Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.969
Πόντοι
2.356
Ωραίος ο Κατσαπλιάς…
δεν ειναι δικο μου το κειμενο τυπε! απλα θυμομουν οτι το ειχα διαβασει απο εναν σοφο καποτε (σιγουρα πρεπει να ηταν μελος εδω μιας και σε αλλα κειμενα ειχε φρασεις και λεξεις που χρησιμοποιουνται εδω μεσα)

με ακραια γραφη και τρολλαρισμα δειχνει τα πολυ βασικα ενστικτωδη στοιχεια που κινουνται τα θηλυκα...

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
τουλαχιστον να μη βγει η εγκληματικη νεα δημοκρατια του καριολη κουλη,ο τσιπρας τοσο αλητης σα τον κουλη δε ειναι παντως μη τους βαζεις στο ιδιο καζανι.
Τελικά μήπως η δουλειά που βρήκες είναι μηδενεξηνταράκιας στην Κουμουνδουρου.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Τελικά μήπως η δουλειά που βρήκες είναι μηδενεξηνταράκιας στην Κουμουνδουρου.
τελικα μηπως εισαι υπερ της νεας δημοκρατιας και με ειρωνευεσαι κιολας γιατι ειμαι κατα?

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
τελικα μηπως εισαι υπερ της νεας δημοκρατιας και με ειρωνευεσαι κιολας γιατι ειμαι κατα?
Σε ειρωνεύομαι γενικά για την ολη παρουσία σου εδώ μέσα. Αλλά είμαστε σε ένα σάιτ για πουτανες και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια σπαμάροντας για τον Κουλη και το ΣΥΡΙΖΑ.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Σε ειρωνεύομαι γενικά για την ολη παρουσία σου εδώ μέσα. Αλλά είμαστε σε ένα σάιτ για πουτανες και μας τα έχεις κάνει τσουρέκια σπαμάροντας για τον Κουλη και το ΣΥΡΙΖΑ.
ενταξει δε ξαναλεω κατι αρκετα σπαμαρα

Τελευταία τροποποίηση:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Θα βροουμε κανα μουνι φετος το καλοκαιρι,εγω δεν εχω καλο προαισθημα,αν επαιζα στοιχημα θα εβαζα ολα τα λεφτα μου στο οχι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.542
Πόντοι
9.297
Θα βροουμε κανα μουνι φετος το καλοκαιρι,εγω δεν εχω καλο προαισθημα,αν επαιζα στοιχημα θα εβαζα ολα τα λεφτα μου στο οχι
@Sub-Zero ,βγες από την ψυχή του συναγωνιστή @givrgaras95 !!!!
Πεισματική αισιοδοξία ρεεεε!!!!Αγώνας διαρκείας !!!!

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
το καλοκαιρι ειναι η εποχη που θα επρεπε να γαμαμε!αμα δεν γαμαμε ουτε το καλοκαιρι τοτε δεν ξερω τι αλλο να περιμενουμε στη ζωη!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.542
Πόντοι
9.297

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.792
Πόντοι
3.506
το καλοκαιρι ειναι η εποχη που θα επρεπε να γαμαμε!αμα δεν γαμαμε ουτε το καλοκαιρι τοτε δεν ξερω τι αλλο να περιμενουμε στη ζωη!
Πέτρα δεμένη στο λαιμο και βουτιά στη θάλασσα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
:confused:
1682092601090.png

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
τζιμακο ακου τωρα ειχα παει το αποφευμα εξω και ηταν σε ενα παρκο ενας 16χρονος,σκαει σε 3 λεπτα ο φιλος του,εγω ακουγα απεναντι,λεει παμε στις γκομενες,να λεει ο αλλος,λεει θα γαμησουμε,ετοιμες ειναι ρε μαλακα λεει ο αλλος,ακου τωρα ποσο ευκολα γαμανε τα παιδακια,ξερω πολλοι θα λενε οτι δεν εγινε ετσι,αλλα για κρυφακουστε τι λενε τα αγορακια να δειτε οτι μονο αυτοι γαμανε στο ελλαντα

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
τζιμακο ακου τωρα ειχα παει το αποφευμα εξω και ηταν σε ενα παρκο ενας 16χρονος,σκαει σε 3 λεπτα ο φιλος του,εγω ακουγα απεναντι,λεει παμε στις γκομενες,να λεει ο αλλος,λεει θα γαμησουμε,ετοιμες ειναι ρε μαλακα λεει ο αλλος,ακου τωρα ποσο ευκολα γαμανε τα παιδακια,ξερω πολλοι θα λενε οτι δεν εγινε ετσι,αλλα για κρυφακουστε τι λενε τα αγορακια να δειτε οτι μονο αυτοι γαμανε στο ελλαντα
μακαρι οντως να γαμησαν τα παιδια,ευτυχως που υπαρχουν ακομα αλανια τετοια γτ στο γενικο συνολο παιζει πολυ απογοητευση απο τη νεα γενια

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.891
Πόντοι
3.656

Τύπε αν άκουγε κανείς και τις δικές μας παρέες στο λύκειο , θα νόμιζε ότι χαλαρά θα πηγαίναμε τον Ρόκκο Σιφρέντι να γαμήσει για πρώτη φορά
και τον Κριστώφ Κλαρκ μπουρδελότσαρκα , για να μην τον φάει η μαλακία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656

Έτσι είναι,εμεις στα 16 μπάλα,playstation και μαλακία,τώρα τα κοριτσάκια τους το δίνουν στο πιάτο :sad2:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Έτσι είναι,εμεις στα 16 μπάλα,playstation και μαλακία,τώρα τα κοριτσάκια τους το δίνουν στο πιάτο :sad2:
Μπες απλα σε ενα λεωφορειο και ακου τι λενε,τα 15χρονα εχουνε ξεσκιστει να γαμανε,ασε που κανουν παρεα αγορια κοριτσια μαζι και φασονουν το ενα το αλλο,και μιλαμε για ωραια μουνακια,σορσακια,κλολαρακια,βιζακια,εμας μας τρωει η αγαμια και τα μαλακισμενα καθε μερα γαμανε και ωραια μουνακια κιολας,που ζουμε!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.891
Πόντοι
3.656
Μπες απλα σε ενα λεωφορειο και ακου τι λενε,τα 15χρονα εχουνε ξεσκιστει να γαμανε,ασε που κανουν παρεα αγορια κοριτσια μαζι και φασονουν το ενα το αλλο,και μιλαμε για ωραια μουνακια,σορσακια,κλολαρακια,βιζακια,εμας μας τρωει η αγαμια και τα μαλακισμενα καθε μερα γαμανε και ωραια μουνακια κιολας,που ζουμε!!

Καλά ρε μάγκες ... τόσο αούγκανοι ήσασταν όλοι ;;;;
Παρέα με γκόμενες δεν κάνατε ; Σε αρρένων πηγαίνατε ;;;
Εγώ ήμουν κολλητός με όλες τις γκόμενες του σχολείου ......

τις ξεκωλιάρες, όχι τις σπασικλάρες ........

Οι μύξες του σχολείου, σαν τον μπούγκερ στους νερντς ήσασταν όλοι ;;;;

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Καλά ρε μάγκες ... τόσο αούγκανοι ήσασταν όλοι ;;;;
Παρέα με γκόμενες δεν κάνατε ; Σε αρρένων πηγαίνατε ;;;
Εγώ ήμουν κολλητός με όλες τις γκόμενες του σχολείου ......

τις ξεκωλιάρες, όχι τις σπασικλάρες ........

Οι μύξες του σχολείου, σαν τον μπούγκερ στους νερντς ήσασταν όλοι ;;;;
αδερφε ημουν σε τεχνικο λυκειο μεσοτοιχια με το τμημα των κομμοτριων..περιτο να σου πω οτι πιο πολυ ημουν στο δικο τους τμημα παρα στο δικο μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom