Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.630
- Πόντοι
- 3.656
Μαντεψε τι φταιει που δεν τους πλησιαζει ουτε θηλυκο περιστερι, εδω και δεκαετιες...
Αν ζούνε σε κανα χωριό και δεν παντρεύτηκαν απ'΄τα 18,λογικό
Μαντεψε τι φταιει που δεν τους πλησιαζει ουτε θηλυκο περιστερι, εδω και δεκαετιες...
Ο τύπος που μου περιγράφεις και στη Νέα Υόρκη μόνος θα ήταν γιατί θα έβρισκε τον σερβιτόρο πολύ παρακατιανό και το μεγαλοεπιχειρηματία πολύ σνομπ για να τους πει καλημέρα.O ψωριαρης ήρθε για δουλειά σε ένα χωριό που οι άλλοι δεν έχουν φύγει ποτέ από εκεί.
Ο ψωριαρης εξελίσσεται έστω βλέποντας κάτι χειρότερο από αυτό που έβλεπε ενώ όσοι δεν έχουν φύγει ποτέ φυσικά και μένουν στάσιμοι.
Βέβαια οι στάσιμοι έχουν στήσει τον κύκλο τους...να τα λέμε αυτά.
Αθηνα ο ενας σε πρωτευουσα νομου ο αλλος.Αν ζούνε σε κανα χωριό και δεν παντρεύτηκαν απ'΄τα 18,λογικό
Έκανα πολλά χρόνια δουλειά με μεγάλο ποσοστό γυναικών στναδέλφων. Πολλές θέλουν "" παρέα "" a.k.a κάποιον να κλαίγονται στη δουλειά αλλά άμα θες να κεράσεις καφεδάκι ρίχνουν άκυρο.
Ακριβως. Οι γυναικες συναδελφισσες δεν αυξανουν σημαντικα τις ευκαιριες. Για να μην πω οτι συχνα λειτουργουν αντιστροφα.Πιο πιθανό είναι να πείσεις το ΚΚΕ να αποταχθεί τον Στάλιν πάρα να πηδήξεις συνάδελφο σου.
Έκανα πολλά χρόνια δουλειά με μεγάλο ποσοστό γυναικών στναδέλφων. Πολλές θέλουν "" παρέα "" a.k.a κάποιον να κλαίγονται στη δουλειά αλλά άμα θες να κεράσεις καφεδάκι ρίχνουν άκυρο.
Γενικά ισχύει πάρα πολύ πως οι γυναίκες όταν βρίσκονται σε male dominant spaces έχουν μια τάση να "" πιάνουν φιλίες "" με κάποιο αρσενικό για το ναρκισσισμό / επιβεβαίωση μετά το παρατάνε.
Άμα γουστάρεις κουβεντούλα φυσικά ( άνθρωποι είμαστε ) αλλά τα πόδια δε θα σου τα ανοίξει , μην ελπίζεις.
Αθηνα ο ενας σε πρωτευουσα νομου ο αλλος.
Απλα ειναι σιωπηρα αρνητες εργασιας.
Φανταζεσαι υποθετω πως βλεπουνε οι γκομενες καποιον 45ρη αρνητη εργασιας ε;
Αρνητές εργασίας τί θα πει,ότι δε θέλουν να δουλέψουν πουθενά;
Μιλάω για μικρές κοινωνίες...η Ν.Υ.δεν νομίζω να μοιάζει και πολύ με τις συνθήκες αυτές.Ο τύπος που μου περιγράφεις και στη Νέα Υόρκη μόνος θα ήταν γιατί θα έβρισκε τον σερβιτόρο πολύ παρακατιανό και το μεγαλοεπιχειρηματία πολύ σνομπ για να τους πει καλημέρα.
Ισχύει για μικρές ηλικίες.Η προτεραιότητα είναι να έχεις λεφτά,όπως και να τα έχεις
Αν είσαι εισοδηματίας ή λαμόγιο ή παίρνεις χαρτζιλίκι απ'τους δικούς σου ίσο με έναν μισθό...και έχεις και αμάξι...και μπορείς να κάνεις ταξιδάκια και τριήμερα όποτε θες...νομίζεις τις ενδιαφέρει τις γκόμενες αν δουλεύεις;
Νομίζεις ότι εργάτες,αγρότες,αποθηκάριοι κλπ είναι σε καλύτερη μοίρα απο άνεργους;Εγώ δεν το νομίζω και τόσο...
