δε μας παρατας βρε μουνοδουλε?μηπως εισαι ελληνιδα και μας τα λες αυτα?ή μηπως εισαι κανας γλυφτης ελληνιδων μπας και τις γαμησεις?Διαβάζουν τα μηνύματά σας στα σόσιαλ οι Ελλ(ε)ηνίδες έτσι που γράφετε σαν πάκια και σας γράφουν στο αιδοίο τους.
Ξεστραβωθείτε πρώτα, που μου θέλετε και γκόμενα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και τα δικά μας τα χάλια ομως.δε μας παρατας βρε μουνοδουλε?μηπως εισαι ελληνιδα και μας τα λες αυτα?ή μηπως εισαι κανας γλυφτης ελληνιδων μπας και τις γαμησεις?
αλλος γλυφτης απο δω,λες και οι ελληνιδες ειναι ολες με καλο χαρακτηρα ωστε να ριχνουν χ στους αντρες που ειναι ομοιοι τους,αστο τωρα δε σωζεται,εστω μια επρεπε να την ειχαν ολοι μα ολοι εστω μια ομοια τους αλλα μονο στο ελλαδισταν αυτα,αντρες χωρις ουτε μια ποτε.Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και τα δικά μας τα χάλια ομως.
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 772
- Πόντοι
- 81
Αν δεν προσπαθησεις μονος σου να "κυνηγήσεις" δεν θα βρεις ποτέ καμια... Κοπελες για σχεση και γαμο ειναι ειδος προς εξαφανιση αλλα για κατι πιο προχειρο χρειαζεται τροπο και κοπο να το διεκδικησεις και οχι να περιμενεις μονο "κύκλους" και "τετράγωνα".
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Ναι ρε μαν, δεν σου λέω, ούτε αυτές είναι εντάξει αλλά αποκλείεται και εμείς να είμαστε μια χαρά μέσα σε όλο αυτό.αλλος γλυφτης απο δω,λες και οι ελληνιδες ειναι ολες με καλο χαρακτηρα ωστε να ριχνουν χ στους αντρες που ειναι ομοιοι τους,αστο τωρα δε σωζεται,εστω μια επρεπε να την ειχαν ολοι μα ολοι εστω μια ομοια τους αλλα μονο στο ελλαδισταν αυτα,αντρες χωρις ουτε μια ποτε.
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Δεν ξέρω που ψάχνετε για γκομενιλικια και δεν σταυρώνετε καμία, αλλά κάπου τα παραλέτε.
Εκτός και αν περιμένετε να έρθει ουρανοκατέβατη…
από μικρός στο καμάκι και δεν ήταν λίγες οι φορές που τις έπαιρνα στο ψηστήρι επιτόπου στο δρόμο ή κατέβαινα στα νεανικά μου χρόνια σε άκυρη στάση λεωφορείου για να συνεχίσω το καμάκι
Για να μην πείτε ουυυ φιδεμπορα και τα συναφή, 3 γάμους ειχα- εχω και η μια ήταν καλύτερη της άλλης.
από μικρός στο καμάκι και δεν ήταν λίγες οι φορές που τις έπαιρνα στο ψηστήρι επιτόπου στο δρόμο ή κατέβαινα στα νεανικά μου χρόνια σε άκυρη στάση λεωφορείου για να συνεχίσω το καμάκι
Για να μην πείτε ουυυ φιδεμπορα και τα συναφή, 3 γάμους ειχα- εχω και η μια ήταν καλύτερη της άλλης.
δε εχει σημασια τι ειμαστε εμεις,στη τελικη ολοι αυτοι που ειναι παλιοχαρακτηρες ας βρουνε μια ομοια,γυναικες γεματος ο τοπος,χτες βγηκα εξω,πηγαινα εδω γεματο γκομενες,ασε τωρα,ξερω πολυ καλα τι λεω.Στη τελικη ωραια λες φταιμε εμεις γιατι τη πεφταμε στο καθε μπαζο και το καθε μπαζο(χοντρη,κακιά και οτι αλλο θες) πηρε αερα και τωρα ριχνουν χ και μενουν αντρες χωρις ουτε μια εμπειρια σωστα?ας ηταν και αυτες σωστες,μετριοφρων και δυνατες ωστε να μη επηρεαστουν απο τους λιγουρηδες και στο εξωτερικο οι γυναικες εχουν τιγκα στις ευκαιριες αλλα το χαλι των ελληνιδων δε το εχουν.Ξερω ρουμανο μεταναστη που βρηκε ρουμανα μεταναστρια ο οποιος εδω δε τον πλησιαζαν ΚΑΜΙΑ ελληνιδα,μη το ψαχνεις οι ελληνιδες ειναι οι χειροτερες και απο τις ρουμανες και απο τις βουλγαρες και απο οποια εθνικοτητα θες.Ναι ρε μαν, δεν σου λέω, ούτε αυτές είναι εντάξει αλλά αποκλείεται και εμείς να είμαστε μια χαρά μέσα σε όλο αυτό.
στο δρομο μεταξυ αγνωστων δε προκειται να ριξεις ελληνιδα,μη λεμε και μαλακιες τωρα αλλο να μας λες οτι βρηκες απο κυκλο και αλλο οτι τις εψηνες στο δρομο επιτοπου,ενταξει εδω πολλοι απο λογια αλλο τιποτα,το θεμα ειναι τι ισχιει στη πραγματικοτητα,εσυ μου εκανες τις ελληνιδες ολλανδες ρε μαν.Δεν ξέρω που ψάχνετε για γκομενιλικια και δεν σταυρώνετε καμία, αλλά κάπου τα παραλέτε.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.929
- Πόντοι
- 3.556
Αυτη δεν ειναι η πρωην ξανθια που εβγαινε στις εκπομπες με τον πορνομητσο;Πάρτε μια σύγχρονη Ελλεινιδα που τις περνουν κ συνέντευξη κιόλας για να λέει Π@@@ες .Κριμα που υπάρχουν κ τα μικρά κορίτσια κ βλέπουν αυτό το σκουπίδι να μιλάει..... δίνει κ συμβουλές για γρήγορο χρήμα.....με τον τρόπο της δυστυχώς θα επηρέασει κάποιες να γίνουν σαν τα μούτρα της κ χειροτερα!!!
Vibrator on Instagram: "Ανέβηκε σήμερα στο κανάλι μου στο YouTube!"
9,069 likes, 437 comments - vibrator.productions on March 22, 2023: "Ανέβηκε σήμερα στο κανάλι μου στο YouTube!".www.instagram.com
Πρόκειται για ένα παιγνίδι γοητείας, ανεξαρτήτως του αν θα το πεις καμάκι ή κάπως αλλιώς. Το να ξέρει αν θα κάνεις κίνηση ή όχι δεν προδικάζει την επιτυχία του εγχειρήματος. Και δεν παίζεις μόνος σου αλλά υπάρχει και ο ανταγωνισμός. Δεν καταλαβαίνω πού θες να καταλήξεις. Αν νομίζεις ότι δεν είναι άθλημα, μπορείς να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο απροετοίμαστος και θα δεις τα αποτελέσματα.Δεν υπάρχει το καμάκι φίλε μου, απ' την στιγμή που έχεις κοιτάξει την γυναίκα και στο πρώτο δευτερόλεπτο ξέρει αν θα κάνεις κίνηση ή όχι.
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
είμαι 43 και στα 15 που αναφέρομαι δεν είχε ούτε κινητο ούτε οι παρέες ήταν όπως λες, καμάκι straight και πάμε…στο δρομο μεταξυ αγνωστων δε προκειται να ριξεις ελληνιδα,μη λεμε και μαλακιες τωρα αλλο να μας λες οτι βρηκες απο κυκλο και αλλο οτι τις εψηνες στο δρομο επιτοπου,ενταξει εδω πολλοι απο λογια αλλο τιποτα,το θεμα ειναι τι ισχιει στη πραγματικοτητα,εσυ μου εκανες τις ελληνιδες ολλανδες ρε μαν.
Για τις 3 που παντρεύτηκα
1η Γερμανίδα
2η Ελληνίδα - παράλληλα με την Γερμανίδα (ποιος μου την έκανε πάσα οι φίλες της ή οι φίλοι μου ;)
3η Ελληνίδα και 15 χρόνια μικρότερη από τις άλλες 2.
Και καμία δεν με άφησε ούτε γιατί δεν τις γαμαγα μέχρι τελικής πτώσεως ούτε γιατί δεν ειχα δεξιά τσέπη.
Τώρα αν νομίζεις ότι εχω την Giant από πίσω και είμαι ο Γιανγκος Δράκος στα χρήματα, σε 1 Γραφειο τελετων εχω πόστο % επι των κερδών, και δεν είδα καμία από τις 3 να έχει προβλήματα με το τι δουλειά κάνω.
τα γραφεια τελετων ομως βγαζουν λεφτα,γενικα εχει δουλεια ο κλαδος αυτος,οποτε μαλλον γιαυτο βρηκες και ασε τη γερμανιδα μιλαω για τις παλιοελληνιδες τις φιλοχρηματες μοσχαρες.είμαι 43 και στα 15 που αναφέρομαι δεν είχε ούτε κινητο ούτε οι παρέες ήταν όπως λες, καμάκι straight και πάμε…
Για τις 3 που παντρεύτηκα
1η Γερμανίδα
2η Ελληνίδα - παράλληλα με την Γερμανίδα (ποιος μου την έκανε πάσα οι φίλες της ή οι φίλοι μου ;)
3η Ελληνίδα και 15 χρόνια μικρότερη από τις άλλες 2.
Και καμία δεν με άφησε ούτε γιατί δεν τις γαμαγα μέχρι τελικής πτώσεως ούτε γιατί δεν ειχα δεξιά τσέπη.
Τώρα αν νομίζεις ότι εχω την Giant από πίσω και είμαι ο Γιανγκος Δράκος στα χρήματα, σε 1 Γραφειο τελετων εχω πόστο % επι των κερδών, και δεν είδα καμία από τις 3 να έχει προβλήματα με το τι δουλειά κάνω.
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Τί παιχνίδι γοητείας? Πες και σε μας μάστορα τα μυστικά!Πρόκειται για ένα παιγνίδι γοητείας, ανεξαρτήτως του αν θα το πεις καμάκι ή κάπως αλλιώς. Το να ξέρει αν θα κάνεις κίνηση ή όχι δεν προδικάζει την επιτυχία του εγχειρήματος. Και δεν παίζεις μόνος σου αλλά υπάρχει και ο ανταγωνισμός. Δεν καταλαβαίνω πού θες να καταλήξεις. Αν νομίζεις ότι δεν είναι άθλημα, μπορείς να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο απροετοίμαστος και θα δεις τα αποτελέσματα.
Μισό λεπτό να φέρω ένα τετράδιο να κρατήσω σημειώσεις τις ατάκες.
γραψτα πανω στο κεφαλακι του πεους σου να σου μεινουν πιο λεπτομερως ακομα χαχα.Τί παιχνίδι γοητείας? Πες και σε μας μάστορα τα μυστικά!
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Ειρωνικά το έγραψα εννοείται.γραψτα πανω στο κεφαλακι του πεους σου να σου μεινουν πιο λεπτομερως ακομα χαχα.
και εγω ειρωνικα απανταω μαν,να λεμε και κανα αστειο.Ειρωνικά το έγραψα εννοείται.
Δεν χρειάζεται, εσύ τα ξέρεις όλα.Τί παιχνίδι γοητείας? Πες και σε μας μάστορα τα μυστικά!
Με το που θα πας να κάνεις κίνηση, θα το καταλάβει η γκόμενα στο πρώτο δευτερόλεπτο και θα σου κάτσει.
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.603
- Πόντοι
- 216
Εμένα η γοητεία μου είναι η σοφία μου και οι γνώσεις μου.Δεν χρειάζεται, εσύ τα ξέρεις όλα.
Με το που θα πας να κάνεις κίνηση, θα το καταλάβει η γκόμενα στο πρώτο δευτερόλεπτο και θα σου κάτσει.
ετσι τις ριχνεις εσυ απο τις γνωσεις και τη σοφια της κουκουβαγιας.Εμένα η γοητεία μου είναι η σοφία μου και οι γνώσεις μου.
Τελευταία τροποποίηση:
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
ζω αξιοπρεπώς, και σε πληροφορώ η μοναδική καριολα από τις 3 ήταν η Γερμανία και οταν χώρισα ζήταγε 1500€ διατροφήτα γραφεια τελετων ομως βγαζουν λεφτα,γενικα εχει δουλεια ο κλαδος αυτος,οποτε μαλλον γιαυτο βρηκες και ασε τη γερμανιδα μιλαω για τις παλιοελληνιδες τις φιλοχρηματες μοσχαρες.