Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Να καλο κορίτσι!..και η όμορφη στιγμή όταν η Μ τα πήρε στη μάπα χωρίς καν να της το ζητήσω.
Να καλο κορίτσι!..και η όμορφη στιγμή όταν η Μ τα πήρε στη μάπα χωρίς καν να της το ζητήσω.
Χαχαχαχ...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ.....
Έτσι λένε στην Ήπειρο φίλε μου. Από την άλλη, για βουκολικές φάσεις , ειδικός είναι ο εραστής της βοσκοπούλας, ο Βοσκόπουλος του σάιτ.Μήπως " καμαρ μου" σε λένε? Βουκολικες φάσεις! Ωραία!
Την Κυριακή πηγαίνει εκκλησία το παιδί
Στη σχολή ναυτικών δοκίμων αλλά είναι κοπανατζηςΚαι τις καθημερινες; Πηγαινει στο κανονικο σχολειο;
Αν όταν λες "κανονικό σχολείο" εννοείς την δευτέρα δημοτικού, ναι.Και τις καθημερινες; Πηγαινει στο κανονικο σχολειο;
Στη σχολή ναυτικών δοκίμων αλλά είναι κοπανατζης
Τι; Έχω γραφτεί κι εκεί; Δεν το ήξερα.Στη σχολή ναυτικών δοκίμων αλλά είναι κοπανατζης
Έτσι λένε στην Ήπειρο φίλε μου. Από την άλλη, για βουκολικές φάσεις , ειδικός είναι ο εραστής της βοσκοπούλας, ο Βοσκόπουλος του σάιτ.
Την κοπανάει. Κάποιο πρόσωπο του έχει πάρει το μυαλό και τα έχει φορτώσει στον κόκκορα.Την κοπαναει η τους κοπαναει;
Δεν χρειάζεται να τα ξέρεις όλαΤι; Έχω γραφτεί κι εκεί; Δεν το ήξερα.
Ποιο; Ποιο;Την κοπανάει. Κάποιο πρόσωπο του έχει πάρει το μυαλό και τα έχει φορτώσει στον κόκκορα.
Ποιο; Ποιο;
Εσύ θα μας πεις που όλο αναστεναζειςΠοιο; Ποιο;
Το ξέρει αλλά του αρέσει να ξενυχτάει με ένα μυστικόΟυτε αυτο το ξερεις;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.Ουτε αυτο το ξερεις;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.
Ααααααχ.....Εσύ θα μας πεις που όλο αναστεναζεις
Ααααααχ.....
Και μην ξεχνάτε....σας αγαπώ.Εισαι ο Ωριων και μολις τελειωσες!
Και μην ξεχνάτε....σας αγαπώ.
Μην αναφέρεις διάσημες σε αυτό το νήμα, δεν θα μας βγει σε καλό.Και Πετρουλα και Αλιφερη!