Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.024
Πόντοι
96
αστα να πανε,μιξοπαρθενες ρε μλκ,παω σε μια και μου λεει δε σε θελω γιατι δε εχεις χιουμορ,παω σε μια αλλη και της μιλαγα με σοβαρο υφος και αυτη γελαγε σα αυτιστικο επειδη της ελεγα παω για μπανιο στα ταδε μερη και οταν της ειπα να προχωρησουμε ειπε δε θελω(οχι επειδη δε της αρεσα αλλα γιατι ηταν μιξοπαρθενα),μια αλλη μου εδωσε ινστα,της ειπα γεια στο σπιτι και το ατομο μπλοκαρει επιτοπου χωρις να της κανω κατι(τοτε βρε σαβουρα τι μου το εδωσες αφου δε ηθελες?).
Σου εχω τη λυση,φυγε απο τη σχολη αφου δε γαμας και πανε να δουλψεις χαμαλης σε σουπερ μαρκετ που σου προτεινε ενας μυστης εδω μεσα,θα βαρεθεις να γαμας(τη χουφτα σου)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Παρένθεση: είναι άδικο κατά την γνώμη μου, να υπάρχουν επίθετα που απευθύνονται σε ελλεηνιδες, αλλά είναι αρσενικού τύπου. Ο Μπαμπινιωτης ακούει;

Θα έπρεπε να είναι: "παλιοτομαρισες ".
"Μαλακω" ή "μαλακισμενη ". Βλέπεις δίποδο με μουνι στα σκέλια και λένε ή μια στην άλλη "μαλακα ". Τι μαλακα, βρε μαλακω - μαλακισμενη;

Εσύ θες και μουνι και ορθογραφία. Να κλωνοποίησουμε την Βίκυ Φλέσσα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.577
Πόντοι
6.946
Τύποι, όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, πρέπει να υπάρξουν ΔΥΟ σχολές θεωρητικής αλλά και πρακτικής κατεύθυνσης, όσον αφορά τις Ελλεηνίδες, πεσίματα, και τα σχετικά.

Η ΠΡΩΤΗ σχολή, θα έχει επικεφαλή, γκουρού, στρατηγό και καθοδηγητή Ζωής και Σύμπαντος, την cult φυσιογνωμία του μπου, τον Δάσκαλο... τα λόγια περιττεύουν...

Η Δεύτερη σχολή, στην αντίθετη κατεύθυνση από την πρώτη, θα έχει μύστες γκομενικά επιτυχημένους, ψαγμένους και φιλοσοφημένους από το στρατόπεδο της ενεργητικής προσέγγισης των Ελλεηνίδων, που ξέρουν πώς να βάζουν παγίδες στο μυαλό τους... Επειδή το Άστρο του Δασκάλου είναι ανυπέρβλητα άφταστο, στην σχολή αυτή δεν θα υπάρχουν Αρχηγοί, αλλά μια ομάδα πρωτευόντων μπηχτών, άλφα αρσενικών, όπως οι αξιότιμοι τύποι που έδωσαν ρεσιτάλ παραδειγμάτων πετυχημένων πεσιμάτων, στις προηγούμενες απαντήσεις του παρόντος θέματος...

Στο μέλλον, πιθανόν να υπάρξουν και σχίσματα και αιρέσεις, μεταξύ των παραπάνω δύο κύριων σχολών, αλλά για αρχή, ας μείνουμε πιστοί, και πιστοί στις άγιες τούτες ημέρες, στο αρχικό μάγμα της Ζωής, στις δύο μόνο υπερσυμπαντικές σχολές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.567
Πόντοι
3.656
Σε ποιο νομο τυπε μενεςιαν επιτρεπεται?βορεια ελλαδα ειναι νεκροταφειο σκετο,ολα τα μουνακια μετακομισαν Θεσσαλονικη για να τρωνε ψωλες ευκολα και να πηγαινουν για εξοδους και για ψωνια,και στα χωρια εχουν μεινει μονο ψωλαρια

Χριστούγεννα,Πάσχα οι περισσότερες γυρνάνε στις πόλεις τους.Εκτος από όσες έχουν τον γκόμενο Θεσσαλονίκη.Απο βδομα΄δα πάλι θα ξαναγίνει νεκροταφείο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
Σε ποιο νομο τυπε μενεςιαν επιτρεπεται?βορεια ελλαδα ειναι νεκροταφειο σκετο,ολα τα μουνακια μετακομισαν Θεσσαλονικη για να τρωνε ψωλες ευκολα και να πηγαινουν για εξοδους και για ψωνια,και στα χωρια εχουν μεινει μονο ψωλαρια
Μην ισοπεδώνεις...Στην Θεσσαλονίκη είναι κυρίως φοιτήτριες που βγάζουν τα μάτια τους με συμφοιτητές τους.
Θα υπάρχουν και άλλες που εργάζονται εκεί αλλά έχοντας μπει στην βιοπάλη ίσως να είναι σχεδόν ασεξουαλ.
Όλο και κάτι θα έχει μείνει στην πιο κοντινή του πόλη ,ας ασχοληθεί με αυτές και αν δεν σταθεί τυχερός ας πάει στα ιδρύματα Θεσαλονικης αφού πρώτα προηγηθεί μια περίοδος συγκεντρώσεως χρημάτων .
Με 100€ μπορείς να έχεις ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα με παροχές της τάξεως των 50-60€ και τα υπόλοιπα εισιτήρια πάνε έλα ,κάτι για φαγητό και μια ψιλή για στοίχημα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.567
Πόντοι
3.656
Oι ελλεινηδες εχουν ανωριμη συμπεριφορα γιατι ειναι τετοια η νοοτροπια στην ελλαδα. Και αυτη η νοοτροπια μπορει να πηγαζει απ τα χρονια της τουρκοκρατιας. Δηλαδη οτι το σεξ ειναι δηθεν κατι προστυχο και κακο. Και επειδη αυτη η συμπεριφορα στο να αλλαζεις συντροφους για δοκιμη και ευχαριστηση ειναι κατακριτεα, (απ το ευρυτερο κοινωνικο συνολο) το εχουν ριξει ολοι/ες στο φαγητο. Σαν υποκαταστατο ευχαριστησης. Και γι αυτο οι περισσοτεροι/ες εχουν παραμελησει τον ευατο τους και ειναι υπερβαροι/ ες γιατι στην χωρα μας δεν υπαρχει σεξουαλικη υγεια. Εαν υπηρχε.. θα γινοταν παιχνιδι παντου. Και επειδη στο φλερτ υπαρχει το στοιχειο του ναρκισισμου οι ανθρωποι θα προσεχαν την εξωτερικη τους εμφανιση και θα ηταν πιο περιποιημενοι και φιτ.

Πάντως στις νέες γενιές 20+,μην πω κι ένα 70% είναι από γαμήσιμες εως...πολύ γαμήσιμες.Μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το...μπαζοπαρελθόν,βγαίνεις έξω και τα καυλάκια κάνουν παρέλαση

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Πάντως στις νέες γενιές 20+,μην πω κι ένα 70% είναι από γαμήσιμες εως...πολύ γαμήσιμες.Μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το...μπαζοπαρελθόν,βγαίνεις έξω και τα καυλάκια κάνουν παρέλαση
ας ειναι καλα τα μεικαπ και τα γυμναστηρια.. για να μην πω οι πλαστικοι χειρουργοι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.567
Πόντοι
3.656
Μην ισοπεδώνεις...Στην Θεσσαλονίκη είναι κυρίως φοιτήτριες που βγάζουν τα μάτια τους με συμφοιτητές τους.
Θα υπάρχουν και άλλες που εργάζονται εκεί αλλά έχοντας μπει στην βιοπάλη ίσως να είναι σχεδόν ασεξουαλ.
Όλο και κάτι θα έχει μείνει στην πιο κοντινή του πόλη ,ας ασχοληθεί με αυτές και αν δεν σταθεί τυχερός ας πάει στα ιδρύματα Θεσαλονικης αφού πρώτα προηγηθεί μια περίοδος συγκεντρώσεως χρημάτων .
Με 100€ μπορείς να έχεις ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα με παροχές της τάξεως των 50-60€ και τα υπόλοιπα εισιτήρια πάνε έλα ,κάτι για φαγητό και μια ψιλή για στοίχημα.

Είναι και η ηλικία στη μέση.Άλλο πχ να'σαι 40 και άλλο 30.

Αν είσαι 30,έχει κάποιες 25-30 που μπορεί να βρεις πρόσβαση.

Αν είσαι 40...γάμησε τα,δεν υπάρχει τίποτα μετά τα 30 σε γυναίκες,ακόμα και τα μπάζα έχουν παντρευτεί.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.577
Πόντοι
6.946
ας ειναι καλα τα μεικαπ και τα γυμναστηρια.. για να μην πω οι πλαστικοι χειρουργοι
Μην σου πω και οι Σαουδάραβες και Κουβεϊτιανοί........ (έχει σχέση με το τελευταίο που είπες και ΠΟΥ βρίσκουν τα χρήματα όλες οι πουτανίτσες - διάσημες που είναι ΑΝΕΡΓΕΣ και ΑΕΡΓΕΣ)

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Μην σου πω και οι Σαουδάραβες και Κουβεϊτιανοί........ (έχει σχέση με το τελευταίο που είπες και ΠΟΥ βρίσκουν τα χρήματα όλες οι πουτανίτσες - διάσημες που είναι ΑΝΕΡΓΕΣ και ΑΕΡΓΕΣ)
εχει και πυρφοροελληνάρες που τα πληρωνουν μην νομιζεις.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
Είναι και η ηλικία στη μέση.Άλλο πχ να'σαι 40 και άλλο 30.

Αν είσαι 30,έχει κάποιες 25-30 που μπορεί να βρεις πρόσβαση.

Αν είσαι 40...γάμησε τα,δεν υπάρχει τίποτα μετά τα 30 σε γυναίκες,ακόμα και τα μπάζα έχουν παντρευτεί.
Μα αυτό λέω...μια παντρεμένη στα 40 περίπου αν βλέπεται αλλά είναι παραμελημένη θα σε βλέπει σαν κουλούρι στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.567
Πόντοι
3.656
Μα αυτό λέω...μια παντρεμένη στα 40 περίπου αν βλέπεται αλλά είναι παραμελημένη θα σε βλέπει σαν κουλούρι στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Πάντως κι αυτήν δεν θα την γνωρίσεις...στην καφετέρια

Προφανώς θα πρέπει ή να είστε σε καμια ίδια δουλειά ή να σας συστήσουν άλλοι.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.958
Πόντοι
1.446

Φιλαράκι οι σαουδαραβες και οι κουβετιανοι γαμανε Ρωσίδες
Και δεν τις γαμανε απλά... τις ξεφτιλίσουν σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι

Μόνο οι Ελληναρες ειναι τόσο σαβουρογαμηδες

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
Τύποι, όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, πρέπει να υπάρξουν ΔΥΟ σχολές θεωρητικής αλλά και πρακτικής κατεύθυνσης, όσον αφορά τις Ελλεηνίδες, πεσίματα, και τα σχετικά.

Η ΠΡΩΤΗ σχολή, θα έχει επικεφαλή, γκουρού, στρατηγό και καθοδηγητή Ζωής και Σύμπαντος, την cult φυσιογνωμία του μπου, τον Δάσκαλο... τα λόγια περιττεύουν...

Η Δεύτερη σχολή, στην αντίθετη κατεύθυνση από την πρώτη, θα έχει μύστες γκομενικά επιτυχημένους, ψαγμένους και φιλοσοφημένους από το στρατόπεδο της ενεργητικής προσέγγισης των Ελλεηνίδων, που ξέρουν πώς να βάζουν παγίδες στο μυαλό τους... Επειδή το Άστρο του Δασκάλου είναι ανυπέρβλητα άφταστο, στην σχολή αυτή δεν θα υπάρχουν Αρχηγοί, αλλά μια ομάδα πρωτευόντων μπηχτών, άλφα αρσενικών, όπως οι αξιότιμοι τύποι που έδωσαν ρεσιτάλ παραδειγμάτων πετυχημένων πεσιμάτων, στις προηγούμενες απαντήσεις του παρόντος θέματος...

Στο μέλλον, πιθανόν να υπάρξουν και σχίσματα και αιρέσεις, μεταξύ των παραπάνω δύο κύριων σχολών, αλλά για αρχή, ας μείνουμε πιστοί, και πιστοί στις άγιες τούτες ημέρες, στο αρχικό μάγμα της Ζωής, στις δύο μόνο υπερσυμπαντικές σχολές.
Βαλε και εναν τριτο πυλωνα με τιτλο ''Αλλοδαπες: Another way to go''. Υπαρχουν αρκετοι που μπορουν να διδαξουν και ως προς τον τροπο αλλα και ως προς τα οφελη που βλεπουν απο ιδιν εμπειρια

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δικέ μου για τον μέσο κλαρινογαμπρό κλαωομούνη beta που πήγε και πλένει πιάτα ή κάνει τον ντελιβερά αυτό ισχύει,γιατί συνήθως είναι λουμπεν και εδώ και εκεί και στην Βόρειο Αμερική και έχουν κολλήματα τύπου "παπούτσι απο τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο".Βέβαια ο ίδιος είναι και αυτός που όλο το χρόνο του γίνεται η σουφρα σφεντόνα στην δουλειά και το παίζει ιστορία στο κατσάβραχό του 10 μέρες τον χρόνο.Είναι οι ίδιοι με τα ληλέφωνα των 1,500€ που κάνουν αναπάντητες κτλ κτλ κτλ.Είναι οι επονομαζόμενοι βλαχογερμανοι,βλαχοαμερικάνοι,βλαχοαυστραλοι κτλ κτλ κτλ που είναι γραφικοί και μονο κάτι ηλίθιοι τους έδιναν σημασία.Κάποιος που έχει μια καλή δουλειά εκεί δεν θα μπλέξει με ελλεινίδα,καθώς ξέρει ότι αξίζει κάτι καλύτερο.Ιδιαίτερα τώρα που οι νεότεροι πάνε έξω με πτυχία και μεταπτυχιακά και βγάζουν καλά λέφτά,δεν θα κοιτάξουν το μέσο ελληνομπάζο που μπορεί να είναι εκει.

το δυστυχημα ειναι οτι ο δικος μου ειναι πολυτεχνιτης....με καλο πτυχιο..ολοενα και πιο..περιζητητο....εχει καλη δουλεια στη Γερμανια

ενταξει... περαν πλακας δεν τον κακιζω διοτι και στην Ελλαδα παντοτε ηταν συγκεκριμενης beta νοοτροπιας, oσον αφορα στα μουνια
ολιγαρκης και βολικος με οτι μπαζο περισσευε ως αποφαγι στον κυκλο μας, αλλα και εκτος κυκλου..
.....υποτιμουσε τον εαυτο του και συνηθως ηταν αυλοκολακας αλλων τυπων.....
ενω εμφανισιακα σιγουρα μπορουσε να γαμαει καλυτερες ,δηλαδη μουνια κοντα στο 7-7μιση ανετα..
παντα ηττοπαθης και μπεμπεκης ,ΟΧΙ μιζερος και γκρινιαρης,αλλα ηττοπαθης...
......χαμηλοι στοχοι -χαμηλες προσδοκιες,αρα ουτε γατα ουτε ζημια....

τα ειχε βρει με τον εαυτο του. εγω δε θα μπορουσα να ζησω ετσι ουτε μια μερα στον πλανητη γη...
....δε μπορω την κακομοιρια,τη λουζεριλα ,τον συμβιβασμο....και την αφοσιωση σε μια γυναικα ,ιδιως αν ειναι μπαζο!
τουλαχιστον ειμαι περηφανος που απο την παλια μου παρεα βρεθηκε ο πρωτος που θα επιχειρησει το ....μοιραιο βημα και μετα χαρας πιστοποιω οτι θα ειναι ενας απολυτα πετυχημενος οικογενειαρχης:rockon::coffee::coffee::coffee:

ψεματα βασικα...ειναι ενας ακομη λιγοτερο κολλητος μου,ας το πουμε γνωστος μου...που παντρευτηκε απο τα 25(!!) και εκτοτε τον αποφευγω απο συμπονοια....μια φορα εκανα το λαθος να βγω μαζι του και μαυρισε η ψυχη μου απ΄οσα ακουγαν τα αυτια μου ..
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ....ζωη συνταξιουχου απο τα 25 ....:confused::confused::confused:

αυτοι που λες εσυ ειτε στην Ελλαδα -ειτε στο εξωτερικο ειναι τα μεγαλυτερα κομπλεξακια ..σεφ,λαντζιερηδες κλπ
...στο στρατο με το ζορι κρατηθηκα να μην καταληξω στρατοδικειο για κατι τετοια μουνοπανα...που επειδη προτιμουσα σκοπιες παρα μαγειρια, με αποκαλουσαν οπισθοδρομικο...και ειρωνευονταν τον τροπο που μεγαλωσα..και οτι στη σημερινη εποχη οι δουλειες του σπιτιου πρεπει να μοιραζονται....με ρουφιανευαν σε μια υπολοχαγο κιολας!!! η οποια παρολο που τους εδινε δικιο, κατα βαθος κωλοτριβοταν μαζι μου,αν και ηταν παντρεμενη:tooth:
......θα ξερνουσα πανω τους μετα τα σουτια που θα αρπαζαν, αλλα ειναι τυχεροι που απολυομουν(εντος ενος μηνός)
αυτοι πρεπει με προεδρικο διαταγμα να στραπονιαζονται καθε χρονιο στην ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...απο γυναικες!!!
το κομπλεξ τους δεν ειναι ακαδημαικο ή μορφωτικο...οκ ,καποιοι δεν εχουν την ευκαιρια για σπουδες ή απλως δε γουσταρουν τα γραμματα...κατι απολυτως σεβαστό!
ΑΛΛΟ αυτο ομως και αλλο να σου κουνανε το δαχτυλο ,τη στιγμη που ειναι πουθεναδες...

το κομπλεξ τους καταληγω πως ειναι ....υπαρξιακο ! κατι τετοιοι ειναι το alter ego των φεμινιστριων:uglystupid:

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.707
Πόντοι
3.936
Στην εφηβεια ολες φυσανε διαχρονικα. Μετα αρχιζει η μασα μπουκα λογω ψυχολογικων και γινονται φακλανες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
το δυστυχημα ειναι οτι ο δικος μου ειναι πολυτεχνιτης....με καλο πτυχιο..ολοενα και πιο..περιζητητο....εχει καλη δουλεια στη Γερμανια

ενταξει... περαν πλακας δεν τον κακιζω διοτι και στην Ελλαδα παντοτε ηταν συγκεκριμενης beta νοοτροπιας, oσον αφορα στα μουνια
ολιγαρκης και βολικος με οτι μπαζο περισσευε ως αποφαγι στον κυκλο μας, αλλα και εκτος κυκλου..
.....υποτιμουσε τον εαυτο του και συνηθως ηταν αυλοκολακας αλλων τυπων.....
ενω εμφανισιακα σιγουρα μπορουσε να γαμαει καλυτερες ,δηλαδη μουνια κοντα στο 7-7μιση ανετα..
παντα ηττοπαθης και μπεμπεκης ,ΟΧΙ μιζερος και γκρινιαρης,αλλα ηττοπαθης...
......χαμηλοι στοχοι -χαμηλες προσδοκιες,αρα ουτε γατα ουτε ζημια....

τα ειχε βρει με τον εαυτο του. εγω δε θα μπορουσα να ζησω ετσι ουτε μια μερα στον πλανητη γη...
....δε μπορω την κακομοιρια,τη λουζεριλα ,τον συμβιβασμο....και την αφοσιωση σε μια γυναικα ,ιδιως αν ειναι μπαζο!
τουλαχιστον ειμαι περηφανος που απο την παλια μου παρεα βρεθηκε ο πρωτος που θα επιχειρησει το ....μοιραιο βημα και μετα χαρας πιστοποιω οτι θα ειναι ενας απολυτα πετυχημενος οικογενειαρχης:rockon::coffee::coffee::coffee:

ψεματα βασικα...ειναι ενας ακομη λιγοτερο κολλητος μου,ας το πουμε γνωστος μου...που παντρευτηκε απο τα 25(!!) και εκτοτε τον αποφευγω απο συμπονοια....μια φορα εκανα το λαθος να βγω μαζι του και μαυρισε η ψυχη μου απ΄οσα ακουγαν τα αυτια μου ..
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ....ζωη συνταξιουχου απο τα 25 ....:confused::confused::confused:

αυτοι που λες εσυ ειτε στην Ελλαδα -ειτε στο εξωτερικο ειναι τα μεγαλυτερα κομπλεξακια ..σεφ,λαντζιερηδες κλπ
...στο στρατο με το ζορι κρατηθηκα να μην καταληξω στρατοδικειο για κατι τετοια μουνοπανα...που επειδη προτιμουσα σκοπιες παρα μαγειρια, με αποκαλουσαν οπισθοδρομικο...και ειρωνευονταν τον τροπο που μεγαλωσα..και οτι στη σημερινη εποχη οι δουλειες του σπιτιου πρεπει να μοιραζονται....με ρουφιανευαν σε μια υπολοχαγο κιολας!!! η οποια παρολο που τους εδινε δικιο, κατα βαθος κωλοτριβοταν μαζι μου,αν και ηταν παντρεμενη:tooth:
......θα ξερνουσα πανω τους μετα τα σουτια που θα αρπαζαν, αλλα ειναι τυχεροι που απολυομουν(εντος ενος μηνός)
αυτοι πρεπει με προεδρικο διαταγμα να στραπονιαζονται καθε χρονιο στην ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...απο γυναικες!!!
το κομπλεξ τους δεν ειναι ακαδημαικο ή μορφωτικο...οκ ,καποιοι δεν εχουν την ευκαιρια για σπουδες ή απλως δε γουταρουν τα γραμματα...κατι απολυτως σεβαστό!
ΑΛΛΟ αυτο ομως και αλλο να σου κουνανε το δαχτυλο ,τη στιγμη που ειναι πουθεναδες...

το κομπλεξ τους καταληγω πως ειναι ....υπαρξιακο ! κατι τετοιοι ειναι το alter ego των φεμινιστριων:uglystupid:
Που υπηρέτησες και βρήκες γυναίκα υπολοχαγό;
Εγώ είδα δύο γυναίκες για δευτερόλεπτα σε όλη μου την θητεία....μια στο ΚΕΠΒ που μου έδωσε αρβύλες η παραλλαγές και μια φευγαλέα την είδα στο κτήριο της Ταξιαρχίας ενώ εφευγα για έξοδο.
Φυσικά δεν υπηρετούσα σε γραφεία Ταξιαρχίας αλλά ήμουν σε μαχιμη υπηρεσία σε Μοίρα .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
Στην εφηβεια ολες φυσανε διαχρονικα. Μετα αρχιζει η μασα μπουκα λογω ψυχολογικων και γινονται φακλανες
Σωστά...οι εγκυμοσύνες δεν τις χαλάνε απαραίτητα .
Ξέρω μιλφαρες απολύτως αξιογαμητες μετά από τρία και τέσσερις εγκυμοσύνες.
Αυτές που μπαζεψαν μετά από έστω μια εγκυμοσύνη κατά κύριο λόγο ήσαν ήδη μπάζα και προ γάμου και εγκυμοσύνης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom