tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.234
- Πόντοι
- 3.656
καλά κρασιά Λάκη
Τύπε , μπουτάρη 1879 ξυνόμαυρο . Εγγύηση λέμε !
(δεν νηστεύω).
καλά κρασιά Λάκη
Κουλη παντρέψουμε να ησυχάσω
Για πες.Έλα να σου αλλάξω την γνώμη τόσο πολύ σε πληγώσαμε εμείς οι Ελληνίδες αγάπη ;
Εννοείται αγάπη μου μόνο εσυ!!!! Δέχομαι !!!! Θέλω μόνο 20.000 τον μήνα
Εννοείται αγάπη μου μόνο εσυ!!!! Δέχομαι !!!! Θέλω μόνο 20.000 τον μήνα
Κάτσε, μισό. Εσύ παίρνεις 50 και 50 το γραφείο. Στο 8ωρο αν κάνεις 5 ραντεβού βγάζεις 250 αφορολόγητα. Δλδ σε 3 ημέρες ξεπερνάς τον βασικό μισθό και ξανά λέω αφορολόγητα. Για να βγάλω 100 και να πληρώσω εσένα και το γραφείο θα πρέπει να δουλέψω σχεδόν 4 8ωρα. Από τα οποία θα μου κρατήσουν φόρο. Μπορείς να κάνεις βέβαια και το άλλο. Να βρεις μια κανονική δουλειά που θα σε γαμάνε 8 ώρες κάθε μέρα, ακόμα και όταν θα έχεις περίοδο, προς 26 ευρώ το 8ωρο μείον τον φόρο.Λοιπόν 50€ μια ώρα ατελείωτο σεξ με 2 τελειωτικά ; Είναι πολλά βρε παιδια θα τρελαθώ ;
Προσωπικά όχι δεν το δέχομαι ! Ότι βγάζει ο καθένας τα βάζει το ζευγάρι στο τραπέζι και όμορφα ήσυχα ωραία αποφασίζουν τα έξοδα ΜΑΖΙ
Τύπε , μήπως δεν κατάλαβε καλά η κοπέλα και εννοούσε 1500 € το μήνα για καφέδες;πέραν της πλάκας, αν κάποιος προτείνει μισθό σε κάποια, πολλές με 1.500/μήνα είναι οκ. Έτυχε περίπτωση σε φίλο μου από ωραία κοπέλα που του είπε αν θελεις να παντρευτούμε θα μου κόψεις ένα μηνιάτικο 1.500 ευρώ.
κοιταξε τυπε αμα θες με 1500 σε κανω εγω ενα συμφωνο συμβιωσης αλλα χωρις σεξ.πέραν της πλάκας, αν κάποιος προτείνει μισθό σε κάποια, πολλές με 1.500/μήνα είναι οκ. Έτυχε περίπτωση σε φίλο μου από ωραία κοπέλα που του είπε αν θελεις να παντρευτούμε θα μου κόψεις ένα μηνιάτικο 1.500 ευρώ.
Εσύ λογικά θα θέλεις κοντά στα 5κ με 7κ το μήνα γιατί καθαρίζεις καλά λεφτά από την εργασία σου
Επρεπε να γράφει, Την σιχάθηκα, όχι "σχεδόν ".Βλέπω τετραμελή οικογένεια. Ο άνδρας Πακιστανός (κατά 90%) πάντως είχε τέτοια χαρακτηριστικά, τα παιδιά την ίδιας φυλής και η μαμά μούναρος. Κορμάρα, κατάξανθη, πανέμορφο πρόσωπο και κάτι απίστευτες μπλέ ματάρες, που κυριολεκτικά χάθηκα στο χρώμα τους. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Λέω Αγγλίδα θα είναι. Όταν την άκουσα να μιλάει ελληνικά και να λέει Ελληνίδα είμαι, έπεσα από τα σύννεφα. Σχεδόν τη σιχάθηκα.
Δράμα η υγιεινή πολλών γυναικών...επειδή είσαι του επαγγέλματος και ξέρεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η υγιεινή, γνωρίζεις ότι οι ελληνίδες κοπέλες ηλικίας 20-25 το 80% έχουν κακή υγιεινή στο μουνάκι τους και μυρίζει ψαρίλα. Ούτε το ''απ' αυτό'' τους δεν ξέρουν να πλένουν σωστά για να μην μυρίζει ψαρίλα
Τύπε , μήπως δεν κατάλαβε καλά η κοπέλα και εννοούσε 1500 € το μήνα για καφέδες;
Γιατί να είναι 1500 για καφέδες, μαλλί , νύχια .... λίγο ακούγεται .......
Για σύνολο ... το θεωρώ επιθεώρηση .......... εκτός κι αν μιλάμε για βάρη που αρέσουν στο δικηγόρο ... και ηλικίες που παίζει ο tnt-trovaduros .... που είχαν δει ενήλικες το μπρέσνιεφ γενικό γραμματέα .... μη γίνω υπερβολικός και πω τον .... κρουτσώφ !!!!
εννοειται δε τις λυπασαι! γιατι να τις λυπηθεις?Επρεπε να γράφει, Την σιχάθηκα, όχι "σχεδόν ".
Το συνάντησα και εγώ, με αλλαχουακμπαρι γαμπρό, χώρα Μαγκρεμπ.
Ελλεηνιδα πρωην φεμιναζι, να ζει πλέον, σε υπογα, μαζι με την...πεθερά της. Ενα παιδί στο χερι και ενα στην κοιλια να έρχεται.
Καλα να παθει η βρωμα.
Δράμα η υγιεινή πολλών γυναικών...
αφού τόσα του ζήτησε του φίλου μου ρε Λάκη αν του ζητούσε παραπάνω θα μου το έλεγε
Τι ήτο η γκόμενα όμως δεν μας λες τύπε !
Αν ήταν 1.51 98 κιλά .... και 60 χρονών ....
Τύπε το "κανονικό" σώμα δεν μου λέει κάτι ! Θέλω αποτέλεσμα από γεφυροπλάστιγγα πιστοποιημένη και ελεγμένη .κανονικό σώμα
Άρα και τα τρως και τον τρως. Μια χαρά ακούγεται. Γιατί διαμαρτύρεσαι;Θα ήμουν πολύ τυχερή αν είχα 5 ραντεβού την ημέρα , και δεν αλλάζω δουλειά γιατί η πουτσα είναι γλυκιά αγάπη μου
Τύπε το "κανονικό" σώμα δεν μου λέει κάτι ! Θέλω αποτέλεσμα από γεφυροπλάστιγγα πιστοποιημένη και ελεγμένη .
Και .... ενημέρωση .... περί ... μελανίνης δέρματος ....
Καλά μην παίρνεις όρκο ...........Αχ δεν το πιστεύω ότι υπάρχει κοπέλα που δεν πλένετε που βρωμάει έχω πάθει σοκ παρακαλώ πολύ
ρε μην είσαι χάφτας Λάκη πολύ δυνατό το γκομενάκι