το δυστυχημα ειναι οτι ο δικος μου ειναι πολυτεχνιτης....με καλο πτυχιο..ολοενα και πιο..περιζητητο....εχει καλη δουλεια στη Γερμανια
ενταξει... περαν πλακας δεν τον κακιζω διοτι και στην Ελλαδα παντοτε ηταν συγκεκριμενης beta νοοτροπιας, oσον αφορα στα μουνια
ολιγαρκης και βολικος με οτι μπαζο περισσευε ως αποφαγι στον κυκλο μας, αλλα και εκτος κυκλου..
.....υποτιμουσε τον εαυτο του και συνηθως ηταν αυλοκολακας αλλων τυπων.....
ενω εμφανισιακα σιγουρα μπορουσε να γαμαει καλυτερες ,δηλαδη μουνια κοντα στο 7-7μιση ανετα..
παντα ηττοπαθης και μπεμπεκης ,ΟΧΙ μιζερος και γκρινιαρης,αλλα ηττοπαθης...
......χαμηλοι στοχοι -χαμηλες προσδοκιες,αρα ουτε γατα ουτε ζημια....
τα ειχε βρει με τον εαυτο του. εγω δε θα μπορουσα να ζησω ετσι ουτε μια μερα στον πλανητη γη...
....δε μπορω την κακομοιρια,τη λουζεριλα ,τον συμβιβασμο....και την αφοσιωση σε μια γυναικα ,ιδιως αν ειναι μπαζο!
τουλαχιστον ειμαι περηφανος που απο την παλια μου παρεα βρεθηκε ο πρωτος που θα επιχειρησει το ....μοιραιο βημα και μετα χαρας πιστοποιω οτι θα ειναι ενας απολυτα πετυχημενος οικογενειαρχης
ψεματα βασικα...ειναι ενας ακομη λιγοτερο κολλητος μου,ας το πουμε γνωστος μου...που παντρευτηκε απο τα 25(!!) και εκτοτε τον αποφευγω απο συμπονοια....μια φορα εκανα το λαθος να βγω μαζι του και μαυρισε η ψυχη μου απ΄οσα ακουγαν τα αυτια μου ..
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ....ζωη συνταξιουχου απο τα 25 ....
αυτοι που λες εσυ ειτε στην Ελλαδα -ειτε στο εξωτερικο ειναι τα μεγαλυτερα κομπλεξακια ..σεφ,λαντζιερηδες κλπ
...στο στρατο με το ζορι κρατηθηκα να μην καταληξω στρατοδικειο για κατι τετοια μουνοπανα...που επειδη προτιμουσα σκοπιες παρα μαγειρια, με αποκαλουσαν οπισθοδρομικο...και ειρωνευονταν τον τροπο που μεγαλωσα..και οτι στη σημερινη εποχη οι δουλειες του σπιτιου πρεπει να μοιραζονται....με ρουφιανευαν σε μια υπολοχαγο κιολας!!! η οποια παρολο που τους εδινε δικιο, κατα βαθος κωλοτριβοταν μαζι μου,αν και ηταν παντρεμενη
......θα ξερνουσα πανω τους μετα τα σουτια που θα αρπαζαν, αλλα ειναι τυχεροι που απολυομουν(εντος ενος μηνός)
αυτοι πρεπει με προεδρικο διαταγμα να στραπονιαζονται καθε χρονιο στην ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...απο γυναικες!!!
το κομπλεξ τους δεν ειναι ακαδημαικο ή μορφωτικο...οκ ,καποιοι δεν εχουν την ευκαιρια για σπουδες ή απλως δε γουταρουν τα γραμματα...κατι απολυτως σεβαστό!
ΑΛΛΟ αυτο ομως και αλλο να σου κουνανε το δαχτυλο ,τη στιγμη που ειναι πουθεναδες...
το κομπλεξ τους καταληγω πως ειναι ....υπαρξιακο ! κατι τετοιοι ειναι το alter ego των φεμινιστριων