ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 597
- Πόντοι
- 96
Αυτος που αναφερω ποιο πανω σε μια αγγελια ενας πενηντατριαρης χοντρος φαλακροςΠοιος;
Αυτος που αναφερω ποιο πανω σε μια αγγελια ενας πενηντατριαρης χοντρος φαλακροςΠοιος;
Αυτό φαίνεται..Ενας αντρας ειμαι μανιωδης αυνανιστης
Να σου στειλω dick photo man ?Ο Άρες θέλει μπαναρισμα κι ο φίλος του μπανιαρισμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε με πείθεις
Όχι ευχαριστώ..Να σου στειλω dick photo man ?
Απο που ?Αυτό φαίνεται..
Καλα θα σου στειλω την εξηνταβελωνη σε τσονταΌχι ευχαριστώ..
ΤρικυμίαΠοιος;
ΚαλύτεραΚαλα θα σου στειλω την εξηνταβελωνη σε τσοντα
Καλο αυτο με το μπανιαρισμαΟ Άρες θέλει μπαναρισμα κι ο φίλος του μπανιαρισμα
Δε με πείθεις
Ε έχω μπερδευτείΤρικυμία
Και δεν θελει να σβηνει με τα σαπουνια τις φερομονες του για να προσελκυει τις γυναικεςΟ Άρες θέλει μπαναρισμα κι ο φίλος του μπανιαρισμα
Δε με πείθεις
Ας βρει μια αφρικανη..μέσω φβ γίνονται κονέ.. μια φορά μια μου έλεγε αν έχω λεφτά κλπ γιατί ήθελε να έρθει...αφού έχει φράγκα ας φωνάξει μια από Αιθιοπία..με το χαλι που έχει μόνο αυτές θα τον ανεχθούνΤι θα γινει θα του βρειτε γυναικα του τυπου για να μην χαλαει τα λεφτα του πατερα του στις πουτανες ? Θελει να αραξει και να γαμαει οποτε θελει τσαμπα τη μονιμη γυναικα του
Ή βρες του εσύ μια κοπέλα από τους οίκους της Αθήνας.. Μεταξουργείο κλπ..παρουσίασε την σαν κοπέλα αβγαλτη από το χωριό...Τι θα γινει θα του βρειτε γυναικα του τυπου για να μην χαλαει τα λεφτα του πατερα του στις πουτανες ? Θελει να αραξει και να γαμαει οποτε θελει τσαμπα τη μονιμη γυναικα του
Μονο ελληνιδες γουσταρειΑς βρει μια αφρικανη..μέσω φβ γίνονται κονέ.. μια φορά μια μου έλεγε αν έχω λεφτά κλπ γιατί ήθελε να έρθει...αφού έχει φράγκα ας φωνάξει μια από Αιθιοπία..με το χαλι που έχει μόνο αυτές θα τον ανεχθούν
Αυτη θα θελει λεφτα και δεν θα ειναι μονιμη σχεσηΉ βρες του εσύ μια κοπέλα από τους οίκους της Αθήνας.. Μεταξουργείο κλπ..παρουσίασε την σαν κοπέλα αβγαλτη από το χωριό...
Θελει να μην χαλαει αλλα λεφτα. Να δουλευει η γυναικα και να τον ταιζει. Διαβαστε την αγγελια πανω στις προηγουμενες δημοσιευσειςΑς βρει μια αφρικανη..μέσω φβ γίνονται κονέ.. μια φορά μια μου έλεγε αν έχω λεφτά κλπ γιατί ήθελε να έρθει...αφού έχει φράγκα ας φωνάξει μια από Αιθιοπία..με το χαλι που έχει μόνο αυτές θα τον ανεχθούν
Ναι αλλα πρεπει να διαβασουν καποιες αληθειες απο τα λεγομενα του μπου για να συμμορφωθουν. Ασ ανοιξει καποιο νημα που θα δημοσιευει μερικα αρθρα του παντου προς γνωση και συμμορφωση των ελλεεινιδων και των πυρφορων αγαπουληδων
Αν έχουν λεφτά θα βρουν κάτι.Εγω κανω αντιπερισπασμο στις γυναικες παρουσιαζω εναν αντρα που εχει κι αυτος γουστα. Κανει ονειρα οτι καποτε θα βρει την ιδανικη γυναικα κι ας ειναι τοσο χαλια με ολα τα αρνητικα αυτος. Και οι ασχημοι μπουληδες εχουν ψυχη γιατι να μην βρουν γυναικα αξιας
Σαφώς....Και δεν θελει να σβηνει με τα σαπουνια τις φερομονες του για να προσελκυει τις γυναικες
Ναι αλλα εγω θελω να γαμαω χωρις προφυλακτικο και τζαμπα να μην πληρωνω συνεχεια πουτανες. Θελω αυτες που μου αρεσουν οχι αγνωστες επαγγελματιες. Κι αυτες που θελω ειναι οι γνωστες μου ελλεεινιδες γειτονισσες. Αλλα για να τις γαμησω πρεπει να με θελουν. Για να με θελουν πρεπει να αλλαξουν νοοτροπια αφου εγω δεν ειμαι ο ιδανικος αντρας συμφωνα με τις προτιμησεις των ελλεεινιδων αυτα που ζητανε τις παραλογες απαιτησεις τουςτυπαρα μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη με ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.....
να ασχολεισαι μονο με αυτες που κανεις κεφι. υπαρχουν εξαιρεσεις. περνα καλα,γαμα καλα,τρωγε καλα.
ΔΕΝ υπαρχουν αληθειες,ουτε ψεματα σε οτι εχει να κανει εν ολω μαζι τους.
μη χανεις το χρονο-τα χρονια σου. ΔΕ θα τις σωσεις εσυ απο το ναυαγιο, ΟΥΤΕ θα τις βαλεις εσυ μυαλο.
ματαιος κοπος,σφηνωμενη κουρου στο μυαλο...και για να μη φανω μισογυνης,ετσι ειναι ο ελληνικος λαος κατ ΄επεκταση.
ετσι ειναι και αρκετοι "αντρες". γερασμενα και απαιδευτα μυαλα,κομπλεξ, ζηλοφθονια,ματαιοδοξια ,σκατοψυχια.
...βλεπεις τι παρτυ γινεται τις τελευταιες μερες πανω απο το πτωμα του τεως Βασιλεως.
υαιανες,κορακια,ασεβη κομπλεξικα πουστρακια οπου και να " βολταρεις", διαπραττουν περιυβριση μνημης νεκρου.
για εναν πρωην αρχηγο κρατους που πολεμησε και δε χρεωσε ουτε ενα ευρω την Ελλαδα.
ατομα που γαλουχησαν γενιες και γενιες με το εικονοστασι του Παπανδρεου
αυτοι ΕΙΜΑΣΤΕ ,αυτες ειναι (και) οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. εργοστασιο μιζεριας,λαμογιας και ανωριμοτητας.
ΓΑΜΑ διχως αυριο, δεν παιρνουν απο λογια ,ουτε κοινοποιησεις