Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
O ψωριαρης ήρθε για δουλειά σε ένα χωριό που οι άλλοι δεν έχουν φύγει ποτέ από εκεί.
Ο ψωριαρης εξελίσσεται έστω βλέποντας κάτι χειρότερο από αυτό που έβλεπε ενώ όσοι δεν έχουν φύγει ποτέ φυσικά και μένουν στάσιμοι.
Βέβαια οι στάσιμοι έχουν στήσει τον κύκλο τους...να τα λέμε αυτά.
Ο τύπος που μου περιγράφεις και στη Νέα Υόρκη μόνος θα ήταν γιατί θα έβρισκε τον σερβιτόρο πολύ παρακατιανό και το μεγαλοεπιχειρηματία πολύ σνομπ για να τους πει καλημέρα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αν ζούνε σε κανα χωριό και δεν παντρεύτηκαν απ'΄τα 18,λογικό
Αθηνα ο ενας σε πρωτευουσα νομου ο αλλος.
Απλα ειναι σιωπηρα αρνητες εργασιας.
Φανταζεσαι υποθετω πως βλεπουνε οι γκομενες καποιον 45ρη αρνητη εργασιας ε;
Γινονται και αυτες σιωπηρα αρνητες αρνητων εργασιας...
Και ειναι ολοι ευχαριστημενοι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.630
Πόντοι
3.656
Έκανα πολλά χρόνια δουλειά με μεγάλο ποσοστό γυναικών στναδέλφων. Πολλές θέλουν "" παρέα "" a.k.a κάποιον να κλαίγονται στη δουλειά αλλά άμα θες να κεράσεις καφεδάκι ρίχνουν άκυρο.

Έχεις απόλυτο δίκιο,και σε μένα έχει συμβεί αυτό.

Άμα βρουν έναν μαλάκα...να τις ακούει (όπως ήμουν κι εγώ κάποτε,γιατί όταν η παρέα σου είναι μόνο ψωλαρία,σου λείπει...το να μιλάς με γυναίκες),δε σταματάνε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Πιο πιθανό είναι να πείσεις το ΚΚΕ να αποταχθεί τον Στάλιν πάρα να πηδήξεις συνάδελφο σου.

Έκανα πολλά χρόνια δουλειά με μεγάλο ποσοστό γυναικών στναδέλφων. Πολλές θέλουν "" παρέα "" a.k.a κάποιον να κλαίγονται στη δουλειά αλλά άμα θες να κεράσεις καφεδάκι ρίχνουν άκυρο.

Γενικά ισχύει πάρα πολύ πως οι γυναίκες όταν βρίσκονται σε male dominant spaces έχουν μια τάση να "" πιάνουν φιλίες "" με κάποιο αρσενικό για το ναρκισσισμό / επιβεβαίωση μετά το παρατάνε.

Άμα γουστάρεις κουβεντούλα φυσικά ( άνθρωποι είμαστε ) αλλά τα πόδια δε θα σου τα ανοίξει , μην ελπίζεις.
Ακριβως. Οι γυναικες συναδελφισσες δεν αυξανουν σημαντικα τις ευκαιριες. Για να μην πω οτι συχνα λειτουργουν αντιστροφα.
Τη διαφορα τη μεγαλη την κανουν ΟΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ

Δουλεια με πελατισσες ειναι χρυσορυχειο μουνιου...

Οσο πιο πολλες πελατισσες εχεις, τοσο το καλυτερο.

Να ξερει η καθεμια οτι οσο μουναρα και αν ειναι, ειναι μονο ενα μικρο κλασμα της καθημερινοτητας σου και των γυναικων που συναντας καθημερινα και πως ο,τι ωρα γουσταρεις την πεφτεις σε οποιαδηποτε αλλη απο τις πολλες που εχεις τριβη καθημερινα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.630
Πόντοι
3.656
Αθηνα ο ενας σε πρωτευουσα νομου ο αλλος.
Απλα ειναι σιωπηρα αρνητες εργασιας.
Φανταζεσαι υποθετω πως βλεπουνε οι γκομενες καποιον 45ρη αρνητη εργασιας ε;

Αρνητές εργασίας τί θα πει,ότι δε θέλουν να δουλέψουν πουθενά;

Άλλο δεν πάω σε συγκεκριμένες δουλειές χωράφια κλπ κι άλλο δεν πάω ούτε δ.υ ή κάπου να ξύνομαι και να πληρώνομαι.Το δεύτερο χρήζει εξέτασης απο ψυχίατρο

Τουλάχιστον ο τύπος στην Αθήνα έχει τα μπουρδέλα,έστω και με χαρτζιλίκι,ο άλλος επαρχία έπρεπε να παντρευτεί τότε που είχε πέραση :tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Ο τύπος που μου περιγράφεις και στη Νέα Υόρκη μόνος θα ήταν γιατί θα έβρισκε τον σερβιτόρο πολύ παρακατιανό και το μεγαλοεπιχειρηματία πολύ σνομπ για να τους πει καλημέρα.
Μιλάω για μικρές κοινωνίες...η Ν.Υ.δεν νομίζω να μοιάζει και πολύ με τις συνθήκες αυτές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Η προτεραιότητα είναι να έχεις λεφτά,όπως και να τα έχεις