Ρε φιλε απ τη στιγμή που σύμφωνα με τα γραφόμενα σου θεωρείς τους συγχωριανούς σου παρακατιανούς «στάσιμους» μήπως κανεις κάτι λάθος. Πήγα για το αγροτικό μου σε χωριό 800 κατοίκων και τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. Μήπως εσυ στραβά αρμενίζεις.Μιλάω για μικρές κοινωνίες...η Ν.Υ.δεν νομίζω να μοιάζει και πολύ με τις συνθήκες αυτές.
Μιλάω για το ότι όταν είσαι ξένος μέσα σε ξένους δεν μπορεί να έχεις κύκλο γιατί είσαι μέσα σε ανθρώπους που ακριβώς επειδή δεν έχουν φύγει από το μέρος τους έχουν κύκλο όλη τους την ζωή.Ρε φιλε απ τη στιγμή που σύμφωνα με τα γραφόμενα σου θεωρείς τους συγχωριανούς σου παρακατιανούς «στάσιμους» μήπως κανεις κάτι λάθος. Πήγα για το αγροτικό μου σε χωριό 800 κατοίκων και τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. Μήπως εσυ στραβά αρμενίζεις.
σιγα ρε τυπε πηγες εσυ σε κολοχωρι με 800 γερουε και γαμουσες γκομενες,αλλα ξε πλεβρο τωραΗ αδυναμία αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους που μου περιγράφεις εμπίπτει σε άλλη ειδικότητα οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.
μιλαει τωρ ο μιλφομεινιακ που την πετει σε κατι σαπιες κολογριες μπας και γαμησει,και παλι πιτες τρωει,το λες και τραγικο και κωμωδια μαζι
Οι γιατροί είναι άλλοι κατηγορία...όλοι τους έχουν ανάγκη και όλοι τους έχουν από κοντά.Η αδυναμία αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους που μου περιγράφεις εμπίπτει σε άλλη ειδικότητα οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.
ε και? ας κανει σερι και ας φυγει με το πρωτο πρωινο!Είναι εκτός Θεσσαλονίκης το παιδί,δείξετε λίγη κατανόηση εσείς οι ...πρωτευουσιανοι.
Βέβαια πολλοί δεν έχουν άλλη επιλογή από τα τελευταία δρομολόγια του Ο.Α.Σ.Θ.αρα και αυτοί είναι εκτός της ζώνης "Μετά τις δώδεκα και ένα...".
το θεμα ειανι μη μεναι ολο το βραδυ κεντρο και χωρις γκομενα,ουτε καν γνωριμια,απορω μερικοι,αυτα που λετε αν τρολαρετε,θα παω να μεινω ολο το βραδυ στο κεντρο χωρις να εχω γκομενα,θα νομιζουν οτι ψαχνω αφρικανο η ναρκωτικα αμ με δουνε ολο το βραδυ στο παγκακι να κοιταωε και? ας κανει σερι και ας φυγει με το πρωτο πρωινο!
αμα δεν εχει γκομενα ας παει να καει σε κανενα νετ καφε τοτε και να γυρισει με το πρωτο πρωινο!το θεμα ειανι μη μεναι ολο το βραδυ κεντρο και χωρις γκομενα,ουτε καν γνωριμια,απορω μερικοι,αυτα που λετε αν τρολαρετε,θα παω να μεινω ολο το βραδυ στο κεντρο χωρις να εχω γκομενα,θα νομιζουν οτι ψαχνω αφρικανο η ναρκωτικα αμ με δουνε ολο το βραδυ στο παγκακι να κοιταω
Σωστά!αμα δεν εχει γκομενα ας παει να καει σε κανενα νετ καφε τοτε και να γυρισει με το πρωτο πρωινο!