Εμείς στο Πυροβολικό δεν είχαμε ευτυχώς ούτε μια...
ηταν μια Αρμενοποντια καυλιτσα λοχιας.....που μου τη χωνοταν συνεχεια στον Εβρο.
μαλιστα με ειχε κανει θεμα στον διοικητη off the record,γιατι δηθεν τη φουντωνα και την εκνευριζα στις σκοπιες
χωρις προφανη λογο τις περισσοτερες φορες. επειδη ισως ημουν αρκετα ομιλητικος. την ειχα κοζαρει πως με κοιτουσε
(το γεγονος οτι με ανεφερε στον διοικητη μου το ειχε ρουφιανεψει κρυφα ενα στελεχος ,ο οποιος ηταν μεγας μπουρδελιαρης και ζουσε για κωλομπαριλικια,οντας χωρισμενος
)
την ολη φαση μου την πιστοποιουσαν και αλλοι συφανταροι,
γι αυτο κι εγω εκτοτε την καρφωνα με το βλεμμα μου οταν ειχε υπηρεσια.
μια φορα οταν εβαζα αρβυλες ,ηρθε απο πισω μου και με κοιτουσε με μισο ματι... ψιθυρίζοντας !
με ρωτουσαν "ρε μαλακα, αυτη τι κολλημα εχει μαζι σου" ????
εν τω μεταξυ ειχαν βρει ολοι το προφιλ της στο φμπουκ,κωλομερια και βυζαρες πρωτη μουρη απο παραλιες
εσπασε ο διαολος το ποδαρι του λοιπον
και την πετυχαινω στη δευτερη αδεια μου στα ΚΤΕΛ Αλεξανδρουπολης...
οταν με ειδε, κιτρινισε....πρεπει να μουσκεψε ανελεητα η σκυλα
κοντοζυγωσε σαν βρεγμενη γατα ,ενω εγω καθομουν αταραχος.....για να με χαιρετισει και καλα!
ειχε γκαρσονιερα σε διπλανο χωριο απο αυτο που υπηρετουσα...αλλα δεν εκανα κινηση γιατι στο στρατο ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ, αν χωθεις σε στελεχος γυναικα..ακομα και διακριτικα! ζουμε σε επικινδυνους και πονηρους καιρους, οπως ευστοχα ανεφερε ο Γεωργουλης!
χωρια που στον Εβρο οι εξοδοι ηταν ...σπανιο φαινομενο! εμπλοκή και αγιος ο θεος