοι δεν έχουν φύγει ποτέ φυσικά και μένουν στάσιμοι.
Βέβαια οι στάσιμοι έχουν στήσει τον κύκλο τους...να τα λέμε αυτά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Η προτεραιότητα είναι να έχεις λεφτά,όπως και να τα έχεις

Αν είσαι εισοδηματίας ή λαμόγιο ή παίρνεις χαρτζιλίκι απ'τους δικούς σου ίσο με έναν μισθό...και έχεις και αμάξι...και μπορείς να κάνεις ταξιδάκια και τριήμερα όποτε θες...νομίζεις τις ενδιαφέρει τις γκόμενες αν δουλεύεις;

Νομίζεις ότι εργάτες,αγρότες,αποθηκάριοι κλπ είναι σε καλύτερη μοίρα απο άνεργους;Εγώ δεν το νομίζω και τόσο...
Εχω 2 γνωστους ακριβως στο μοτιβο που περιγραφεις. Και οι 2 καταφεραν να πλησιασουν τα 50, ουσιαστικα κοροιδευοντας, με ΚΕΑ, χαρτζιλικια απο γονεις, και αλλα διαφορα κολπα. Φυσικα και οι 2 γκρινιαζουν ασυστολα για το ποσο φταιει η οικονομια και ολοι οι αλλοι, ενω με την πρωτη ευκαιρια φλεξαρουνε για τις περιοδους που εχουνε δουλεψει στη ζωη τους. Ο ενας εχει εργαστει τα τελευταια 15 χρονια συνολικα 1 ετος. Ενα 8μηνο, ενα σεμιναριο και αλλες 7 ημερες καπου συγκεκριμενα απο οπου εφυγε τρεχοντας.
Ο αλλος εχει κανει 3-4 μεροκαματα το τριμηνο οποτε τον θυμαται κανενας γνωστος, εδω και 20 χρονια.
Ο πρωτος ειχε την τελευταια του γκομενα σε ετος που ξεκιναει απο 200
Ο δευτερος κλεινει φετος 18 χρονια χωρις γυναικα
Και οι 2 ητανε παλικαροι και με μεγαλη περαση στο σχολειο

Και οι δυο εχουνε παντα ως δια μαγειας λεφτα στην τσεπη για τον επομενο καφε τους.
Μαντεψε τι φταιει που δεν τους πλησιαζει ουτε θηλυκο περιστερι, εδω και δεκαετιες...

Τελευταία τροποποίηση:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
Πιο πιθανό είναι να πείσεις το ΚΚΕ να αποταχθεί τον Στάλιν πάρα να πηδήξεις συνάδελφο σου.

Έκανα πολλά χρόνια δουλειά με μεγάλο ποσοστό γυναικών στναδέλφων. Πολλές θέλουν "" παρέα "" a.k.a κάποιον να κλαίγονται στη δουλειά αλλά άμα θες να κεράσεις καφεδάκι ρίχνουν άκυρο.

Γενικά ισχύει πάρα πολύ πως οι γυναίκες όταν βρίσκονται σε male dominant spaces έχουν μια τάση να "" πιάνουν φιλίες "" με κάποιο αρσενικό για το ναρκισσισμό / επιβεβαίωση μετά το παρατάνε.

Άμα γουστάρεις κουβεντούλα φυσικά ( άνθρωποι είμαστε ) αλλά τα πόδια δε θα σου τα ανοίξει , μην ελπίζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom