Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ρε μάγκες...στο πυρφορισταν γαμαει κανεις? Γνώρισα μια καινουργια παρεα με παιδια 23-24 χρονων, ολα με μια χαρα εμφανιση, με αυτοκινητο, με αρκετα φραγκα να βγουν εξω για ποτα κλπ, και κανεις τους δεν γαμαγε..και ήταν μια χαρά παιδιά, όχι τίποτα μαμακηδες / nerdουλες που παιζουν video games, και μάλιστα τους ενδιαφέρουν οι γκόμενες, απλα δεν τους κάθονται...Έχω αρκετούς γνωστούς απο όλες τις κοινωνικές τάξεις, με διαφορα μορφωτικά επίπεδα, και πραγματικα πολλοί λίγοι γαμάνε, και ακόμα πιο λίγοι (σχεδον κανείς) δεν γαμαεί εκτός σχέσεις. Τι παίζει στο ελλαδισταν? Μα κανενας δεν γαμαει? Μου κανει εντύπωση, γιατί εγώ σχεδόν πάντα στην ενήλικη ζωή μου είχα κάτι να γαμαώ, έστω και ψιλομπάζα, και ας είμαι μεγάλη κότα στο πέσιμο, απλα εχω καλη εξωτερικη εμφανιση

Σε αυτό που περιγράφεις , ευθύνεται καθαρά το μπακουροπαρέα . Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκομενοδιώχτης από αυτό .

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Είπαμε,χωρίς κύκλο με γκόμενες απο σχολή,δουλειά κλπ και σχέση,πολύ δύσκολο να γαμήσουν στο Αγαμιστάν

Μόνο με τύχη ή αν τους την πέσει καμια μεγαλύτερη

Μια χαρά μπορείς να γνωρίσεις κάποιαν , πχ σε ένα καφέ σε ένα μπαρ κτλ , αλλά είτε μόνος σου , είτε το πολύ με άλλον έναν μαζί Με μπακουροπαρέα ,δεν παίζει με την καμία .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
Σε αυτό που περιγράφεις , ευθύνεται καθαρά το μπακουροπαρέα . Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκομενοδιώχτης από αυτό .

Το μυαλό των ελλεεινίδων είναι ο μεγαλύτερος διώκτης,όχι η μπακουροπαρέα

Και μπακουροπαρέες γυναικών έχει έξω,ψάχνεται καμία να γνωριστεί;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
Μια χαρά μπορείς να γνωρίσεις κάποιαν , πχ σε ένα καφέ σε ένα μπαρ κτλ , αλλά είτε μόνος σου , είτε το πολύ με άλλον έναν μαζί Με μπακουροπαρέα ,δεν παίζει με την καμία .

Άμα ήταν έτσι,θα γνωρίζαν όλοι

Αν δουλεύεις εκεί ή είσαι φίλος του αφεντικού,μπορείς να γαμήσεις καμια σερβιτόρα/υπάλληλο.Άγνωστος εντελώς δεν παίζει

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446

Έχοντας περάσει και από τα δυο στάδια , θα είμαι απόλυτος σε αυτό . Ένα διαστημα σαν πιτσιρικάς υπήρξα μέλος τέτοιας παρέας και η αγαμία πήγαινε σύννεφο . Μας έφταιγαν οι γκόμενες ο καιρός , και τα πάντα , εκτός από την μαλακια που μας έδερνε , όπως και ο μικρόκοσμος μας .

Όταν ξέκοψα και την είδα αλλιώς , και λύθηκε το θέμα κατάλαβα τα γιατί και τα πως

Τελευταία τροποποίηση:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Άμα ήταν έτσι,θα γνωρίζαν όλοι

Αν δουλεύεις εκεί ή είσαι φίλος του αφεντικού,μπορείς να γαμήσεις καμια σερβιτόρα/υπάλληλο.Άγνωστος εντελώς δεν παίζει

Πελάτισσες δεν υπάρχουν ? Μάνο η σερβιτόρα παίζει πχ σε ένα καφέ ?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
Έχοντας περάσει και από τα δυο στάδια , θα είμαι απόλυτος σε αυτό . Ένα διαστημα σαν πιτσιρικάς υπήρξα μέλος τέτοιας παρέας και η αγαμία πήγαινε σύννεφο . Μας έφταιγαν οι γκόμενες ο καιρός , και τα πάντα , εκτός από την μαλακιά που μας έδερνε , όπως και ο μικρόκοσμος μας .

Όταν ξέκοψα και την είδα αλλιώς , και λύθηκε το θέμα κατάλαβα τα γιατί και τα πως

Και να ξεκόψεις,τί θα κάνεις μετά;Θα βγαίνεις μόνος σου;Αν με παρέα έχεις 1% να γνωρίσεις,μόνος σου έχεις 0

Οι πιο πολλοί ξεκόβουν μόλις βρουν γκόμενα

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Και να ξεκόψεις,τί θα κάνεις μετά;Θα βγαίνεις μόνος σου;Αν με παρέα έχεις 1% να γνωρίσεις,μόνος σου έχεις 0

Οι πιο πολλοί ξεκόβουν μόλις βρουν γκόμενα

Μέση κατάσταση , ,και διάκριση ανάλογα με την περίσταση δεν υπάρχει δηλαδή . Μονό τα άκρα υπάρχουν .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
Ρε πότε θα καταλάβατε ότι γι'αυτήν την κατάσταση,φταίει πρώτα η μαλακία των γυναικών;

Η μπακουροπαρέα αντρών είναι κακιά,αλλά η μπακουροπαρέα γυναικών... είναι φυσιολογική.Οι μόνοι άντρες είναι όλοι μαλάκες,αγάμητοι,προβληματικοί αλλά οι μόνες γυναίκες...είναι όλες μια χαρά.

Σταματήστε να καταπίνετε τη φεμινοπροπαγάνδα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Ρε μάγκες...στο πυρφορισταν γαμαει κανεις? Γνώρισα μια καινουργια παρεα με παιδια 23-24 χρονων, ολα με μια χαρα εμφανιση, με αυτοκινητο, με αρκετα φραγκα να βγουν εξω για ποτα κλπ, και κανεις τους δεν γαμαγε..και ήταν μια χαρά παιδιά, όχι τίποτα μαμακηδες / nerdουλες που παιζουν video games, και μάλιστα τους ενδιαφέρουν οι γκόμενες, απλα δεν τους κάθονται...Έχω αρκετούς γνωστούς απο όλες τις κοινωνικές τάξεις, με διαφορα μορφωτικά επίπεδα, και πραγματικα πολλοί λίγοι γαμάνε, και ακόμα πιο λίγοι (σχεδον κανείς) δεν γαμαεί εκτός σχέσεις. Τι παίζει στο ελλαδισταν? Μα κανενας δεν γαμαει? Μου κανει εντύπωση, γιατί εγώ σχεδόν πάντα στην ενήλικη ζωή μου είχα κάτι να γαμαώ, έστω και ψιλομπάζα, και ας είμαι μεγάλη κότα στο πέσιμο, απλα εχω καλη εξωτερικη εμφανιση
Είναι δυνατόν να μην εχουν κυκλο αυτά τα παιδιά;
Σε τέτοια ηλικία δεν έχουν φύγει από το σπίτι τους ίσως ούτε για σπουδές...άρα δεν έχουν χάσει επαφή με συμμαθήτριες από σχολείο η φροντιστήριο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Πελάτισσες δεν υπάρχουν ? Μάνο η σερβιτόρα παίζει πχ σε ένα καφέ ?
Οι πελάτισσες ΔΕΝ βγαίνουν μόνες...πάντα έχουν παρέα.
Δεν έχουν ψυχικές αντοχές οι Ελληνίδες να βγαίνουν μόνες ιδίως αυτές που είναι εμφανίσιμες και ανασφαλείς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297

Αγκαλιά με το κωλοκινητο είναι οι βλαμμένες και βγάζουν σελφι για να δουν αν ταιριάζει η διακόσμηση του μαγαζιού με το μακιγιάζ τους....:2funny::2funny::2funny::rolleyes::headbang:

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Ρε πότε θα καταλάβατε ότι γι'αυτήν την κατάσταση,φταίει πρώτα η μαλακία των γυναικών;

Η μπακουροπαρέα αντρών είναι κακιά,αλλά η μπακουροπαρέα γυναικών... είναι φυσιολογική.Οι μόνοι άντρες είναι όλοι μαλάκες,αγάμητοι,προβληματικοί αλλά οι μόνες γυναίκες...είναι όλες μια χαρά.

Σταματήστε να καταπίνετε τη φεμινοπροπαγάνδα

Η μπακουροπαρέα , είναι μια χαρά για να πάει να παίξει μπάσκετ , για να μαζευτεί και να κάνει χαβαλέ η ότι άλλο , αλλά όχι για να φλερτάρει , να γνωρίσει γυναίκες και πάει λέγοντας .Η γενικότερη συμπεριφορά της , το φαίνεσθαι , η αύρα της ,το στυλ της ,και ου το καθεξής , δεν κολλάει με την καμία για το τελευταίο .

Συν του ότι όλο και κάποιος μαλάκας , εάν όχι τουλάχιστον δυο , θα αρχίσουν τους ανταγωνισμούς , τα κομπλεξικά , τα κουφά που δεν στέκουν , τις χαλάστρες ,και πάει λέγοντας

Επίσης οι συγκρίσεις σχετικό με το τι κάνουν διάφορες γυναίκες , και το ότι υπάρχουν και γυναικείες παρόμοιες παρέες κτλ είναι παντελώς άκυρες Είναι σαν να μου λες , ότι επειδή πέντε τύπισσες μαλακίζονται , στέκει το να κάνω και εγώ το ίδιο , με άλλους πέντε μαλάκες μαζί

Και όλο αυτό δεν είναι ούτε θέμα φεμινισμού , ούτε θέμα προπαγάνδας ούτε τίποτα .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Η μπακουροπαρέα , είναι μια χαρά για να πάει να παίξει μπάσκετ , για να μαζευτεί και να κάνει χαβαλέ η ότι άλλο , αλλά όχι για να φλερτάρει , να γνωρίσει γυναίκες και πάει λέγοντας .Η γενικότερη συμπεριφορά της , το φαίνεσθαι , η αύρα της ,το στυλ της ,και ου το καθεξής , δεν κολλάει με την καμία για το τελευταίο .

Συν του ότι όλο και κάποιος μαλάκας , εάν όχι τουλάχιστον δυο , θα αρχίσουν τους ανταγωνισμούς , τα κομπλεξικά , τα κουφά που δεν στέκουν , τις χαλάστρες ,και πάει λέγοντας

Επίσης οι συγκρίσεις σχετικό με το τι κάνουν διάφορες γυναίκες , και το ότι υπάρχουν και γυναικείες παρόμοιες παρέες κτλ είναι παντελώς άκυρες Είναι σαν να μου λες , ότι επειδή πέντε τύπισσες μαλακίζονται , στέκει το να κάνω και εγώ το ίδιο , με άλλους πέντε μαλάκες μαζί

Και όλο αυτό δεν είναι ούτε θέμα φεμινισμού , ούτε θέμα προπαγάνδας ούτε τίποτα .
Για αυτό άλλωστε οι μεγάλες παρέες πιτσιρικάδων ιδίως σε μπουρδέλα χαλάνε την πιάτσα διότι κυρίως για χαβαλε πάνε .
Οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι σπάνια κάνουν παρέες άνω των 3-4 ατόμων.

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Οι πελάτισσες ΔΕΝ βγαίνουν μόνες...πάντα έχουν παρέα.
Δεν έχουν ψυχικές αντοχές οι Ελληνίδες να βγαίνουν μόνες ιδίως αυτές που είναι εμφανίσιμες και ανασφαλείς.

Δηλαδή εσύ τώρα θες να μου πεις ότι δεν έχεις δει πότε το να κυκλοφορεί κάποια δυάδα γυναικών έξω , και μάλιστα με νορμάλ συμπεριφορά κτλ και ανοιχτές στο νορμάλ φλερτ , κτλ ,και ότι δεν κυκλοφορούν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656

Τί να φλερτάρει,για να φλερτάρει πρέπει να υπάρχει και προσφορο έδαφος.Βλέπεις εσύ έξω ελλεεινίδες να περιμένουν φλερτ απο κανέναν;Να φαίνονται ανοιχτές,να κοιτάνε;

Το άλλο πάλι δεν το κατάλαβα.Οι γυναικοπαρέες που κάθονται με τα κινητά και λέει η μια την άλλη μαλάκα,έχουν καλύτερη αύρα από τις αντροπαρέες;

Μια χαρά την έχεις καταπιεί την φεμινοπροπαγάνδα αν δεν το'χεις καταλάβει

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.871
Πόντοι
3.656
Είναι δυνατόν να μην εχουν κυκλο αυτά τα παιδιά;
Σε τέτοια ηλικία δεν έχουν φύγει από το σπίτι τους ίσως ούτε για σπουδές...άρα δεν έχουν χάσει επαφή με συμμαθήτριες από σχολείο η φροντιστήριο.

Σε όλες τις ηλικίες,το μεγαλύτερο ποσοστό δεν γαμάει.

Απλά στην πιτσιρικαρία γαμάνε λίγο περισσότεροι,γιατί ψάχνονται περισσότερες συνομήλικες.Από τα 25 και μετά που το κλείνουν κι αυτές περιμένοντας τον γαμπρό,παύουν να γαμάνε κι αυτοί (εκτός αν παντρευτούν ή έχουν σχέση)

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Τί να φλερτάρει,για να φλερτάρει πρέπει να υπάρχει και προσφορο έδαφος.Βλέπεις εσύ έξω ελλεεινίδες να περιμένουν φλερτ απο κανέναν;Να φαίνονται ανοιχτές,να κοιτάνε;

Το άλλο πάλι δεν το κατάλαβα.Οι γυναικοπαρέες που κάθονται με τα κινητά και λέει η μια την άλλη μαλάκα,έχουν καλύτερη αύρα από τις αντροπαρέες;

Μια χαρά την έχεις καταπιεί την φεμινοπροπαγάνδα αν δεν το'χεις καταλάβει

Να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά? Ο μπαξές έχει στην κυριολεξία από όλα . Εάν εσένα τώρα σε βολεύει το να βλέπεις , [ και τσουβαλιάζοντας ] , μέσα στον μπαξέ μόνο , ότι “δικαιολογεί” την φάση που βρίσκεσαι είναι δικαίωμα σου . Αλλά μην γίνεσαι προσβλητικός , και μην θίγεσαι , και μην κολλάς γραφικές ταμπέλες , όταν κάποιος , δεν βρίσκεται στην δικη σου την φάση .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Δηλαδή εσύ τώρα θες να μου πεις ότι δεν έχεις δει πότε το να κυκλοφορεί κάποια δυάδα γυναικών έξω , και μάλιστα με νορμάλ συμπεριφορά κτλ και ανοιχτές στο νορμάλ φλερτ , κτλ ,και ότι δεν κυκλοφορούν
Και να κυκλοφορούν έξω δυάδες η τριάδες δεν είναι δεκτικές σε φλερτ...τώρα αν κάτι ναυάγια πούνε μια νοστιμαδα και αρχίσουν αυτές να χασκογελανε δεν σημαίνει ότι θα βγουν και μαζί τους ούτε ότι θα τους κατσουν...έχουν δεσμο με τα κωλοκινητα τους αυτές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Βέβαια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και λοιπές φοιτητουπολεις ενδέχεται να λειτουργούν κάπως αλλιώς...όμως και εκεί λειτουργούν σαν χωριατομυαλες έχοντας στην απέξω ο,τιδηποτε δεν γνωρίζουν, είτε εκ του σύνεγγυς είτε μέσω διαδικτυου ,γιατί "δεν μιλάνε σε αγνώστους" λες και είναι πεντάχρονα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom