argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.076
- Πόντοι
- 9.297
Κοκκινολαίμης λόγω χτυπημάτων από παντόφλα;Αν δεν του κοψε και το ιντερνετ η κυρά
Κοκκινολαίμης λόγω χτυπημάτων από παντόφλα;Αν δεν του κοψε και το ιντερνετ η κυρά
Μιλάω για κάτι μπουχεσες που κυκλοφορούν με αμάξια και γκόμενες εξω χαρτζηλικωμενοι και όχι ως εργαζόμενοι....εννοεις αυτους που δεν εχουν δουλεψει ποτε τους και δεν εχουν παει στρατο ? τον κουλη και τον αλεξη και τους υπολοιπους 298 ?
Με ενα σεμνο ντυσιμο μειωνεις τις πιθανοτητες ομως.Ενα ωραιο προσωπο κι ενα καλοσχηματισμενο σωμα μπορουν να μη φανουν τοσο εντονα...Η αλήθεια είναι ότι αν κάποια είναι ωραία ακόμα και κάτι σεμνό να φορέσει πάλι στόχος θα είναι ...
Όσοι είναι ανώριμοι και εστιάζουν στα προφανή και σε εκτεθειμένο δέρμα φυσικά και δεν θα πλησιάσουν παρά μόνο αν δουν κάτι ξωβυζο η ξεκωλο....Με ενα σεμνο ντυσιμο μειωνεις τις πιθανοτητες ομως.Ενα ωραιο προσωπο κι ενα καλοσχηματισμενο σωμα μπορουν να μη φανουν τοσο εντονα...
ντοινγκ lol ποιοι ειναι εργαζομενοι οι κλεφτες που κυβερνανε την αραζουν ολη μερα στα εδρανα πηγαινουν ταξιδακια αναψυχης σε πανακριβα ξενοδοχεια και νταντεβουνε τις ελλεεινιδες φτιαχνοντας σκληρους νομους κατα των αντρων και αυξανοντας τις ποινες περι σεξουαλικης παρενοχλησης και απλης καταγγελιας βιασμου χωρις αποδειξεις και οι αντρες πανε δεμενοι μεσα ασχετα αν η γυναικα συναινεσε για σεξ. και μετα αλλαξε γνωμη επειδη της την καρφωσε. και ενισχυουν τους μπατσους με δωρα και υψηλες αμοιβες για να πιανουν ακομα περισσοτερους αθωουςΜιλάω για κάτι μπουχεσες που κυκλοφορούν με αμάξια και γκόμενες εξω χαρτζηλικωμενοι και όχι ως εργαζόμενοι
επικη μαλακια χθες το βραδυ με ναντια κοντογιωργη και μαρια κορινθιου αγριο χυσιμο τι να λεμε τωρα!!!! σημερα με ποια να κανονισω λες ?τύπε αρεσ τι λεει; τι κανόνισες για σαββατόβραδο;
Αυτοι οι αισθηματιες χαλασαν την πιατσα φιλε μου.Όσοι είναι ανώριμοι και εστιάζουν στα προφανή και σε εκτεθειμένο δέρμα φυσικά και δεν θα πλησιάσουν παρά μόνο αν δουν κάτι ξωβυζο η ξεκωλο....
Οι αισθηματιες όμως που μπορεί να νιώσουν έλξη από ένα βλέμμα θα ορμήσουν anyway....
Eγω μίλησα για καθημερινούς ανθρώπους που βλέπουμε έξω ,όχι για βουλευτές ...ντοινγκ lol ποιοι ειναι εργαζομενοι οι κλεφτες που κυβερνανε την αραζουν ολη μερα στα εδρανα πηγαινουν ταξιδακια αναψυχης σε πανακριβα ξενοδοχεια και νταντεβουνε τις ελλεεινιδες φτιαχνοντας σκληρους νομους κατα των αντρων και αυξανοντας τις ποινες περι σεξουαλικης παρενοχλησης και απλης καταγγελιας βιασμου χωρις αποδειξεις και οι αντρες πανε δεμενοι μεσα ασχετα αν η γυναικα συναινεσε για σεξ. και μετα αλλαξε γνωμη επειδη της την καρφωσε. και ενισχυουν τους μπατσους με δωρα και υψηλες αμοιβες για να πιανουν ακομα περισσοτερους αθωους
Ναι αλλά δεν γίνεται να την πέφτουμε κατά δεκάδες στην κάθε τσουλιτσα που κυκλοφορεί ημίγυμνη έξω και να αφήνουμε καλές περιπτώσεις που απλώς ντύνονται πιο σεμνά....Αυτοι οι αισθηματιες χαλασαν την πιατσα φιλε μου.
Το ονειρο καθε καριολιτσας.
Καποτε εμπαινα στο ρολο αυτο και με πουλαγα μια χαρα.
Μετα τους πρωτους σπασμους της ουρηθρας μου και την πρωτη αισθηση ξαλαφρωματος στους ορχεις μου πηγαν περιπατο τα μεγαλα λογια
Τωρα απλα βαριεμαι
Θελω να γαμησω μετα λιγο χαβαλεος
Τα αλλα για το πεος
αυτοι που λες εσυ ειτε βιομηχανοι ειναι ειτε επιχειρηματιες ειτε πολιτικοι ειτε ειτε οτι θελει ειναι και πασιγνωστοι και μερικοι βγαινουν και στην τηλεοραση και τρεχουν οι ελλεεινιδες απο πισω τουςEγω μίλησα για καθημερινούς ανθρώπους που βλέπουμε έξω ,όχι για βουλευτές ...
like αλλα καμμια φορα τις σεμνες να φοβασαι. τα σιγανα ποταμια λεει ο λαοςΝαι αλλά δεν γίνεται να την πέφτουμε κατά δεκάδες στην κάθε τσουλιτσα που κυκλοφορεί ημίγυμνη έξω και να αφήνουμε καλές περιπτώσεις που απλώς ντύνονται πιο σεμνά....
Ορισε μου το "καλες περιπτωσεις" αν θες φιλε μουΝαι αλλά δεν γίνεται να την πέφτουμε κατά δεκάδες στην κάθε τσουλιτσα που κυκλοφορεί ημίγυμνη έξω και να αφήνουμε καλές περιπτώσεις που απλώς ντύνονται πιο σεμνά....
Φίλε σε λάθος νήμα είσαι. Δεν σημαίνει ότι διαφωνώ αλλά άσχετο σχόλιοφυσικα εννοεις τους 300 τεμπελχαναδες απατεωνες βολευτες ε ? που ειναι λιποτακτες δεν υπηρετησαν στο στρατο με πρωτοπορους τους αρχηγους τους κουλη και αλεξη ? αυτοι γαμανε τη χωρα συνεχεια
ολες εχουν τις απαιτησεις τους αλλες πολλες αλλες λιγοτερες αλλα στο συνολο τους ειναι ελλεεινιδες ολες. πηγα στην Εκκλησια να βρω καλυτερες και απλες κι αυτες θελουν απειρως περισσοτερα και σε θελουν αποκλειστικα διπλα τους για παντα. και προσεχουν να βρουν σουπερτελειο μην την πατησουν και τους βγει σκαρτος γιατι δεν θελουν να αμαρτανουν πηγαινοντας με αλλους και ο δευτερος γαμος θεωρειται απο την Εκκλησια μοιχεια τα λεει η Αγια Γραφη αυταΟρισε μου το "καλες περιπτωσεις" αν θες φιλε μου
εχω γραψει σχετικο σχολιο αλλου για την υποστηριξη με νομους που παρεχουν στις ελλεινιδες εναντια στους αντρες με ποινικοποιηση του φλερτ και αυστηροποιηση των νομων. και να μετραει η καταγγελια της γυναικας για βιασμο χωρις να χρειαζεται αποδειξεις και σε πανε δεμενο στη μπουζουΦίλε σε λάθος νήμα είσαι. Δεν σημαίνει ότι διαφωνώ αλλά άσχετο σχόλιο
Μα αυτοί θα κυκλοφορήσουν με λαμψη ( τεχνητή και όχι δικιά τους) ...αυτοι που λες εσυ ειτε βιομηχανοι ειναι ειτε επιχειρηματιες ειτε πολιτικοι ειτε ειτε οτι θελει ειναι και πασιγνωστοι και μερικοι βγαινουν και στην τηλεοραση και τρεχουν οι ελλεεινιδες απο πισω τους
Δεν πειράζει....ας κολυμπήσω εκεί μέσα εγώ και αν τύχει να κολυμπήσει και κανας άλλος θα κολυμπήσω κάπου αλλού.Κλα'ι'ν μα'ι'ν....like αλλα καμμια φορα τις σεμνες να φοβασαι. τα σιγανα ποταμια λεει ο λαος
και ολα αυτα για φανε μια πουτσα. πολυ το ψαχνουν. εμεις δεν ειμαστε ετσι γαμαμε και κουρελιαρες παλαβιαρες αρκει να εχουν μπουτια βυζια μουνι κωλο εμφανισιμο. αυτες νομιζουν οτι οταν ο αλλος ειναι καλιεργημενος και λεφτας οτι κανει ποιοτικο γαμησιΜα αυτοί θα κυκλοφορήσουν με λαμψη ( τεχνητή και όχι δικιά τους) ...
Ποια θα εκτιμήσει βιοπαλαιστές που τα βγάζουν πέρα χωρίς παχυλά χαρτζηλικια από τα σόγια τους;
Προτζιλφ με ωραίο υφασμάτινο παντελόνι,κομψότατη να διαβάζει μόνη της σε καφετέρια...της την έπεσα .Έδειξε κολακευμενη αλλά απάντηση δεν έλαβα.Η είναι πιστή παντρεμένη η αποσυρμενη.Ενα από τα δύο .Ορισε μου το "καλες περιπτωσεις" αν θες φιλε μου