Αυτή...γυναικάρα;
Τέτοια τους γράφετε στα σοσιαλ και μετά νομίζουν ότι είναι Μπελούτσι
Πες μου για Ρωσίδες με κατασπρο δέρμα ή ελλεεινίδες σαν την Αλάτζα που τις τρως...στον ύπνο σου,να συμφωνήσω.Αλλά όχι και τέτοιες
ελα το καλοκαιρι Χανιωτη ρε μλκα να τη γνωρισεις
εχει και φιλες να ξερεις...που εχουν εξοχικα εδω και 10 χρονια Χαλκιδικη, ερχονται ολο το καλοκαιρι.
για Αλατζα δεν ειχα πει κατι.... γυναικαρα ή οχι,ενα 7αρακι σιγουρα το παιρνει αυτη στο βιντεο..!
αν δεν εκανες κατι ουτε με αυτην ,χλωμο το τοπιο
μου θυμιζεις τρομερα(στο θεμα γουστου) τον σπασικλα που βγαινω τα τελευταια χρονια
η μια του ξινιζει,η αλλη του βρωμαει και οποτε κανω πεσιμο χεζεται βρισκοντας δικαιολογιες
μια φορα σ ενα μπαρακι του ειπα επι λεξη "πες μου ρε μαλακα ΠΟΙΑ σ ΄αρεσει εδω μεσα να παω επι τοπου "
και οταν πηγα στην παρεα της κοιτουσε το κινητο του και κοκκινισε απο τον φοβο του,εχασε τα λογια του και με το ζορι ηρθε
ολη τη νυχτα μαλακιζοταν και εκτεθηκα που τον φωναξα,καλυτερα μονος μου
.....αυτος αυριο-μεθαυριο πολυ πιθανον να εινα δικαστης,τωρα προετοιμαζεται.
τις μαλακιες περι κυκλου τις αναμασαει και αυτος συνεχεια
η παρηγορια του λουζερ
για του θιξω τον εγωισμο του ελεγα οτι ο πατερας του θα ηταν πιο μαχιμος,αυτος τιποτα..το χαβα του
δηθεν του αρεσουν οι skinny,δηθεν του αρεσουν οι μορφωμενες,δηθεν του αρεσουν οι λευκες ξενες
δεν του αρεσουν τα ελληναδικα,δεν του αρεσει η καπνιλα στα μαγαζια,δεν του αρεσει το βρωμικο μετα το ξενυχτι σαν τιτικα
του εκανα πασα μια φιλη της Ρωσιδας και παλι εκανε τον λαγο,δηθεν την ηθελε πιο ψηλη