Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Αυτος ο γνωστος δεν μπανιαριζεται για τους εξης λογους: ειναι χοντρος και δυσκινητος και λεει οτι κουραζεται πολυ οταν κανει μπανιο. Επισης εχει φοβια οτι θα γλιστρησει ή οτι θα παθει κατι. Τον ετριβε στην πλατη η μανα του οταν ζουσε φορουσε βεβαια το σωβρακο του. Του καθαριζε τα πολλα πολλα και μετα εβγαινε εξω και επλενε τα αρχιδια του μονος του. Βεβαια αυτο του επαιρνε λιγο χρονο και ετσι δεν φοβονταν ουτε κουραζονταν αφου η μανα του του επλενε τα περισσοτερα:shower:

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Ο Άρες θέλει μπαναρισμα κι ο φίλος του μπανιαρισμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε με πείθεις
Και δεν θελει να σβηνει με τα σαπουνια τις φερομονες του για να προσελκυει τις γυναικες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Τι θα γινει θα του βρειτε γυναικα του τυπου για να μην χαλαει τα λεφτα του πατερα του στις πουτανες ? Θελει να αραξει και να γαμαει οποτε θελει τσαμπα τη μονιμη γυναικα του

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Τι θα γινει θα του βρειτε γυναικα του τυπου για να μην χαλαει τα λεφτα του πατερα του στις πουτανες ? Θελει να αραξει και να γαμαει οποτε θελει τσαμπα τη μονιμη γυναικα του
Ας βρει μια αφρικανη..μέσω φβ γίνονται κονέ.. μια φορά μια μου έλεγε αν έχω λεφτά κλπ γιατί ήθελε να έρθει...αφού έχει φράγκα ας φωνάξει μια από Αιθιοπία..με το χαλι που έχει μόνο αυτές θα τον ανεχθούν

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Ή βρες του εσύ μια κοπέλα από τους οίκους της Αθήνας.. Μεταξουργείο κλπ..παρουσίασε την σαν κοπέλα αβγαλτη από το χωριό...

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Ας βρει μια αφρικανη..μέσω φβ γίνονται κονέ.. μια φορά μια μου έλεγε αν έχω λεφτά κλπ γιατί ήθελε να έρθει...αφού έχει φράγκα ας φωνάξει μια από Αιθιοπία..με το χαλι που έχει μόνο αυτές θα τον ανεχθούν
Μονο ελληνιδες γουσταρει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ή βρες του εσύ μια κοπέλα από τους οίκους της Αθήνας.. Μεταξουργείο κλπ..παρουσίασε την σαν κοπέλα αβγαλτη από το χωριό...
Αυτη θα θελει λεφτα και δεν θα ειναι μονιμη σχεση

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Θελει να μην χαλαει αλλα λεφτα. Να δουλευει η γυναικα και να τον ταιζει. Διαβαστε την αγγελια πανω στις προηγουμενες δημοσιευσεις

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ναι αλλα πρεπει να διαβασουν καποιες αληθειες απο τα λεγομενα του μπου για να συμμορφωθουν. Ασ ανοιξει καποιο νημα που θα δημοσιευει μερικα αρθρα του παντου προς γνωση και συμμορφωση των ελλεεινιδων και των πυρφορων αγαπουληδων

τυπαρα μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη με ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.....:rockon:

να ασχολεισαι μονο με αυτες που κανεις κεφι. υπαρχουν εξαιρεσεις. περνα καλα,γαμα καλα,τρωγε καλα.
ΔΕΝ υπαρχουν αληθειες,ουτε ψεματα σε οτι εχει να κανει εν ολω μαζι τους.
μη χανεις το χρονο-τα χρονια σου. ΔΕ θα τις σωσεις εσυ απο το ναυαγιο, ΟΥΤΕ θα τις βαλεις εσυ μυαλο.
ματαιος κοπος,σφηνωμενη κουρου στο μυαλο...και για να μη φανω μισογυνης,ετσι ειναι ο ελληνικος λαος κατ ΄επεκταση.

ετσι ειναι και αρκετοι "αντρες". γερασμενα και απαιδευτα μυαλα,κομπλεξ, ζηλοφθονια,ματαιοδοξια ,σκατοψυχια.
...βλεπεις τι παρτυ γινεται τις τελευταιες μερες πανω απο το πτωμα του τεως Βασιλεως.
υαιανες,κορακια,ασεβη κομπλεξικα πουστρακια οπου και να " βολταρεις", διαπραττουν περιυβριση μνημης νεκρου.
για εναν πρωην αρχηγο κρατους που πολεμησε και δε χρεωσε ουτε ενα ευρω την Ελλαδα.

ατομα που γαλουχησαν γενιες και γενιες με το εικονοστασι του Παπανδρεου:2funny:
αυτοι ΕΙΜΑΣΤΕ ,αυτες ειναι (και) οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. εργοστασιο μιζεριας,λαμογιας και ανωριμοτητας.
ΓΑΜΑ διχως αυριο, δεν παιρνουν απο λογια ,ουτε κοινοποιησεις :coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.087
Πόντοι
9.297
Εγω κανω αντιπερισπασμο στις γυναικες παρουσιαζω εναν αντρα που εχει κι αυτος γουστα. Κανει ονειρα οτι καποτε θα βρει την ιδανικη γυναικα κι ας ειναι τοσο χαλια με ολα τα αρνητικα αυτος. Και οι ασχημοι μπουληδες εχουν ψυχη γιατι να μην βρουν γυναικα αξιας
Αν έχουν λεφτά θα βρουν κάτι.
Οι γυναίκες δεν χρειάζονται λεφτά για να βρουν κάποιον.
Ούτε καν εμφάνιση δεν χρειάζεται...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
τυπαρα μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη με ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.....:rockon:

να ασχολεισαι μονο με αυτες που κανεις κεφι. υπαρχουν εξαιρεσεις. περνα καλα,γαμα καλα,τρωγε καλα.
ΔΕΝ υπαρχουν αληθειες,ουτε ψεματα σε οτι εχει να κανει εν ολω μαζι τους.
μη χανεις το χρονο-τα χρονια σου. ΔΕ θα τις σωσεις εσυ απο το ναυαγιο, ΟΥΤΕ θα τις βαλεις εσυ μυαλο.
ματαιος κοπος,σφηνωμενη κουρου στο μυαλο...και για να μη φανω μισογυνης,ετσι ειναι ο ελληνικος λαος κατ ΄επεκταση.

ετσι ειναι και αρκετοι "αντρες". γερασμενα και απαιδευτα μυαλα,κομπλεξ, ζηλοφθονια,ματαιοδοξια ,σκατοψυχια.
...βλεπεις τι παρτυ γινεται τις τελευταιες μερες πανω απο το πτωμα του τεως Βασιλεως.
υαιανες,κορακια,ασεβη κομπλεξικα πουστρακια οπου και να " βολταρεις", διαπραττουν περιυβριση μνημης νεκρου.
για εναν πρωην αρχηγο κρατους που πολεμησε και δε χρεωσε ουτε ενα ευρω την Ελλαδα.

ατομα που γαλουχησαν γενιες και γενιες με το εικονοστασι του Παπανδρεου:2funny:
αυτοι ΕΙΜΑΣΤΕ ,αυτες ειναι (και) οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. εργοστασιο μιζεριας,λαμογιας και ανωριμοτητας.
ΓΑΜΑ διχως αυριο, δεν παιρνουν απο λογια ,ουτε κοινοποιησεις :coffee:
Ναι αλλα εγω θελω να γαμαω χωρις προφυλακτικο και τζαμπα να μην πληρωνω συνεχεια πουτανες. Θελω αυτες που μου αρεσουν οχι αγνωστες επαγγελματιες. Κι αυτες που θελω ειναι οι γνωστες μου ελλεεινιδες γειτονισσες. Αλλα για να τις γαμησω πρεπει να με θελουν. Για να με θελουν πρεπει να αλλαξουν νοοτροπια αφου εγω δεν ειμαι ο ιδανικος αντρας συμφωνα με τις προτιμησεις των ελλεεινιδων αυτα που ζητανε τις παραλογες απαιτησεις τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom