Το πόσοι μουνοδουλοι υπάρχουν ακόμα δεν λέγεται, στην δουλειά μου έχουμε εστιατόριο σήμερα μας είχαν παστίτσιο όταν πήρα την μερίδα ήταν ψήγματα ο κιμάς λες και ήταν χρυσός, σε μισή ώρα που κατέβηκε ένας άλλος ρώτησε εάν έχει κιμά τον σεφ δεν του απάντησε τίποτα και εκείνη την στιγμή έβγαζε από τον θερμοθαλαμο καινούργιο ταψί όχι για αυτόν αλλά για κάτι πουτανακια από κάποιο τμήμα που έρχονται και τρώνε όλα μαζί! Δηλαδή ο ξεφτίλας άντρας κράταγε το καλό ταψί για όταν έρθουν αυτές και εμάς τον κατιμα! Με τέτοιους τύπους δεν υπάρχει σωτηρία!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Το πόσοι μουνοδουλοι υπάρχουν ακόμα δεν λέγεται, στην δουλειά μου έχουμε εστιατόριο σήμερα μας είχαν παστίτσιο όταν πήρα την μερίδα ήταν ψήγματα ο κιμάς λες και ήταν χρυσός, σε μισή ώρα που κατέβηκε ένας άλλος ρώτησε εάν έχει κιμά τον σεφ δεν του απάντησε τίποτα και εκείνη την στιγμή έβγαζε από τον θερμοθαλαμο καινούργιο ταψί όχι για αυτόν αλλά για κάτι πουτανακια από κάποιο τμήμα που έρχονται και τρώνε όλα μαζί! Δηλαδή ο ξεφτίλας άντρας κράταγε το καλό ταψί για όταν έρθουν αυτές και εμάς τον κατιμα! Με τέτοιους τύπους δεν υπάρχει σωτηρία!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.532
- Πόντοι
- 9.297
Εννοείς στο ίδιο μαγαζί;...όλα ζόμπι είναι που παίζουν παιχνίδια όπου το ένα σκοτώνει το άλλο.Φυσικα και δεν εξαιρούνται τα κορίτσια.ναι και μπορεις να γνωρισεις και καμια καλη εκει μεσα αν εισαι καλος gamer
Αν εννοείς γνωριμίες μέσω σοσιαλ μύδια η φωτογραφία που χαλβαδιαζεις πάντα μπορεί η φωτογραφία να ανήκει σε κάποιον Μήτσο η σε κάποιον Αλί.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.532
- Πόντοι
- 9.297
Να τους ρίξεις ένα γερό βρισιμο για ορεκτικό και για επιδόρπιο...Το πόσοι μουνοδουλοι υπάρχουν ακόμα δεν λέγεται, στην δουλειά μου έχουμε εστιατόριο σήμερα μας είχαν παστίτσιο όταν πήρα την μερίδα ήταν ψήγματα ο κιμάς λες και ήταν χρυσός, σε μισή ώρα που κατέβηκε ένας άλλος ρώτησε εάν έχει κιμά τον σεφ δεν του απάντησε τίποτα και εκείνη την στιγμή έβγαζε από τον θερμοθαλαμο καινούργιο ταψί όχι για αυτόν αλλά για κάτι πουτανακια από κάποιο τμήμα που έρχονται και τρώνε όλα μαζί! Δηλαδή ο ξεφτίλας άντρας κράταγε το καλό ταψί για όταν έρθουν αυτές και εμάς τον κατιμα! Με τέτοιους τύπους δεν υπάρχει σωτηρία!
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
Η πιο λογικη λυση ειναι κλαδοφαγος για τις ελλεινιδες,και εισαγωγη τουλαχιστον 2 εκατομμυριων γυναικων απο ανατολικη ευρωπη,βαλκανια,οι ρωσοποντιες,αλβανιδες κτλ θα γλιτωσουν τον κλαδοφαγο,αλλα μονο αν αποβαλλουν εντελως την ελλεινικη νοοτροπια,γιατι πολλες αλβανιδες ρωσοποντιες τωρα τελευταια μιμουντε τις ελλεινιδες,κοριτσια,δεν πατε καλα που μιμεισττε αυτες τις τελιωμενες!!
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
αυτο ειναι ωραιο,10αρι για τα ελληνικα δεδομενα,αλλα σιγα μην εχει τωρα 300χιλιαιρκα στην ακρη,ειπε μια μαλακια να ζηλεψει ο γκομενος,και οι ελλεινιδες λενε τετοια,αμ τις ρωτησεις ολες με βιλες ειναι στα νοτια και μπαμπα εφοπλιστη,ενω στην πραγματικοτητα μενουν σε 2 αρι στο περιστερι με μπαμπα περιπτεραΈτσι είναι τύπε μου!Βλέπω το κοντοπούτανο στο σαβράιβορ τώρα και μου έρχονται εικόνες από εδώ:
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.690
- Πόντοι
- 1.446
Απλά δεν
Ναι γιατι οι άντρες πάντα λενε κάτι ειδικά εάν δεν ανοίξεις με το καλημέρα.εάν πολύ τα ανοίξεις είσαι
Δεν νομίζω ότι σε αυτο νημα μιλάτε για εκδιδόμενες.και δεν ζήτησα τα χρήματα σου.
Οι εμπειροι ανδρες δεν διαχωρίζουν τα κοριτσια σε εκδιδομενες και μη ...
Κάποιες πληρώνεστε σε μετρητά
Κάποιες πληρώνεστε με παροχές σε είδος... ταξίδια, δώρα, σπίτια, αυτοκίνητα
Όποιο τρόπο διακανονισμου και αν διαλέξεις ... Ο άνδρας σε πληρώνει
Οι Ελλε-η-νιδες είστε ότι χειρότερο κυκλοφορει ...
Δεν αξίζετε το χρόνο και το χρήμα μας ... σε καμία περίπτωση
Οποτε μακριά από εμάς... και καλή σας τύχη....
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
σιγα που δεν καθεστε,σε φιλους και γνωστους αο την παρεα σας,μια χαρα καθεστεΤι πράγματα λένε ότι είμαστε ξινές και δεν καθόμαστε να μας γαμήσουν στις διακοπές τους να τα λένε και τα παραλένε αυτα.
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Η συζήτηση ήταν για το αν έχεις αλληλεπίδραση ή μπορείς να μπεις στον κύκλο όπως λέτε των ντόπιων αλλά από άτομο που σε τρεις γραμμές κάνει 8 ορθογραφικά 6 συντακτικά λάθη και 11 αναγραμματισμούς δεν έχω απαιτήσεις στην κατανόηση κειμένου. Μου αρέσει που είχα απορία ποιοι στέλνουν μηνύματα του τύπου «ιασο κοκλα»σιγα ρε τυπε πηγες εσυ σε κολοχωρι με 800 γερουε και γαμουσες γκομενες,αλλα ξε πλεβρο τωρα
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Οι Ελλε-η-νιδες είστε ότι χειρότερο κυκλοφορει ...
Δεν αξίζετε το χρόνο και το χρήμα μας ... σε καμία περίπτωση
Οποτε μακριά από εμάς... και καλή σας τύχη....
Δυστυχώς όμως,μόνο αυτές έχουμε εδώ.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Συν 14 εκατομμυρια τουριστριες:Δυστυχώς όμως,μόνο αυτές έχουμε εδώ.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Συν 14 εκατομμυρια τουριστριες:
Δε λέει και πολλά αυτό
Πόσες απ'αυτές ψάχνονται να γνωριστούν και να γαμηθούν;
Και πού θα τις βρεις αν δεν είσαι Ροδο,Κρήτη,Κέρκυρα κλπ;
Μην βάλουμε και το ηλικιακό.Όσο απομακρύνεσαι απ'τα 30 και τα 35...τόσο μειώνεται και το target group σου
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.532
- Πόντοι
- 9.297
Kαμμια Ελληνίδα δεν θα βρει ωραίο έναν Τσέχο η έναν Ουκρανό η Ρωσο...αυτές σε τίποτα Αραβολαθρο θα κινηθούν σύμφωνα με την αν-αισθητικη τους.Νομίζω αμφότερα φύλα έχουμε μια αδυναμία στο ξένο στοιχείο
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.532
- Πόντοι
- 9.297
Οι μισοί είναι οι χορηγοί των τουριστριωνε.Συν 14 εκατομμυρια τουριστριες:
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Οχι ρε μαν, εχει πολλες κοριτσοπαρεεςΟι μισοί είναι οι χορηγοί των τουριστριωνε.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Kαμμια Ελληνίδα δεν θα βρει ωραίο έναν Τσέχο η έναν Ουκρανό η Ρωσο...αυτές σε τίποτα Αραβολαθρο θα κινηθούν σύμφωνα με την αν-αισθητικη τους.
Ιταλούς,ισπανούς,λατινοειδείς,αραβοειδείς,ειδικά οι πιτσιρίκες σχεδόν όλες τέτοιους γουστάρουν.Ονειρεύονται όλες να πάνε...στη Βαρκελώνη και τη Ρώμη να τους βρουν
Δεν έχω ακούσει καμία να γουστάρει Σουηδό,Γερμανό,Ολλανδό,Τσέχο κλπ.Έρχονται εδώ οι τύποι ψηλοί,ξανθοί σαν μοντέλα,δεν τους κοιτάει καμία και λένε τί γίνεται εδώ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.532
- Πόντοι
- 9.297
Welcome to "Elleiinides club" guys...Ιταλούς,ισπανούς,λατινοειδείς,αραβοειδείς,ειδικά οι πιτσιρίκες σχεδόν όλες τέτοιους γουστάρουν.Ονειρεύονται όλες να πάνε...στη Βαρκελώνη και τη Ρώμη να τους βρουν
Δεν έχω ακούσει καμία να γουστάρει Σουηδό,Γερμανό,Ολλανδό,Τσέχο κλπ.Έρχονται εδώ οι τύποι ψηλοί,ξανθοί σαν μοντέλα,δεν τους κοιτάει καμία και λένε τί γίνεται εδώ
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.835
- Πόντοι
- 206
την ανακύκλωση των μηνυμάτων δεν την βαρεθήκατε ακόμα ;Welcome to "Elleiinides club" guys...
Άντε και Μέγας…
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Οχι ρε μαν, εχει πολλες κοριτσοπαρεες
Οι κοριτσοπαρέες είναι εκτός target group μας πλέον
Γυναικοπαρέες που θα θέλαμε,δεν έχει
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.532
- Πόντοι
- 9.297
Tα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα...μετά θα ξεκουραστούμε(;).την ανακύκλωση των μηνυμάτων δεν την βαρεθήκατε ακόμα ;
Άντε και Μέγας…