Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.076
Πόντοι
9.297
εννοεις αυτους που δεν εχουν δουλεψει ποτε τους και δεν εχουν παει στρατο ? τον κουλη και τον αλεξη και τους υπολοιπους 298 ?
Μιλάω για κάτι μπουχεσες που κυκλοφορούν με αμάξια και γκόμενες εξω χαρτζηλικωμενοι και όχι ως εργαζόμενοι....

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Η αλήθεια είναι ότι αν κάποια είναι ωραία ακόμα και κάτι σεμνό να φορέσει πάλι στόχος θα είναι ...
Με ενα σεμνο ντυσιμο μειωνεις τις πιθανοτητες ομως.Ενα ωραιο προσωπο κι ενα καλοσχηματισμενο σωμα μπορουν να μη φανουν τοσο εντονα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.076
Πόντοι
9.297
Με ενα σεμνο ντυσιμο μειωνεις τις πιθανοτητες ομως.Ενα ωραιο προσωπο κι ενα καλοσχηματισμενο σωμα μπορουν να μη φανουν τοσο εντονα...
Όσοι είναι ανώριμοι και εστιάζουν στα προφανή και σε εκτεθειμένο δέρμα φυσικά και δεν θα πλησιάσουν παρά μόνο αν δουν κάτι ξωβυζο η ξεκωλο....
Οι αισθηματιες όμως που μπορεί να νιώσουν έλξη από ένα βλέμμα θα ορμήσουν anyway....

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Μιλάω για κάτι μπουχεσες που κυκλοφορούν με αμάξια και γκόμενες εξω χαρτζηλικωμενοι και όχι ως εργαζόμενοι
ντοινγκ lol ποιοι ειναι εργαζομενοι οι κλεφτες που κυβερνανε την αραζουν ολη μερα στα εδρανα πηγαινουν ταξιδακια αναψυχης σε πανακριβα ξενοδοχεια και νταντεβουνε τις ελλεεινιδες φτιαχνοντας σκληρους νομους κατα των αντρων και αυξανοντας τις ποινες περι σεξουαλικης παρενοχλησης και απλης καταγγελιας βιασμου χωρις αποδειξεις και οι αντρες πανε δεμενοι μεσα ασχετα αν η γυναικα συναινεσε για σεξ. και μετα αλλαξε γνωμη επειδη της την καρφωσε. και ενισχυουν τους μπατσους με δωρα και υψηλες αμοιβες για να πιανουν ακομα περισσοτερους αθωους

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
τύπε αρεσ τι λεει; τι κανόνισες για σαββατόβραδο; :undecided::undecided::undecided:

Last Call Beer GIF by The Pat McAfee Show
επικη μαλακια χθες το βραδυ με ναντια κοντογιωργη και μαρια κορινθιου αγριο χυσιμο τι να λεμε τωρα!!!! σημερα με ποια να κανονισω λες ?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Όσοι είναι ανώριμοι και εστιάζουν στα προφανή και σε εκτεθειμένο δέρμα φυσικά και δεν θα πλησιάσουν παρά μόνο αν δουν κάτι ξωβυζο η ξεκωλο....
Οι αισθηματιες όμως που μπορεί να νιώσουν έλξη από ένα βλέμμα θα ορμήσουν anyway....
Αυτοι οι αισθηματιες χαλασαν την πιατσα φιλε μου.
Το ονειρο καθε καριολιτσας.
Καποτε εμπαινα στο ρολο αυτο και με πουλαγα μια χαρα.
Μετα τους πρωτους σπασμους της ουρηθρας μου και την πρωτη αισθηση ξαλαφρωματος στους ορχεις μου πηγαν περιπατο τα μεγαλα λογια
Τωρα απλα βαριεμαι
Θελω να γαμησω μετα λιγο χαβαλεος
Τα αλλα για το πεος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.076
Πόντοι
9.297
ντοινγκ lol ποιοι ειναι εργαζομενοι οι κλεφτες που κυβερνανε την αραζουν ολη μερα στα εδρανα πηγαινουν ταξιδακια αναψυχης σε πανακριβα ξενοδοχεια και νταντεβουνε τις ελλεεινιδες φτιαχνοντας σκληρους νομους κατα των αντρων και αυξανοντας τις ποινες περι σεξουαλικης παρενοχλησης και απλης καταγγελιας βιασμου χωρις αποδειξεις και οι αντρες πανε δεμενοι μεσα ασχετα αν η γυναικα συναινεσε για σεξ. και μετα αλλαξε γνωμη επειδη της την καρφωσε. και ενισχυουν τους μπατσους με δωρα και υψηλες αμοιβες για να πιανουν ακομα περισσοτερους αθωους
Eγω μίλησα για καθημερινούς ανθρώπους που βλέπουμε έξω ,όχι για βουλευτές ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.076
Πόντοι
9.297
Αυτοι οι αισθηματιες χαλασαν την πιατσα φιλε μου.
Το ονειρο καθε καριολιτσας.
Καποτε εμπαινα στο ρολο αυτο και με πουλαγα μια χαρα.
Μετα τους πρωτους σπασμους της ουρηθρας μου και την πρωτη αισθηση ξαλαφρωματος στους ορχεις μου πηγαν περιπατο τα μεγαλα λογια
Τωρα απλα βαριεμαι
Θελω να γαμησω μετα λιγο χαβαλεος
Τα αλλα για το πεος
Ναι αλλά δεν γίνεται να την πέφτουμε κατά δεκάδες στην κάθε τσουλιτσα που κυκλοφορεί ημίγυμνη έξω και να αφήνουμε καλές περιπτώσεις που απλώς ντύνονται πιο σεμνά....

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Eγω μίλησα για καθημερινούς ανθρώπους που βλέπουμε έξω ,όχι για βουλευτές ...
αυτοι που λες εσυ ειτε βιομηχανοι ειναι ειτε επιχειρηματιες ειτε πολιτικοι ειτε ειτε οτι θελει ειναι και πασιγνωστοι και μερικοι βγαινουν και στην τηλεοραση και τρεχουν οι ελλεεινιδες απο πισω τους

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Ναι αλλά δεν γίνεται να την πέφτουμε κατά δεκάδες στην κάθε τσουλιτσα που κυκλοφορεί ημίγυμνη έξω και να αφήνουμε καλές περιπτώσεις που απλώς ντύνονται πιο σεμνά....
like αλλα καμμια φορα τις σεμνες να φοβασαι. τα σιγανα ποταμια λεει ο λαος

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Ορισε μου το "καλες περιπτωσεις" αν θες φιλε μου

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
493
Πόντοι
311
φυσικα εννοεις τους 300 τεμπελχαναδες απατεωνες βολευτες ε ? που ειναι λιποτακτες δεν υπηρετησαν στο στρατο με πρωτοπορους τους αρχηγους τους κουλη και αλεξη ? αυτοι γαμανε τη χωρα συνεχεια
Φίλε σε λάθος νήμα είσαι. Δεν σημαίνει ότι διαφωνώ αλλά άσχετο σχόλιο

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
ολες εχουν τις απαιτησεις τους αλλες πολλες αλλες λιγοτερες αλλα στο συνολο τους ειναι ελλεεινιδες ολες. πηγα στην Εκκλησια να βρω καλυτερες και απλες κι αυτες θελουν απειρως περισσοτερα και σε θελουν αποκλειστικα διπλα τους για παντα. και προσεχουν να βρουν σουπερτελειο μην την πατησουν και τους βγει σκαρτος γιατι δεν θελουν να αμαρτανουν πηγαινοντας με αλλους και ο δευτερος γαμος θεωρειται απο την Εκκλησια μοιχεια τα λεει η Αγια Γραφη αυτα

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Φίλε σε λάθος νήμα είσαι. Δεν σημαίνει ότι διαφωνώ αλλά άσχετο σχόλιο
εχω γραψει σχετικο σχολιο αλλου για την υποστηριξη με νομους που παρεχουν στις ελλεινιδες εναντια στους αντρες με ποινικοποιηση του φλερτ και αυστηροποιηση των νομων. και να μετραει η καταγγελια της γυναικας για βιασμο χωρις να χρειαζεται αποδειξεις και σε πανε δεμενο στη μπουζου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.076
Πόντοι
9.297
αυτοι που λες εσυ ειτε βιομηχανοι ειναι ειτε επιχειρηματιες ειτε πολιτικοι ειτε ειτε οτι θελει ειναι και πασιγνωστοι και μερικοι βγαινουν και στην τηλεοραση και τρεχουν οι ελλεεινιδες απο πισω τους
Μα αυτοί θα κυκλοφορήσουν με λαμψη ( τεχνητή και όχι δικιά τους) ...
Ποια θα εκτιμήσει βιοπαλαιστές που τα βγάζουν πέρα χωρίς παχυλά χαρτζηλικια από τα σόγια τους;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.076
Πόντοι
9.297
like αλλα καμμια φορα τις σεμνες να φοβασαι. τα σιγανα ποταμια λεει ο λαος
Δεν πειράζει....ας κολυμπήσω εκεί μέσα εγώ και αν τύχει να κολυμπήσει και κανας άλλος θα κολυμπήσω κάπου αλλού.Κλα'ι'ν μα'ι'ν.... :coffee:

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Μα αυτοί θα κυκλοφορήσουν με λαμψη ( τεχνητή και όχι δικιά τους) ...
Ποια θα εκτιμήσει βιοπαλαιστές που τα βγάζουν πέρα χωρίς παχυλά χαρτζηλικια από τα σόγια τους;
και ολα αυτα για φανε μια πουτσα. πολυ το ψαχνουν. εμεις δεν ειμαστε ετσι γαμαμε και κουρελιαρες παλαβιαρες αρκει να εχουν μπουτια βυζια μουνι κωλο εμφανισιμο. αυτες νομιζουν οτι οταν ο αλλος ειναι καλιεργημενος και λεφτας οτι κανει ποιοτικο γαμησι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.076
Πόντοι
9.297
Προτζιλφ με ωραίο υφασμάτινο παντελόνι,κομψότατη να διαβάζει μόνη της σε καφετέρια...της την έπεσα .Έδειξε κολακευμενη αλλά απάντηση δεν έλαβα.Η είναι πιστή παντρεμένη η αποσυρμενη.Ενα από τα δύο .
Αυτή έχασε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom