Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.279
Πόντοι
2.356

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
ζω αξιοπρεπώς, και σε πληροφορώ η μοναδική καριολα από τις 3 ήταν η Γερμανία και οταν χώρισα ζήταγε 1500€ διατροφή
οι ελληνιδες ειναι οι χειροτερες,επειδη επεσες σε μια σαβουρα γερμανιδα δε σημαινει πως οι ελληνιδες ειναι καλυτερες απο τις ξενες,οι ξενες τις πατανε σε μυαλο τις ελληνιδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτο σε πειραξε?ή οτι υποστηριζεις τις ελληνιδες?

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Αν δεν προσπαθησεις μονος σου να "κυνηγήσεις" δεν θα βρεις ποτέ καμια... Κοπελες για σχεση και γαμο ειναι ειδος προς εξαφανιση αλλα για κατι πιο προχειρο χρειαζεται τροπο και κοπο να το διεκδικησεις και οχι να περιμενεις μονο "κύκλους" και "τετράγωνα".
απο κυκλο γινονται οι σχεσεις φιλαρακι,αν περιμενεις να φλερταρεις χωρις κυκλο στη ελλαδα πιασ'το αυγο και κουρευτο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
απο κυκλο γινονται οι σχεσεις φιλαρακι,αν περιμενεις να φλερταρεις χωρις κυκλο στη ελλαδα πιασ'το αυγο και κουρευτο.
Ε και δεν μπορείς να μπεις σε κάναν κύκλο, ξέρω γω μέσα από κανένα group του facebook? Αν εμφανισιακά είσαι τουλάχιστον μέτριος, θα μπορούσες να βάλεις μία αγγελία σε κανένα sex site ψάχνοντας δασκάλα του έρωτα να σου μάθει τα κόλπα.
Παίξτο τελείως άβγαλτος που διψάει για μάθηση. Και για το χαβαλέ μόνο αξίζει τον κόπο. :wink:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Ε και δεν μπορείς να μπεις σε κάναν κύκλο, ξέρω γω μέσα από κανένα group του facebook? Αν εμφανισιακά είσαι τουλάχιστον μέτριος, θα μπορούσες να βάλεις μία αγγελία σε κανένα sex site ψάχνοντας δασκάλα του έρωτα να σου μάθει τα κόλπα.
Παίξτο τελείως άβγαλτος που διψάει για μάθηση. Και για το χαβαλέ μόνο αξίζει τον κόπο. :wink:
Μόνο αν κάνει αυτό που του είπα εγώ έχει ελπίδες, να χωθεί σε παρέες ή να κάνει γυναίκες φίλες.
Οι γυναίκες "ψοφάνε" να σου γνωρίζουν άλλες.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
ειμαι μετριος και οταν φτιαχτω μετριος προς καλος,εχω καλο προσωπο,μυτη μικρη,χειλη σαρκωδη,ματια μεγαλα οχι μπιλιες,αυτια μικρα,ισα μαλλια καστανα,ισα δοντια,γενικα καλουτσικη φατσα,μοιαζω αρκετα με μια διασταυρωση μητσου(φιλο μαρκου) απο ευτυχισμενοι μαζι και στο μη ψαρωνεις εναν νεο μαυρομαλλη giannis sintos(το πραγματικο ονομα).Αυτο με το fb που λες δε το εχω σκεφτει καθολου,να σου πω τη αληθεια θεωρω το φλερτ στη ελλαδα κουτο,οι ελληνιδες εχουν βλαμμενα μυαλα και ιδεες 1850 δηλαδη θα βρω μονο απο κυκλο/προξενιο αγορι ή ο αντρας κανει τη πρωτη κινηση παντα,με αποτελεσμα οι ντροπαλοι ή αυτοι χωρις κυκλο αδικουνται.Ειναι βλακεια να αδικειται ο αλλος για τα βλαμμενα μυαλα που εχουν οι ελληνιδες.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Μόνο αν κάνει αυτό που του είπα εγώ έχει ελπίδες, να χωθεί σε παρέες ή να κάνει γυναίκες φίλες.
ναι εσυ ειπες για δουλεια με γυναικες ομως ξαναλεω δε εχω τα σκιλς(αυτοπεποιθηση,κοινωνικος) για δουλεια με γυναικες οπως μπαρ,καφετεριες κλπ,για κανα κουβαλημα με κοβω που δε χρειαζεται σκιλς οπως αυτοπεποιθηση κλπ,μονο σωματικη δυναμη,τωρα το σουπερ μαρκετ ειναι καλη ιδεα αλλα δε εχω παει φανταρος ακομα οποτε δε θα με παρουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ενα ενδιαφερον σχετικο θεμα στο ρεντιτ:

1681586889975.png

https://www.reddit.com/r/greece/comments/12mds00

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Σωστό, αλλά απαιτεί μεγαλύτερη αμεσότητα. Φαίνεται κλειστός και ντροπαλός τύπος και θα δυσκολευτεί. Καλύτερα να υπάρχει κάποια εξοικείωση μέσω ιντερνέτ πρώτα. Αν και όταν σου δίνεται ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι όπως και να έχει.

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Σωστό, αλλά απαιτεί μεγαλύτερη αμεσότητα. Φαίνεται κλειστός και ντροπαλός τύπος και θα δυσκολευτεί. Καλύτερα να υπάρχει κάποια εξοικείωση μέσω ιντερνέτ πρώτα. Αν και όταν σου δίνεται ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι όπως και να έχει.
σωστος φιλαρακο και συμπαθεστατε καλογερο,ειμαι ντροπαλος και κλειστος,πολλες δε θελουν τετοιο στιλ,οι ελληνιδες μη ξεχνας οι περισσοτερες στη ηλικια μου πανε με τους τερμα μαλακες,οταν καταλαβουν οτι ντρεπομαι αρκετες κοιτανε ειρωνικα (συνηθως οι μοντερνες ντιβες,οχι κοριτσια του στιλ μου),αν οχι ολες αρκετες,καλυτερα μεσω ιντερνετ αλλα πως μεσω ιντερνετ?δε τυχαινει.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
Δεν ξέρω που ψάχνετε για γκομενιλικια και δεν σταυρώνετε καμία, αλλά κάπου τα παραλέτε.
Εκτός και αν περιμένετε να έρθει ουρανοκατέβατη…
από μικρός στο καμάκι και δεν ήταν λίγες οι φορές που τις έπαιρνα στο ψηστήρι επιτόπου στο δρόμο ή κατέβαινα στα νεανικά μου χρόνια σε άκυρη στάση λεωφορείου για να συνεχίσω το καμάκι

Για να μην πείτε ουυυ φιδεμπορα και τα συναφή, 3 γάμους ειχα- εχω και η μια ήταν καλύτερη της άλλης.
για ποιες χρονολογιες αναφερεσαι οτι εκανες ψηστηρι? εδω πλεον εν ετη 2023 και μπαζο να ειναι η αλλη, εκτος αν εσυ εισαι καποιος κουκλος, διασημος ή να φαινεσαι φραγκατος , η αλλη δεν προκειται να ασχοληθει με εναν ασχετο που της μιλησε στον δρομο. εχουν τοσους ασχετους να τις παρακαλανε καθε μερα απο τα σοσιαλ.
εδω στον ηλεκτρικο ητανε μια χοντρελο και διπλα της ενας ξενος 2 μετρα γυμνασμενος, και ουτε μια ματια του εριξε, αδιαφορη ητανε , και περιμενετε να σας την πεσουν ελληνιδες ή να βρεις μια στο λεωφορειο και να της πεις, μου αρεσεις παμε για βολτα μετα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
εδω στον ηλεκτρικο ητανε μια χοντρελο και διπλα της ενας ξενος 2 μετρα γυμνασμενος, και ουτε μια ματια του εριξε, αδιαφορη ητανε , και περιμενετε να σας την πεσουν ελληνιδες ή να βρεις μια στο λεωφορειο και να της πεις, μου αρεσεις παμε για βολτα μετα

Μάλλον θα'ταν πολύ άσπρος και χωρίς μούσι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
σωστος φιλαρακο και συμπαθεστατε καλογερο,ειμαι ντροπαλος και κλειστος,πολλες δε θελουν τετοιο στιλ,οι ελληνιδες μη ξεχνας οι περισσοτερες στη ηλικια μου πανε με τους τερμα μαλακες,οταν καταλαβουν οτι ντρεπομαι αρκετες κοιτανε ειρωνικα (συνηθως οι μοντερνες ντιβες,οχι κοριτσια του στιλ μου),αν οχι ολες αρκετες,καλυτερα μεσω ιντερνετ αλλα πως μεσω ιντερνετ?δε τυχαινει.
Μα σου είπα και παραπάνω, είτε να βρεις κάνα group στο facebook, είτε να βάλεις αγγελία σε sex site ψάχνοντας δασκάλα του έρωτα. Υπάρχουν επίσης και τα dating apps. Μη διστάσεις να γράψεις παντού ότι είσαι κλειστός και ντροπαλός και ψάχνεις κοπέλες στο ίδιο στυλ.
Το καλύτερο για παρέες είναι το meetup.com έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες από κει, αλλά δεν ξέρω αν είναι γνωστό στην Ελλάδα.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
ναι εσυ ειπες για δουλεια με γυναικες ομως ξαναλεω δε εχω τα σκιλς(αυτοπεποιθηση,κοινωνικος) για δουλεια με γυναικες οπως μπαρ,καφετεριες κλπ,για κανα κουβαλημα με κοβω που δε χρειαζεται σκιλς οπως αυτοπεποιθηση κλπ,μονο σωματικη δυναμη,τωρα το σουπερ μαρκετ ειναι καλη ιδεα αλλα δε εχω παει φανταρος ακομα οποτε δε θα με παρουν.
Δεν θα πας για να βγάλεις γκόμενα, εκεί θα πας για να κάνεις παρέες, φίλους και φίλες.
Ούτε skills χρειάζονται ούτε τίποτα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Αυτές οι αντιστοιχίσεις είναι στη θεωρία και δεν συμβαίνουν στην πράξη. Δούλευα νέος μία τουριστική σεζόν στην Ελλάδα και είχα ξεκινήσει με καλές προοπτικές κι έρχεται ξαφνικά ένας τύπος στο προσωπικό πιο εμφανίσημος και κυρίως πιο έμπειρος και πάθαμε πανωλεθρία. Αποδεκάτισε όλες τις γκόμενες, και υπαλλήλους και τουρίστριες, και δεν μπορούσαμε να σταυρώσουμε καμμία. Μέσα από τα χέρια μας τις έπαιρνε, ενώ νομίζαμε ότι το είχαμε σιγουρέψει. Μπορεί να χτύπησε και καμμιά 50αριά σε όλη τη σεζόν. Εκεί ξύπνησα πραγματικά και κατάλαβα ότι χρειάζομαι επαγγελματική εκπαίδευση ακόμα και στο καμάκι. Εκπαίδευση αθλητού που πάει για πρωτάθλημα κι όχι Γ Εθνικής Κωλοπετινίτσας. Ελάχιστοι το έχουν καταλάβει αυτό. Δυστυχώς το καμάκι είναι από τα πιο δύσκολα αθλήματα.
Tου κυνηγου και του ψαρά το πιάτο εφτά φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Καλά πλεον ουτε σαν γιατρός νομικός και αρχιτέκτονας δεν γαμας εύκολα.
Δεν νομίζω...ο γιατρός μόνο που έχει πρόσβαση σε γιατρεσσες και νοσοκόμες είναι πολύ πιο μπροστά από πολλούς επαγγελματίες.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω που ψάχνετε για γκομενιλικια και δεν σταυρώνετε καμία, αλλά κάπου τα παραλέτε.
Εκτός και αν περιμένετε να έρθει ουρανοκατέβατη…
από μικρός στο καμάκι και δεν ήταν λίγες οι φορές που τις έπαιρνα στο ψηστήρι επιτόπου στο δρόμο ή κατέβαινα στα νεανικά μου χρόνια σε άκυρη στάση λεωφορείου για να συνεχίσω το καμάκι

Για να μην πείτε ουυυ φιδεμπορα και τα συναφή, 3 γάμους ειχα- εχω και η μια ήταν καλύτερη της άλλης.
Επιτυχημένος

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
ητανε με μουσι, απο αυστραλια, γιατι μιλαγε στα αγγλικα και ανεφερε κατι για σίδνεϊ, αλλα ασπρουλιαρης δεν ητανε
Τύπε τα Aussie mate δεν τα καταλαβαίνουν οι ελλεηνίδες ... μόνο τα "έλα ρε μαλάκα" ξέρουν :confused:

bookworm

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
420
Πόντοι
21
Δεν θα πας για να βγάλεις γκόμενα, εκεί θα πας για να κάνεις παρέες, φίλους και φίλες.
Ούτε skills χρειάζονται ούτε τίποτα!
τεσπα δε περναει και παντα απο το χερι μας τι δουλεια θα επιλεξουμε,δε κανουμε για ολες τις δουλειες,ελπιζω η δουλεια που θα κατσει να εχει και καμια γυναικα ωστε να κανω φιλιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom