Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (10 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Ειναι απλο φιλε, ο αντρας σε ολη του τη ζωη παιζει εναντια στο μουνι με ημερησιο χαντικαπ
Οταν ειναι στα πανω του, εχει πραγματα που τον βγαζουν νικητη απεναντι στις γυναικες, παρα το χαντικαπ, πχ γυμνασμενος, χρημα, εξουσια, μοστρα, δουλεια, κλπ
Καποια στιγμη ομως επιστρεφει στην κανονικη του κατασταση, πχ χανει τη γκλαμουρατη δουλεια, απολυεται, χοντραινει, γερναει, κλπ οποτε παει και παλι στο μειον σε σχεση με το γυναικειο φυλο και υποκυπτει στη μοιρα του

Εξαρτάται και πού μένει.Αν μένει μια ζωή στην πόλη/χωριό του,και απο μικρός έχει φτιάξει 'όνομα' εκεί,θα τον θέλουν ακομα κι αν γίνει 200 κιλά με καράφλα.Αλλά μόνο στο χωριό του.Παραέξω,θα'ναι ένας χοντρός καράφλας.Τα λέω γιατί ξέρω τέτοια παραδείγματα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Προσπαθώ να καταλάβω ένα φαινόμενο. Πως γίνεται άτομα που ήταν γαμιάδες μικροί όταν μεγαλώνουν να γίνονται μουνόδουλοι σε ηλίθιο βαθμό.

Αυτοί ζούνε το πικ τους στα σχολικά χρόνια που είναι οι θεοί για τα κοριτσάκια γύρω τους.Κοπάνες,μηχανάκια,τσιγάρα,χασίσια,όλα όσα τραβάνε τα μουνάκια σ'αυτές τις ηλικίες.

Όταν όμως τελειώσουν αυτά τα χρόνια,και οι τύποι δεν έχουν βγαλει ούτε το σχολείο ή το βγαλαν χαριστικά,κοινώς όταν δεν έχουν κανένα σοβαρό μέλλον,ποια θα γυρίσει να τους κοιτάξει;Γι'αυτό και καταλήγουν μουνόδουλοι αν βρουν κάποια.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.170
Πόντοι
456
Αυτοί ζούνε το πικ τους στα σχολικά χρόνια που είναι οι θεοί για τα κοριτσάκια γύρω τους.Κοπάνες,μηχανάκια,τσιγάρα,χασίσια,όλα όσα τραβάνε τα μουνάκια σ'αυτές τις ηλικίες.

Όταν όμως τελειώσουν αυτά τα χρόνια,και οι τύποι δεν έχουν βγαλει ούτε το σχολείο ή το βγαλαν χαριστικά,κοινώς όταν δεν έχουν κανένα σοβαρό μέλλον,ποια θα γυρίσει να τους κοιτάξει;Γι'αυτό και καταλήγουν μουνόδουλοι αν βρουν κάποια.
Ναι σωστός δε το είχα σκεφτεί.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.170
Πόντοι
456
Το ειχα αναφερει και εγω λιγο πιο παλια..

Σαν να βλεπω και εγω προσπάθεια απο αυτές να έρθουν πιο κοντά στο ανδρικο φυλο..

Συνεχιζουμε το εργο μας, δεν δινετετε σημασια σε καμια εκτος βεβαια απο αυτες που το αξιζουν..

Παμε να πετυχουμε τον στοχο μας αδερφια!

Μα αυτο ειναι και το νοημα σε μια σχεση.., να στηριζει ο ενας τον αλλον, και να υπαρχει πραγματικη συνδεση μεταξυ τους, να υπαρχει εμπνευση..
Γνώρισα μια πιτσιρίκια στο γυμναστήριο. Μου λέει να μωρέ πέρασα Αθήνα σχολή των ονείρων μου , εκεί που θέλω κ.λ.π.

Οπότε λέω μάγκα μου καιρός να πειραματιστής. Αρχίζω λοιπόν τα εγώ μπλέκω όλο σε καυγάδες , είμαι κάφρος , δε στέκομαι ποτέ καλά στις σχέσεις μου , ούτε καλός φίλος δεν είμαι με τις παρέες μου , στο σχολείο είχα τους πάντες γραμμένους , ούτε ξέρω πως περνούσα τις τάξεις. Επίσης άρχισα να τη μιλάω αρκετά υποτιμητικά λέγοντας τη ε τι καλλιτέχνης είσαι άμα δεν έχεις λίγες φώτο της δουλειάς σου να μου δείξεις.

ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΝΩ ΚΟΜΠΟ ΡΕ. Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ.
Κάτι περίεργο παίζει με το γυναικείο μυαλό.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Γνώρισα μια πιτσιρίκια στο γυμναστήριο. Μου λέει να μωρέ πέρασα Αθήνα σχολή των ονείρων μου , εκεί που θέλω κ.λ.π.

Οπότε λέω μάγκα μου καιρός να πειραματιστής. Αρχίζω λοιπόν τα εγώ μπλέκω όλο σε καυγάδες , είμαι κάφρος , δε στέκομαι ποτέ καλά στις σχέσεις μου , ούτε καλός φίλος δεν είμαι με τις παρέες μου , στο σχολείο είχα τους πάντες γραμμένους , ούτε ξέρω πως περνούσα τις τάξεις. Επίσης άρχισα να τη μιλάω αρκετά υποτιμητικά λέγοντας τη ε τι καλλιτέχνης είσαι άμα δεν έχεις λίγες φώτο της δουλειάς σου να μου δείξεις.

ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΝΩ ΚΟΜΠΟ ΡΕ. Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ.
Κάτι περίεργο παίζει με το γυναικείο μυαλό.
την επομενη φορα πες της ''θες να λεγεσαι και απελευθερωμενη γυναικα που ουτε μερικες γυμνες φωτος με τη μπαρα δεν εχεις βγαλει ποτε σου''. Βγαλε τις φωτος, και βαλτες στο νημα ''ασκησεις για το γυμναστηριο, χαπια κλπ''

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Ένα ρώσικο ανέκδοτο λέει πως ειχαν ρωτήσει έναν παππού ποια ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής του. Εκείνος απάντησε τη δεκαετία του 30 και του 40.
Μα του λένε τότε είχαμε πόλεμο, Στάλιν κτλ
Εκείνος απαντάει ναι, αλλά τότε οι κοπέλες ήταν νεώτερες.

Η γυναίκα όσο είναι στα ντουζένια της σε κάνει να τη κυνηγάς. Αν σου κάτσει νιώθεις όμορφα. Όσο μεγαλώνουν όμως γίνονται πολύ ξινές και απωθητικές, κρεμάνε κτλ.
Όλοι κάναμε κασκαντεριλικια νεώτεροι και κάνουμε όσο μεγαλώνουμε. Το θέμα είναι πως όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν μειώνεται και το ποσοστό που αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους.
Στα 20 είναι το 80%, στα 30 το 60%, στα 40 και πάνω όσο τα ποσοστά του ΚΚΕ και παέι λέγοντας.

Δηλαδή γυναίκα να γαμήσεις θα βρεις δεν υπάρχει περίπτωση, να ασχοληθείς όμως χλωμό.

Μου θυμησες παντως αυτο το υπεροχο νημα

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.980
Πόντοι
4.926

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Τύπισσα, έλα μετά τα 37-39, που δεν θα σε μυρίζει ούτε σκύλος και γράψε πάλι την ίδια πίπα, να την αναλύσουμε σε άλλη βάση.

Στα 37-39 θα'ναι κι αυτή παντρεμένη με παιδιά,όπως η πλειοψηφία των ελλεεινίδων (εκτος αν είναι καμια λεσβία)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Ακόμη θυμάμαι 30 άρης εγώ την Βίκυ ένα πολύ ωραίο 21 χρονο μωρό της γειτονιάς.
Την πολιορκούσα καιρό πριν την φάω
Ωστόσο την πετύχαινα καμμιά φορά να μιλά με έναν καστανά 65 αρη τον Κυρ Γρηγόρη.
Τους έβλεπα να μιλάνε με αρκετή οικειότητα και υπέθετα ότι η Βίκυ ήταν απλά ευγενής σε ένα άνθρωπο της τρίτης ηλικίας που τον έβλεπε πατρικά.
Αμ δε
Όταν κάναμε σχέση μου εκμυστηρεύτηκε πως ο Κυρ Γρηγόρης της τον είχε σφυρίξει μερικές φορές.
Μάλιστα μου χε πει πως την πρώτη τους φορά εκείνος δε μπορούσε να χύσει καθώς την έβλεπε πατρικά.
Ε κι εκείνη τον χαλάρωσε του έκανε μασαζ με τα βυζιά της και του πήρε πίπα με αποτέλεσμα ο γέρος να ανάψει και να τη γαμήσει με λύσσα όπως χαρακτηριστικά είχε πει.
Όταν τη ρώτησα τι του βρήκε μου απάντησε
"Ήταν κύριος μαζί μου και ήταν ο μόνος από τόσα λιγούρια που δε μου την έπεφτε.Ήταν πολύ καλός στη συζήτηση.Σωστός τζεντλμαν.Μιλάγαμε ένα εξάμηνο πριν του ζητήσω να με πάει στο σπίτι(έμενε μόνη-φοιτήτρια γαρ)γιατί δεν είχε ταξί.
Ακόμη κι όταν φτάσαμε σπίτι και φόρεσα κάτι πιο άνετο ο Κυρ Γρηγόρης ντρεπόταν να με κοιτάξει.Αυτό ήταν που με ερέθισε."

τι και αν ειχες μαχιμο παλαμαρι, τι και αν ειχατε κοινα ενδιαφεροντα + κοινο τροπο ζωης ?
την προσελκυσε η σοφια και η "πατρικη " ασφαλεια του πορνογερου :jerking: δε βγαζεις ακρη με τις Ελλεηνιδες πιτσιρικες ..
ειναι απληστες-συμφεροντολογες-λαμογια- της νοοτροπιας "παρτα ολα" ,οχι μονο σεξουαλικα, αλλα και κοινωνικα!
ολες βριζουν και σχολιαζουν την Καιλη,αλλα την εχουν προτυπο :wanker: ...άλλως, greek dream woman :rockon:

οσο πουλαει η μπογια τους,τα θελουν ολα και γρηγορα. ειναι υπευθυνες για την καταστροφη πολλων νεων συναγωνιστων.
γι αυτο θα το ξαναγραψω ,προσοχη στους πιο πιτσιρικαδες..μην πεσουν στην παγιδα του ψευτοερωτα.
ποτε και σε καμια εμπιστοσυνη ,κατω των 30 ετων,αυτο ειναι ΑΞΙΩΜΑ και οχι κλισε. \
ακομα και οι χαμηλοβλεπουσες ειναι γαμιολες...! :confused: αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και την καταγραφω χωρις καμια δοση μισογυνισμου.

να γαμανε οσες περισσοτερες μπορουνε και να μη δινουν λογαριασμο σε καμια,αν το κανουν... θα χασουν το τρενο της ζωης
...κακα τα ψεματα,εναν αντρα (εφοσον εχει την υγεια του) δεν τον κανει ευτυχισμενο η καλη δουλεια ή το αμαξι !
....αλλα τα γκολ στο σεξουαλικο κομματι ! οχι ως αυτοσκοπος,αλλα ως εκτονωση. :rockon:
τα απωθημενα ειναι κακος οιωνος για την ευτυχια ενος αρσενικου. αλλο επιτυχια,αλλο ευτυχια.
...ποσοι πετυχημενοι νιωθουν κενοι στις μερες μας....:coffee:

Οι 20αρες και 30αρες που πάνε με 60+,ή έχουν ψυχολογικά ή πάνε μόνο για τα λεφτά ή και τα δύο.Ουτε μπλα μπλα,ουτε λα λα

σημασια εχει οτι πανε ομως! μην ερευνας τα αιτια,μεινε στο γεγονος..:boobies:
αλλα για να εχουμε καλο ερωτημα , εσυ τι "οπλα" αντιπαραθετεις απο τη δικη σου φαρετρα?
πως θα ανταγωνιστεις τον 60αρη ? γιατι να επιλεξει μια καριολιτσα εσενα ?
τι διαφορετικο εχεις? μηπως και εσυ εκπεμπεις μιζερια,ψυχολογικα κλπ ?

ο 60αρης προσδιδει μια αισθηση πατροτητας και στοργης,εσυ προσδιδεις μια αισθηση ζωηραδας ?
εχεις θετικη ενεργεια,χαμογελας?πιανεις κουβεντα ? προσεχεις τον εαυτο σου ή κυκλοφορεις σαν δρακος?
εισαι γυπας η κλαιγεσαι ολη μερα??? οταν δωσεις πολλες μαχες με ηρωικες πτωσεις,τοτε θα καταλαβεις οτι ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ (edit)

...και αυτο θα ειναι το πρωτο βημα για την πτωση του τειχους που σε κρατα μακρια απο την ηδονη και την ευτυχια!
ειμαστε ζωα δεσμια των ορμων και των απολαυσεων ....τι ειναι η ζωη? ενα καλο σεξ,ενα καλο φαγητο,ενα καλο χεσιμο:cool2:
για να ειναι ο νους υγιης ,οπως ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι ,δεν πρεπει να καταπιεζουμε τις ορμες μας...
αν ο νους δεν ειναι υγιης,δεν μπορεις να κανεις το οτιδηποτε..μενεις στασιμος.

αξιζει λοιπον ο φοβος της απορριψης απο τα γυναια να καταστρεψει τη ζωη σου??? ο τολμων νικα.... :rockon:

Τυπε εχω ζησει 6 χρονια Θεσσαλονικη και εφαγα μπολικο μουνι, δε θα μπω σε λεπτομερειες.
Παιζει στην εξαετια να εφαγα 2000 χυλοπιτες κυριως απο αγνωστες σε κλαμπ, αλλα απο την αλλη ανταμοιφθηκα με ενα αξιολογο παλμαρε κορασιδων που κατακτηθηκαν και που περασαμε ωραια.
Αργοτερα περασα και φαση που ειχα και παλι ευκολο μουνι διαθεσιμο λογω δουλειας αλλα παρεμενα απαθης πλην καποιων εξαιρεσεων.
Το συμπερασμα ειναι οτι το ποσο θα γαμησεις εξαρταται πρωτιστως απο τις δικες σου κινησεις και δευτερευοντως απο το περιβαλλον που βρισκεσαι.

:hi: :hi: :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
σημασια εχει οτι πανε ομως! μην ερευνας τα αιτια,μεινε στο γεγονος..:boobies:
αλλα για να εχουμε καλο ερωτημα , εσυ τι "οπλα" αντιπαραθετεις απο τη δικη σου φαρετρα?
πως θα ανταγωνιστεις τον 60αρη ? γιατι να επιλεξει μια καριολιτσα εσενα ?
τι διαφορετικο εχεις? μηπως και εσυ εκπεμπεις μιζερια,ψυχολογικα κλπ ?

ο 60αρης προσδιδει μια αισθηση πατροτητας και στοργης,εσυ προσδιδεις μια αισθηση ζωηραδας ?
εχεις θετικη ενεργεια,χαμογελας?πιανεις κουβεντα ? προσεχεις τον εαυτο σου ή κυκλοφορεις σαν δρακος?
εισαι γυπας η κλαιγεσαι ολη μερα??? οταν δωσεις πολλες μαχες με ηρωικες πτωσεις,τοτε θα καταλαβεις οτι ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ (edit)

Στον 60αρη θα δώσουν το μουνί τους μόνο για καμια προαγωγή ή για κανα δωράκι.Για κανέναν άλλο λόγο.Ούτε τους ερωτεύονται,ούτε τους προτιμάνε απο νεότερους.Είναι πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις όπως πχ της άλλης με τον γιδοβοσκό.

Την άλλη ερώτηση περι φαρέτρας,τη θεωρώ πολύ αφελή.Και στην κάνω ανάποδα.Πόσοι άντρες θα προτιμήσουν μια σάπια 60αρα από την 20αρα;Ότι σκατά και να είναι η 20αρα,φτωχή,ξεβράκωτη,αυτήν θα διαλέξουν όλοι,γιατί απλά είναι ΝΕΟΤΕΡΗ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.319
Πόντοι
3.656
Την άλλη ερώτηση περι φαρέτρας,τη θεωρώ πολύ αφελή.Και στην κάνω ανάποδα.Πόσοι άντρες θα προτιμήσουν μια σάπια 60αρα από την 20αρα;Ότι σκατά και να είναι η 20αρα,φτωχή,ξεβράκωτη,αυτήν θα διαλέξουν όλοι,γιατί απλά είναι ΝΕΟΤΕΡΗ.
έχεις δει την ελ μακ φέρσον τώρα που είναι 58 ;;;

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Στα 37-39 θα'ναι κι αυτή παντρεμένη με παιδιά,όπως η πλειοψηφία των ελλεεινίδων (εκτος αν είναι καμια λεσβία)
Μη το λες,έχει πολλές ελεύθερες και χωρισμένες,αλλά είναι γαμησέ τα. 37+ ειδικά..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Μη το λες,έχει πολλές ελεύθερες και χωρισμένες,αλλά είναι γαμησέ τα. 37+ ειδικά..

Ελεύθερες έχει ελάχιστες,χωρισμένες λίγο περισσότερες,αλλά γενικώς είναι γαμησε τα αν είσαι σ'αυτές τις ηλικίες και ψάχνεσαι.Ζεις στη χειρότερη χώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσύ μπορεί , εγώ όχι
πότε γάμησες τελευταία φορα τύπε ; τι ;

Ξέχασα,είσαι και συνομήλικος της εσύ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.319
Πόντοι
3.656
Ξέχασα,είσαι και συνομήλικος της εσύ
Καμιά δεκαετία μικρότερος είμαι ....... αλλά δεν με χαλάει ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ !!!!!!!!
Δεν είπες .... πότε γάμησες τελευταία φορά ;;; Τι ;;;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Προσπαθώ να καταλάβω ένα φαινόμενο. Πως γίνεται άτομα που ήταν γαμιάδες μικροί όταν μεγαλώνουν να γίνονται μουνόδουλοι σε ηλίθιο βαθμό.
Πίστευαν από μικροί στον Άη Βασίλη.
Όταν μεγάλωσαν και ο Άγιος αυτός απομυθοποιήθηκε άρχισαν να πιστεύον στο "άλλο τους μισό" στην miss perfect κτλ
Κοινώς ήταν πάντα μουνόδουλοι απλά επειδή μάλλον ήταν ομορφόπαιδα με τύπο κτλ ειχαν πολυ γαμησι χωρις προσπαθεια.
Οταν μπαταλεψαν ομως ξεμειναν με τη φωκια της καρδιας τους.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
4F33FBA2-CE3F-4904-9F60-626B4CC44A78.jpeg

Stories

Νέο!

Stories