εγω χθες λογω πασχαλινης αγαμιας ...σαβουρογαμησα μια παλια γνωριμη νταρντανα ,42αρα απο τιντερ... χαχα!!
την πετυχα κατα τυχη σε καφετερια ,ηρθε μου μιλησε μονη της αποκρινομενη "απο κοντα τελικα εισαι παλικαρι ψηλο"
"σε κυκλοφορω ανετα"....σωπα ρε ναυαγιο που ΕΣΥ θα κυκλοφορησεις εμενα
αυτη πιο παλια με ειχε μπλοκαρει στο viber, μετα τη γνωριμια στο tinder... επειδη με θεωρουσε ανωριμο και χυδαιο
....της κανω μια "εσυ δεν πηγαινες για γαμο???" για να μου απαντησει...."εγω ειμαι κατα του γαμου αγαπη μου"
"ωπα" λεω εδω ειμαστε! επειδη ηταν πολυ εκφυλο ναυγαγιο και επειδη ειχα αγαμιες, πηγα τη βρηκα αργοτερα
...και καταληξαμε σπιτι της! ισως το πιο ευκολο γαμησι που εχω ριξει,μαλλον μηνυμα της Αναστασεως του Κυριου!
οι βυζαρες της με καβλωσαν ρε μπουστη μου...θα εσπαγαν το κουμπι του πουκαμισου της
αν και μου εκμυστηρευτηκε οτι συνηθως φοραει τισερτ απο μεσα,γι αυτον το λογο...
τα καταπιε ολα η βρωμιαρα..και τωρα νομιζει οτι θα κανουμε σχεση...ειναι τρελη για δεσιμο....μου προτεινε να παμε Πορτογαλια ή Μαλτα το καλοκαιρι
και να με πληρωσει,δεν παω!!
....οτι να ναι η τυπισσα!!! το καλο ειναι οτι ειναι οpenminded...
αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο να με παιρνει τηλ οταν βγαινει με χωρισμενες φιλες της..
και ειναι αρκετα κοινωνικη (απ 'οσο εψαξα) στην τοπικη κοινωνια. παρτουζιαρα στανταρ.