Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
αυτη η κουβεντα ειναι λιγο υποκειμενικη βεβαια.....περι ορεξεως που λενε...! :confused:

βαθμολογησε μου αυτην εδω :wink: για παραδειγμα....μπας και καταλαβω τα γουστα σου

Στο δεύτερο βίντεο που λέει πως κερδίζεις λεφτά βγάζοντας βόλτα σκύλους μου φαίνεται ιδανικός τρόπος να γαμήσεις αγάμητες γεροντοκόρες σκυλομαμάδες.
Ήδη έχω στο μυαλό μου την αντρική έκδοση του βίντεο:
Πως γνωρίζεις σκυλομαμάδες και βγάζεις λεφτά βγάζοντας βόλτα σκύλους :smiling-face-with-heart-eyes:
Ένα like στην κοπέλα από εμένα :cheesy:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αυτη...επιεικώς 5.Εσυ αυτές τις σαύρες έχεις για ωραίες γκόμενες;Να ξέρω με τι μιλάω

Το κακό είναι ότι εσεις κι αυτές τις έχετε για 10αρια,γι'αυτό και όλες την έχουν ψωνίσει

Τώρα για τη μαλακία σ'αυτές τις πόλεις...τράβα ρώτα ανύπαντρους και όσους δεν έχουν σχέση

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ???????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown::upsidedown:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
ανειπωτη θλιψη .....πες μου οτι τρολαρεις......:undecided::undecided::undecided::undecided:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αν ήταν έτσι τα λουκουμάκια...

ξαναδες......σε παρακαλω... :confused: με πιο καλοκαιρινο ντυσιμο.....

οκ,λουκουμακι με τη στενη ενννοια του ορου ηταν η Ρωσιδα που εφαγα το καλοκαιρι..καστανοξανθο με κατασπρο δερμα κλπ

αλλα η γυναικαρα του βιντεο δεν σου εκπεμπει καμια θηλυκοτητα...???? :headbang: για μενα η μεση Ελληνιδα ετσι θα επρεπε να ειναι..

με μια τετοια ΝΑΙ θα εκανα και σχεση.....πολυ ανετα!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
@Sub-Zero

δηλαδη αν σου δινοταν η ευκαιρια(λεμε τωρα :confused: ) να κανεις κατι με αυτην......θα παριστανες τον.. ψοφιο κοριο?????

αν θεωρεις αυτην 5αρι, τοτε πως ειναι τα 7αρια ? διοτι εσυ γαμας μονο απο 7 και πανω,ετσι ? :jerking: :jerking:

δεν παιζεσαι τυπε....κατεβαινω βολτα προς παραλια.. ...!!!.. :confused: :confused: :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
ξαναδες......σε παρακαλω... :confused: με πιο καλοκαιρινο ντυσιμο.....

οκ,λουκουμακι με τη στενη ενννοια του ορου ηταν η Ρωσιδα που εφαγα το καλοκαιρι..καστανοξανθο με κατασπρο δερμα κλπ

αλλα η γυναικαρα του βιντεο δεν σου εκπεμπει καμια θηλυκοτητα...???? :headbang: για μενα η μεση Ελληνιδα ετσι θα επρεπε να ειναι..

με μια τετοια ΝΑΙ θα εκανα και σχεση.....πολυ ανετα!

Αυτή...γυναικάρα;

Τέτοια τους γράφετε στα σοσιαλ και μετά νομίζουν ότι είναι Μπελούτσι
:headbang:

Πες μου για Ρωσίδες με κατασπρο δέρμα ή ελλεεινίδες σαν την Αλάτζα που τις τρως...στον ύπνο σου,να συμφωνήσω.Αλλά όχι και τέτοιες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
αυτη η κουβεντα ειναι λιγο υποκειμενικη βεβαια.....περι ορεξεως που λενε...! :confused:

βαθμολογησε μου αυτην εδω :wink: για παραδειγμα....μπας και καταλαβω τα γουστα σου

ρε σεις αυτη μοιαζει λιγο με την αγγελικη δαλιανη

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
ε καλα αφου το λες εσυ...παει τελειωσε....αξιωμα..! :confused:

στην Καλαματα η την Κατερινη να υποθεσω οτι τους τρωει η μαλακια? πας καλα?

με μια κορασιδα σαν την κατωθι θα εκανες σχεση ? περιμενω βαθμολογια και εδω:coffee:

παντως επειδη σ' εχω κοψει σχεσακια,δε μπορω να καταλαβω γιατι κωλυεσαι να βρεις μια φυσιολογικη κοπελα(οχι και μοντελο)

ολες σχεσακηδες ψαχνουν μετα απο καποια ηλικια, μη σου πω και οι πιο μικρες πλεον.
αυτη μοιαζει με την μαιρη ακριβοπουλου

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ποιο μελος πηγε στρατο σκηνακια για 20 μερες;
Ο νηματοθετης δε νομιζω να ειναι μελος γιατι θα ανοιγε νημα εδω και οχι στο ρεδιτ
Στο διμηνο επανω του το καρφωσε το κερατο το καριολακι

https://www.reddit.com/r/greece/comments/10chjvr

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.066
Πόντοι
3.506

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Αυτή...γυναικάρα;

Πες μου για Ρωσίδες με κατασπρο δέρμα ή ελλεεινίδες σαν την Αλάτζα που τις τρως...στον ύπνο σου,να συμφωνήσω.Αλλά όχι και τέτοιες
δεν ξερω τι λετε γι'αυτες τις ασημες γυναικες στα βιντεο σας αλλα δεν θα συμφωνησω οτι τους δινουμε αερα. Σχεδον ομως οι περισσοτερες διασημες ειναι ομορφες ισως γιατι περιπιουνται το εαυτο τους. δυσκολο να τους αντισταθεις και να μην τους γραψεις κοπλιμεντα. πρεπει ομως να κανουμε και λιγο κρατει ακομα και στα πανεμορφα μοντελα γιατι δεν θα βρισκουμε γυναικα που να εχει τα μυαλα της στο κεφαλι. νηστεια παιδια στα παινετικα σχολια στις γυναικες κρατειθητε τις θελουμε ταπεινες και μετριοφρονες. Οι βορειες ειναι ψυχρες δεν εχουν αυτη την ζεστασια που εχουν οι μεσογειακες και οι λατινες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
εγω σπανια θα κανω like σε ποστ γυναικας. θα πρεπει να ειναι μονο διασημη και διεθνους φημης να αξιζει παρα πολυ. αλλα σχολιασμους κανω σε πολλες αλλα ποτε σε ασχημες ασημες ελλεεινιδες. Μονο στη Δαναη

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αυτή...γυναικάρα;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ελα το καλοκαιρι Χανιωτη ρε μλκα να τη γνωρισεις

εχει και φιλες να ξερεις...που εχουν εξοχικα εδω και 10 χρονια Χαλκιδικη, ερχονται ολο το καλοκαιρι.
για Αλατζα δεν ειχα πει κατι.... γυναικαρα ή οχι,ενα 7αρακι σιγουρα το παιρνει αυτη στο βιντεο..! :headbang:
αν δεν εκανες κατι ουτε με αυτην ,χλωμο το τοπιο :confused: :confused: :confused:

μου θυμιζεις τρομερα(στο θεμα γουστου) τον σπασικλα που βγαινω τα τελευταια χρονια
η μια του ξινιζει,η αλλη του βρωμαει και οποτε κανω πεσιμο χεζεται βρισκοντας δικαιολογιες
μια φορα σ ενα μπαρακι του ειπα επι λεξη "πες μου ρε μαλακα ΠΟΙΑ σ ΄αρεσει εδω μεσα να παω επι τοπου "

και οταν πηγα στην παρεα της κοιτουσε το κινητο του και κοκκινισε απο τον φοβο του,εχασε τα λογια του και με το ζορι ηρθε

ολη τη νυχτα μαλακιζοταν και εκτεθηκα που τον φωναξα,καλυτερα μονος μου :confused: :confused: :confused:
.....αυτος αυριο-μεθαυριο πολυ πιθανον να εινα δικαστης,τωρα προετοιμαζεται.
τις μαλακιες περι κυκλου τις αναμασαει και αυτος συνεχεια :jerking: :jerking: :jerking: η παρηγορια του λουζερ

για του θιξω τον εγωισμο του ελεγα οτι ο πατερας του θα ηταν πιο μαχιμος,αυτος τιποτα..το χαβα του
δηθεν του αρεσουν οι skinny,δηθεν του αρεσουν οι μορφωμενες,δηθεν του αρεσουν οι λευκες ξενες
δεν του αρεσουν τα ελληναδικα,δεν του αρεσει η καπνιλα στα μαγαζια,δεν του αρεσει το βρωμικο μετα το ξενυχτι σαν τιτικα

του εκανα πασα μια φιλη της Ρωσιδας και παλι εκανε τον λαγο,δηθεν την ηθελε πιο ψηλη :jerking: :jerking: :jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

«Να βρούμε μέντορες δωρεάν» είπε. Λέω να κάνω κρούση. Γιουτουμπίτσες στα επιχειρηματικά είναι καύλα φάση. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Εχω παει 36. Δεν εχω ουτε ένα ένσημο. Είμαι εκπαιδευτικός. Είμαι καμμένο χαρτί; Θα με πάρουν ποτέ για δουλειά. Η μανα λεει οτι είμαι μεγάλη και οχι δεν θα με πάρουν. Ποιά πορεία να πάρω; Νιωθω αποτυχημένη. Να παντρευτώ τουλαχιστον για να αντισταθμίσω το τσαλάκωμα μου,μ´αυτον τον τρόπο; Γιατί και ανύπαντρη (που ολοι ξέρουμε πώς τις αποκαλούν) και άνεργη παει πολυ, δεν πάει; Εν τω μεταξυ μου αρέσει αλλο επαγγελμα και σπουδαζω δευτερη σχολη. Νιώθω πισω σε ολα. Πωπω δεν μπορω με τόσες αρνητικές σκέψεις, θα σκάσω. Μια συμβουλή; Insight ?

Η κλασική άχρηστη τεμπέλα που περιμένει τον μαλάκα και τη μάνα της να την ταϊζουν.Ας μάθει να φτιάχνει τουλάχιστον κανα φαγητό,μπας και γίνει λίγο χρήσιμη στο μαλάκα που θα την παντρευτεί :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom