Ενταξει ειπαμε να ειμαστε κυνηγοι αλλα οχι κι ετσι ρε τυπαρα μου
Υπαρχουν ορισμενοι αγραφοι κανονες οπως οτι δε την πεφτουμε σε γκομενα που συνοδευεται.
Η αν διακρινουμε σημαδια δυσανασχετησης απο τη γκομενα αποχωρουμε.
Οκ καταλαβαινω το νοημα που θες να περασεις και συμφωνω αλλα μπορεις να βρεξεις κωλο με το επομενο διαθεσιμο η οχι "ψαρι"
Μου χει τυχει να την πεσω σε γκομενα που περιμενε το αγορι της χωρις φυσικα να το γνωριζω.
Ε εσκασε μυτη ο τυπος αντεδρασε κυριλε αντεδρασα κυριλε κι ολα καλα.
Αν αντιδρουσε ομως ασχημα και μου την ελεγε θα ζηταγα συγνωμη και θα ελεγα οτι δε το ξερα οτι η κοπελα συνοδευεται.
Δειχνει αξιοπρεπεια και οχι αδυναμια.
Μην παρεξηγηθω καλα εκανες τοτε εβραζε το αιμα σου πιτσιρικας θα ησουν και το λεγε η καρδουλα σου και μπραβο.
Απο τη δειλια και να καθεται καποιος στ αυγα του θα προτιμουσα το θαρρος.
Απλα οταν παιξεις πολλες φορες το παιχνιδι καταλαβαινεις οτι δεν αξιζει για 1 γυναικα να μπεις σε τοσο κοπο.
Επιμονη τοσο οσο και με τροπο σε ενα στοχο.
Και παραλληλα παιχνιδι και αλλου
@Sub-Zero μαν μη βλεπεις τη χυλοπιτα ως ξεφτιλα αλλα ως παρασημο της ανδρικης τιμης σου!
Να εισαι ανετος με την εννοια να φερεσαι οπως σου βγει χωρις να προσπαθεις να το παιξεις μαγκας και καποια στιγμη θα ερθουν και οι επιτυχιες!
Παραλληλα επειδη ειμαστε ανδρες και εχουμε ορμες που δεν μπορουν να περιμενουν τις λοξομυαλιες και τις παραξενιες της καθεμιας,πανε σε μπουρδελα στουντιο κτλ να αδειασεις τους ορχεις σου.
Και για ονομα του Θεου μην κολλας σε μια.
Το ξαναλεω αδελφια:ΓΑΜΗΣΤΕ και κρατηστε τες για γαμησοστανταρακια μη τις κανετε να νοιωθουν την ασφαλεια της σχεσης.
Αυτο τις δυναμωνει και δυσκολευει και το εργο των συνκυνηγων σας να γαμησουν αλλα σαμποταρει και εσας που θελετε να γαμησετε αλλο μουνι εκτος απο τη "δικια σας" και ειναι ολες "σε σχεση" με "αγορια"
Αποδυναμωστε τες καντε τες να νοιωθουν ανασφαλεια και να χασουν την αυτοεκτιμηση τους.
Αυτο θα τις κανει ευκολοτερο στοχο.
Αυτα συναθλητες μου!!