ναι αλλα οι κοπελες που εχω στο τμημα μου ειναι ξενερωτες και βλαμμενες,σα να μη θελουν να γαμηθουν ενα πραγμαΟι πιο ξυπνιες ψάχνουν χρηματοδοτη...προφανώς οι φοιτητές δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτήν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Γίνεται ολίγον μαλακας και B male γιατι ξέρει ότι αλλιώς ΔΕΝ...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Iσως έπεσες σε παρθένες η σε απολύτως αφοσιωμένες στις σπουδές τους....ναι αλλα οι κοπελες που εχω στο τμημα μου ειναι ξενερωτες και βλαμμενες,σα να μη θελουν να γαμηθουν ενα πραγμα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Φαντάσου τι ναυάγια οι "γονείς" της...ασχετο αλλα ειδα πριν στο δρομο ενα κοριτσακι ελλεινιδα 15χρονο φοραγε αμανικο μπλουζακι και τιχε σκισει τοσο πολυ στα πλαγια,που αμεσκυβε εβλεπες ρογα.Πως πανε ρε ετσι ντυμενα τα πουτανακια.πατεραδες δεν εχουν?Τουλαχιστον οι ξενες δεν ντυνονται ετσι ξεκολα
Αγαμισταν οπως λεει ο Τιτανας Δασκαλοςστη δουλεια εχω εναν τυπο που γαμαει,αληθεια εχει γκομενες,εμφανιση οκ,αδυνατος αλλα οχι γυμναστηριακος,μιλαει παρα πολυ και συνεχεια,σ εσημειο να σου σαπει τα νευρα,το παιζει και λιγο ξερολας,λοιπον τι παρατησρησα,οποτε μιαλαει στο τηλ με τη γκομενα του μιλαει πως μιλαμε εμεςισ εφιλο μας,η οπως μιλας σε ενα μικρο παιδακι,μου εχει κανει εντυπωση,επισης της τραγουδαει στο τηλ ραγουδια,πραγμα που μου φανηκε λιγο γελοιο,α κα επισης ειανι λη μερα σε μεσεντζερ και ιντα και στελνει βιντεο αβερτα σε αντρες και γυναικες χρονια πολλα κουκλα μου και τετοια,επισης τη γκομενα του την ηξερε χρονια μου εχει πει πριν τα φτιξουν,αυτα για το ποιοι γμαανε σε αυτη τη χωρα,οτι ειδα λεω..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Ο τύπος το παίζει ολίγον Β male γιατί αλλιώς ΔΕΝ...στη δουλεια εχω εναν τυπο που γαμαει,αληθεια εχει γκομενες,εμφανιση οκ,αδυνατος αλλα οχι γυμναστηριακος,μιλαει παρα πολυ και συνεχεια,σ εσημειο να σου σαπει τα νευρα,το παιζει και λιγο ξερολας,λοιπον τι παρατησρησα,οποτε μιαλαει στο τηλ με τη γκομενα του μιλαει πως μιλαμε εμεςισ εφιλο μας,η οπως μιλας σε ενα μικρο παιδακι,μου εχει κανει εντυπωση,επισης της τραγουδαει στο τηλ ραγουδια,πραγμα που μου φανηκε λιγο γελοιο,α κα επισης ειανι λη μερα σε μεσεντζερ και ιντα και στελνει βιντεο αβερτα σε αντρες και γυναικες χρονια πολλα κουκλα μου και τετοια,επισης τη γκομενα του την ηξερε χρονια μου εχει πει πριν τα φτιξουν,αυτα για το ποιοι γμαανε σε αυτη τη χωρα,οτι ειδα λεω..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Ισχύει...όμως όλο και κάτι μένει πίσω όταν φεύγουν οι φοιτήτριες.Εν τω μεταξύ ήμουν έξω προηγουμένως,μαγαζιά-καφετέριες όλα φουλ.Και πολύ μουνί έξω.Όταν γυρνάνε οι φοιτήτριες για γιορτές,ψιλοζωντανεύει και η επαρχία.Κι όταν φεύγουν...ξανανεκρώνει
πληροφορικη πανεπιστημιο μου εχουν πει να μη φλερταρω κοπελες γιατι ειναι κουκουρουκου,κατι θα ξερουν.Iσως έπεσες σε παρθένες η σε απολύτως αφοσιωμένες στις σπουδές τους....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
την επεσες σε καμια?ή μονο ματι?Εν τω μεταξύ ήμουν έξω προηγουμένως,μαγαζιά-καφετέριες όλα φουλ.Και πολύ μουνί έξω.Όταν γυρνάνε οι φοιτήτριες για γιορτές,ψιλοζωντανεύει και η επαρχία.Κι όταν φεύγουν...ξανανεκρώνει
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.858
- Πόντοι
- 3.656
Ισχύει...όμως όλο και κάτι μένει πίσω όταν φεύγουν οι φοιτήτριες.
Ναι,μένουν οι παντρεμένες...και η ψωλαρία
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Μπορεί να βρεθεί καμμία παντρεμένη που να θέλει να δοκιμάσει φρέσκο κρέας...μην έχεις αναστολές και ορμα σε όποια σε γυαλίσει.Ναι,μένουν οι παντρεμένες...και η ψωλαρία
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.858
- Πόντοι
- 3.656
Μπορεί να βρεθεί καμμία παντρεμένη που να θέλει να δοκιμάσει φρέσκο κρέας...μην έχεις αναστολές και ορμα σε όποια σε γυαλίσει.
Δύσκολο στην επαρχία τύπε
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.988
- Πόντοι
- 9.297
Eννοειται αυτό...όμως όταν δεν έχεις άλλες επιλογές στρέφεται σε αυτές που έχεις.Δύσκολο στην επαρχία τύπε
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.716
- Πόντοι
- 1.446
ναι αλλα οι κοπελες που εχω στο τμημα μου ειναι ξενερωτες και βλαμμενες,σα να μη θελουν να γαμηθουν ενα πραγμα
Φίλε και οι κοπέλες στο τμήμα μου 25 χρόνια πριν ήταν το ίδιο ξενέρωτες και το ίδιο βλαμμένες...
Οι Αμοιβαδες εξελίχθηκαν πιο γρήγορα από τις Ελλεηνιδες
αστα να πανε,μιξοπαρθενες ρε μλκ,παω σε μια και μου λεει δε σε θελω γιατι δε εχεις χιουμορ,παω σε μια αλλη και της μιλαγα με σοβαρο υφος και αυτη γελαγε σα αυτιστικο επειδη της ελεγα παω για μπανιο στα ταδε μερη και οταν της ειπα να προχωρησουμε ειπε δε θελω(οχι επειδη δε της αρεσα αλλα γιατι ηταν μιξοπαρθενα),μια αλλη μου εδωσε ινστα,της ειπα γεια στο σπιτι και το ατομο μπλοκαρει επιτοπου χωρις να της κανω κατι(τοτε βρε σαβουρα τι μου το εδωσες αφου δε ηθελες?).Φίλε οι κοπέλες στο τμήμα μου 25 χρόνια πριν ήταν το ίδιο ξενέρωτες και το ίδιο βλαμμένες...
Οι Αμοιβαδες εξελίχθηκαν πιο γρήγορα από τις Ελλεηνιδες
Τελευταία τροποποίηση:
ολα δυσκολα τα βλεπεις,στη γκρινια ομως πρωτος και καλυτερος,κανε κινησεις και οτι καταφερεις στη τελικη.Αμα βλεπεις οτι δε σου καθονται οι εξω πας σε οικους ανοχης προκειμμενου να μη μεινεις αγαμητος σα μαλακας.Κανε ομως προσπαθειες ωστε να φυγεις χορτατος απο τη ζωη σε μεγαλη ηλικια,εσυ τα εχεις παρατησει ολα ουτε σε πουτανες και δε κανεις προσπαθειες στις εξω και μονο γκρινιαζεις.Καταλαβαινεις οτι αυτο που κανεις ειναι κουραστικο και για σενα και για εμας εδω που μας δειχνεις ενα προφιλ ανθρωπου που δε κανει καμια προσπαθεια και μονο γκρινιαζει.Δύσκολο στην επαρχία τύπε
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 456
αμα γαμανε καθε μερα χεστηκαν που τους εχουν κανει δουλους,σκοπος ειναι να λυσουν το θεμα του γαμησιου,απαξ και το λυσουν κανουν το μαλακα για να περνανε καλα και τελος,αμα ομως ξερεις περιπτωσεις που ουτε γαμανε και τους κανουν και υπηρετες αυτοι οντως κακοπερνανε,ειναι και ζωα που δε τις χωριζουν.
Ρε μαν άμα σε νοιάζει μόνο το γαμήσι πας και στις πουτανες, και γαμας και κάθε μέρα διαφορετικη χωρίς να σου ζαλίζουν τα αρχιδια
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Oι ελλεινηδες εχουν ανωριμη συμπεριφορα γιατι ειναι τετοια η νοοτροπια στην ελλαδα. Και αυτη η νοοτροπια μπορει να πηγαζει απ τα χρονια της τουρκοκρατιας. Δηλαδη οτι το σεξ ειναι δηθεν κατι προστυχο και κακο. Και επειδη αυτη η συμπεριφορα στο να αλλαζεις συντροφους για δοκιμη και ευχαριστηση ειναι κατακριτεα, (απ το ευρυτερο κοινωνικο συνολο) το εχουν ριξει ολοι/ες στο φαγητο. Σαν υποκαταστατο ευχαριστησης. Και γι αυτο οι περισσοτεροι/ες εχουν παραμελησει τον ευατο τους και ειναι υπερβαροι/ ες γιατι στην χωρα μας δεν υπαρχει σεξουαλικη υγεια. Εαν υπηρχε.. θα γινοταν παιχνιδι παντου. Και επειδη στο φλερτ υπαρχει το στοιχειο του ναρκισισμου οι ανθρωποι θα προσεχαν την εξωτερικη τους εμφανιση και θα ηταν πιο περιποιημενοι και φιτ.
pipinokinigos28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 800
- Πόντοι
- 990
παντου τα ιδια ειναι εγω εψαχνα σπιτι για να μεινω γιατι μαρεσει το ψαρεμα κ η σπιτονοικουρα μεπιασε γκομενο αποτελεσμα αλλαξα σπιτι γιατι ηθελα να κανω το κεφι μου με το ψαρεμα κ οχι με το βυζοκολοστοματομουνοσουβαντησμα.Απλά αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο στις μεγάλες πόλεις,επαρχία όχι
givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
Σε ποιο νομο τυπε μενεςιαν επιτρεπεται?βορεια ελλαδα ειναι νεκροταφειο σκετο,ολα τα μουνακια μετακομισαν Θεσσαλονικη για να τρωνε ψωλες ευκολα και να πηγαινουν για εξοδους και για ψωνια,και στα χωρια εχουν μεινει μονο ψωλαριαΕν τω μεταξύ ήμουν έξω προηγουμένως,μαγαζιά-καφετέριες όλα φουλ.Και πολύ μουνί έξω.Όταν γυρνάνε οι φοιτήτριες για γιορτές,ψιλοζωντανεύει και η επαρχία.Κι όταν φεύγουν...ξανανεκρώνει