Ακόμη θυμάμαι 30 άρης εγώ την Βίκυ ένα πολύ ωραίο 21 χρονο μωρό της γειτονιάς.
Την πολιορκούσα καιρό πριν την φάω
Ωστόσο την πετύχαινα καμμιά φορά να μιλά με έναν καστανά 65 αρη τον Κυρ Γρηγόρη.
Τους έβλεπα να μιλάνε με αρκετή οικειότητα και υπέθετα ότι η Βίκυ ήταν απλά ευγενής σε ένα άνθρωπο της τρίτης ηλικίας που τον έβλεπε πατρικά.
Αμ δε
Όταν κάναμε σχέση μου εκμυστηρεύτηκε πως ο Κυρ Γρηγόρης της τον είχε σφυρίξει μερικές φορές.
Μάλιστα μου χε πει πως την πρώτη τους φορά εκείνος δε μπορούσε να χύσει καθώς την έβλεπε πατρικά.
Ε κι εκείνη τον χαλάρωσε του έκανε μασαζ με τα βυζιά της και του πήρε πίπα με αποτέλεσμα ο γέρος να ανάψει και να τη γαμήσει με λύσσα όπως χαρακτηριστικά είχε πει.
Όταν τη ρώτησα τι του βρήκε μου απάντησε
"Ήταν κύριος μαζί μου και ήταν ο μόνος από τόσα λιγούρια που δε μου την έπεφτε.Ήταν πολύ καλός στη συζήτηση.Σωστός τζεντλμαν.Μιλάγαμε ένα εξάμηνο πριν του ζητήσω να με πάει στο σπίτι(έμενε μόνη-φοιτήτρια γαρ)γιατί δεν είχε ταξί.
Ακόμη κι όταν φτάσαμε σπίτι και φόρεσα κάτι πιο άνετο ο Κυρ Γρηγόρης ντρεπόταν να με κοιτάξει.Αυτό ήταν που με ερέθισε."
τι και αν ειχες μαχιμο παλαμαρι, τι και αν ειχατε κοινα ενδιαφεροντα + κοινο τροπο ζωης ?
την προσελκυσε η σοφια και η "πατρικη " ασφαλεια του πορνογερου
δε βγαζεις ακρη με τις Ελλεηνιδες πιτσιρικες ..
ειναι απληστες-συμφεροντολογες-λαμογια- της νοοτροπιας "παρτα ολα" ,οχι μονο σεξουαλικα, αλλα και κοινωνικα!
ολες βριζουν και σχολιαζουν την Καιλη,αλλα την εχουν προτυπο
...άλλως,
greek dream woman
οσο πουλαει η μπογια τους,τα θελουν ολα και γρηγορα. ειναι υπευθυνες για την καταστροφη πολλων νεων συναγωνιστων.
γι αυτο θα το ξαναγραψω ,προσοχη στους πιο πιτσιρικαδες..μην πεσουν στην παγιδα του ψευτοερωτα.
ποτε και σε καμια εμπιστοσυνη ,κατω των 30 ετων,αυτο ειναι ΑΞΙΩΜΑ και οχι κλισε. \
ακομα και οι χαμηλοβλεπουσες ειναι γαμιολες...!
αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και την καταγραφω χωρις καμια δοση μισογυνισμου.
να γαμανε οσες περισσοτερες μπορουνε και να μη δινουν λογαριασμο σε καμια,αν το κανουν... θα χασουν το τρενο της ζωης
...κακα τα ψεματα,εναν αντρα (εφοσον εχει την υγεια του) δεν τον κανει ευτυχισμενο η καλη δουλεια ή το αμαξι !
....αλλα τα γκολ στο σεξουαλικο κομματι ! οχι ως αυτοσκοπος,αλλα ως εκτονωση.
τα απωθημενα ειναι κακος οιωνος για την ευτυχια ενος αρσενικου. αλλο επιτυχια,αλλο ευτυχια.
...ποσοι πετυχημενοι νιωθουν κενοι στις μερες μας....
Οι 20αρες και 30αρες που πάνε με 60+,ή έχουν ψυχολογικά ή πάνε μόνο για τα λεφτά ή και τα δύο.Ουτε μπλα μπλα,ουτε λα λα
σημασια εχει οτι πανε ομως! μην ερευνας τα αιτια,μεινε στο γεγονος..
αλλα για να εχουμε καλο ερωτημα , εσυ τι "οπλα" αντιπαραθετεις απο τη δικη σου φαρετρα?
πως θα ανταγωνιστεις τον 60αρη ? γιατι να επιλεξει μια καριολιτσα εσενα ?
τι διαφορετικο εχεις? μηπως και εσυ εκπεμπεις μιζερια,ψυχολογικα κλπ ?
ο 60αρης προσδιδει μια αισθηση πατροτητας και στοργης,εσυ προσδιδεις μια αισθηση ζωηραδας ?
εχεις θετικη ενεργεια,χαμογελας?πιανεις κουβεντα ? προσεχεις τον εαυτο σου ή κυκλοφορεις σαν δρακος?
εισαι γυπας η κλαιγεσαι ολη μερα??? οταν δωσεις πολλες μαχες με ηρωικες πτωσεις,τοτε θα καταλαβεις οτι ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ (edit)
...και αυτο θα ειναι το πρωτο βημα για την πτωση του τειχους που σε κρατα μακρια απο την ηδονη και την ευτυχια!
ειμαστε ζωα δεσμια των ορμων και των απολαυσεων ....τι ειναι η ζωη? ενα καλο σεξ,ενα καλο φαγητο,ενα καλο χεσιμο
για να ειναι ο νους υγιης ,οπως ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι ,δεν πρεπει να καταπιεζουμε τις ορμες μας...
αν ο νους δεν ειναι υγιης,δεν μπορεις να κανεις το οτιδηποτε..μενεις στασιμος.
αξιζει λοιπον ο φοβος της απορριψης απο τα γυναια να καταστρεψει τη ζωη σου??? ο τολμων νικα....
Τυπε εχω ζησει 6 χρονια Θεσσαλονικη και εφαγα μπολικο μουνι, δε θα μπω σε λεπτομερειες.
Παιζει στην εξαετια να εφαγα 2000 χυλοπιτες κυριως απο αγνωστες σε κλαμπ, αλλα απο την αλλη ανταμοιφθηκα με ενα αξιολογο παλμαρε κορασιδων που κατακτηθηκαν και που περασαμε ωραια.
Αργοτερα περασα και φαση που ειχα και παλι ευκολο μουνι διαθεσιμο λογω δουλειας αλλα παρεμενα απαθης πλην καποιων εξαιρεσεων.
Το συμπερασμα ειναι οτι το ποσο θα γαμησεις εξαρταται πρωτιστως απο τις δικες σου κινησεις και δευτερευοντως απο το περιβαλλον που βρισκεσαι.