argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.857
- Πόντοι
- 9.297
Ενώ ο τύπος σκέτο Α- male....
Αυτη ειναι η ελλεεινιδα γυναικα
Ενώ ο τύπος σκέτο Α- male....
Αυτη ειναι η ελλεεινιδα γυναικα
Mην το λες....αν ήταν έτσι δεν θα σπούδαζε ξανά.Απλως ελπίζω να σπουδάζει μαγειρική η ζαχαροπλαστική για να μπορεί και δουλειά να βρει αλλά και πιο χρήσιμη στο σπίτι να είναι είτε παντρευτεί είτε όχι.Εχω παει 36. Δεν εχω ουτε ένα ένσημο. Είμαι εκπαιδευτικός. Είμαι καμμένο χαρτί; Θα με πάρουν ποτέ για δουλειά. Η μανα λεει οτι είμαι μεγάλη και οχι δεν θα με πάρουν. Ποιά πορεία να πάρω; Νιωθω αποτυχημένη. Να παντρευτώ τουλαχιστον για να αντισταθμίσω το τσαλάκωμα μου,μ´αυτον τον τρόπο; Γιατί και ανύπαντρη (που ολοι ξέρουμε πώς τις αποκαλούν) και άνεργη παει πολυ, δεν πάει; Εν τω μεταξυ μου αρέσει αλλο επαγγελμα και σπουδαζω δευτερη σχολη. Νιώθω πισω σε ολα. Πωπω δεν μπορω με τόσες αρνητικές σκέψεις, θα σκάσω. Μια συμβουλή; Insight ?
Η κλασική άχρηστη τεμπέλα που περιμένει τον μαλάκα και τη μάνα της να την ταϊζουν.Ας μάθει να φτιάχνει τουλάχιστον κανα φαγητό,μπας και γίνει λίγο χρήσιμη στο μαλάκα που θα την παντρευτεί
Εννοεις ασεξουαλ αφυλος ?Ενώ ο τύπος σκέτο Α- male....
Δεν ήταν και πολύ επιβλητικός αλλά ολίγον χλεχλες....Εννοεις ασεξουαλ αφυλος ?
Παναια μου και Χριστέ μουξαναδες......σε παρακαλω... με πιο καλοκαιρινο ντυσιμο.....
οκ,λουκουμακι με τη στενη ενννοια του ορου ηταν η Ρωσιδα που εφαγα το καλοκαιρι..καστανοξανθο με κατασπρο δερμα κλπ
αλλα η γυναικαρα του βιντεο δεν σου εκπεμπει καμια θηλυκοτητα...???? για μενα η μεση Ελληνιδα ετσι θα επρεπε να ειναι..
με μια τετοια ΝΑΙ θα εκανα και σχεση.....πολυ ανετα!
Γιατί τι είναι οι μπερέτες ρε τύπε ;Eγινε και η Αθηνα η καθυστερημενη απ'το power of love που δεν ηξερε να αρθρωσει δυο κουβεντες σε σωστα Ελληνικα,τραγουδιστρια και ειναι και μπερετα λεει.