Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
τοσο χαλια ειναι η περιπτωση μας ? ειμαστε σε τοσο δυσαρεστη δυσκολη κατασταση ? ας γαμησω μια ελλεεινιδα στο μουνι της χωρις προφυλακτικο μια φορα ετσι για την εμπειρια που δεν ειχα ποτε γκομενα εκτος απο πουτανες με πληρωμη και μετα τις γραφω ολες στα αρχιδια μου

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
μια υπερβολικα ελλεεινιδα που δινει το παραδειγμα στις αλλες για να την μιμηθουν αλλα παλι δεν χρειαζεται αυτες τα ξερουν αυτα που λεει το τραγουδι αυτης της ελλεεινιδας

προσεξτε αθλιους στιχους καθαρα εναντιον των αντρων

LYRICS

Νομίζεις με πείθεις
Με ύλη προσεγγίζεις
Το ύφος σου στηρίζεις
Brutal μα δεν με αγγίζεις

Στα πλάνα σου με θέλεις
Μα σορρυ δεν με ξέρεις
Το love σου story πλήττει
Το χρόνο μου σκονίζεις

Πείραξε το μυαλό σου αν θέλεις το καλό σου
Τα αγόρια που με θέλουν μαζί μου απλά δεν παίζουν
Δεν είναι η απειλή μου
Είναι η δύναμη μου
Δύναμη μου
Δύναμη μου

ΡΕΦΡΕΝ
Τα κορίτσια είμαστε όπλα beretta , beretta
Που ξέρουν τα τρυπάνε καρδιά από πέτρα
Θα σου κάνουν τρύπα μέσα στο μυαλό σου μέσα

Και τύπος ζεν να είσαι
Μαζί μου ασχολείσαι
Το ένστικτο μου ξέρει
Μου λέει θα υποφέρεις
Συνήθεια θα γίνεις
Τα μέτρια μου δίνεις
Κοντά μου δεν θα μείνεις

Μαζί μου να ξεφύγεις

Δεν είναι η απειλή μου
Είναι η δύναμη μου
Δύναμη μου
Δύναμη μου

ΡΕΦΡΕΝ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
μια υπερβολικα ελλεεινιδα που δινει το παραδειγμα στις αλλες για να την μιμηθουν αλλα παλι δεν χρειαζεται αυτες τα ξερουν αυτα που λεει το τραγουδι αυτης της ελλεεινιδας

προσεξτε αθλιους στιχους καθαρα εναντιον των αντρων

LYRICS

Νομίζεις με πείθεις
Με ύλη προσεγγίζεις
Το ύφος σου στηρίζεις
Brutal μα δεν με αγγίζεις

Στα πλάνα σου με θέλεις
Μα σορρυ δεν με ξέρεις
Το love σου story πλήττει
Το χρόνο μου σκονίζεις

Δεν είναι η απειλή μου
Είναι η δύναμη μου
Δύναμη μου
Δύναμη μου

ΡΕΦΡΕΝ

Και τύπος ζεν να είσαι
Μαζί μου ασχολείσαι
Το ένστικτο μου ξέρει
Μου λέει θα υποφέρεις
Συνήθεια θα γίνεις
Τα μέτρια μου δίνεις
Κοντά μου δεν θα μείνεις

Μαζί μου να ξεφύγεις

Δεν είναι η απειλή μου
Είναι η δύναμη μου
Δύναμη μου
Δύναμη μου

ΡΕΦΡΕΝ
Αυτη πρεπει να βγαλε το Γυμνασιο με 11.5
Και αν λαβουμε υποψη την απλοχερια των καθηγητων, η πραγματικη της αξια ειναι στο 3 με αριστα το 20
Και προφανως τους στιχους τους εχει γραψει αλλος, πιθανοτατα αντρας
Αυτη απλως βαζει τον κωλο...
Στη σωστη γωνια...

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Μέχρι beretta ξέρουν οι γίδες ; Φαντάσου να μάθουν browning, perazzi , krieghoff , holland & holland , purdey ....

δηλαδη εννοει οτι δεν παιζει χαδακια και φιλακια και γαμησια θελει σοβαρα πραγματα αυτα που θελει η καθε ελλεεινιδα να δωσει το χρυσο μουνι της σε αυτον που θα θυσιαστει γι'αυτην δηλαδη να την θελει τοσο μεχρι τελικης πτωσεως να της δωσει ολη την περιουσια του και να της κανει ολα τα χατηρια μεχρι να γινει σκυλακι της. ψαχνει για σοβαρους που δεν θελουν σεξ ψαχνει για θυματα δηλαδη ετσι απλα

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96

δηλαδη εννοει οτι δεν παιζει χαδακια και φιλακια και γαμησια θελει σοβαρα πραγματα αυτα που θελει η καθε ελλεεινιδα να δωσει το χρυσο μουνι της σε αυτον που θα θυσιαστει γι'αυτην δηλαδη να την θελει τοσο μεχρι τελικης πτωσεως να της δωσει ολη την περιουσια του και να της κανει ολα τα χατηρια μεχρι να γινει σκυλακι της. ψαχνει για σοβαρους που δεν θελουν σεξ και παιχνιδακια οπως λενε υποτιμητικα ολες οι ελλεεινιδες σε αυτους που εχουν καυλες για γυναικα. ψαχνει για θυματα δηλαδη ετσι απλα

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
και απο την φωνη και το τροπο που τραγουδαει φαινεται πολυ σνομπ κανει το στομα της σαν να συχαινεται και το παιζει σπουδαια και εχει και τραβεστοφατσα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
τύπε αρεσ τι λεει; τι κανόνισες για σαββατόβραδο; :undecided::undecided::undecided:

Last Call Beer GIF by The Pat McAfee Show
Μια χαρά..έτσι είμαι κάθε Σάββατο

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.399
Πόντοι
8.815
Eγινε και η Αθηνα η καθυστερημενη απ'το power of love που δεν ηξερε να αρθρωσει δυο κουβεντες σε σωστα Ελληνικα,τραγουδιστρια και ειναι και μπερετα λεει.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
ενα μικρο δειγμα αυτοβιογραφιας στο λινκ

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; - Page 7832

παλια βεβαια εκανα καταδρομικες τοτε που δεν ειχε λαθρο η Ελλαδα να μπαινουν στα λεωφορεια. ωραιες εποχες τοτε. οταν ειχε στριμωξιδι και εξω γινονταν πορεια διαμαρτυριας., το λεωφορειο γεματο πιτσιρικες ελλεεινιδες κολλημενο δεν προχωρουσε ουτε στασεις για να αδειασει κοσμος . και γω κολλημενος επανω στις ομορφες ελλεεινιδες μαθητριες , μαθητης και γω τοτε. την πεταγα εξω και την ετριβα πανω τους μεχρι να χυσω. τοσο στριμωγμα που χαμπαρι οι ελλεεινιδες. τωρα πας κατευθειαν με χειροπεδες. το σπιτι μου επισης εβλεπε στο δρομο στον κεντρικοτερο σημειο της περιοχης σε χαμηλο οροφο. περνουσαν ολες οι γνωστες μου ελλεεινιδες που τις ειχα καψουρευτει. εβγαινα στο παραθυρο και τραβουσα μαλακια. το παραθυρο καλυπτε μεχρι τη μεση σε υψος. το πουλι δεν φαινονταν

α! επισης τρυπουσα τις τσεπες του παντελονιου και αποκτουσα προσβαση στον πουτσο μου. πηγαινα σε παρτυ σχολειων λυκειων που εκαναν σε ξενοδοχεια ή κλαμπ και ζηταγα να χορεψω μπλουζ σλόου χορό τοτε στην εποχη μου ειχε και αγκαλιαστους χορούς κολλαγε ο ενας πανω στον αλλο. και το πουλι μου κολλαγε πανω της και με την κινηση σιγα σιγα εχυνα τι γλυκια καυλα ηδονη. τωρα ολα ξενερωτα ολα. τοτε υπηρχε αγαπη επικοινωνια και ρομαντισμος

και να πετουσες την πουτσα εξω τοτε δημοσια δεν σε κατεγγελναν οι γυναικες το πολυ πολυ να σε εβριζαν να γελουσαν ή να εφευγαν πανικοβλητες. και το κρατουσαν μυστικο. οχι οπως τωρα που εχει γεμισει βεβαια η καθε γωνια με πακιστανους και αλλων εθνικοτητων λαθροπιθηκων που αυνανιζονται βλεποντας τις ελλεεινιδες μας. και οι πιο επιθετικοι αγριοι τις βιαζουν

αυτα τα εκανα τοτε που ειχα πολλες ορμες τωρα δεν γινεται για τεχνικους λογους. μεχρι να χυσω θα εχει μαζευτει πολυς κοσμος αν ξανακανω αυτα. τωρα ιδιωτικα στο σπιτι με φωτος και βιντεακια κι αν εχω ορεξη με κρυφο δονητη που ενεργοποιηται λειτουργει με ασυρματο τηλεκοντρολ ή με εφαρμογη απο το κινητο τηλεφωνο., βαζεις το δονητη στο βρακι σου κατω απο την πουτσα σου κολλητα και το αφηνεις εκει το μονο που κρατας στα χερια σου ειναι το τηλεκοντρολ ή το σμαρτφον και απο εκει τον αναβεις και ρυθμιζεις την ενταση και το ειδος της δονησης που σε κανει να χυσεις πιο γρηγορα

για τα υπολοιπα της αυτοβιογραφιας μου πατα να δεις ολα τα μηνυματα μου στο αβαταρ στο προφιλ μου θα καταλαβεις γραφω λεπτομερειες

τα διαβασες ολα ρε θηριο pogba7 ?
Τελικά είσαι πολύ λακαμας.. φαινόταν απτηναρχη.. πάνε σε ψυχολόγο.. πρέπει να απεξαρτηθεις από τη λακαμια..στην ηλικία που είσαι δεν κάνει καλό στον οργανισμό τόσο πολύ που αυτό - λακαμιζεσαι

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.227
Πόντοι
2.536
Τελικά είσαι πολύ λακαμας.. φαινόταν απτηναρχη.. πάνε σε ψυχολόγο.. πρέπει να απεξαρτηθεις από τη λακαμια..στην ηλικία που είσαι δεν κάνει καλό στον οργανισμό τόσο πολύ που αυτό - λακαμιζεσαι
Λακαμάς; Μου αρέσει που έχεις καλή ανατροφή και παιδεία ρε Αρίσταρχε και δεν λες κακές λέξεις.
Το 1992 δεν είσαι γεννημένος; Πώς ήσουν 15 το 2006; Δεν πιστεύω να λες ψέματα για την ηλικία σου....
Μπορεί να γεννήθηκε 1/1/92 και την 31/12/2006 ήταν 15 πάρα 1 ημέρα και εύλογα λέει 15

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.227
Πόντοι
2.536
τοσο χαλια ειναι η περιπτωση μας ? ειμαστε σε τοσο δυσαρεστη δυσκολη κατασταση ? ας γαμησω μια ελλεεινιδα στο μουνι της χωρις προφυλακτικο μια φορα ετσι για την εμπειρια που δεν ειχα ποτε γκομενα εκτος απο πουτανες με πληρωμη και μετα τις γραφω ολες στα αρχιδια μου
Γιατί δεν βάζεις αγγελία; Αν περιγράψεις το πρόβλημά σου και πεις ότι θες να γαμησεις μια φορά ελληνικό γυναικείο μουνι χωρίς προφυλακτικό σίγουρα θα προσφερθούν κάποιες. Θα επικρατήσει το ελληνικό φιλότιμο και η παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.066
Πόντοι
3.506

Μετα θα κολλησεις και θα θες μονο ακαποτο.
Δεν θα απολαυσεις ποτε ξανα το σεξ με προφυλακτικο οπως πριν!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297
Εκτός από αυτό πιθανότατα θα κολλήσεις ΣΜΝ η θα την αφήσεις έγκυο αν μπερδέψει τις μέρες της...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297

δηλαδη εννοει οτι δεν παιζει χαδακια και φιλακια και γαμησια θελει σοβαρα πραγματα αυτα που θελει η καθε ελλεεινιδα να δωσει το χρυσο μουνι της σε αυτον που θα θυσιαστει γι'αυτην δηλαδη να την θελει τοσο μεχρι τελικης πτωσεως να της δωσει ολη την περιουσια του και να της κανει ολα τα χατηρια μεχρι να γινει σκυλακι της. ψαχνει για σοβαρους που δεν θελουν σεξ ψαχνει για θυματα δηλαδη ετσι απλα
H θηλυκή έκδοση της τραποκαφριλας...τα σκουπίδια τα πετάω,δεν περιμένω πρώτα να έρθω σε επαφή μαζί τους για να καταλάβω ότι βρωμάνε .

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.227
Πόντοι
2.536
Ναι ρε φίλε μου, αλλά θέλει μια μόνιμη σχέση για να την γαμάει όποτε θέλει , χωρίς λεφτά και χωρίς προφυλακτικό. Θέλει να κάνει έρωτα σε ελληνικό μουνί. Δεν θέλει πια το σκέτο σεξ.

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα λίγες πατριώτισσες που θα πρόσφεραν ακάποτα το ελληνικό τους μουνί σε έναν ελληνικό πούτσο. Άλλωστε μόνο έτσι γεννιούνται καινούργιοι Έλληνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom