Μιλάω γενικά για ομορφιά και δεν πιάνω μια συγκεκριμένη περιοχή. Από την άλλη εξαρτάται τι προτιμάει ο καθένας. Μεσόγειο, Β. Ευρώπη, Κ. Ευρώπη, Βαλκάνια, πρώην ανατολικό μπλόκ κ.ο.κ. Με την δουλειά που κάνω βλέπω γυναίκες από όλο τον κόσμο οπότε τις Ελληνίδες τις συγκρίνω γενικά με όλες. Είναι όμορφες αλλά έχουν σκατά νοοτροπία.σ' όλα συμφωνώ στο μόνο που διαφωνώ είναι η ομορφιά, επειδή ταξιδεύω αρκετά στα σλαβικά κράτη δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ ελληνίδων και σλαβικών γυναικών πολύ πιο όμορφες οι σλάβες από τις ελληνίδες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αγάπη μου επειδή έξω παίζουν τρελη μπαλίτσα για αυτό ξεμείναμε από Ελληνίδες , όταν ο Έλληνας στα 100 σου ζητάει μια ώρα ασταμάτητο σεξ με δωράκια , με «κάτσε λίγο ακόμα» αλλά δεν θέλω να πληρώσω , μην κανείς έτσι μην κανείς αλλιώς , στην ερώτηση δώσε μου 1’ λεπτό να πιω νεράκι και η απάντηση του είναι δεν έχω νερό για να μην «χάσει» χρόνο , με βρόμικο σώμα να μην δέχονται να κάνουν μπάνιο ( και κάνουν μπάνιο αφού τελειώσατε την συνουσία) εννοείται πως η ελληνίδα θα πάει εκεί που την πληρώνουν καλύτερα γιατί εμείς οι Ελληνίδες τα κάνουμε ΟΛΑ αν πληρωθούμε καλά και εχουμε σεβαστικο παρτενέρ Αυτή είναι η γνώμη μου πάνω σε αυτά τα 3 χρόνια δουλειάς Ελλάδα και Γερμανία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αααα ε τότε πρέπει να τις μαλώσουμε , συγνώμη η μανάδες τους δεν τους μάθανε 5 πράγματα
ναι όντως συμβαίνει αυτό που λες γιατί τους έλληνες άντρες τους λείπει το σεξ και κατά κύριο λόγο κάνουν σεξ μόνο με εκδιδόμενες όσοι δεν έχουν σχέση (και είναι πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν σχέση και τους τρώει η αγαμία), γι' αυτό και ζητάνε στην 1 ώρα ραντεβού no stop ή πχ κάτσε λίγο παραπάνω ώρα στο ραντεβού, γιατί θα ξανά κάνουν σεξ μετά από αρκετό καιρό όταν ξανά μαζέψουν χρήματα ή θα τους περισσέψουν χρήματα για να πάνε να κάνουν σεξ. Δυστυχώς οι περισσότεροι έλληνες δεν έχουν τακτικές σεξουαλικές επαφές αν δεν έχουν σταθερή σχέση
Τελευταία τροποποίηση:
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Μιλάω γενικά για ομορφιά και δεν πιάνω μια συγκεκριμένη περιοχή. Από την άλλη εξαρτάται τι προτιμάει ο καθένας. Μεσόγειο, Β. Ευρώπη, Κ. Ευρώπη, Βαλκάνια, πρώην ανατολικό μπλόκ κ.ο.κ. Με την δουλειά που κάνω βλέπω γυναίκες από όλο τον κόσμο οπότε τις Ελληνίδες τις συγκρίνω γενικά με όλες. Είναι όμορφες αλλά έχουν σκατά νοοτροπία.
έτσι , τέτοια σκατονοοτροπία πουθενά
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 4.180
Πολυ σωστος.αυτό δυστυχώς συμβαίνει γιατί στην Ελλάδα το ''software'' όσο αφορά τις σχέσεις των δυο φύλλων λειτουργεί ανάποδα και σ' αυτό φυσικά φταίνε οι άντρες που έχουν συμπεριφορά πυρφόρου. Όταν η πλειοψηφία των ανδρών θα πάψει να κάνει τους πυρφόρους και να θεοποιεί την κάθε πατσαβούρα ίσως αλλάξουν πολλά. Μέχρι τότε όμως η λύση είναι συχνά ταξιδάκια στην μαμά Ρωσία και φυσικά όταν θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Δεσμεύομαι ότι θα σε πάρω μαζί μου στο Κίεβο όταν τελειώσει ο πόλεμος και θα βρεις και ωραία γκόμενα. Γιατί εκεί το ''software'' λειτουργεί κανονικά και εσύ θα είσαι το λουκούμι εκεί και όχι όπως εδώ στην Ελλάδα που οι γυναίκες είναι το λουκούμι.
Του προτεινα κι εγω να γραφτει VK για ρωσιδες. Τι αλλο να κανουμε γι αυτο το παιδι πια??
Μιλάω για τις ΜΗ επαγγελματίες, για τις ΜΗ εκδιδόμενεςΑγάπη μου επειδή έξω παίζουν τρελη μπαλίτσα για αυτό ξεμείναμε από Ελληνίδες , όταν ο Έλληνας στα 100 σου ζητάει μια ώρα ασταμάτητο σεξ με δωράκια , με «κάτσε λίγο ακόμα» αλλά δεν θέλω να πληρώσω , μην κανείς έτσι μην κανείς αλλιώς , στην ερώτηση δώσε μου 1’ λεπτό να πιω νεράκι και η απάντηση του είναι δεν έχω νερό για να μην «χάσει» χρόνο , με βρόμικο σώμα να μην δέχονται να κάνουν μπάνιο ( και κάνουν μπάνιο αφού τελειώσατε την συνουσία) εννοείται πως η ελληνίδα θα πάει εκεί που την πληρώνουν καλύτερα γιατί εμείς οι Ελληνίδες τα κάνουμε ΟΛΑ αν πληρωθούμε καλά και εχουμε σεβαστικο παρτενέρ Αυτή είναι η γνώμη μου πάνω σε αυτά τα 3 χρόνια δουλειάς Ελλάδα και Γερμανία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αααα ε τότε πρέπει να τις μαλώσουμε , συγνώμη η μανάδες τους δεν τους μάθανε 5 πράγματα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Πολυ σωστος.
Του προτεινα κι εγω να γραφτει VK για ρωσιδες. Τι αλλο να κανουμε γι αυτο το παιδι πια??
δυστυχώς δεν ακούει, όλη την ώρα κλαίει την μοίρα του, στο χέρι του είναι να την αλλάξει
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Επίσης θα ήθελα να ήξερα εκεί στην ψυχολογία του ΕΚΠΑ ορθογραφία δε σας μαθαίνουν.Επειδή σπουδάζω στο ΕΚΠΑ ψυχολογία Αθηνών το 88% τον Ελληνίδων έχουν θέμα με την καθαριότητα ειδικά με την χλωρίνη , αγάπη δεν στέκει κάπου αυτό που λες , εκτός αν ήσουν με καμία «βορειοηπειροτησα» και «νόμιζες» πως γαμας ελληνίδα επισεις εγώ προσωπικά έχω και ένα σχόλιο που μου την είπε ο άλλος που έκανα ντους …
Οποία κοπέλα δουλεύει πιστεύω είναι απαρατήρητο να το έχει στην τσάντα της όπως επισεις το χαμομήλακι ( καλό θα ήταν να το λετε στα γραφεία, τσαταδες,κοπελες) γιατί είναι απαράδεκτο να πληρώσεις τόσα λεφτά για να φας «ψάρι»
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.235
- Πόντοι
- 3.656
Και αρκετοί που ... έχουν σχέσεις .... με βλαχαδερά καραγκούνες ....ναι όντως συμβαίνει αυτό που λες γιατί τους έλληνες άντρες τους λείπει το σεξ και κατά κύριο λόγο κάνουν σεξ μόνο με εκδιδόμενες όσοι δεν έχουν σχέση
Οι ελληνίδες δεν τον παίρνουν . Γουστάρουν να κοζάρουν ... και να χορεύουν !!!!!!!!!!!
Παραδοσιακά !!!!!!!
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.235
- Πόντοι
- 3.656
Είναι λίγα τα 100€ , καθαρά και αφορολόγητα ....ο Έλληνας στα 100 σου ζητάει μια ώρα ασταμάτητο σεξ με δωράκια
για μια ώρα γαμήσι.
Όταν για 8ωρο μάζεμα ελιές ,,, παίρνουν 30€ ....
για ξενύχτι με χούφταλα που κατουριούνται και ξερνάνε ... παίρνουν 50€ ....
όπως και για 8ωρο καθάρισμα σπίτια, καμπινέδες και κήπους ....
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Και αρκετοί που ... έχουν σχέσεις .... με βλαχαδερά καραγκούνες ....
Οι ελληνίδες δεν τον παίρνουν
Λάκη μια χαρά τον παίρνουν από όλες τις τρύπες τους, απλά όσες κάνουν ΄΄κόνξες΄΄ κάνουν γιατί κάποιος πυρφόρος τους έδωσε το πάτημα
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.235
- Πόντοι
- 3.656
Λάκη μια χαρά τον παίρνουν από όλες τις τρύπες τους, απλά όσες κάνουν ΄΄κόνξες΄΄ κάνουν γιατί κάποιος πυρφόρος τους έδωσε το πάτημα
Ρε τύπε δεν είπα ότι είνα οσίες ή παρθένες .... αλλά συνολικά στη ζωή τους , γαμιούνται λίγο .... δεν καλύπτουν τον ανδρικό πληθυσμό .
Για αυτό κάθε τρύπα που έρχεται στην ελλάδα να φάει πούτσα, κάνει τρελό ντόρο . Υπάρχει ζήτηση ένεκα της αγαμίας αφού !!!!!
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Ρε τύπε δεν είπα ότι είνα οσίες ή παρθένες .... αλλά συνολικά στη ζωή τους , γαμιούνται λίγο ....
Λάκη σχετικό είναι αυτό, γαμιούνται αρκετά με λαθρό και σκουπιδιάρηδες κάτω από την μύτη μας χωρίς να τις πάρουμε χαμπάρι και μας το παίζουν μετά σεμνές και ταπεινές ρουφώντας πάκικες ψωλές
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.235
- Πόντοι
- 3.656
Ο νευροχειρουργός του ΕΣΥ, από τα απογευματινά ραντεβού , παίρνει το 1/4 καθαρά (30€ την ώρα δηλαδή) . Λοιπόν ;Αγαπούλα η κοπέλα πέρνει τα μισά από το γραφείο δλδ 50€
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Αδηνατό αυτί τη στοιγμί.όχι μωρό μου εσένα θέλω να μου μάθεις
Κέρδισες πόντους για την αντίδρασή σου.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.235
- Πόντοι
- 3.656
Λάκη σχετικό είναι αυτό, γαμιούνται αρκετά με λαθρό και σκουπιδιάρηδες κάτω από την μύτη μας χωρίς να τις πάρουμε χαμπάρι και μας το παίζουν μετά σεμνές και ταπεινές ρουφώντας πάκικες ψωλές
Για λίγα χρόνια τα κάνουν αυτά μύστη . Στις ηλικίες αυτές και εμείς τις γαμούσαμε . Μετά το παίζουν ιστορία.
Πόσο νοσταλγώ τις κοπάνες στη γυμναστική που μου τον παίζαν κάποιες που κάναν κοπάνα , πάνω στα στρώματα του άλματος εις ύψος !
Όποτε ... πίνω , κάτι τέτοια θυμάμαι πριν πάω για ύπνο !
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αγαπούλα η κοπέλα πέρνει τα μισά από το γραφείο δλδ 50€
αυτό είναι καθαρή εκμετάλλευση, άλλος τραβάει το κουπί και άλλος εισπράττει τις απολαβές
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.235
- Πόντοι
- 3.656
Λοιπόν 50€ μια ώρα ατελείωτο σεξ με 2 τελειωτικά ; Είναι πολλά βρε παιδια θα τρελαθώ ;
Ρε κοπελιά .... υπάρχουν αξιόπιστοι πελάτες , χωρίς ποινικό μητρώο , χρήση πρέζας και ψυχάκηδες. Φτιάξτε κύκλο , να τους συναντάτε χωρίς μεσάζοντες , να παίρνετε 100€ καθαρά την ώρα.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Λοιπόν 50€ μια ώρα ατελείωτο σεξ με 2 τελειωτικά ; Είναι πολλά βρε παιδια θα τρελαθώ ;
στην Ελλάδα της φτωχοποίησης και τα 50 πλέον θεωρούνται πολλά
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Για λίγα χρόνια τα κάνουν αυτά μύστη . Στις ηλικίες αυτές και εμείς τις γαμούσαμε . Μετά το παίζουν ιστορία.
Πόσο νοσταλγώ τις κοπάνες στη γυμναστική που μου τον παίζαν κάποιες που κάναν κοπάνα , πάνω στα στρώματα του άλματος εις ύψος !
Όποτε ... πίνω , κάτι τέτοια θυμάμαι πριν πάω για ύπνο !
καλά κρασιά Λάκη
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.111
- Πόντοι
- 2.356
μπορεις να πας ιδιωτικος υπαλληλος για 50 ευρω να δουλεψεις 2 οκταωρα και να σου φυγει ο πατος παραπανω!Λοιπόν 50€ μια ώρα ατελείωτο σεξ με 2 τελειωτικά ; Είναι πολλά βρε παιδια θα τρελαθώ ;
οποτε ναι παλι πολλα ειναι να παιρνεις σε μια ωρα μεροκαματο 2 ημερων!