Μην αναφέρεις διάσημες σε αυτό το νήμα, δεν θα μας βγει σε καλό.
Λες να αρχισει τις ερωτησεις ο Αρης;
Μην αναφέρεις διάσημες σε αυτό το νήμα, δεν θα μας βγει σε καλό.
έτσι είναι η μπρτνι σήμερα? ΚΑΛΟ!Πλάκα πλάκα, στην κατάσταση που είναι η britney τώρα, παίζει και να ταιριάξουν. Στα φάρμακα σίγουρα.
Εσύ λες να μην αρχίσει;Λες να αρχισει τις ερωτησεις ο Αρης;
Εσύ λες να μην αρχίσει;
Λες να μας προέκυψε τζορμάκαινα τύπε?Είναι φανερό ότι είσαι κοπέλα και γράφεις για αντιπερισπασμό...σε καταλάβαμε κυρία μου... αλλού αυτά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι αδυσώπητος! ( - η)
Περαστικά!...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ.....
Ετσι ελεγα και εγώ μέχρι που μεγαλώνοντας είδα ότι δεν μετράει αυτό. Το χρήμα λύνει τα πάντα. Έχω δει πολλούς που δεν έχουν κάνει μεροκάματο και έχουν εμφάνιση ύφος στυλ λες και εχουν γαμησει όλη τη χώρα.Για αυτό ίσως να είναι μπουχεσες που δεν έχουν κάνει μεροκάματο ακομα γιατί έχουν όλα τους τα σόγια να τους χαρτζηλικωνουν από πίσω.
Τύπε γιατί τον λες άχρηστο τον άνθρωπο? Απ'ό,τι λες τρώει και γαμάει τα καλύτερα. Δεν έχει ελλεεινίδα να τον τυραννάει και να του τα φοράει. Είναι τόσο υπεράνω που γράφει στα @@ του την κοινωνία και η κοινωνία υποκλίνεται: μπαίνει άπλυτος, αχτένιστος βρωμερός με σάπια δόντια (και με ΜΟΥΣΙΑ!) στο μεγάλη Βρετανία άνετα και στα καλύτερα εστιατόρια δείχνοντας έτσι πόσο βασιλιάς είναι. Νομίζω είναι υπόδειγμα ο τύπος φίλος.Κι ομως υπαρχει αυτος ο αχρηστος συμφωνα με τις γυναικες και τον ξερω. Το συνανταω συχνα
Περαστικά!
Πας παρακάτω αλλά δεν το ξεχνάς για να μην νομίζεις ότι οι ερασιτέχνες είναι λύση ...
Δεν υπάρχει πιο γλυκό από το τζάμπα χρήμα....Ετσι ελεγα και εγώ μέχρι που μεγαλώνοντας είδα ότι δεν μετράει αυτό. Το χρήμα λύνει τα πάντα. Έχω δει πολλούς που δεν έχουν κάνει μεροκάματο και έχουν εμφάνιση ύφος στυλ λες και εχουν γαμησει όλη τη χώρα.
Έχει κάποια πρόσφατη ανάρτηση;Respect στον ιδρυτή του νήματος Freddie Krueger
Παω στοιχημα ότι τώρα θα'ναι παντρεμένος με ελλεεινίδα και κανα δυο κουτσούβελα
Έχει κάποια πρόσφατη ανάρτηση;
Γιατί και εγώ νομίζω ότι αυτήν την κατάληξη θα έχει....
Τελευταία σύνδεση λέει το 2009...
Λογικά τώρα θα τρώει στα πεθερικά του
Εγω απλα θα πω προς τις κοπελες:
Μάλλον..Λες να μας προέκυψε τζορμάκαινα τύπε?
Θα μας διαβάζει και κλαίει τώρα.....
Εγω απλα θα πω προς τις κοπελες:
Αν δεν θελετε πεσιμο ή προσεγγιση ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ σας
Μπορει εσεις να νοιωθετε ωραια η να θελετε να μοιρασετε χυλοπιτες για να αισθανθειτε ομορφα ομως...
Οταν κουνας μια μπριζολα με αιμα σε λιμνη με καρχαριες μη παραπονιεσαι μετα...
Οποτε σεμνο ντυσιμο=μειωση πιθανοτητων για ανεπιθυμητο πεσιμο.
Αν παλι εχει υγρανθει το μουνι σας και ψαχνετε γαμια δεν θα δυσκολευτειτε να βρειτε με το αναλογο ντυσιμο και φερσιμο.
Τελος σταματηστε να σκεφτεσαι αν θα σας περασουμε για ευκολες.
Το μονο που μας νοιαζει να σας περασουμε ειναι ενα η περισσοτερα μανικια.
Για μας τους αντρες:Οσο λιγοτεροι οι σχεσακηδες-ρομαντικοι-φλωροι κτλ τοσο λιγοτερο θα νοιαζει και τη γυναικα το πως θα φανει
δεν διαβαζεις σωστα τι γραφω αχρηστος συμφωνα με τις γυναικες αυτες τον θεωρουν αχρηστο οχι εγω. ειναι βασιλιας αρχονταςΤύπε γιατί τον λες άχρηστο τον άνθρωπο? Απ'ό,τι λες τρώει και γαμάει τα καλύτερα. Δεν έχει ελλεεινίδα να τον τυραννάει και να του τα φοράει. Είναι τόσο υπεράνω που γράφει στα @@ του την κοινωνία και η κοινωνία υποκλίνεται: μπαίνει άπλυτος, αχτένιστος βρωμερός με σάπια δόντια (και με ΜΟΥΣΙΑ!) στο μεγάλη Βρετανία άνετα και στα καλύτερα εστιατόρια δείχνοντας έτσι πόσο βασιλιάς είναι. Νομίζω είναι υπόδειγμα ο τύπος φίλος.
Α ναι, λες και ότι δεν έχει φίλους αλλά εσύ τον αποκαλείς εκλεκτό φίλο, άρα πέφτεις σε αντιφάσεις και ο φίλος θα αθωωθεί όπως ο φιδι-πήδης
εννοεις αυτους που δεν εχουν δουλεψει ποτε τους και δεν εχουν παει στρατο ? τον κουλη και τον αλεξη και τους υπολοιπους 298 ?Δεν υπάρχει πιο γλυκό από το τζάμπα χρήμα....
τι ναι τζορμακαινα ?Μάλλον..
φυσικα εννοεις τους 300 τεμπελχαναδες απατεωνες βολευτες ε ? που ειναι λιποτακτες δεν υπηρετησαν στο στρατο με πρωτοπορους τους αρχηγους τους κουλη και αλεξη ? αυτοι γαμανε τη χωρα συνεχειαΕτσι ελεγα και εγώ μέχρι που μεγαλώνοντας είδα ότι δεν μετράει αυτό. Το χρήμα λύνει τα πάντα. Έχω δει πολλούς που δεν έχουν κάνει μεροκάματο και έχουν εμφάνιση ύφος στυλ λες και εχουν γαμησει όλη τη χώρα.