Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Οι ηθοποιοι οι καλλιτεχνες οι μανατζερ οι δημοσιοσχεσητες οσοι συναναστρεφοντε με κοσμο και εχουν γνωριμιες με πολλες γυναικες γαμανε καλα. Αν ειχα περασει πανεπιστημιο.... αν φοιτουσα στη φιλοσοφικη σχολη.... εκει μονο γυναικες εχει και ελαχιστους αντρες καποια θα με ηθελε. Αν γινομουνα δασκαλος pilates yoga life coach ή latin χορών. Ή ψυχολογος ή γυναικολογος

ασε τα "αν".... ! :confused: κοιτα το παρον αδερφουλη....

με τετοια νοοτροπια ουτε ως γυναικολογος θα γαμουσες. στο υπογραφω.

ο κολλητος μου τελειωνει οσονουπω ειδικοτητα γυναικολογιας....να σου πω κατι?

γαμουσε απο τα φοιτητικα του χρονια....εστω μπαζακια!

ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος το ...ΠΟΤΕ θα φορτσαρει με τις γυναικες...

η ιδιοτητα ειναι απλως ενα χρησιμο εργαλειο. αν δεν το κυνηγησεις εστω και λιγο....τιποτα δε γινεται.

σε καμια περιπτωση δε συνιστω να γινεις πυρφορος,αλλα ουτε και μαλακοκαβλης...περιμενοντας το τζοκερ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.824
Πόντοι
6.236
Τι πώς; Όταν σου αρέσει μια θα της πεις να βγείτε, θα κάνετε κέφι με μερικά ποτά, δεν θα μιλάς για γκόμενες ή για σχέσεις και στο τέλος θα την καλέσεις σπίτι σου. Θα μπερδευτεί τάχα για να δείξει αναποφάσιστη, θα είσαι κουλ σε φάση έλα να περάσεις καλά ή άσε με να κοιμηθώ, θα έρθει, θα την γαμησεις και μετά θα αλλάζεις κλειδαριές και αριθμό τηλεφώνου. Απλό.
Μέγα Δάσκαλε!
Πες μας κι άλλα.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.912
Πόντοι
3.786
Μέγα Δάσκαλε!
Πες μας κι άλλα.
Εσύ είσαι το πουλεν μου, φίλος. Αν με ακούσεις θα εξελιχθείς σε μεγάλο μπηχτη. Αλλά θέλεις ιδιαίτερα επειδή, αν και ταλαντούχος , είσαι τεμπέλης

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.824
Πόντοι
6.236
Εσύ είσαι το πουλεν μου, φίλος. Αν με ακούσεις θα εξελιχθείς σε μεγάλο μπηχτη. Αλλά θέλεις ιδιαίτερα επειδή, αν και ταλαντούχος , είσαι τεμπέλης
Τεμπέλης εγώ;;; Με 20 posts στο bou, κατά μέσο όρο την ημέρα;

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.912
Πόντοι
3.786

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
ασε τα "αν".... ! :confused: κοιτα το παρον αδερφουλη....

με τετοια νοοτροπια ουτε ως γυναικολογος θα γαμουσες. στο υπογραφω.

ο κολλητος μου τελειωνει οσονουπω ειδικοτητα γυναικολογιας....να σου πω κατι?

γαμουσε απο τα φοιτητικα του χρονια....εστω μπαζακια!

ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος το ...ΠΟΤΕ θα φορτσαρει με τις γυναικες...

η ιδιοτητα ειναι απλως ενα χρησιμο εργαλειο. αν δεν το κυνηγησεις εστω και λιγο....τιποτα δε γινεται.

σε καμια περιπτωση δε συνιστω να γινεις πυρφορος,αλλα ουτε και μαλακοκαβλης...περιμενοντας το τζοκερ
πυρφορος ετσι κι αλλιως δεν μπορω να γινω γιατι δεν εχω πολλα φραγκα και ουτε αυτοκινητο πληρωνω ταξακι απο το υστερημα. γυναικολογος θα χορταινα να βλεπω μουνια ομως φατε ματια. οσο για τι φοιτητικη ζωη οπου δεν ειχα , γιατι οι πανεληνιες ειναι παλουκι , θα πηγαινα φιλοσοφικη να εχω μπολικες γυναικες. ομως ουτε αυτο γιατι διαλεγα ολο ειδικοτητες αντρικες οπως ηλεκτρονικος , μηχανικος υπολογιστων και αλλα τετοια μπουχτησα να βλεπω αντρες στις σχολες μεσης εκπαιδευσης που πηγα σε τετοιους κλαδους.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Φίλε μου, έχεις βαλθεί να μας κόψεις τις πουτάνες. Πόσες φορές έχεις γαμήσει γκόμενες που νόμιζες ότι σου άρεσαν αλλά η φάση ήταν στην καλύτερη περίπτωση απλώς οκ, και μετά σου τα έπρηζαν με κάθε ευκαιρία; Άπειρες. Πόσες φορές καψουρευτηκες; 2; 5;

Τα περισσότερα γαμήσια είναι όπως με τις πουτάνες, αλλά με τις τελευταίες δεν έχεις ούτε πρήξιμο ούτε πρέπει να ανέχεσαι ένα σωρό μαλακίες για ένα απλό γαμήσι.

Τι σε έχει πιάσει; Σα γυναίκα συγγραφέας μιλάς
Αφήγημα ψυχολογικής επιβίωσης...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Άσε ρε, που νομίζεις ότι είσαι και σε θέση να διδάξεις, ενώ ζεις με προσωπικό αφήγημα για τις γυναίκες... κακομοίρη

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.912
Πόντοι
3.786
Αφήγημα ψυχολογικής επιβίωσης...
Κύριε Καλόγερο, εγώ σε θαυμάζω. Λίγοι συμπατριώτες μας κατάφεραν να επενδύσουν ταυτόχρονα σε ξενοδοχεία, εισαγωγες-εξαγωγες, ψάρια και αρνιά και ταυτόχρονα να πρωταγωνιστούν στην πολιτική ζωή του τόπου. Πάντα σε υποστήριζα και πάντα θα σε στηρίζω. Του χρόνου θα είσαι ο πρωθυπουργός μας

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.912
Πόντοι
3.786
Άσε ρε, που νομίζεις ότι είσαι και σε θέση να διδάξεις, ενώ ζεις με προσωπικό αφήγημα για τις γυναίκες... κακομοίρη
Και γιατί να μην διδάξω; Ένας απλός μούτσος είναι ο φίλος μας ο Ωρίωνας.

Δεν είμαστε όλοι γαμιαδες σαν εσένα που εκβιάζεις μετανάστριες για να πηδήξεις. Εμένα μου αρέσουν οι πουτανες. Τι να κάνουμε τώρα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την Κυριακή πηγαίνει εκκλησία το παιδί

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.824
Πόντοι
6.236
Και Κυριακή, αν χρειαστεί. Και νυχτερινά.
Bored Spongebob Squarepants GIF

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.824
Πόντοι
6.236
Κύριε Kalogero, πώς μιλάτε έτσι στο ίνδαλμά μου; Δεν σας επιτρέπω. :bottom:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.079
Πόντοι
9.297
Ναι αλλα δεν εχω ορεξη και καυλες δυνατες με τις πουτανες και μετα το γαμησι νοιωθω αδειος απογοητευμενος και ανικανοποιητος. Ενω ακομα και με μια μαλακια βλεποντας φωτογραφια γνωστης εχω εντονη ηδονη και χυσιμο γιατι υπαρχει συναισθημα. Θελω να γευτω το μουνι χωρις προφυλακτικο δεν ειχα ποτε αυτη την ευκαιρια με γυναικα
Αν παντρευτείς μετά δεν θα σου σηκώνεται ούτε με γερανό....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Εσένα, στην Κοζάνη πώς σε λένε;
Όχι Κοζάνη..κοζανννννιιιιιι..με έμφαση στο ννννιιιιιι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μέγα Δάσκαλε!
Πες μας κι άλλα.
Μέγας μάγιστρος...( Πώς συνδέονται τα νήματα τέλος πάντων..)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom