Διαμαρτύρεσαι ότι είναι λίγα τα λεφτά. Δεν είναι λίγα και ειδικά από τη στιγμή που έκανες το χόμπι σου επάγγελμαΚαμία διαμαρτυρία απλά απολογούμαι γιατί δεν σταμάτησα εγώ προσωπικά την δουλίτσα αυτήν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αχ δεν το πιστεύω ότι υπάρχει κοπέλα που δεν πλένετε που βρωμάει έχω πάθει σοκ
μην σου κάνει εντύπωση και μην σοκάρεσαι, όποιος έχει πάρε δώσε με ελληνίδες πιτσιρίκες γνωρίζει ότι πολλές έχουν κακή υγιεινή στο αιδοίο τους. Δεν αναφέρομαι σε εκδιδόμενες
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Καμία διαμαρτυρία απλά απολογούμαι γιατί δεν σταμάτησα εγώ προσωπικά την δουλίτσα αυτήν
γουστάρεις πούτσο και το λες ντόμπρα και ξεκάθαρα όχι σαν κάποιες που το παίζουν ''μη μου άπτου''
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.868
- Πόντοι
- 6.946
Και πολλών, παρά πολλών ανδρών ή ανδρών - πελατών, βεβαιως βεβαίως.Αχ δεν το πιστεύω ότι υπάρχει κοπέλα που δεν πλένετε που βρωμάει έχω πάθει σοκ παρακαλώ πολύ αν δείτε την κοπέλα (γκομενα,φλερτ,γυναίκα κλπ) να έχει μικροενοχλήσεις πάρτε από το φαρμακείο και να μην έχει κάτι δεν κάνει κακό μια φορά την ημέρα να κάνει ένα ξέπλυμα από έξω από έξω και πιο συστηματικά μπορείτε να βάζεται τοπικά χαμομήλακι που έχει βράσει και έχει ΚΡΥΩΣΕΙ με ένα βαμβάκι ( να τρώτε ανανά και καρπούζι )
Αλλά τι να χαρείς αν το νινί μυρίζει, δεν μιλάμε καν για γλύψιμο ή να πλησιάσεις κωλο.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 3.656
Σε όλες τις άλλες χώρες Ρουμανια, Σερβια, Ρωσια, Ασιατικές χώρες, Λατινική Αμερική, Αυστραλία... η γυναίκα είναι πολυ πιο πιο όμορφη από τον μεσο άνδρα... αυτό είναι το φυσιολογικό...
Αυτό πλέον συμβαίνει κι εδώ με τις νεότερες γενιές 20-25 που έχει καλά γκομενάκια,ενώ οι συνομήλικοι τους είναι για τον πούτσο με τα μούσια και τα πακιστανοκουρέματα
Πάντα είχα την απορία ... πως τις πηδανε ... ε λοιπόν δεν τις πηδανε ...
απλά τις φορτώνονται από απελπισία και μετά το ρίχνουν στα εσκορτακια
Ποια εσκορτάκια;Πιο πιθανό να τους κερατώσει το μπάζο,παρά αυτοί
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 3.656
τείνει να γίνει θεσμός πλέον εδώ και αρκετά χρόνια ελληνίδες με πακιστανούς, αβγανούς, ιρακινούς. Έχουν μια ροπή προς στους σάπιους μεσανατολίτες οι Ελληνίδες. Θέλω να δω το μπόι τους αν πάνε στην Ρωσία αν τους κοιτάξει κανένας ρώσος ξανθός γαλανομάτης. Φυσικά και όχι, αφού έχουν τις καλύτερες και από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο τις δικές μας τις σάπιες τι να τις κάνουν
Δεν έχει ακόμα τέτοια.Απλά επειδή πολλοί Έλληνες μοιάζουν πλέον με μεσανατολίτες,μπορεί να μπερδευτείς.
Ρωσία σίγουρα θα παίρνουν ένα αρχίδι.Το ίδιο βέβαια θα παίρνει και ο Ρώσος ξανθός γαλανομάτης στην Ελλάδα.Στη χώρα του θα γαμάει μουνάρες κι εδώ θα τον φτύνουν επειδή δεν θα'ναι...μαυριδερός με μούσια.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.235
- Πόντοι
- 3.656
γουστάρεις πούτσο και το λες ντόμπρα και ξεκάθαρα όχι σαν κάποιες που το παίζουν ''μη μου άπτου''
Καλά το λέει εδώ, αλλά μπορεί να είναι και ρεκλάμα, ένεκα του επαγγέλματος αφού !
Προσωπικά για να πιστέψω πλέον ότι γυνή , γουστάρει τον πούτσο ειλικρινώς ....
πρέπει να βρεθώ μαζί της σε καλοκαιρινό ρηζόρτ τα δυό μας ....
Αν το 2ο με 3ο απόγευμα , αφού τρώει 6-7 την ημέρα, μου πει ....
ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ/ΠΙΣΙΝΑ ....
τότε θα είμαι βέβαιος ότι ΚΑΙ ΑΥΤΗ δεν γουστάρει τόσο τον πούτσο .
Αν δεν το πει ... ναι ... γουστάρει !
Μέχρι τώρα καμία δεν έχει περάσει το τεστ. Όλες μετεξεταστέες να ουμ ...
Εννοείται αγάπη μου μόνο εσυ!!!! Δέχομαι !!!! Θέλω μόνο 20.000 τον μήνα
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.235
- Πόντοι
- 3.656
Τα μπερδεύεις σαντ. Οι μαυριδεροί με μούσια που βλέπεις και γαμάνε , την πέφτουν πολύ, σε άπειρες γκόμενες. Όταν είναι βράδυ , δεν θυμούνται σε πόσες την έχουν πέσει από το πρωί . Το ακριβώς αντίθετο από σένα.κι εδώ θα τον φτύνουν επειδή δεν θα'ναι...μαυριδερός με μούσια.
Εσύ αν ήσουν highlander , θα κλαιγόσουν , που σε έφτυσαν 4 μουνάρες, μία όταν χτίστηκε η Ρώμη , εποχή ρώμου-ρωμύλου, η επόμενη όταν μεταφέρθηκε η πρωτεύουσα στην κωνσταντινούπολη , η τρίτη στην πρώτη άλωση από του σταυροφόρους και η τέταρτη όταν έπεσε ο χάνδακας στους οθωμανούς.
Υ.Γ. Μπορεί να λέω πολλές 4. Να κλαιγόσουν σήμερα, που σε έφτυσε μόνο μία, που ήταν προγιαγιά της Νεφερτίτης.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.742
- Πόντοι
- 2.306
με τρελαίνουν οι παντρεμένες με 2 παιδάκια εκεί 6-7 χρονών που τα φορτώνουν στις μανάδες τους και ψάχνουν πουτσομεζέδες και χυσοεπιδόρπια.
Απίστευτες πίπες ρουφάνε τα πέη μέχρι να σου μπει το σεντόνι στον κώλο, χτυπιούνται σαν τρελές θέλουν σφαλιαρίτσες στον κώλο και τα βυζιά, δεν έχουν τιποτα άλλο στο μυαλό τους εκτός από το γαμήσι.
Απίστευτες πίπες ρουφάνε τα πέη μέχρι να σου μπει το σεντόνι στον κώλο, χτυπιούνται σαν τρελές θέλουν σφαλιαρίτσες στον κώλο και τα βυζιά, δεν έχουν τιποτα άλλο στο μυαλό τους εκτός από το γαμήσι.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 3.656
Τα μπερδεύεις σαντ. Οι μαυριδεροί με μούσια που βλέπεις και γαμάνε , την πέφτουν πολύ, σε άπειρες γκόμενες. Όταν είναι βράδυ , δεν θυμούνται σε πόσες την έχουν πέσει από το πρωί . Το ακριβώς αντίθετο από σένα.
Εσύ ρε Λάκη σε πόσες την έχεις πέσει τα τελευταία...20 χρόνια;
Ή ακομα κλαις τις γκόμενες που έχασες λόγω Κωστόπουλου;
Πάντως ψάξε και στο fb εκείνες τις συμμαθήτριες σου που δε γάμησες....Τώρα που θα'χουν γίνει γεροφακλάνες μπορεί να σου κάτσουν
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.877
- Πόντοι
- 1.056
Εσενα θα σε κανω φιλη χαχαΧαχαχαχαχα η αλήθεια είναι ότι και φίλες έχω μόνο μια ελληνίδα οι άλλες είναι Σέρβες Ρουμάνες
Μυστη αυτο το προτζεκτ πρεπει να υλοποιηθει για το καλο της ανθρωποτητας!Επίσης έγινε μια προσπάθεια από μια μερίδα Ελλήνων ανδρών που ταξιδεύουν συχνά στην Ρωσία και την Ουκρανία και κάποιων που ζουν εκεί μόνιμα (μέσα σ' αυτούς και εγώ φυσικά) να δημιουργηθεί ένα σωματείο Ελλήνων Σλαβολατρών
Τοσο πουτ@νες ειστε!Ελληνίδες τα κάνουμε ΟΛΑ αν πληρωθούμε καλά
Τελευταία τροποποίηση:
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 3.656
με τρελαίνουν οι παντρεμένες με 2 παιδάκια εκεί 6-7 χρονών που τα φορτώνουν στις μανάδες τους και ψάχνουν πουτσομεζέδες και χυσοεπιδόρπια.
Πού είναι ρε φίλε όλες αυτές;
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
To ευτύχημα είναι ότι υπάρχουν πλέον αρκετές τέτοιες τύπε, μεταξύ 35-45 ετών.με τρελαίνουν οι παντρεμένες με 2 παιδάκια εκεί 6-7 χρονών που τα φορτώνουν στις μανάδες τους και ψάχνουν πουτσομεζέδες και χυσοεπιδόρπια.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 3.656
To ευτύχημα είναι ότι υπάρχουν πλέον αρκετές τέτοιες τύπε, μεταξύ 35-45 ετών.
Παντρεμένες ή χωρισμένες;
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
Μισά-μισά.Παντρεμένες ή χωρισμένες;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.235
- Πόντοι
- 3.656
Τυπάρα ... δεν τα θυμάσαι καλά .... για συμμαθήτριες από fb είπα ότι γάμησα ..........Εσύ ρε Λάκη σε πόσες την έχεις πέσει τα τελευταία...20 χρόνια;
Ή ακομα κλαις τις γκόμενες που έχασες λόγω Κωστόπουλου;
Πάντως ψάξε και στο fb εκείνες τις συμμαθήτριες σου που δε γάμησες....Τώρα που θα'χουν γίνει γεροφακλάνες μπορεί να σου κάτσουν
Για την εποχή Κωστόπουλου ... επίσης τα αλλοιώνεις ........
έλεγα ότι τότε, απλά δεν έπαιζες σε μαγαζιά, αν δεν ήσουν του μαγαζιού ή κολλητός ....
Κάτι φλώροι σαν εσένα που έπαιξαν (οκ , λιγότερο φλώροι αφού έπαιξαν , εσύ δεν έπαιζες ποτέ) ... πληγώθηκαν ...
Εσύ τελικά , τι μας έχεις πει ; Ποτέ δεν γάμαγες, ποτέ δεν έπαιζες. Δεν παίζεις τώρα εργαζόμενος. Δεν έπαιζες φοιτητής . Δεν έπαιζες στο σχολείο .
Σου φταίει η Θεσσαλονίκη ; Έλα Αθήνα να σε δούμε !
Αν ήσουν higlander .... θα σου έφταιγε η οθωμανική αυτοκρατορία ... το βυζάντιο .... η ρώμη .... οι πόλεις κράτη .... οι κυνηγοί μαμούθ ....
Αφού είσαι εργαζόμενος που ζει στο παιδικό του δωμάτιο (picker style) γιατί δεν τρως τα λεφτά σου σε πουτάνες έστω ;
Για τις πουτάνες, πάλι οι μουσάτοι φταίνε ;
Αν πιστεύεις ότι οι μουσάτοι γαμάνε .... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΥΣΙ ;;
Τόσα χρόνια που κλαίγεσαι και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου, ότι από την εποχή του Κρο Μανιόν ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ....
θα είχες αφήσει μούσι φακίρη !
Γιατί ξυρίζεσαι ;
Άσε μούσι , κάτσε να μαυρίσεις και τρώγε και 7 διπλόπιτα τη μέρα να γίνεις χοντρός !
Δεν λες ότι οι χοντροί , μαυριδεροί με μούσι γαμάνε ;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.930
- Πόντοι
- 9.297
Aν βγεις από Αθήνα και φοιτητουπολεις θα τα ξεχάσεις όλα αυτά ..με τρελαίνουν οι παντρεμένες με 2 παιδάκια εκεί 6-7 χρονών που τα φορτώνουν στις μανάδες τους και ψάχνουν πουτσομεζέδες και χυσοεπιδόρπια.
α ρε ΓιγαΒλέπω κάτι μπάζα εδώ στην περιοχή μου που τις θυμόμουν από παλιά,μερικές έχουν γίνει πιο μπάζα απ'όσο ήταν,και όλες παντρεμένες με παιδιά.Κάτι τάπες,χοντροκώλες,χοντρομπούτες,πώς τις πηδάνε ρε γαμώτο αυτές;Και η πλάκα είναι ότι πολλές απ'αυτές έχουν ψιλοκανονικούς άντρες,όχι χοντρούς ή να μη βλέπονται καθόλου.Τί να πεις,γαμώ την απελπισία που μας δέρνει...