Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν εχω γαμησει ποτε γυναικα μη επαγγελματια και χωρις προφυλακτικο. Θελω να γευτω αυτη την εμπειρια να δω πως ειναι να μου φυγει η ιδεα
Ναι πρέπει να κάνεις κάποια σχέση.. ρίξε τα στάνταρ σου και βρες μια κοπέλα να σχετιστεις με αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τι γελάς ρε καπτεν? Ο άνθρωπος πρέπει να κάνει δεσμό για να έχει αυτό το βίωμα.. φυσικά θα το ζήσει με μια κοπέλα βαθμού 5 για αρχή ( το πολύ)
Εμφανισιακά εννοώ - γιατί μπορεί ως χαρακτήρας να είναι 9

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.244
Πόντοι
2.536
Οι πουτανες ειναι για την αναγκη. Δε λεω υπαρχουν και ποιοτικες πουτανες και πολυ πιο ομορφες απο τις απλες γυναικες. Δεν λεω να τις κοψουμε αλλα καποτε να αραξουμε σε μονιμη σχεση
Μόνιμη σχέση που να μην σε σκοτώσει από την βαρεμάρα είναι σαν πρωτοχρονιάτικο λαχείο.

Να βρεις μια γκομενιτσα όμως για να ξεχειμωνιάσεις είναι εύκολο. Γιατί δεν το κάνεις;

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Ναι πρέπει να κάνεις κάποια σχέση.. ρίξε τα στάνταρ σου και βρες μια κοπέλα να σχετιστεις με αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση
Ναι ενταξει εγω τα ριχνω αλλα να μου αρεσει κιολας να μην ειναι τελειως χαλια. Αυτες εχουν τρελες απαιτησεις ακομα και οι χαλια γυναικες αντε μετα να βρεις γυναικα να σου αρεσει και γαμησιμη

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Μόνιμη σχέση που να μην σε σκοτώσει από την βαρεμάρα είναι σαν πρωτοχρονιάτικο λαχείο.

Να βρεις μια γκομενιτσα όμως για να ξεχειμωνιάσεις είναι εύκολο. Γιατί δεν το κάνεις;
Για πες πως θα βρω τετοια ?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ναι ενταξει εγω τα ριχνω αλλα να μου αρεσει κιολας να μην ειναι τελειως χαλια. Αυτες εχουν τρελες απαιτησεις ακομα και οι χαλια γυναικες αντε μετα να βρεις γυναικα να σου αρεσει και γαμησιμη
Μια μέση λύση θα βρεις..ούτε κουκλάρα, ούτε Κουασιμόδος

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ωρίωνας! Εσύ γιατί γελάς? Αστείο σου φάνηκε?

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Μια μέση λύση θα βρεις..ούτε κουκλάρα, ούτε Κουασιμόδος
Ελα που και οι κουασιμοδοι τη σημερον ημερα εχουν πολλες προτασεις απο αντρες που τις θελουν και μας χαλανε την πιατσα και οι μετριες εχουν φτασει σε υψηλα στανταρς. Νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει αυτο. Πρεπει και μεις να υποστηριζουμε τις προτιμησεις μας και να αρχισουμε να φτυνουμε μερικες

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.244
Πόντοι
2.536
Για πες πως θα βρω τετοια ?
Τι πώς; Όταν σου αρέσει μια θα της πεις να βγείτε, θα κάνετε κέφι με μερικά ποτά, δεν θα μιλάς για γκόμενες ή για σχέσεις και στο τέλος θα την καλέσεις σπίτι σου. Θα μπερδευτεί τάχα για να δείξει αναποφάσιστη, θα είσαι κουλ σε φάση έλα να περάσεις καλά ή άσε με να κοιμηθώ, θα έρθει, θα την γαμησεις και μετά θα αλλάζεις κλειδαριές και αριθμό τηλεφώνου. Απλό.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ελα που και οι κουασιμοδοι τη σημερον ημερα εχουν πολλες προτασεις απο αντρες που τις θελουν και μας χαλανε την πιατσα και οι μετριες εχουν φτασει σε υψηλα στανταρς. Νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει αυτο. Πρεπει και μεις να υποστηριζουμε τις προτιμησεις μας και να αρχισουμε να φτυνουμε μερικες
Πολλοί δάσκαλοι καμακιου ( pιck up artists) λένε ότι αν πλησιάσεις με σχετικά καλό τρόπο μια κοπέλα, περισσότερες πιθανότητες έχεις αν είναι 8 ή 9 εμφανισιακά, παρά 5 ή 6..
Μάλλον η άποψη είναι σωστή

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γαμευσιμη λέμε..όχι γαμησιμη...

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Πολλοί δάσκαλοι καμακιου ( puck up artists) λένε ότι αν πλησιάσεις με σχετικά καλό τρόπο μια κοπέλα, περισσότερες πιθανότητες έχεις αν είναι 8 ή 9 εμφανισιακά, παρά 5 ή 6..
Μάλλον η άποψη είναι σωστή
Συμφωνω. Μου εχει τυχει πολλες φορες να με βριζουν αγρια κακασχημες και πανεμορφες κουκλες να μου φερονται αψογα ευγενικα οταν επιχειρησα να τις φλερταρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γαμευσιμη λέμε..όχι γαμησιμη...
Ποια η διαφορα ?

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Γραμματικά φαινόμενα..
Α το πιασα σαν να λεμε διαθεσιμη. Ενω γαμισημη ειναι αυτη που γαμιεται ηδη με καποιον αλλον μπιζι απασχολημενη. Γαμευσιμη διαθεσιμη. Γαμησιμη αυτη που γαμιεται. Γαμ(ευσιμη) αυτη που εχει τα ευσημα. Οπως λεμε ευελπις φερελπις.

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Α το πιασα σαν να λεμε διαθεσιμη. Ενω γαμισημη ειναι αυτη που γαμιεται ηδη με καποιον αλλον μπιζι απασχολημενη. Γαμευσιμη διαθεσιμη. Γαμησιμη αυτη που γαμιεται.
Γαμησιμη λένε οι βολιωτισσες όταν κάνουν σεξ ..(ως γνωστόν στη Θεσσαλία γίνεται το ε, ι και η

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.244
Πόντοι
2.536

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
The Kid Mero Flirt GIF by Desus & Mero

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.244
Πόντοι
2.536
Δηλαδη εμεις πρεπει να λεμε καμαρε μου αφου αυτες το ε το κανουν ι
Εσύ απλώς βγες με μια που να γουστάρεις και εμείς θα είμαστε στο κοντρόλ για βοήθεια αν πελαγώσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom