φιλε αρη βγαλε αυτοβιογραφια γτ το θρεντ γαμηθηκε
ενα μικρο δειγμα αυτοβιογραφιας στο λινκ
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; - Page 7832
παλια βεβαια εκανα καταδρομικες τοτε που δεν ειχε λαθρο η Ελλαδα να μπαινουν στα λεωφορεια. ωραιες εποχες τοτε. οταν ειχε στριμωξιδι και εξω γινονταν πορεια διαμαρτυριας., το λεωφορειο γεματο πιτσιρικες ελλεεινιδες κολλημενο δεν προχωρουσε ουτε στασεις για να αδειασει κοσμος . και γω κολλημενος επανω στις ομορφες ελλεεινιδες μαθητριες , μαθητης και γω τοτε. την πεταγα εξω και την ετριβα πανω τους μεχρι να χυσω. τοσο στριμωγμα που χαμπαρι οι ελλεεινιδες. τωρα πας κατευθειαν με χειροπεδες. το σπιτι μου επισης εβλεπε στο δρομο στον κεντρικοτερο σημειο της περιοχης σε χαμηλο οροφο. περνουσαν ολες οι γνωστες μου ελλεεινιδες που τις ειχα καψουρευτει. εβγαινα στο παραθυρο και τραβουσα μαλακια. το παραθυρο καλυπτε μεχρι τη μεση σε υψος. το πουλι δεν φαινονταν
α! επισης τρυπουσα τις τσεπες του παντελονιου και αποκτουσα προσβαση στον πουτσο μου. πηγαινα σε παρτυ σχολειων λυκειων που εκαναν σε ξενοδοχεια ή κλαμπ και ζηταγα να χορεψω μπλουζ σλόου χορό τοτε στην εποχη μου ειχε και αγκαλιαστους χορούς κολλαγε ο ενας πανω στον αλλο. και το πουλι μου κολλαγε πανω της και με την κινηση σιγα σιγα εχυνα τι γλυκια καυλα ηδονη. τωρα ολα ξενερωτα ολα. τοτε υπηρχε αγαπη επικοινωνια και ρομαντισμος
και να πετουσες την πουτσα εξω τοτε δημοσια δεν σε κατεγγελναν οι γυναικες το πολυ πολυ να σε εβριζαν να γελουσαν ή να εφευγαν πανικοβλητες. και το κρατουσαν μυστικο. οχι οπως τωρα που εχει γεμισει βεβαια η καθε γωνια με πακιστανους και αλλων εθνικοτητων λαθροπιθηκων που αυνανιζονται βλεποντας τις ελλεεινιδες μας. και οι πιο επιθετικοι αγριοι τις βιαζουν
αυτα τα εκανα τοτε που ειχα πολλες ορμες τωρα δεν γινεται για τεχνικους λογους. μεχρι να χυσω θα εχει μαζευτει πολυς κοσμος αν ξανακανω αυτα. τωρα ιδιωτικα στο σπιτι με φωτος και βιντεακια κι αν εχω ορεξη με κρυφο δονητη που ενεργοποιηται λειτουργει με ασυρματο τηλεκοντρολ ή με εφαρμογη απο το κινητο τηλεφωνο., βαζεις το δονητη στο βρακι σου κατω απο την πουτσα σου κολλητα και το αφηνεις εκει το μονο που κρατας στα χερια σου ειναι το τηλεκοντρολ ή το σμαρτφον και απο εκει τον αναβεις και ρυθμιζεις την ενταση και το ειδος της δονησης που σε κανει να χυσεις πιο γρηγορα
για τα υπολοιπα της αυτοβιογραφιας μου πατα να δεις ολα τα μηνυματα μου στο αβαταρ στο προφιλ μου θα καταλαβεις γραφω λεπτομερειες
τα διαβασες ολα ρε θηριο pogba7 ?