Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Αν έχουν λεφτά θα βρουν κάτι.
Οι γυναίκες δεν χρειάζονται λεφτά για να βρουν κάποιον.
Ούτε καν εμφάνιση δεν χρειάζεται...
Αυτος λεει εχουμε ισοτητα φεμινισμο ας δουλευει η γυναικα να με ταιζει καιρος να αλλαξουν οι ρολοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.877
Πόντοι
9.297
Αυτος λεει εχουμε ισοτητα φεμινισμο ας δουλευει η γυναικα να με ταιζει καιρος να αλλαξουν οι ρολοι
Και οι ελλεεινιδες εκεί έχουν θέσει τον πήχυ ,μην νομίζεις....

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ναι αλλα εγω θελω να γαμαω χωρις προφυλακτικο και τζαμπα να μην πληρωνω συνεχεια πουτανες. Θελω αυτες που μου αρεσουν οχι αγνωστες επαγγελματιες. Κι αυτες που θελω ειναι οι γνωστες μου ελλεεινιδες γειτονισσες. Αλλα για να τις γαμησω πρεπει να με θελουν. Για να με θελουν πρεπει να αλλαξουν νοοτροπια αφου εγω δεν ειμαι ο ιδανικος αντρας συμφωνα με τις προτιμησεις των ελλεεινιδων αυτα που ζητανε τις παραλογες απαιτησεις τους
Κι εγώ θέλω μια Μερσεντές

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
τυπαρα μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη με ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.....:rockon:

να ασχολεισαι μονο με αυτες που κανεις κεφι. υπαρχουν εξαιρεσεις. περνα καλα,γαμα καλα,τρωγε καλα.
ΔΕΝ υπαρχουν αληθειες,ουτε ψεματα σε οτι εχει να κανει εν ολω μαζι τους.
Ναι αλλα δεν εχω ορεξη και καυλες δυνατες με τις πουτανες και μετα το γαμησι νοιωθω αδειος απογοητευμενος και ανικανοποιητος. Ενω ακομα και με μια μαλακια βλεποντας φωτογραφια γνωστης εχω εντονη ηδονη και χυσιμο γιατι υπαρχει συναισθημα. Θελω να γευτω το μουνι χωρις προφυλακτικο δεν ειχα ποτε αυτη την ευκαιρια με γυναικα

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ποτέ μην λες ποτέ μπορει να την αποκτησεις οπως και γω καποτε να βρω μια ελλεεινιδα δεν χρειαζεται απογοητευση
Πιο εύκολο να βρεις ελλεεινιδα..είχα αρκετές.. Μερσεντές όμως καμία

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Πιο εύκολο να βρεις ελλεεινιδα..είχα αρκετές
Κανε επενδυσεις σε κρυπτονομισματα παιξε τυχερα παιχνιδια γινε μετοχος της amazon ή οτι σου αρεσει για να βγαλεις λεφτα πιο ευκολο απο το να σε θελησει ελλεεινιδα. Αυτη ειναι η γνωμη μου κι οταν βρεις λεφτα θα ερθει κι αυτη για να στα φαει

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Δεν ειναι καλυτερα να γαμας χωρις προφυλακτικο αυτη που γουσταρεις και οποτε θες παρα μια αγνωστη πουτανα με προφυλακτικο χωρις καψουρα ?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ναι αλλα δεν εχω ορεξη και καυλες δυνατες με τις πουτανες και μετα το γαμησι νοιωθω αδειος απογοητευμενος και ανικανοποιητος. Ενω ακομα και με μια μαλακια βλεποντας φωτογραφια γνωστης εχω εντονη ηδονη και χυσιμο γιατι υπαρχει συναισθημα

οι πουτανες ειναι ακριβο σπορ για να περασεις πραγματικα καλα ,χωρις να κοιτας το ρολοι.
βρες μια λαΐκή γκομενιτσα και ασε τις πουτανες, βρες καμια επαρχιωτισσα,καμια Αλβανιδα πχ
πηγαινε να αραξεις σε καμια βιβλιοθηκη-καφε, εχουν ανοιξει αρκετες τετοιες τωρα τελευταια :smiling-face-with-heart-eyes:
με εναν (!) καφε για 4 ωρες :coffee:θα μπορεσεις να ερθεις σε επαφη με καινουριες μουνιτσες ολων των target groups
πηγαινε σε καποιον πολιτιστικο συλλογο του δημου σου για να "μαθεις" παραδοσιακους χορους :tooth:

λυσεις υπαρχουν αν δε μιζεριαζεις. η νυχτερινη διασκεδαση με θλιψη διαπιστωνω οτι διερχεται βαθια κριση.
οποτε μην περιμενεις ενα Σαββατο να βγεις με τα μπακουρια, παιξε μπαλα μεσοβδομαδα.
ΜΑΚΡΙΑ επισης απο τις γαμιολες της γειτονιας σου,ισως τις εχεις συνδυασει με ανεκπληρωτα ονειρα ή παιδικα τραυματα

σου εχουν ριξει το ηθικο και αυτη η πτωση προκαλει προβλημα και στο μητσο σου....
ο οποιος δε θα σηκωνοταν ουτε με γερανο ,ακομα και αν αλλαζαν γνωμη ξαφνικα ..και ερχονταν να σε φλερταρουν οι ιδιες!
ΟΧΙ στα πισωγυρισματα ,βγες εκτος γειτονιας και εκτος κυκλου για να δεις αποτελεσμα:coffee:

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Ο ελληνας αντρας θα ειναι παντα ανικανοποιητος και ψυχρος γαμιας πουτανων οσο επιμενουν οι ελλεεινιδες να εχουν παραλογες απαιτησεις και να ψαχνουν πυρφορους χορηγους απορριπτοντας αυτους που τις γουσταρουν πραγματικα. Γυναικες ξυπνηστε σταματηστε τον πολεμο κατα των αντρων

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Γιατι ασχολειστε ακομα με Εληνιδες αφου δεν ασχολουνται αυτες μαζι σας?

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.245
Πόντοι
2.536
Οι πουτανες θα ειναι παντα υποκαταστατα σαν τις μεθαδονες. Η αυθεντικη ουσια εχει αξια. Η γυναικα που πραγματικα γουσταρεις να γαμησεις
Φίλε μου, έχεις βαλθεί να μας κόψεις τις πουτάνες. Πόσες φορές έχεις γαμήσει γκόμενες που νόμιζες ότι σου άρεσαν αλλά η φάση ήταν στην καλύτερη περίπτωση απλώς οκ, και μετά σου τα έπρηζαν με κάθε ευκαιρία; Άπειρες. Πόσες φορές καψουρευτηκες; 2; 5;

Τα περισσότερα γαμήσια είναι όπως με τις πουτάνες, αλλά με τις τελευταίες δεν έχεις ούτε πρήξιμο ούτε πρέπει να ανέχεσαι ένα σωρό μαλακίες για ένα απλό γαμήσι.

Τι σε έχει πιάσει; Σα γυναίκα συγγραφέας μιλάς

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
οι πουτανες ειναι ακριβο σπορ για να περασεις πραγματικα καλα ,χωρις να κοιτας το ρολοι.
βρες μια λαΐκή γκομενιτσα και ασε τις πουτανες, βρες καμια επαρχιωτισσα,καμια Αλβανιδα πχ
πηγαινε να αραξεις σε καμια βιβλιοθηκη-καφε, εχουν ανοιξει αρκετες τετοιες τωρα τελευταια :smiling-face-with-heart-eyes:
με εναν (!) καφε για 4 ωρες :coffee:θα μπορεσεις να ερθεις σε επαφη με καινουριες μουνιτσες ολων των target groups
πηγαινε σε καποιον πολιτιστικο συλλογο του δημου σου για να "μαθεις" παραδοσιακους χορους :tooth:

λυσεις υπαρχουν αν δε μιζεριαζεις. η νυχτερινη διασκεδαση με θλιψη διαπιστωνω οτι διερχεται βαθια κριση.
οποτε μην περιμενεις ενα Σαββατο να βγεις με τα μπακουρια, παιξε μπαλα μεσοβδομαδα.
ΜΑΚΡΙΑ επισης απο τις γαμιολες της γειτονιας σου,ισως τις εχεις συνδυασει με ανεκπληρωτα ονειρα ή παιδικα τραυματα

σου εχουν ριξει το ηθικο και αυτη η πτωση προκαλει προβλημα και στο μητσο σου....
ο οποιος δε θα σηκωνοταν ουτε με γερανο ,ακομα και αν αλλαζαν γνωμη ξαφνικα ..και ερχονταν να σε φλερταρουν οι ιδιες!
ΟΧΙ στα πισωγυρισματα ,βγες εκτος γειτονιας και εκτος κυκλου για να δεις αποτελεσμα:coffee:
Οι ηθοποιοι οι καλλιτεχνες οι μανατζερ οι δημοσιοσχεσητες οσοι συναναστρεφοντε με κοσμο και εχουν γνωριμιες με πολλες γυναικες γαμανε καλα. Αν ειχα περασει πανεπιστημιο.... αν φοιτουσα στη φιλοσοφικη σχολη.... εκει μονο γυναικες εχει και ελαχιστους αντρες καποια θα με ηθελε. Αν γινομουνα δασκαλος pilates yoga life coach ή latin χορών. Ή ψυχολογος ή γυναικολογος

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Φίλε μου, έχεις βαλθεί να μας κόψεις τις πουτάνες. Πόσες φορές έχεις γαμήσει γκόμενες που νόμιζες ότι σου άρεσαν αλλά η φάση ήταν στην καλύτερη περίπτωση απλώς οκ, και μετά σου τα έπρηζαν με κάθε ευκαιρία; Άπειρες. Πόσες φορές καψουρευτηκες; 2; 5;

Τα περισσότερα γαμήσια είναι όπως με τις πουτάνες, αλλά με τις τελευταίες δεν έχεις ούτε πρήξιμο ούτε πρέπει να ανέχεσαι ένα σωρό μαλακίες για ένα απλό γαμήσι.

Δεν εχω γαμησει ποτε γυναικα μη επαγγελματια και χωρις προφυλακτικο. Θελω να γευτω αυτη την εμπειρια να δω πως ειναι να μου φυγει η ιδεα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
. Πόσες φορές έχεις γαμήσει γκόμενες που νόμιζες ότι σου άρεσαν αλλά η φάση ήταν στην καλύτερη περίπτωση απλώς οκ, και μετά σου τα έπρηζαν με κάθε ευκαιρία; Άπειρες...

Σωστός

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96

Οι πουτανες ειναι για την αναγκη. Δε λεω υπαρχουν και ποιοτικες πουτανες και πολυ πιο ομορφες απο τις απλες γυναικες. Δεν λεω να τις κοψουμε αλλα καποτε να αραξουμε σε μονιμη σχεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom