Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.284
Πόντοι
1.056
Ποσο πιο κατω θα πεσουνε..

Φανταστειτε ποσο διαφορετικες (σιχαμενες) πεποιθησεις εχουν, και σε τι διαφορετικο (σιχαμενο) κοσμο ζουνε..

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.013
Πόντοι
3.936

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.582
Πόντοι
456
4F33FBA2-CE3F-4904-9F60-626B4CC44A78.jpeg
Τι εννοεί όταν λεει το ελληνικό στρειτ κοινό παλεύει να πάρει attention;;;;Υπάρχει περίπτωση να κάνεις κίνηση σε γκόμενα χωρίς να σε έχει attention πρώτα;
Όταν δεν τα καταφέρνει το στρειτ κοινό με το approach απλά λέμε missed approach και πάμε παρακάτω. Κάθε πιλότος έχει και εναλλακτικό αεροδρόμιο που αξίζει και μπορεί να κανει approach και landing. Δεν θέλει να σκοτωθεί με Missed approach.

Μάλλον της καγκούρισας της την πέφτουν μόνο τιποτα ya so kokla και κάγκουρες με smart που έχουν στο τέρμα το τατατατα και κρίνει από αυτό.

Τώρα τι έννοει με την κακία; Οι μόνοι άντρες αγαπάνε τις γυναίκες και σκάνε ένα κάρο λεφτά σε στουντιο, μπουρδέλα, στριπτιτζάδικα, onlyfans, ταξίδια σε μουνοπροορισμούς κτλ κτλ.
Που σκάνε λεφτά οι μόνες γυναίκες; Σε γάτες, αδέσποτα, μιτουδικα έντυπα κτλ κτλ αλλά ΟΧΙ σε ανθρώπους. Α.... και κράζουν τους άνδρες που δεν τους την πέφτουν επειδή υπάρχουν καλύτερες από αυτες.

Τώρα αυτό το privileged για αιώνες no comment. Σε εποχές που νομίζει πως οι γυναίκες ήταν underprivileged η κοινωνία έβγαλε μια Κιουρί, γυναίκες λογοτέχνες και επιστήμονες και τώρα έχει βγάλει την Καρντάσιαν και την Τουνη και ξεκωλα στο ινστα επειδή ακριβώς δεν θέλουν attention από αυτούς που παλεύουν για attention....

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.284
Πόντοι
1.056
Φιλε μονο και μονο που καθισες και εχασες τον χρονο σου για να απαντησεις στο <<μαλακιστιρι>> πολλα μπραβο..

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.391
Πόντοι
456
Ισχύει ! Απλά όχι για τους άντρες. Για τις φεμιτρελαμένες ισχύουν αυτά που λέει εμάς στα αρχίδια μας τα μπλε , τα κίτρινα , τα πραδαλά , τα ότι χρώμα θες βάλτα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.284
Πόντοι
1.056
Ισχύει ! Απλά όχι για τους άντρες. Για τις φεμιτρελαμένες ισχύουν αυτά που λέει εμάς στα αρχίδια μας τα μπλε , τα κίτρινα , τα πραδαλά , τα ότι χρώμα θες βάλτα.
Τι μου θυμισες τωρα..

Σκηνικο με Ελλεηνιδα:

Παω να καβαλησω την μηχανη και μιλαω στο handsfree την ωρα που περναει απο διπλα μου..

Καθως μιλαω (στο τηλ) λεω: <<που εισαι αρρωστια>> και πεταγεται αυτη κατι σε στυλ: <<κοφτο εχουμε βαρεθει να ακουμε τις μαλακιες σας, θα φωναξω και θα σε κανω ρομπα>> (νομιζε οτι μιλαω σε εκεινη-σταρχιδια μου και να μιλαγα και σε εκεινει βεβαια) αχ κα ναξερε σε τι μυστη μιλαει..αυτη νομιζε οτι ημουν κανας μπετα)

Μου γυριζει το μυαλο και της λεω: <<Ποιος σου ειπε οτι μιλαω σε εσενα; στο τηλ μιλαω, θα ηθελες να μιλαω σε εσενα αλλα με τετοια νοοτροπια ποιος θα ασχοληθει μαζι σου;>> καθως εφευγε μουτρωμενη μετα απο λιγο της λεω φωναχτα μεσα στον κοσμο: ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΩ!!! (με ωραιο στυλ οχι νευριασμενος κτλπ) :2funny:

Ετρεχε να κρυφτει με κατεβασμενο το κεφαλι παιζοντας (με τι αλλο) με το κινητο.. :jerking:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Τι μου θυμισες τωρα..

Σκηνικο με Ελλεηνιδα:

Παω να καβαλησω την μηχανη και μιλαω στο handsfree την ωρα που περναει απο διπλα μου..

Καθως μιλαω (στο τηλ) λεω: <<που εισαι αρρωστια>> και πεταγεται αυτη κατι σε στυλ: <<κοφτο εχουμε βαρεθει να ακουμε τις μαλακιες σας, θα φωναξω και θα σε κανω ρομπα>> (νομιζε οτι μιλαω σε εκεινη-σταρχιδια μου και να μιλαγα και σε εκεινει βεβαια) αχ κα ναξερε σε τι μυστη μιλαει..αυτη νομιζε οτι ημουν κανας μπετα)

Μου γυριζει το μυαλο και της λεω: <<Ποιος σου ειπε οτι μιλαω σε εσενα; στο τηλ μιλαω, θα ηθελες να μιλαω σε εσενα αλλα με τετοια νοοτροπια ποιος θα ασχοληθει μαζι σου;>> καθως εφευγε μουτρωμενη μετα απο λιγο της λεω φωναχτα μεσα στον κοσμο: ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΩ!!! (με ωραιο στυλ οχι νευριασμενος κτλπ) :2funny:

Ετρεχε να κρυφτει με κατεβασμενο το κεφαλι παιζοντας (με τι αλλο) με το κινητο.. :jerking:
Εχουν λαλησει μερικες, νομιζουν πως το συμπαν περιστρεφεται γυρω τους :2funny::2funny::2funny:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.284
Πόντοι
1.056

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
"της γυναικας η καρδια ειναι αβυσσος"πριν λιγο

open tv ,Διονυσιου και Μαγγιρα σε εξαλλη κατασταση !

χρονια πολλα καριολες :wanker: αν και θετικος στον κορωνοϊό,με ..καβλωσε η Μπετουλα!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Γνωστη μου ελλεηινδα, πιτσιρικα, που τα εφτιαχνε παντα με πυρφορους που της πληρωναν τα ΠΑΝΤΑ, την σπιτωναν, και τους εκραζε στις φιλες της, πηγε τωρα και τα εφτιαξε με εναν προσφυγα, και τωρα του τα πληρωνει ολα αυτη

Πραγματικα, δεν ξερω αν υπαρχει τιποτα πιο σιχαμενο απο τις ελλεηνιδες

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick:

χθες στο επεισοδιο του deal επαιξε ενας Λιβυος.... που ζει και σπουδαζει Θεσσαλονικη !

τουλαχιστον 3 Ελλεηνιδες του εκαναν αφιερωση ,τραγουδωντας αραβικα belly songs:headbaning1:

ΗΞΕΡΑΝ ...αραβικα απταιστα :2funny::2funny::2funny::2funny: να δειτε πως εσπαζαν τη μεση τους οι ΚΑΡΧΙΕΣ....

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ !!! γουσταρουν ισλαμικη πατριαρχια:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.707
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.707
Πόντοι
9.297
Γνωστη μου ελλεηινδα, πιτσιρικα, που τα εφτιαχνε παντα με πυρφορους που της πληρωναν τα ΠΑΝΤΑ, την σπιτωναν, και τους εκραζε στις φιλες της, πηγε τωρα και τα εφτιαξε με εναν προσφυγα, και τωρα του τα πληρωνει ολα αυτη

Πραγματικα, δεν ξερω αν υπαρχει τιποτα πιο σιχαμενο απο τις ελλεηνιδες
Πίσω από την συμπεριφορά αυτήν μήπως κρυβεται ένα διαλυμένο σπίτι η αναρχολαθρολαγνικες πεποιθήσεις;
Μήπως δουλεύει σε καμμία Μ.Κ.Ο.;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.707
Πόντοι
9.297
Τι μου θυμισες τωρα..

Σκηνικο με Ελλεηνιδα:

Καλά την γάμησες!:thumbsup:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.391
Πόντοι
456
Τι μου θυμισες τωρα..

Σκηνικο με Ελλεηνιδα:

Δικαστής 33ου βαθμού.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.707
Πόντοι
9.297
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick:

χθες στο επεισοδιο του deal επαιξε ενας Λιβυος.... που ζει και σπουδαζει Θεσσαλονικη !

τουλαχιστον 3 Ελλεηνιδες του εκαναν αφιερωση ,τραγουδωντας αραβικα belly songs:headbaning1:

ΗΞΕΡΑΝ ...αραβικα απταιστα :2funny::2funny::2funny::2funny: να δειτε πως εσπαζαν τη μεση τους οι ΚΑΡΧΙΕΣ....

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ !!! γουσταρουν ισλαμικη πατριαρχια:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:
Ο τύπος σπουδάζει ιατρική άρα είναι το κλειδί για να ανεβάσει οικονομικά και κοινωνικά την κάθε μια....βέβαια αυτός πιθανότατα θα ψωνίζει από συμφοιτητριες του.
Είναι ψηλός κάτι που αντικειμενικά ξεχωρίζει...
Είναι άλλο να την πέφτει σε μια ένας καγκουρας κουρεμένος σαν λάθρο με σκουλαρίκι και άλλο ένας γιατρός...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να πανε στο ισλαμ να καθαρισει ο τοπος..
Θα φύγουν τρέχοντας ....

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.402
Πόντοι
456
Πίσω από την συμπεριφορά αυτήν μήπως κρυβεται ένα διαλυμένο σπίτι η αναρχολαθρολαγνικες πεποιθήσεις;
Μήπως δουλεύει σε καμμία Μ.Κ.Ο.;

δεν έχει δουλέψει μισή μέρα στην ζωή της, και απόσο ξέρω η οικογένεια της είναι απλά μεσαία τάξη, ούτε φραγκάτοι, ούτε φτωχαδάκια....απλά θεωρεί ότι ο μαύρος πρόσφυγας είναι πιο "αντρας" από τα ελληνακια που έτρεχαν από πίσω της σαν υποτακτικοί

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Τι μου θυμισες τωρα..

Σκηνικο με Ελλεηνιδα:

Όταν είχαν βγει τα hands free πριν πολλά χρόνια ένα φιλαράκι το έκανε συστηματικά αυτό. Μόλις διασταυρωνόταν με κάποια πέταγε ένα «έλα καυλα». Όταν η άλλη τον έβριζε έβγαζε τα ακουστικά και της έριχνε ένα ξεχεσμα με αγαπημένη ατάκα το «είσαι τεχνολογικά αναλφάβητη»

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.284
Πόντοι
1.056
Όταν είχαν βγει τα hands free πριν πολλά χρόνια ένα φιλαράκι το έκανε συστηματικά αυτό. Μόλις διασταυρωνόταν με κάποια πέταγε ένα «έλα καυλα». Όταν η άλλη τον έβριζε έβγαζε τα ακουστικά και της έριχνε ένα ξεχεσμα με αγαπημένη ατάκα το «είσαι τεχνολογικά αναλφάβητη»
Εγω αυτο το κανω οταν <<θελω να μιλησω>> με αυτες που γαμαω, για πουτανες με προγραμματα τιμες κτλπ..

Πρεπει να δεις την μουρη τους χαχα, σκετη απολαυση!!

Οταν τους δειχνεις οτι εχεις προσβαση σε καλα μουνια οποτε το θες, τις πιανει τρελα γιατι στην ουσια ειναι η μονη δυναμη τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom