εσυ ρε γαμια αφου τα εχεις κανει ολα γαμαγες απο τα 16 μεχρι τα 50 που εισαι τωρα τοτε τι δουλεια εχεις σε ενα μπουρδελοσαιτ,αντε πηγαινε να γαμησεις τη δικια σου,τσουρεκια μας τα εχεις κανει,πρεπει να εχεις θεματα χοντρα εσυ απο το τροπο που γραφεις,ειναι ακαταλαβιστικος κατι για τα 90s λες γεγονοτα κατι γεγονοτα τωρα που συμβαινουν και ειναι ολα ακυρα,μεθισμενος εισαι οταν γραφεις στο μπου? χαχα.Καλά ρε μάγκες ... τόσο αούγκανοι ήσασταν όλοι ;;;;
Παρέα με γκόμενες δεν κάνατε ; Σε αρρένων πηγαίνατε ;;;
Εγώ ήμουν κολλητός με όλες τις γκόμενες του σχολείου ......
τις ξεκωλιάρες, όχι τις σπασικλάρες ........
Οι μύξες του σχολείου, σαν τον μπούγκερ στους νερντς ήσασταν όλοι ;;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
τα 15 χρονα δε γαμανε μαν αν πιστευεις το αντιθετο δειχνεις τελειως ασχετος.Μπες απλα σε ενα λεωφορειο και ακου τι λενε,τα 15χρονα εχουνε ξεσκιστει να γαμανε,ασε που κανουν παρεα αγορια κοριτσια μαζι και φασονουν το ενα το αλλο,και μιλαμε για ωραια μουνακια,σορσακια,κλολαρακια,βιζακια,εμας μας τρωει η αγαμια και τα μαλακισμενα καθε μερα γαμανε και ωραια μουνακια κιολας,που ζουμε
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.891
- Πόντοι
- 3.656
Δηλαδή τι σου είπαν ; Ότι εδώ μπαίνουν μόνο τύποι σαν εσένα, που δεν τους παίρνουν οι πρεζούδες στη σωκράτους, επειδή βρωμάνε ;εσυ ρε γαμια αφου τα εχεις κανει ολα γαμαγες απο τα 16 μεχρι τα 50 που εισαι τωρα τοτε τι δουλεια εχεις σε ενα μπουρδελοσαιτ
και τους πιστευεις εσυ?μπορει να τα λενε για εντυπωσεις και στη τελικη ειπε κοιτα τες ετοιμες ειναι,το οτι ειναι ετοιμες δε σημαινει οτι το καναν κιολας μαζι τους ξυπνατε,καποιοι λιγοι 15χρονοι μπορει να εχουν γαμησει αλλα οι περισσοτεροι στα φιλακια μενουν σε φλωροσχεσουλες που κανουν.τζιμακο ακου τωρα ειχα παει το αποφευμα εξω και ηταν σε ενα παρκο ενας 16χρονος,σκαει σε 3 λεπτα ο φιλος του,εγω ακουγα απεναντι,λεει παμε στις γκομενες,να λεει ο αλλος,λεει θα γαμησουμε,ετοιμες ειναι ρε μαλακα λεει ο αλλος,ακου τωρα ποσο ευκολα γαμανε τα παιδακια,ξερω πολλοι θα λενε οτι δεν εγινε ετσι,αλλα για κρυφακουστε τι λενε τα αγορακια να δειτε οτι μονο αυτοι γαμανε στο ελλαντα
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ ήμουν κολλητός με όλες τις γκόμενες του σχολείου ......
τις ξεκωλιάρες, όχι τις σπασικλάρες ........
Σε βάζαν να τις κάνεις και κονέ μ'αυτούς που γούσταραν;
ολο βλακειες λες καθεσαι και μας λες για τα 90s και για τωρα τις διαφορες γεγονοτα κατεβατα και δε ισχιει τιποτα ολα βλακειες,μεθυσμενος εισαι οταν μιλας στο μπου δε υπαρχει περιπτωση.Δηλαδή τι σου είπαν ; Ότι εδώ μπαίνουν μόνο τύποι σαν εσένα, που δεν τους παίρνουν οι πρεζούδες στη σωκράτους, επειδή βρωμάνε ;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.891
- Πόντοι
- 3.656
αδερφε ημουν σε τεχνικο λυκειο μεσοτοιχια με το τμημα των κομμοτριων..περιτο να σου πω οτι πιο πολυ ημουν στο δικο τους τμημα παρα στο δικο μου
Ε μη μου πεις ότί εκεί δεν κάνατε κονέ με μουνέτα ; Εγώ είχα κολλητές στο λύκειο. Κολλητάρι ήμουν . Αλλά το έπαιζα καλά. Όλες αυτές, έγιναν αβανταδόρισές μου , μετά.
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
εσυ τι λες να αραζα στο τμημα τους για να μαθω να κανω περμανατ;!!Ε μη μου πεις ότί εκεί δεν κάνατε κονέ με μουνέτα ; Εγώ είχα κολλητές στο λύκειο. Κολλητάρι ήμουν . Αλλά το έπαιζα καλά. Όλες αυτές, έγιναν αβανταδόρισές μου , μετά.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.891
- Πόντοι
- 3.656
Σε βάζαν να τις κάνεις και κονέ μ'αυτούς που γούσταραν;
Το ότι ήσουν χάχας και στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο και τώρα, γιαυτό ποτέ δεν γάμαγες, το ξέρουμε ρε ! Μη μας το θυμίζεις.
Όχι δεν με βάζαν να κάνω κονέ ! Στη συγκεκριμένη φάση στο λύκειο , οι ξεκωλιάρες κολλητές, είχαν γκόμενους 20+ και λεφτάδες.
Μαζευόταν μεγάλο σκυλολόϊ ......... και από τις ξέμπαρκες, όλοι κάτι τσιμπάγαμε.
Εσύ ήθελες να γαμήσεις τις μουνάρες , χωρίς προσπάθεια και να σε παρακαλέσουν κι όλας.
Για αυτό το δουλεύεις 40 χρόνια στο χειροκίνητο .
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
δηλαδη τις φιλανε αλλα δεν τις γαμανε?το δυσκολο ειναι να γνωρισεις και να την καταφερεις να σε φιλησει,μετα ειναι ευκολοκαι τους πιστευεις εσυ?μπορει να τα λενε για εντυπωσεις και στη τελικη ειπε κοιτα τες ετοιμες ειναι,το οτι ειναι ετοιμες δε σημαινει οτι το καναν κιολας μαζι τους ξυπνατε,καποιοι λιγοι 15χρονοι μπορει να εχουν γαμησει αλλα οι περισσοτεροι στα φιλακια μενουν σε φλωροσχεσουλες που κανουν.
ρε μαν δε καταλαβαινεις οτι μια στα 15 νοιωθει αβολα να κανει σεξ,λιγες ειναι τοσο πουτανες που θα γαμηθουν απο τοσο νωρις με τους συμμαθητες τους,η αδερφη μου μου τα ελεγε που ειναι 19 τωρα οι περισσοτεροι ελεγε στα φιλακια εμεναν σε φλωροσχεσουλες,μη λες κουταμαρες.δηλαδη τις φιλανε αλλα δεν τις γαμανε?το δυσκολο ειναι να γνωρισεις και να την καταφερεις να σε φιλησει,μετα ειναι ευκολο
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Το ότι ήσουν χάχας και στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο και τώρα, γιαυτό ποτέ δεν γάμαγες, το ξέρουμε ρε ! Μη μας το θυμίζεις.
Όχι δεν με βάζαν να κάνω κονέ ! Στη συγκεκριμένη φάση στο λύκειο , οι ξεκωλιάρες κολλητές, είχαν γκόμενους 20+ και λεφτάδες.
Μαζευόταν μεγάλο σκυλολόϊ ......... και από τις ξέμπαρκες, όλοι κάτι τσιμπάγαμε.
Εσύ ήθελες να γαμήσεις τις μουνάρες , χωρίς προσπάθεια και να σε παρακαλέσουν κι όλας.
Για αυτό το δουλεύεις 40 χρόνια στο χειροκίνητο .
Φαντάσου να βγαίνεις με ξεκωλιάρες...και να μην μπορείς ούτε να τις αγγίξεις
Ή να σε αγκαλιάζουν κιόλας..σαν να'σαι καμια τελειωμένη λούγκρα
Χίλιες φορές με ψωλαρία παρά αυτό το μαρτύριο
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
τι λες μωρε,σαν σκυλες τον παρινουν τα πουτανακια,ακου λεει ντρεποντερε μαν δε καταλαβαινεις οτι μια στα 15 νοιωθει αβολα να κανει σεξ,λιγες ειναι τοσο πουτανες που θα γαμηθουν απο τοσο νωρις με τους συμμαθητες τους,η αδερφη μου μου τα ελεγε που ειναι 19 τωρα οι περισσοτεροι ελεγε στα φιλακια εμεναν σε φλωροσχεσουλες,μη λες κουταμαρες.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.891
- Πόντοι
- 3.656
δηλαδη τις φιλανε αλλα δεν τις γαμανε?το δυσκολο ειναι να γνωρισεις και να την καταφερεις να σε φιλησει,μετα ειναι ευκολο
Τύπε .... ξεχνιέσαι ότι μιλάς για βλαμμένα .......
Δεν μιλάμε να φιλήσεις 30αρα σε σκυλάδικο και να μη γαμηθείτε ..........
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
και μετα θα λεεν μεταξυ τους οι γκομενες καλο παιδι,κριμα ομως που ειναι αδελφηΦαντάσου να βγαίνεις με ξεκωλιάρες...και να μην μπορείς ούτε να τις αγγίξεις
Ή να σε αγκαλιάζουν κιόλας..σαν να'σαι καμια τελειωμένη λούγκρα
Χίλιες φορές με ψωλαρία παρά αυτό το μαρτύριο
αν δε καταλαβαινεις οτι μια στα 15 ειναι φουλ ανωριμη για σεξ τοτε οκ,σου λεω δε το κανουν με τους συμμαθητες στους στα φιλια μενουν μου τα ειχε πει η αδερφη μου τι καναν στο σχολειο της.τι λες μωρε,σαν σκυλες τον παρινουν τα πουτανακια,ακου λεει ντρεποντε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.631
- Πόντοι
- 3.656
Με κάθε σου ποστ, δείχνεις ότι είσαι χαζός και σου αξίζει 100% η κατάστασή σου.
Πως την έχεις δει αρχηγέ μου ;;;;; Ότι αν έχεις 20 κολλητές ξεκωλιάρες στα 17 , πρέπει να τις γαμάς ; Και όλες ε ;;;
Το μπερδεύεις με τη μαλακία. Που τράβαγες 20 , την ημέρα, για κάθε μία, από τις 1000 ξεκωλιάρες της περιοχής, που είχες πλησιάσει στα 20 μέτρα.
Κάθε μέρα.
Εγώ τότε, με το να είμαι κολλητός με καριόλες , ου φέρναν 20ρηδες γαμιάδες στις παρέες και σε εξόδους, το έπαιζα κολλητός και στους γαμιάδες !
Επειδή μπόλικοι ήταν λεφτάδες ........ και τσάμπα εισόδους είχαμε και γνωστός γινόμουν και έπινα τον κώλο μου τσάμπα.
Μετά από όλα αυτά και κονέ έκανα και έβγαζα κι εγώ γκόμενες.
Εσύ , κλαιγόσουν πάντα. Γαμάνε οι χοντροί , οι μουσάτοι , οι τατουαζάτοι .... όλοι εκτός από σένα.
Είχες 20 κολλητές ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ...και δε γαμούσες ούτε μία
Να'λεγες 20 κολλητές...θεούσες...καλόγριες...θα το καταλάβαινα.Αλλά ξεκωλιάρες;
Κράταγες και το φανάρι με τους γκόμενους
Ναι,καλύτερα να τις βλέπω απ'τα 20 μέτρα παρά να τις έχω στο μισό μέτρο με τα μπούτια έξω και να μου λένε για τους μαλάκες τους
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.269
- Πόντοι
- 8.006
Το κακο τύπε ειναι οτι εισαι ετσι και στα 36.Έτσι είναι,εμεις στα 16 μπάλα,playstation και μαλακία,
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
βαλε αλλα 5 και εισαι μεσαΤο κακο τύπε ειναι οτι εισαι ετσι και στα 36.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.891
- Πόντοι
- 3.656
Είχες 20 κολλητές ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ...και δε γαμούσες ούτε μία
Να'λεγες 20 κολλητές...θεούσες...καλόγριες...θα το καταλάβαινα.Αλλά ξεκωλιάρες;
Δες ρε τι παραθέτεις. Και τι μαλακίες γράφεις. Ξαναδιάβασέ το 3-4 φορές.
Φωναχτά στην ανάγκα . Φοβάσαι ; Ακούγεσαι από το παιδικό σου δωμάτιο στο δωμάτιο των γονιών και θα ξυπνήσουν ;;;;
Απαρίθμησα ότι είχα 20 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ;;;
Να υιοθετήσω .... την παλιά θεωρία περί .... τύφλωσης ;;;