αγορι μου συγκρινεις νορβηγια με μπουρδελοελλαδα? στη νορβηγια εχουν καλους μισθους,δε υπαρχει ανεργια και γενικα η πολιτικη της χωρας ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με της ελλαδας.Εδω ο κουλης τα εχει καταστρεψει ολα ο γρουσουζης,να παει δλδ καποιος να χασει 12 μηνες απο τη ζωη του για μια χωρα σα τη ελλαδα που δε εχει τιποτα και ολα υπολειτουργουν (χαμηλοι μισθοι,κλεφτες πολιτικοι που δε κανουν το παραμικρο γιαυτη τη χωρα,εδω ρε στη ελλαδα ο κουλης αθωωσε το λιγναδη και το φιλιπιδη τα μεγαλυτερα καθηκια που και οι 2 επρεπε να ειναι μεσα και αυτοι ειναι και οι 2 εξω ΝΤΡΟΠΗ),αυτος ειναι ο κουλης που βγαλατε,στη νορβηγια οι πολιτικοι εχουν κανει τα 200πλασια για τη χωρα τους,να ζουσα σε μια χωρα σα τη Νορβηγια που ολα πανε ρολοι ναι να παω να τη υπηρετησω και εγω και ο καθενας,στη ελλαδα και μια μερα να πας φανταρος ειναι μεγαλο χασιμο χρονου.
Τρικυμία εν κρανίω αγαπητέ βιβλιοσκώληκα.Άλλο η έννοια της Πατρίδος και άλλο τους Κράτους.Πατριώτης δεν είναι κανένας πολιτικός, κανένας όμως, στην Ελλάδα.Όλοι είναι σκουπίδια και όχι μονο ο Κούλης,αλλά και ο κουμουνοαλέξης,ο βλακοΓΑΠ, ο γαιδούρης Ξεσαμάρωτος και πάει λέγοντας...Εσύ τι κάνεις για αυτό;Κλαίγεσαι σε ένα forum για πουτάνες,ενώ θα έπρεπε να αγωνίζεσαι για τα δικαιώματά σου, που είσαι νέος άνθρωπος,πιθανόν μορφωμένος,αλλά σε πληρώνουν σαν ανειδίκευτο και ο πάκης με τον λάθρο αμολάνε παιδιά και παίρνουν πιο πολλά απο εσένα για να κάθονται,προδοτικά,ενώ εσένα σε στίβουν;Που είσαι όταν βάσζουν φυλακή κόσμο με ενδείξεις ή για μικρά χρέη,όταν μεγαλοαπατεώνες,εγκληματίες,βλαμμένοι,ανώμαλοι έχουν κάνει αίσχη και διάγουν τις ζωούλες τους; Και τι λένε όλοι αυτοί; Νόμος Παρασκευόπουλου για τους εγκληματίες (δεν τον αλλάζουν,όμως) και νόμος Κατρούγκαλου (που ήρθε και έδεσε με τον σοσιοπαθή Χατζηδάκη που ανακοίνωνε εργασιακό μεσαίωνα και ήταν ετοιμος να χύσει.)
Δικέ μου δεν σου φταίει η Ελλάδα,όταν οι κατοικούντες εδώ είναι κότες και δεν μιλάνε όταν γίνονται σημεία και τέρατα.Εμείς σαν λαός είμαστε για τον πούτσο γιατί σιωπήσαμε μπροστά σε δεκάδες σκάνδαλα,οπότε θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια και χειρότερα.Δεν γίνονται όλα μαγικά με ένα κουμπί,αλλά θέλει αγώνες,απαξ και γίνει η ζημιά,για να συμμαζευτεί η κατάσταση και εδώ έχουμε μεγάλο πρόβλημα,κυρίως ηθικής και λογικής.