Αν είσαι εισοδηματίας ή λαμόγιο ή παίρνεις χαρτζιλίκι απ'τους δικούς σου ίσο με έναν μισθό...και έχεις και αμάξι...και μπορείς να κάνεις ταξιδάκια και τριήμερα όποτε θες...νομίζεις τις ενδιαφέρει τις γκόμενες αν δουλεύεις;

Νομίζεις ότι εργάτες,αγρότες,αποθηκάριοι κλπ είναι σε καλύτερη μοίρα απο άνεργους;Εγώ δεν το νομίζω και τόσο...
Ισχύει για μικρές ηλικίες.
Οι πιο μεγάλες που θέλουν "αποκατάσταση":jerking:δεν θα νιώθουν και πολυ άνετα με άνδρα χωρίς μια δουλειά .Βέβαια χωρίς χαρτζηλικια γονιών και συγγενών δύσκολα βγαίνουν τα οικονομικά....

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Μιλάω για μικρές κοινωνίες...η Ν.Υ.δεν νομίζω να μοιάζει και πολύ με τις συνθήκες αυτές.
Ρε φιλε απ τη στιγμή που σύμφωνα με τα γραφόμενα σου θεωρείς τους συγχωριανούς σου παρακατιανούς «στάσιμους» μήπως κανεις κάτι λάθος. Πήγα για το αγροτικό μου σε χωριό 800 κατοίκων και τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. Μήπως εσυ στραβά αρμενίζεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Ρε φιλε απ τη στιγμή που σύμφωνα με τα γραφόμενα σου θεωρείς τους συγχωριανούς σου παρακατιανούς «στάσιμους» μήπως κανεις κάτι λάθος. Πήγα για το αγροτικό μου σε χωριό 800 κατοίκων και τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. Μήπως εσυ στραβά αρμενίζεις.
Μιλάω για το ότι όταν είσαι ξένος μέσα σε ξένους δεν μπορεί να έχεις κύκλο γιατί είσαι μέσα σε ανθρώπους που ακριβώς επειδή δεν έχουν φύγει από το μέρος τους έχουν κύκλο όλη τους την ζωή.
Φυσικά δεν υπάρχει εξέλιξη όταν δεν έχουν φύγει ποτέ από το μέρος τους...η μόνη εξέλιξη είναι ...ο γάμος.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Η αδυναμία αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους που μου περιγράφεις εμπίπτει σε άλλη ειδικότητα οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Η αδυναμία αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους που μου περιγράφεις εμπίπτει σε άλλη ειδικότητα οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσω.
σιγα ρε τυπε πηγες εσυ σε κολοχωρι με 800 γερουε και γαμουσες γκομενες,αλλα ξε πλεβρο τωρα

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
cos-cover-apr23_400x530_1.jpg
μιλαει τωρ ο μιλφομεινιακ που την πετει σε κατι σαπιες κολογριες μπας και γαμησει,και παλι πιτες τρωει,το λες και τραγικο και κωμωδια μαζι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Οι γιατροί είναι άλλοι κατηγορία...όλοι τους έχουν ανάγκη και όλοι τους έχουν από κοντά.
Πιο πολύ όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για δυνατότητες εύρεσης γκόμενας σε τέτοιες κοινωνίες.Δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε παρέες με ντόπιους για να μπεκρουλιαζουμε σε κάνα καφενείο η κωλομπαρο.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.956
Πόντοι
2.356
Είναι εκτός Θεσσαλονίκης το παιδί,δείξετε λίγη κατανόηση εσείς οι ...πρωτευουσιανοι.
Βέβαια πολλοί δεν έχουν άλλη επιλογή από τα τελευταία δρομολόγια του Ο.Α.Σ.Θ.αρα και αυτοί είναι εκτός της ζώνης "Μετά τις δώδεκα και ένα...".
ε και? ας κανει σερι και ας φυγει με το πρωτο πρωινο!

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
ε και? ας κανει σερι και ας φυγει με το πρωτο πρωινο!
το θεμα ειανι μη μεναι ολο το βραδυ κεντρο και χωρις γκομενα,ουτε καν γνωριμια,απορω μερικοι,αυτα που λετε αν τρολαρετε,θα παω να μεινω ολο το βραδυ στο κεντρο χωρις να εχω γκομενα,θα νομιζουν οτι ψαχνω αφρικανο η ναρκωτικα αμ με δουνε ολο το βραδυ στο παγκακι να κοιταω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.956
Πόντοι
2.356
το θεμα ειανι μη μεναι ολο το βραδυ κεντρο και χωρις γκομενα,ουτε καν γνωριμια,απορω μερικοι,αυτα που λετε αν τρολαρετε,θα παω να μεινω ολο το βραδυ στο κεντρο χωρις να εχω γκομενα,θα νομιζουν οτι ψαχνω αφρικανο η ναρκωτικα αμ με δουνε ολο το βραδυ στο παγκακι να κοιταω
αμα δεν εχει γκομενα ας παει να καει σε κανενα νετ καφε τοτε και να γυρισει με το πρωτο πρωινο!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297

Stories

Νέο!