Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.170
Πόντοι
456
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick:

χθες στο επεισοδιο του deal επαιξε ενας Λιβυος.... που ζει και σπουδαζει Θεσσαλονικη !

τουλαχιστον 3 Ελλεηνιδες του εκαναν αφιερωση ,τραγουδωντας αραβικα belly songs:headbaning1:

ΗΞΕΡΑΝ ...αραβικα απταιστα :2funny::2funny::2funny::2funny: να δειτε πως εσπαζαν τη μεση τους οι ΚΑΡΧΙΕΣ....

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ !!! γουσταρουν ισλαμικη πατριαρχια:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:
Έχεις δει ποτέ κάποιο μικρό κοριτσάκι να παίζει με αμαξάκια ; Όλες με τις κούκλες / μωρά παίζουν.

Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους μανάδες , θέλουν προστασία. Μετά τη γενιά του Πολυτεχνείου όταν καταργήθηκε η όντως πατριαρχία ( περιστατικά όπως βιασμοί και κακοποιήσεις γυναικών ήταν ελάχιστα τότε ) ψάχνουν υποκατάστατα.

Για αυτό πάνε με άξεστους μαλακές , ισλάμια και μαύρους η τον συνδιασμό των παραπάνω.

Ειλικρινά όσο πιο κοντά στο Ιράν είναι μια κοινωνία τόσο περισσότερο εξασφαλίζει την επιβίωση της.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πριν λίγο πέρασμα αρχικά με την ορορα
Διάλειμμα για κοτόπουλο

Συνέχεια στη βέργας μπας και πετύχω κανένα πετιτ που ειναι το στοιχείο μου αντα αυτού ειχε μονο χοντρές και γριες οι οποίες ειχαν και γεμάτα δωμάτια (ελεος)

Επιστροφή στη φυλής, στροφή για Φωκαιας μπας και αποφύγω την εκδρομη του 6ου ΕΠΑΛ κωροπιου

Στο νουμερο 12 αν δεν απατώμαι, οι δυο άσπρες πόρτες διλα δίπλα
Μπήκα αριστερά στο υπόγειο.

Η εργαζόμενη ειναι η Καρολίνα
22 ετών κολομβιανη, μελαμψη με σιδεράκια και κοντό σγουρό μαλλι πιασμένο αλα κιοφτε για καλύτερη αποδοση στη πιπα.

Σωμα φυσιολογικό, αδύνατο και αγυμναστο, βαζάκι μικρομεσαίο και κωλαράκι επίσης.

Στο κρεβάτι ήταν ακριβώς το αντίθετο απο αυτο που έδειχνε.
Εισήλθε χασκογελοντας και συνέχισα κι εγω την καλη διαθεση αφου συστήθηκε της μιλησα μερικα ισπανικά και η συννενόηση έγινε καπως ετσι
Δηλωσε πως βρίσκεται μονο 2 μήνες στην Ελλάδα και σύντομα θα επιστρέψει στην Κολομβία.

Ξεκίνησε μια πιπα με υπομονή βάζοντας γλώσσα κατα μήκος και στο κεφαλάκι

Αργότερα της ειπα να έρθει απο πανω οπου αμέσως ένιωσα το 22χρονο μουνάκι της, δεν ηταν πηγάδι και αυτο προκάλεσε έκπληξη..
Εκανε ωραίες κινήσεις με σκοπό να απορροφήσει ολο το καβλι μου
Πηρε μια θεση που με κατακαβλωσε με τα πόδια της εντελώς λυγισμένα πανω στα δικα μου και να χωροπηδαει πανω στον μπούτσο μου.

Αργότερα μου ειπε πως η αγαπημένη της σταση είναι στα 4 και συνεχίσαμε ετσι

Ανοιξε τα ποδια, εβαλε το μαξιλάρι αοο κατω της και πηρε θεση για ξεσκισμα
Ενω ειχα χυσει πριν λιγο η Καρολίνα κατάφερε και με εκανε παλι τούρμπο,
Ετσι ανέβασα στροφές αφου επιτέλους βρήκα πόρνη που δεν σου λεει αχ και βαχ και ποναω
Η Καρολίνα το ζήταγε πιο δυνατα και πιο δυνατα φωναζονταςστα ισπανικά ετσι κι εγω την πηγα κομπρεσέρ
Εχυσα μεσα της και η αυλαία έπεσε εκει.

Πολυ καλη περίπτωση, μετα απο καιρο ευχαριστήθηκα γαμήσι στη φυλής.

8.8/10
Αυτο που με χαλασε ειναι η παντελώς έλειψη ρομαντισμού

Παρ ολα αυτά την προτείνω με τα χίλια

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.190
Πόντοι
2.356
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :alivedick:

χθες στο επεισοδιο του deal επαιξε ενας Λιβυος.... που ζει και σπουδαζει Θεσσαλονικη !

τουλαχιστον 3 Ελλεηνιδες του εκαναν αφιερωση ,τραγουδωντας αραβικα belly songs:headbaning1:

ΗΞΕΡΑΝ ...αραβικα απταιστα :2funny::2funny::2funny::2funny: να δειτε πως εσπαζαν τη μεση τους οι ΚΑΡΧΙΕΣ....

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ !!! γουσταρουν ισλαμικη πατριαρχια:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:
μακαρι τυπε! το ισλαμ θα μας σωσει απο γκεηδες και ελλεηνιδες!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Κουτσομπολιο ερεθιστικό τελευταιας ημέρας του χρόνου.
Φίλος μου καλός μου εκμηστηρεύτηκε το δραμα που ζει.
Παντρεμένη με 2 μικρά γύρω στα 8 ετών, αυτή 42αρα κορμί 18άρας 8/10 λόγω μικρού στήθους αλλιως θα τις έβαζα 9/10, πρόσωπο 9/10 μεγάλα μάτια εκφραστικό.
Βαρέθηκε τον σύζυγο και ψάχνει delicatesen πουτσες με γαμήσια μέσα σε αυτοκίνητα, σε σοφίτες σε ξένα σπιτια, εκρηκτικα επιδόρπια πίπες γλυψαρχίδια.
Χειριστική, τρελαμενη με εναλλαγες διαθεσης διαχειριζεται απο όσο γνωριζουμε μέχρι τώρα σύζυγο και εραστή με μεγαλη επιτυχία τους έχει ξεπουτσιάσει και τους δύο και τους μπριζώνει κιολας να είναι ερωτευμένοι και στην τσίτα 24 ώρες το 24 ώρο με την παρτη της.
Μεγάλο της ατου, το εκπληκτικό αεροπλανικό διαπλανητικό σεξ που προσφέρει στραγγίζοντας πουτσες μέχρι τελικής πτώσεως, ζητάει 3-5 τελειώματα κάθε φορά. Ο φίλος χρειάζεται ειδική τροφή να ανταπεξέρθει σοκολατες γλυκά γιατι ξεμενει από σπέρμα.......
Τώρα ποτε θα γίνει το μπαμ, γιατί σε τέτοιες καταστάσεις εγω νομιζα είναι διαχειρισιμες αλλα στο τέλος γίνεται ένα ηχηρό μπαμ και πετάγονται χριστουγενιάτικα δέντρα ζαρτιέρες φριτέζες επιβραδυντικά, κατσαρολες πιατα λιπαντικά τακουνια παιδικά παιχνίδια κουζινομαχαιρα στρινγκάκια, ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε θύματα..........

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Το θεμα ειναι να μην μπλεκεις με καριολες και κανεις παιδια..

Ολα απο κει ξεκινανε..

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Παντρεμένη με 2 μικρά γύρω στα 8 ετών, αυτή 42αρα κορμί 18άρας 8/10 λόγω μικρού στήθους αλλιως θα τις έβαζα 9/10, πρόσωπο 9/10 μεγάλα μάτια εκφραστικό.
Βαρέθηκε τον σύζυγο και ψάχνει delicatesen πουτσες με γαμήσια μέσα σε αυτοκίνητα, σε σοφίτες σε ξένα σπιτια, εκρηκτικα επιδόρπια πίπες γλυψαρχίδια.
Χειριστική, τρελαμενη με εναλλαγες διαθεσης διαχειριζεται απο όσο γνωριζουμε μέχρι τώρα σύζυγο και εραστή με μεγαλη επιτυχία τους έχει ξεπουτσιάσει και τους δύο και τους μπριζώνει κιολας να είναι ερωτευμένοι και στην τσίτα 24 ώρες το 24 ώρο με την παρτη της.
Μεγάλο της ατου, το εκπληκτικό αεροπλανικό διαπλανητικό σεξ που προσφέρει στραγγίζοντας πουτσες μέχρι τελικής πτώσεως, ζητάει 3-5 τελειώματα κάθε φορά. Ο φίλος χρειάζεται ειδική τροφή να ανταπεξέρθει σοκολατες γλυκά γιατι ξεμενει από σπέρμα.......
Τώρα ποτε θα γίνει το μπαμ, γιατί σε τέτοιες καταστάσεις εγω νομιζα είναι διαχειρισιμες αλλα στο τέλος γίνεται ένα ηχηρό μπαμ και πετάγονται χριστουγενιάτικα δέντρα ζαρτιέρες φριτέζες επιβραδυντικά, κατσαρολες πιατα λιπαντικά τακουνια παιδικά παιχνίδια κουζινομαχαιρα στρινγκάκια, ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε θύματα..........
Παντα ειχα την απορια, επειδη βλεπω να κυκλοφορουν πολλα τετοια παντρεμενα, το 3ωρο που πηδιουνται μεχρι τα 3 -4 τελειωματα οι αντρες τους δεν τις παιρνουν τηλ ; Οταν ακουνε ησυχια απο το δωματιο που λενε οτι ειναι ;

Η απορια μου επειδη βλεπω πολλες τετοιες να κυκλοφορουν σε ξενοδοχεια, στο 3ωρο πηδημα οταν τους παιρνει ο αντρας τους, που λενε οτι ειναι ; Ειδικα οταν ακουγεται ησυχια στο δωματιο ; Για ψωνια συνεχεια ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
δεν έχει δουλέψει μισή μέρα στην ζωή της, και απόσο ξέρω η οικογένεια της είναι απλά μεσαία τάξη, ούτε φραγκάτοι, ούτε φτωχαδάκια....απλά θεωρεί ότι ο μαύρος πρόσφυγας είναι πιο "αντρας" από τα ελληνακια που έτρεχαν από πίσω της σαν υποτακτικοί
Στο τελευταίο κομμάτι έχει ένα δίκιο...όμως όταν ο απολίτιστος μουσουλμάνος λάθρο την σαπακιασει επειδή θα φορέσει μίνι να μην κλαφτει...ίσως ούτε σε αστυνομία να μην τρέξει ...απλώς ας το βουλώσει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.792
Πόντοι
3.506
Η απορια μου επειδη βλεπω πολλες τετοιες να κυκλοφορουν σε ξενοδοχεια, στο 3ωρο πηδημα οταν τους παιρνει ο αντρας τους, που λενε οτι ειναι ; Ειδικα οταν ακουγεται ησυχια στο δωματιο ; Για ψωνια συνεχεια ;
Ποιός είπε ότι παίρνει ο άντρας τους;

Ποιός είπε ότι και αν πάρει, το σηκώνουν;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180

''Ελα τι θες??? Μ εχεις ζαλισει σημερα!! Εξω για ψωνια ειμαι, ποιος θα τα κανει, εσυ?? ''' - απαντηση οταν τελικα το σηκωσουν

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256

Απο οσο θυμαμαι στα χοτελια δεν παιζουν ηχητικα με προσφορες σε κασερια και Μαράτα, οπότε στην ευλογη ερωτηση οτι εχει απολυτη ησυχια τι λέει ; Επισης αν της πει ανοιξε δεδομενα για βιντεοκληση τι γινεται ; Εκτος αν ολοι πετανε αετο και δεν ασχολουνται οποτε πασο

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.792
Πόντοι
3.506
Απο οσο θυμαμαι στα χοτελια δεν παιζουν ηχητικα με προσφορες σε κασερια και Μαράτα, οπότε στην ευλογη ερωτηση οτι εχει απολυτη ησυχια τι λέει ; Επισης αν της πει ανοιξε δεδομενα για βιντεοκληση τι γινεται ; Εκτος αν ολοι πετανε αετο και δεν ασχολουνται οποτε πασο
Η δικιά μου παντρεμένη πάντως όποτε βρισκόμαστε για αγώνα το κλείνει πάντα το κινητό της. Κάποτε, μετά από 4 ώρες που τον πήρε πίσω και έτυχε να τη ρωτήσει γιατί δεν απαντούσε, του είπε ότι δεν είχε σήμα ο χώρος όπου βρίσκονταν. Αν είναι γάτα και δεν δίνει γενικά δικαιώματα, δεν τρέχει και κάτι...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Έχω να ακούσω ηχητικά πολύ καιρό στα σουπερ,ιδιαίτερα στον Σκλαβενίτη.Επίσης όταν λέμε ψώνια δεν είναι απαραίτητα το σουπερ,αλλά 1002 μαγαζιά για 1002 λόγους.Επίσης οι άνδρες δεν είμαστε πολύ της λεπτομέρειας,οπότε δεν....Αν η άλλη είναι λίγο έξυπνη δεν την παίρνεις χαμπάρι.Σημασία έχει να μην έχει σκμοπό να στα φορέσει,καθώς αν το έχει πάρει απόφαση, τρόποι βρίσκονται.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.556
Πόντοι
2.256
Η δικιά μου παντρεμένη πάντως όποτε βρισκόμαστε για αγώνα το κλείνει πάντα το κινητό της. Κάποτε, μετά από 4 ώρες που τον πήρε πίσω και έτυχε να τη ρωτήσει γιατί δεν απαντούσε, του είπε ότι δεν είχε σήμα ο χώρος όπου βρίσκονταν. Αν είναι γάτα και δεν δίνει γενικά δικαιώματα, δεν τρέχει και κάτι...
Αυτη ειναι η αδικια στο γαμο, αμα το κανει ο αντρας και 3 ωρες ειναι αφαντος θα βρει αλλαγμενες κλειδαριες στο σπιτι

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.258
Πόντοι
456
Ρε μάγκες...στο πυρφορισταν γαμαει κανεις? Γνώρισα μια καινουργια παρεα με παιδια 23-24 χρονων, ολα με μια χαρα εμφανιση, με αυτοκινητο, με αρκετα φραγκα να βγουν εξω για ποτα κλπ, και κανεις τους δεν γαμαγε..και ήταν μια χαρά παιδιά, όχι τίποτα μαμακηδες / nerdουλες που παιζουν video games, και μάλιστα τους ενδιαφέρουν οι γκόμενες, απλα δεν τους κάθονται...Έχω αρκετούς γνωστούς απο όλες τις κοινωνικές τάξεις, με διαφορα μορφωτικά επίπεδα, και πραγματικα πολλοί λίγοι γαμάνε, και ακόμα πιο λίγοι (σχεδον κανείς) δεν γαμαεί εκτός σχέσεις. Τι παίζει στο ελλαδισταν? Μα κανενας δεν γαμαει? Μου κανει εντύπωση, γιατί εγώ σχεδόν πάντα στην ενήλικη ζωή μου είχα κάτι να γαμαώ, έστω και ψιλομπάζα, και ας είμαι μεγάλη κότα στο πέσιμο, απλα εχω καλη εξωτερικη εμφανιση

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Ρε μάγκες...στο πυρφορισταν γαμαει κανεις? Γνώρισα μια καινουργια παρεα με παιδια 23-24 χρονων, ολα με μια χαρα εμφανιση, με αυτοκινητο, με αρκετα φραγκα να βγουν εξω για ποτα κλπ, και κανεις τους δεν γαμαγε..και ήταν μια χαρά παιδιά, όχι τίποτα μαμακηδες / nerdουλες που παιζουν video games, και μάλιστα τους ενδιαφέρουν οι γκόμενες, απλα δεν τους κάθονται...Έχω αρκετούς γνωστούς απο όλες τις κοινωνικές τάξεις, με διαφορα μορφωτικά επίπεδα, και πραγματικα πολλοί λίγοι γαμάνε, και ακόμα πιο λίγοι (σχεδον κανείς) δεν γαμαεί εκτός σχέσεις. Τι παίζει στο ελλαδισταν? Μα κανενας δεν γαμαει? Μου κανει εντύπωση, γιατί εγώ σχεδόν πάντα στην ενήλικη ζωή μου είχα κάτι να γαμαώ, έστω και ψιλομπάζα, και ας είμαι μεγάλη κότα στο πέσιμο, απλα εχω καλη εξωτερικη εμφανιση

Είπαμε,χωρίς κύκλο με γκόμενες απο σχολή,δουλειά κλπ και σχέση,πολύ δύσκολο να γαμήσουν στο Αγαμιστάν

Μόνο με τύχη ή αν τους την πέσει καμια μεγαλύτερη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom