Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Οι πιο ξυπνιες ψάχνουν χρηματοδοτη...προφανώς οι φοιτητές δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτήν.
ναι αλλα οι κοπελες που εχω στο τμημα μου ειναι ξενερωτες και βλαμμενες,σα να μη θελουν να γαμηθουν ενα πραγμα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Γίνεται ολίγον μαλακας και B male γιατι ξέρει ότι αλλιώς ΔΕΝ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
ναι αλλα οι κοπελες που εχω στο τμημα μου ειναι ξενερωτες και βλαμμενες,σα να μη θελουν να γαμηθουν ενα πραγμα
Iσως έπεσες σε παρθένες η σε απολύτως αφοσιωμένες στις σπουδές τους....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
ασχετο αλλα ειδα πριν στο δρομο ενα κοριτσακι ελλεινιδα 15χρονο φοραγε αμανικο μπλουζακι και τιχε σκισει τοσο πολυ στα πλαγια,που αμεσκυβε εβλεπες ρογα.Πως πανε ρε ετσι ντυμενα τα πουτανακια.πατεραδες δεν εχουν?Τουλαχιστον οι ξενες δεν ντυνονται ετσι ξεκολα
Φαντάσου τι ναυάγια οι "γονείς" της...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
στη δουλεια εχω εναν τυπο που γαμαει,αληθεια εχει γκομενες,εμφανιση οκ,αδυνατος αλλα οχι γυμναστηριακος,μιλαει παρα πολυ και συνεχεια,σ εσημειο να σου σαπει τα νευρα,το παιζει και λιγο ξερολας,λοιπον τι παρατησρησα,οποτε μιαλαει στο τηλ με τη γκομενα του μιλαει πως μιλαμε εμεςισ εφιλο μας,η οπως μιλας σε ενα μικρο παιδακι,μου εχει κανει εντυπωση,επισης της τραγουδαει στο τηλ ραγουδια,πραγμα που μου φανηκε λιγο γελοιο,α κα επισης ειανι λη μερα σε μεσεντζερ και ιντα και στελνει βιντεο αβερτα σε αντρες και γυναικες χρονια πολλα κουκλα μου και τετοια,επισης τη γκομενα του την ηξερε χρονια μου εχει πει πριν τα φτιξουν,αυτα για το ποιοι γμαανε σε αυτη τη χωρα,οτι ειδα λεω..
Αγαμισταν οπως λεει ο Τιτανας Δασκαλος:rockon::rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
στη δουλεια εχω εναν τυπο που γαμαει,αληθεια εχει γκομενες,εμφανιση οκ,αδυνατος αλλα οχι γυμναστηριακος,μιλαει παρα πολυ και συνεχεια,σ εσημειο να σου σαπει τα νευρα,το παιζει και λιγο ξερολας,λοιπον τι παρατησρησα,οποτε μιαλαει στο τηλ με τη γκομενα του μιλαει πως μιλαμε εμεςισ εφιλο μας,η οπως μιλας σε ενα μικρο παιδακι,μου εχει κανει εντυπωση,επισης της τραγουδαει στο τηλ ραγουδια,πραγμα που μου φανηκε λιγο γελοιο,α κα επισης ειανι λη μερα σε μεσεντζερ και ιντα και στελνει βιντεο αβερτα σε αντρες και γυναικες χρονια πολλα κουκλα μου και τετοια,επισης τη γκομενα του την ηξερε χρονια μου εχει πει πριν τα φτιξουν,αυτα για το ποιοι γμαανε σε αυτη τη χωρα,οτι ειδα λεω..
Ο τύπος το παίζει ολίγον Β male γιατί αλλιώς ΔΕΝ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ ήμουν έξω προηγουμένως,μαγαζιά-καφετέριες όλα φουλ.Και πολύ μουνί έξω.Όταν γυρνάνε οι φοιτήτριες για γιορτές,ψιλοζωντανεύει και η επαρχία.Κι όταν φεύγουν...ξανανεκρώνει:sad2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Εν τω μεταξύ ήμουν έξω προηγουμένως,μαγαζιά-καφετέριες όλα φουλ.Και πολύ μουνί έξω.Όταν γυρνάνε οι φοιτήτριες για γιορτές,ψιλοζωντανεύει και η επαρχία.Κι όταν φεύγουν...ξανανεκρώνει:sad2:
Ισχύει...όμως όλο και κάτι μένει πίσω όταν φεύγουν οι φοιτήτριες.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Iσως έπεσες σε παρθένες η σε απολύτως αφοσιωμένες στις σπουδές τους....
πληροφορικη πανεπιστημιο μου εχουν πει να μη φλερταρω κοπελες γιατι ειναι κουκουρουκου,κατι θα ξερουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

την επεσες σε καμια?ή μονο ματι?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Ναι,μένουν οι παντρεμένες...και η ψωλαρία :sad2:
Μπορεί να βρεθεί καμμία παντρεμένη που να θέλει να δοκιμάσει φρέσκο κρέας...μην έχεις αναστολές και ορμα σε όποια σε γυαλίσει.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446

Φίλε και οι κοπέλες στο τμήμα μου 25 χρόνια πριν ήταν το ίδιο ξενέρωτες και το ίδιο βλαμμένες...

Οι Αμοιβαδες εξελίχθηκαν πιο γρήγορα από τις Ελλεηνιδες

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Φίλε οι κοπέλες στο τμήμα μου 25 χρόνια πριν ήταν το ίδιο ξενέρωτες και το ίδιο βλαμμένες...

Οι Αμοιβαδες εξελίχθηκαν πιο γρήγορα από τις Ελλεηνιδες
αστα να πανε,μιξοπαρθενες ρε μλκ,παω σε μια και μου λεει δε σε θελω γιατι δε εχεις χιουμορ,παω σε μια αλλη και της μιλαγα με σοβαρο υφος και αυτη γελαγε σα αυτιστικο επειδη της ελεγα παω για μπανιο στα ταδε μερη και οταν της ειπα να προχωρησουμε ειπε δε θελω(οχι επειδη δε της αρεσα αλλα γιατι ηταν μιξοπαρθενα),μια αλλη μου εδωσε ινστα,της ειπα γεια στο σπιτι και το ατομο μπλοκαρει επιτοπου χωρις να της κανω κατι(τοτε βρε σαβουρα τι μου το εδωσες αφου δε ηθελες?).

Τελευταία τροποποίηση:

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Δύσκολο στην επαρχία τύπε
ολα δυσκολα τα βλεπεις,στη γκρινια ομως πρωτος και καλυτερος,κανε κινησεις και οτι καταφερεις στη τελικη.Αμα βλεπεις οτι δε σου καθονται οι εξω πας σε οικους ανοχης προκειμμενου να μη μεινεις αγαμητος σα μαλακας.Κανε ομως προσπαθειες ωστε να φυγεις χορτατος απο τη ζωη σε μεγαλη ηλικια,εσυ τα εχεις παρατησει ολα ουτε σε πουτανες και δε κανεις προσπαθειες στις εξω και μονο γκρινιαζεις.Καταλαβαινεις οτι αυτο που κανεις ειναι κουραστικο και για σενα και για εμας εδω που μας δειχνεις ενα προφιλ ανθρωπου που δε κανει καμια προσπαθεια και μονο γκρινιαζει.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.256
Πόντοι
456
αμα γαμανε καθε μερα χεστηκαν που τους εχουν κανει δουλους,σκοπος ειναι να λυσουν το θεμα του γαμησιου,απαξ και το λυσουν κανουν το μαλακα για να περνανε καλα και τελος,αμα ομως ξερεις περιπτωσεις που ουτε γαμανε και τους κανουν και υπηρετες αυτοι οντως κακοπερνανε,ειναι και ζωα που δε τις χωριζουν.

Ρε μαν άμα σε νοιάζει μόνο το γαμήσι πας και στις πουτανες, και γαμας και κάθε μέρα διαφορετικη χωρίς να σου ζαλίζουν τα αρχιδια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Oι ελλεινηδες εχουν ανωριμη συμπεριφορα γιατι ειναι τετοια η νοοτροπια στην ελλαδα. Και αυτη η νοοτροπια μπορει να πηγαζει απ τα χρονια της τουρκοκρατιας. Δηλαδη οτι το σεξ ειναι δηθεν κατι προστυχο και κακο. Και επειδη αυτη η συμπεριφορα στο να αλλαζεις συντροφους για δοκιμη και ευχαριστηση ειναι κατακριτεα, (απ το ευρυτερο κοινωνικο συνολο) το εχουν ριξει ολοι/ες στο φαγητο. Σαν υποκαταστατο ευχαριστησης. Και γι αυτο οι περισσοτεροι/ες εχουν παραμελησει τον ευατο τους και ειναι υπερβαροι/ ες γιατι στην χωρα μας δεν υπαρχει σεξουαλικη υγεια. Εαν υπηρχε.. θα γινοταν παιχνιδι παντου. Και επειδη στο φλερτ υπαρχει το στοιχειο του ναρκισισμου οι ανθρωποι θα προσεχαν την εξωτερικη τους εμφανιση και θα ηταν πιο περιποιημενοι και φιτ.

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
800
Πόντοι
990
Απλά αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο στις μεγάλες πόλεις,επαρχία όχι
παντου τα ιδια ειναι εγω εψαχνα σπιτι για να μεινω γιατι μαρεσει το ψαρεμα κ η σπιτονοικουρα μεπιασε γκομενο αποτελεσμα αλλαξα σπιτι γιατι ηθελα να κανω το κεφι μου με το ψαρεμα κ οχι με το βυζοκολοστοματομουνοσουβαντησμα.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Σε ποιο νομο τυπε μενεςιαν επιτρεπεται?βορεια ελλαδα ειναι νεκροταφειο σκετο,ολα τα μουνακια μετακομισαν Θεσσαλονικη για να τρωνε ψωλες ευκολα και να πηγαινουν για εξοδους και για ψωνια,και στα χωρια εχουν μεινει μονο ψωλαρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom