Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Τύπε γιατί τον λες άχρηστο τον άνθρωπο? Απ'ό,τι λες τρώει και γαμάει τα καλύτερα. Δεν έχει ελλεεινίδα να τον τυραννάει και να του τα φοράει. Είναι τόσο υπεράνω που γράφει στα @@ του την κοινωνία και η κοινωνία υποκλίνεται: μπαίνει άπλυτος, αχτένιστος βρωμερός με σάπια δόντια (και με ΜΟΥΣΙΑ!) στο μεγάλη Βρετανία άνετα και στα καλύτερα εστιατόρια δείχνοντας έτσι πόσο βασιλιάς είναι. Νομίζω είναι υπόδειγμα ο τύπος φίλος.
Α ναι, λες και ότι δεν έχει φίλους αλλά εσύ τον αποκαλείς εκλεκτό φίλο, άρα πέφτεις σε αντιφάσεις και ο φίλος θα αθωωθεί όπως ο φιδι-πήδης :confused:
ο πετραν ο φι/πης ειναι αθωος επεσε θυμα της μανιας των ελλεεινιδων. αυτοι ειναι αντρες πραγματικοι οπως και ο τζωρτζογλου ο κιμουλης και οι τραπερς που τους τα λενε χυμα με τα τραγουδια τους τι σκατα γυναικες ειναι. ο λιγναδης ειναι ομως λουγκρα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.688
Πόντοι
6.236
εννοεις αυτους που δεν εχουν δουλεψει ποτε τους και δεν εχουν παει στρατο ? τον κουλη και τον αλεξη και τους υπολοιπους 298 ?

φυσικα εννοεις τους 300 τεμπελχαναδες απατεωνες βολευτες ε ? που ειναι λιποτακτες δεν υπηρετησαν στο στρατο με πρωτοπορους τους αρχηγους τους κουλη και αλεξη ? αυτοι γαμανε τη χωρα συνεχεια
Τώρα, γκόμενα στον "φίλο" σου θέλεις να βρούμε ή να ανοίξουμε πολιτική συζήτηση; Έχω μπερδευτεί.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Αν η αγάπη σου ήταν διαμάντι, τι τιμή θα πλήρωνε κάποιος για να την έχει;

Αν η αγάπη σου ήταν θησαυρός, τι χάρτη θα ακολουθούσε για να την ανακαλύψει;

Αν η αγάπη σου ήταν μετάλλιο, τι αγώνισμα θα χρειαζόταν να κερδίσει;

Αν η αγάπη σου ήταν κορυφή, σε τι υψόμετρο θα σκαρφάλωνε για να απολαύσει τη θέα;

Με άλλα λόγια;

Τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να κερδίσει την προσοχή, το χρόνο, το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου;

Τι άτομο να είναι;
Τι αξίες να πρεσβεύει;
Τι τρόπο σκέψης να έχει;
Τι συμπεριφορά να επιδεικνύει;

Δεν είναι δύσκολο να τα βρεις.

Φτάνει να γυρίσεις τον καθρέφτη σε εσένα ♥️

το βρηκα σε καποιο ποστ αλλου

Τελευταία τροποποίηση:

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
απο reddit

Εχω εναν φιλο που κανει παρεα με κατι ατομα που την πεφτουν σε τυχαιες, που τους αρεσουν, στον δρομο και τον ωθουν στο να την πεφτει σε αγνωστες που του αρεσουν. Αυτος ο φιλος μου με λεει πως οι γυναικες δεν εχουν προβλημα και δεν ειναι κακο, αλλα εγω εχω καποιες αμφιβολιες ετσι ρωταω εδω.

απαντηση:

αυτο μου θυμιζει εναν φιλο μου που τον σπρωχνανε και επεφτε πανω στις γυναικες και αυτουνου του αρεσε ομως​

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Τώρα, γκόμενα στον "φίλο" σου θέλεις να βρούμε ή να ανοίξουμε πολιτική συζήτηση; Έχω μπερδευτεί.
Σπαμαρει για άλλη μια φορά...που είναι οι administrators? ( Μάλλον στα callgirls)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αν η αγάπη σου ήταν διαμάντι, τι τιμή θα πλήρωνε κάποιος για να την έχει;

Αν η αγάπη σου ήταν θησαυρός, τι χάρτη θα ακολουθούσε για να την ανακαλύψει;

Αν η αγάπη σου ήταν μετάλλιο, τι αγώνισμα θα χρειαζόταν να κερδίσει;

Αν η αγάπη σου ήταν κορυφή, σε τι υψόμετρο θα σκαρφάλωνε για να απολαύσει τη θέα;

Με άλλα λόγια;

Τι χρειάζεται να κάνει κάποιος για να κερδίσει την προσοχή, το χρόνο, το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου;

Τι άτομο να είναι;
Τι αξίες να πρεσβεύει;
Τι τρόπο σκέψης να έχει;
Τι συμπεριφορά να επιδεικνύει;

Δεν είναι δύσκολο να τα βρεις.

Φτάνει να γυρίσεις τον καθρέφτη σε εσένα ♥️

το βρηκα σε καποιο ποστ αλλου

Αν ήταν η αγάπη αμαρτία, θα βγω να το φωνάξω με μανία, θα βγω να το φωνάξω να το πω, πως είμαι αμαρτωλός που σαγαπώ...

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
το βρηκα σε καποιο ποστ αλλ
Οι άνθρωποι έχουν πολλά ελαττώματα και ιδιοτροπίες. Να τους διορθώσουμε όλους, είναι αδύνατον. Δεν μένει, λοιπόν, άλλη λύση από το να μάθουμε να υπομένουμε και να τους ανεχόμαστε όλους.

Αρκετοί άνθρωποι είναι αγνώμονες. Αν περιμένουμε ανταπόδοση, θα στεναχωρηθούμε. Αν όμως δεν περιμένουμε, τότε θα είμαστε ήρεμοι.
Από τους ανθρώπους, να δεχόμαστε ό,τι μας δίνουν.

Σε κάποιον προσφέρεις ένα πέλαγος αγάπης. Κι αυτός ανταποκρίνεται με τον εξής τρόπο: παίρνει ένα σταγονόμετρο και σου λέει: Άνοιξε τα χέρια σου! Μια, δύο, τρεις, και σου δίνει δύο–τρεις σταγόνες αγάπης! Τί, να κάνουμε; Δεκτό κι αυτό!

Όταν σας αδικούν οι άνθρωποι, να ξέρετε ότι αποκτάτε μετοχές στον Ουρανό. Όταν μας αδικούν οι άνθρωποι, μας δικαιώνει ο Θεός. Γενικά, τους ανθρώπους να τους δεχόμαστε όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε εμείς να είναι.

αυτο να το διαβασουν οι ελλεεινιδες ολες

που ψαχνουν να βρουν τον τελειο και με καλο χαρακτηρα δεν τους φτανουν τα λεφτα μονο και η ομορφια

και κατι εκκλησιαζομενες που ειναι ελλεεινιδες του χειριστου ειδους γιατι αυτες δεν θελουν να πανε με αλλον και να χωρισουν ειναι αμαρτια η μοιχεια γι'αυτες οπως και ο 2ος γαμος. και ψαχνουν εναν υπερτελειο για να τον εχουν παντα

Τελευταία τροποποίηση:

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
αφου αναφερθηκαν αυτοι που εχουν υφος οτι γαμησανε ολη τη χωρα και γω απαντησα ποιοι ειναι αυτοι

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
οχι ελλεεινιδα μου δεν μπορεις να τα χεις ολα δικα σου. ή ομορφο ή πλουσιο ή καλο χαρακτηρα. εμεις δηλαδη οι αντρες γιατι κοιιταμε μονο εμφανιση οταν θελουμε μονο σεξ ?
το ιδιο ειναι δηλαδη τι αλλαζει γαμαει καλυτερα ο πλουσιος ο μπρατσαρας αλητης λεφτας με σκουλαρακια τατουαζ και αυτοκινητα ? ξερω εγω κατι ανεργους υπερβαρους ασχημους που περπατανε με τα ποδια χωρις μεταφορικο μεσον που γαμανε τελεια

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Οι άνθρωποι έχουν πολλά ελαττώματα και ιδιοτροπίες. Να τους διορθώσουμε όλους, είναι αδύνατον. Δεν μένει, λοιπόν, άλλη λύση από το να μάθουμε να υπομένουμε και να τους ανεχόμαστε όλους.

Αρκετοί άνθρωποι είναι αγνώμονες. Αν περιμένουμε ανταπόδοση, θα στεναχωρηθούμε. Αν όμως δεν περιμένουμε, τότε θα είμαστε ήρεμοι.
Από τους ανθρώπους, να δεχόμαστε ό,τι μας δίνουν.

Σε κάποιον προσφέρεις ένα πέλαγος αγάπης. Κι αυτός ανταποκρίνεται με τον εξής τρόπο: παίρνει ένα σταγονόμετρο και σου λέει: Άνοιξε τα χέρια σου! Μια, δύο, τρεις, και σου δίνει δύο–τρεις σταγόνες αγάπης! Τί, να κάνουμε; Δεκτό κι αυτό!

Όταν σας αδικούν οι άνθρωποι, να ξέρετε ότι αποκτάτε μετοχές στον Ουρανό. Όταν μας αδικούν οι άνθρωποι, μας δικαιώνει ο Θεός. Γενικά, τους ανθρώπους να τους δεχόμαστε όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε εμείς να είναι
Πολύ σωστά όσα αναφέρεις..
Πάντως τα σαγόνια της αχαριστιας, πονάνε πολύ..

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96

ελλεεινιδες!!!!

προσγειωθειτε ξυπνηστε πατηστε στη γη γειωθειτε μην τρεφετε αυταπατες πετωντας στο συννεφακι σας. Μην λιγουρευεστε αυτους που εχουν γυναικες και παιδια και χαλατε οικογενειες επειδη νομιζετε οτι επειδη τους θελουν οι γυναικες πα να πει οτι κατι καλο θα εχουν. η Ελλαδα ειναι γεματη ελλέεινες και ελλεεινιδες ειτε ειναι παντρεμενοι ειτε ελευθεροι. τοσοι καλοι ελευθεροι υπαρχουν διαθεσιμοι και σας περιμενουν με λαχταρα

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.688
Πόντοι
6.236
προσγειωθειτε ξυπνηστε πατηστε στη γη γειωθειτε μην τρεφετε αυταπατες πετωντας στο συννεφακι σας. Μην λιγουρευεστε αυτους που εχουν γυναικες και παιδια και χαλατε οικογενειες επειδη νομιζετε οτι επειδη τους θελουν οι γυναικες πα να πει οτι κατι καλο θα εχουν. η Ελλαδα ειναι γεματη ελλέεινες και ελλεεινιδες ειτε ειναι παντρεμενοι ειτε ελευθεροι. τοσοι καλοι ελευθεροι υπαρχουν διαθεσιμοι και σας περιμενουν με λαχταρα
Α είσαι γυναίκα....και παντρεμένη μάλιστα.
Καλά τα έλεγε ο @Arist@rxos.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
για τον αρχικαντεμη μιλαω που κυβερναει και αυτον στην αντιπολιτευση και τους υπολοιπους ανεπροκοπους που μας κοροιδευουν. εχουν σχεση με αυτα που λεμε γιατι αυτοι προωθουν και υποστηριζουν και τα metoo και τους φεμινισμους και τις ψευτοκαταγγελιες βιασμων και βγαζουν φασιστικους νομους κατα των αντρων και υπερ των γυναικων

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Εγω απλα θα πω προς τις κοπελες:
Αν δεν θελετε πεσιμο ή προσεγγιση ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ σας
Μπορει εσεις να νοιωθετε ωραια η να θελετε να μοιρασετε χυλοπιτες για να αισθανθειτε ομορφα ομως...
Οταν κουνας μια μπριζολα με αιμα σε λιμνη με καρχαριες μη παραπονιεσαι μετα...
Οποτε σεμνο ντυσιμο=μειωση πιθανοτητων για ανεπιθυμητο πεσιμο.
Αν παλι εχει υγρανθει το μουνι σας και ψαχνετε γαμια δεν θα δυσκολευτειτε να βρειτε με το αναλογο ντυσιμο και φερσιμο.
Τελος σταματηστε να σκεφτεσαι αν θα σας περασουμε για ευκολες.
Το μονο που μας νοιαζει να σας περασουμε ειναι ενα η περισσοτερα μανικια.
Για μας τους αντρες:Οσο λιγοτεροι οι σχεσακηδες-ρομαντικοι-φλωροι κτλ τοσο λιγοτερο θα νοιαζει και τη γυναικα το πως θα φανει
Η αλήθεια είναι ότι αν κάποια είναι ωραία ακόμα και κάτι σεμνό να φορέσει πάλι στόχος θα είναι ...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.078
Πόντοι
3.556
τύπε αρεσ τι λεει; τι κανόνισες για σαββατόβραδο; :undecided::undecided::undecided:

Last Call Beer GIF by The Pat McAfee Show

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom