Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.039
Πόντοι
6.056
Γιατι καποιος στα 40 του σε νορμαλ επιπεδο οικονομικά που μπορει να χτυπήσει ανετα από 27-50 οτι του γουσταρει να πρεπει να υποκυπτει σε τετοιες απαιτησεις (ειδικά στην Αθήνα) ;

Γιατί μάλλον δεν μπορεί να χτυπήσει τίποτα και περιμένει όποια του την πέσει

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.511
Πόντοι
4.587
καλα για τους μπαζογαμηδες συμφωνω 1000% αλλα γενικοτερα παρα πολλοι πεφτουν στο τρυπακι "σχεση"επειδη οι γυναικες διαμορφωνουν αυτη τη ταση..να δωσω ενα παραδειγμα..εχω μια γνωστη 30αρα, αρκετα εμφανισιμο κοριτσι πανω απο το μεσο ορο και αρκετα σοβαρη ..τα ειχε με εναν χωρισμενο μεγαλυτερο της με 2 παιδια,για 2,5-3 χρονια.προχτες μου λεει χωρισα,της λεω γιατι?ε δεν περνουσα καλα..της λεω,αυτο επρεπε να το ξερεις γιατι ολα τα δεδομενα ηταν εναντιον σου,χωρισμενος με παιδια,με μισθο κατω απο 1000,διατροφη κτλ..μου λεει ειμαι συναισθηματικη..της λεω δεν ειναι αυτο,απλα ηθελες να κανεις σεξ και πηγες μαζι του,απο την στιγμη εκεινη, επειδη το υποσυνειδητο σου δεν μπορει να το παραδεχτει για να μην νοιωσεις φθηνη ,"επρεπε"να το φτιαξεις στο μυαλο σου ωστε να υπαρχει σχεση και ετσι εγινες βουτυρο στο ψωμι του γιατι παρα πολυ χλωμο ενας αντρας τετοιος ακομα και τις καλυτερες προθεσεις να ειχε,δυσκολα θα σε παντρευοταν και θα εκανε κι αλλα παιδια μαζι σου..εμεινε κοκκαλο και με κοιταζε...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.039
Πόντοι
6.056
καλα για τους μπαζογαμηδες συμφωνω 1000% αλλα γενικοτερα παρα πολλοι πεφτουν στο τρυπακι "σχεση"επειδη οι γυναικες διαμορφωνουν αυτη τη ταση..να δωσω ενα παραδειγμα..εχω μια γνωστη 30αρα, αρκετα εμφανισιμο κοριτσι πανω απο το μεσο ορο και αρκετα σοβαρη ..τα ειχε με εναν χωρισμενο μεγαλυτερο της με 2 παιδια,για 2,5-3 χρονια.προχτες μου λεει χωρισα,της λεω γιατι?ε δεν περνουσα καλα..της λεω,αυτο επρεπε να το ξερεις γιατι ολα τα δεδομενα ηταν εναντιον σου,χωρισμενος με παιδια,με μισθο κατω απο 1000,διατροφη κτλ..μου λεει ειμαι συναισθηματικη..της λεω δεν ειναι αυτο,απλα ηθελες να κανεις σεξ και πηγες μαζι του,απο την στιγμη εκεινη, επειδη το υποσυνειδητο σου δεν μπορει να το παραδεχτει για να μην νοιωσεις φθηνη ,"επρεπε"να το φτιαξεις στο μυαλο σου ωστε να υπαρχει σχεση και ετσι εγινες βουτυρο στο ψωμι του γιατι παρα πολυ χλωμο ενας αντρας τετοιος ακομα και τις καλυτερες προθεσεις να ειχε,δυσκολα θα σε παντρευοταν και θα εκανε κι αλλα παιδια μαζι σου..εμεινε κοκκαλο και με κοιταζε...

Πολλές προτιμούν παντρεμένους ή χωρισμένους με παιδιά,παρα ανύπαντρους/ελεύθερους

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Πολλές προτιμούν παντρεμένους ή χωρισμένους με παιδιά,παρα ανύπαντρους/ελεύθερους
ναι ,αλλα το θεμα ειναι οτι ονειρευονται το μελλον τους μ αυτους,ενω οι αντρες απλα θελουμε να γαμησουμε..γι αυτο βλεπεις και κατι γυναικες ψωλοινφλουενσερ να λενε "προσεχτε μη σας κοροιδεψουν οι αντρες κτλ κτλ".οι γυναικες το" ζητουν" το παραμυθι γιατι βλεπουν μονο "σχεση" και ετσι πουλας παραμυθι και υποσχεσεις για να πηδας, γιατι αν εισαι ειλικρινης και πεις εγω θελω μονο να γαμαω, καμμια δεν θα κατσει μαζι σου...αρχιζει το ματσακι τωρα...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Απο ελλεεινίδες δεν είναι και παράσημο να τρως χυλόπιτες

Να τρως απο μουνάρες εντάξει,αλλά να'χεις το μπάζο να σου'χει και απαιτήσεις 'θέλω να χει δουλειά,σπίτι,αυτοκίνητο,εξοχικο στη Χαλκιδική',ε λες αντε γαμήσου.Αν τα'χει αυτά,μ'εσένα θ'ασχολείται;Αλλά έχει τόσους μαλάκες που παρακαλάνε,που όλες βρίσκουν τελικά
Καλο ειναι ο καθενας απο εμας να ψαχνει κατι πανω κατω στα κυβικα του γενικα.
Να μην αποκλεισει τις μουναρες αλλα οκ να μη στοχευει μονο εκει επειδη ο εγωισμος του θιγεται.
Δε μιλαω φυσικα ουτε και για μπαζα
Μια μεσης εμφανισης κανονικη σεξυ η γλυκια κοπελα εννοω.
Εκει ας ειναι η πλειοψηφια των στοχων.
Επιμενω:Αν φας χυλοπιτα απο καποια που επελεξες να προσεγγισεις(οχι απαραιτητα μουναρα οπως λες)δεν τρεχει μια.
Πας παρακατω.
Τωρα αν εχει απαιτησεις ε εκει θα δειξεις ποσο σου κοβει.
Στα λογια γενικα να εισαι του "ναι".
Στις πραξεις μη σε πιασουν κοτσο
Ετσι ενα προχειρο που μου ρχεται:
Απεφυγε να πας για φαγητο σε πρωτο ραντεβου ειδικα αν στο ζητησει η γκομενα.
Ειναι αρκετες που επειδη θελουν να καταλαβουν το μεγεθος της τσεπης σου για να δουν αν αξιζει να ασχοληθουν μαζι σου,σε προσκαλουν σε φαγητο σε καλο εστιατοριο.
ΠΡΟΣΕΧΕ:Αν πας ρισκαρεις να τους κανεις το τραπεζι και να φας και τη χυλοπιτα ως επιδορπιο.
Καλο να το αποφυγεις διπλωματικα με ευγενεια:"θα εχω ηδη φαει ως εκεινη την ωρα σε ενα επαγγελματικο δειπνο(πουλα και δηθεν μουρη)οποτε αντιπροτεινω ποτακι καπου ομορφα"
Αστες να φτιαξουν ενα μυθο γυρω απο το προσωπο σου
Και μη ξεχνας
Σκοπος δεν ειναι να τα βρειτε,να ανακαλυψεις αν ειναι καλος χαρακτηρας να κανεις σχεση η να επενδυσεις εκει
Σκοπος ειναι ενας
Το καυλι σου να μπει στις τρυπες της
Αν η μια δεν κατσει πας παρακατω

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
14.100
Πόντοι
2.256
Τότε ειναι αξιος της μοίρας του, που σημαίνει εκείνος να τις πηγαίνει για φαγητά και ποτά και κάποιος άλλος ( ή αλλοι) να τις πηδάνε

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.111
Πόντοι
6.056
Η διαφορά ηλικίας που είναι αποδεκτή, έχει μικρύνει πλέον . Όταν ήμουν 12 , έβλεπα 50ρηδες , χαλαρά να τρώνε 25. Ιδιοκτήτες καφετέριας ή μπουτίκ.
Πλέον είναι πολύ πιο σπάνιο και πολύ πιο δύσκολο και λιγότερο αποδεκτό . Οπότε μην λέτε μαλακίες ότι ο 50ρης τρώει 27άρα. Δύσκολο . 40άρα όμως, είναι τελείως άλλο θέμα.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.402
Πόντοι
456
Γνωστη μου ελλεηινδα, πιτσιρικα, που τα εφτιαχνε παντα με πυρφορους που της πληρωναν τα ΠΑΝΤΑ, την σπιτωναν, και τους εκραζε στις φιλες της, πηγε τωρα και τα εφτιαξε με εναν προσφυγα, και τωρα του τα πληρωνει ολα αυτη

Πραγματικα, δεν ξερω αν υπαρχει τιποτα πιο σιχαμενο απο τις ελλεηνιδες

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Μου ελεγε σημερα φιλος, για κοινο μας γνωστο.
Ο κοινος γνωστος, καλο παιδι, και γαμω τα παιδια, ντομπρος, με καλη εμφανιση, εργατικος, εξηγημενος, με αρχες αλλα οχι και σπασικλας, δηλαδη παιδι με τα ολα του, μια χαρα.
Καταγωγη απο μικρη επαρχιακη πολη. Στην οποια δουλευε ενα φεγγαρι, αλλα μετα με γιωργακη-καστελοριζο-μνημονιο, ηρθαν τα πανω κατω. Περασε λιγα δυσκολα χρονια, εργασιακα. Δεν σταυρωνε γυναικα.
Εδω και καποια χρονια ομως, δουλευε σε ελληνικο ομιλο, πολυεθνικο, με δουλειες σε ολο τον κοσμο. Πολυ χρημα πλεον.
Ε, τωρα πια, ακομη και οσες τον ειχαν στο δουλεμα και στην αδιαφορια, καιγονται γι'αυτον! 'Κανουν κρα οι γκομενες σου λεω, που πριν μα και μου...' μου ελεγε σημερα ο φιλος για τον κοινο μας γνωστο.
Ευτυχως, εχει το μυαλο και πλεον τις απαξιωνει, δεν ασχολειται μαζι τους.

Για εμενα, εξυπνη και σωστη, ειναι αυτη που δεν ψαχνει τον λεφτα, αλλα αυτον που το παλευει.
Θες γυναικα να σε στηριζει, οχι καριολα να σε μαδαει.
Η πρωτη ειναι που αξιζει και ειναι δυσευρετη. Απο τις δευτερες, οσες θες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.703
Πόντοι
9.297
Ιδίως αν είναι στα 600-700€...θέλουν εξασφάλιση!Δεν κάθονται αλλιώς ιδίως αν είναι άνω των 25 ετών που σημαίνει ότι τελείωσαν οι ξέγνοιαστες μέρες του σχολείου και της σχολής και αρχίζει η βιοπαλη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.703
Πόντοι
9.297
Μου ελεγε σημερα φιλος, για κοινο μας γνωστο.
Ο κοινος γνωστος, καλο παιδι, και γαμω τα παιδια, ντομπρος, με καλη εμφανιση, εργατικος, εξηγημενος, με αρχες αλλα οχι και σπασικλας, δηλαδη παιδι με τα ολα του, μια χαρα.
Καταγωγη απο μικρη επαρχιακη πολη. Στην οποια δουλευε ενα φεγγαρι, αλλα μετα με γιωργακη-καστελοριζο-μνημονιο, ηρθαν τα πανω κατω. Περασε λιγα δυσκολα χρονια, εργασιακα. Δεν σταυρωνε γυναικα.
Εδω και καποια χρονια ομως, δουλευε σε ελληνικο ομιλο, πολυεθνικο, με δουλειες σε ολο τον κοσμο. Πολυ χρημα πλεον.
Ε, τωρα πια, ακομη και οσες τον ειχαν στο δουλεμα και στην αδιαφορια, καιγονται γι'αυτον! 'Κανουν κρα οι γκομενες σου λεω, που πριν μα και μου...' μου ελεγε σημερα ο φιλος για τον κοινο μας γνωστο.
Ευτυχως, εχει το μυαλο και πλεον τις απαξιωνει, δεν ασχολειται μαζι τους.

Για εμενα, εξυπνη και σωστη, ειναι αυτη που δεν ψαχνει τον λεφτα, αλλα αυτον που το παλευει.
Η έξυπνη και σωστή θα βρεθεί επί ξύλου κρεμασμένη αν απολυθει αυτή η ο μεροκαματιάρης σύζυγος....αν υπάρχουν και παιδιά....για κρεμάλα όλοι!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.703
Πόντοι
9.297
Με δεδομένο ότι γυναίκα πλην πτυχιούχων π.χ εκπαιδευτικων η ένστολων είναι χαμηλόμισθη μόνο με άνδρα ευκατάστατο θα σταθεί έξω...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.391
Πόντοι
456
Προσπαθώ να καταλάβω ένα φαινόμενο. Πως γίνεται άτομα που ήταν γαμιάδες μικροί όταν μεγαλώνουν να γίνονται μουνόδουλοι σε ηλίθιο βαθμό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Προσπαθώ να καταλάβω ένα φαινόμενο. Πως γίνεται άτομα που ήταν γαμιάδες μικροί όταν μεγαλώνουν να γίνονται μουνόδουλοι σε ηλίθιο βαθμό.
Ειναι απλο φιλε, ο αντρας σε ολη του τη ζωη παιζει εναντια στο μουνι με ημερησιο χαντικαπ
Οταν ειναι στα πανω του, εχει πραγματα που τον βγαζουν νικητη απεναντι στις γυναικες, παρα το χαντικαπ, πχ γυμνασμενος, χρημα, εξουσια, μοστρα, δουλεια, κλπ
Καποια στιγμη ομως επιστρεφει στην κανονικη του κατασταση, πχ χανει τη γκλαμουρατη δουλεια, απολυεται, χοντραινει, γερναει, κλπ οποτε παει και παλι στο μειον σε σχεση με το γυναικειο φυλο και υποκυπτει στη μοιρα του

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.703
Πόντοι
9.297
Φοβούνται μην μείνουν στο ράφι...δηλαδή θηλυκοποιούνται και γεμίζουν ανασφάλειες.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.582
Πόντοι
456
Ένα ρώσικο ανέκδοτο λέει πως ειχαν ρωτήσει έναν παππού ποια ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής του. Εκείνος απάντησε τη δεκαετία του 30 και του 40.
Μα του λένε τότε είχαμε πόλεμο, Στάλιν κτλ
Εκείνος απαντάει ναι, αλλά τότε οι κοπέλες ήταν νεώτερες.

Η γυναίκα όσο είναι στα ντουζένια της σε κάνει να τη κυνηγάς. Αν σου κάτσει νιώθεις όμορφα. Όσο μεγαλώνουν όμως γίνονται πολύ ξινές και απωθητικές, κρεμάνε κτλ.
Όλοι κάναμε κασκαντεριλικια νεώτεροι και κάνουμε όσο μεγαλώνουμε. Το θέμα είναι πως όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν μειώνεται και το ποσοστό που αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους.
Στα 20 είναι το 80%, στα 30 το 60%, στα 40 και πάνω όσο τα ποσοστά του ΚΚΕ και παέι λέγοντας.

Δηλαδή γυναίκα να γαμήσεις θα βρεις δεν υπάρχει περίπτωση, να ασχοληθείς όμως χλωμό.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.391
Πόντοι
456
Ένα ρώσικο ανέκδοτο λέει πως ειχαν ρωτήσει έναν παππού ποια ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής του. Εκείνος απάντησε τη δεκαετία του 30 και του 40.
Μα του λένε τότε είχαμε πόλεμο, Στάλιν κτλ
Εκείνος απαντάει ναι, αλλά τότε οι κοπέλες ήταν νεώτερες.

Η γυναίκα όσο είναι στα ντουζένια της σε κάνει να τη κυνηγάς. Αν σου κάτσει νιώθεις όμορφα. Όσο μεγαλώνουν όμως γίνονται πολύ ξινές και απωθητικές, κρεμάνε κτλ.
Όλοι κάναμε κασκαντεριλικια νεώτεροι και κάνουμε όσο μεγαλώνουμε. Το θέμα είναι πως όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν μειώνεται και το ποσοστό που αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους.
Στα 20 είναι το 80%, στα 30 το 60%, στα 40 και πάνω όσο τα ποσοστά του ΚΚΕ και παέι λέγοντας.

Δηλαδή γυναίκα να γαμήσεις θα βρεις δεν υπάρχει περίπτωση, να ασχοληθείς όμως χλωμό.
Τι Κ.Κ.Ε. ρε φίλε ; Της Ο.Α.Κ.Κ.Ε. μη σου πω.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.284
Πόντοι
1.056
Οχι μονο μουνοδουλοι αλλα αργοτερα να τους αποφευγουν και οι γυναικες (δεν θα το αναλυσω)

Ειναι ενας απο τους νομους της ζωης..

Και στην αντιθετη περιπτωση σπασικλες (οχι απαραιτητα καλοι μαθητες) αλλα παιδια που απεκτησαν καλο skillset να εχουν καλες θεσεις με καλη και εξελιξιμη ζωη και με εξελιξη του εαυτου τους να εχουν διπλα τους τα καλυτερα μουνια..

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.284
Πόντοι
1.056
Σα να αλλάζουν τα πράγματα σύντροφοι, το φτύσιμο πιάνει!
Το ειχα αναφερει και εγω λιγο πιο παλια..

Σαν να βλεπω και εγω προσπαθεια απο αυτες να ερθουν πιο κοντα στο ανδρικο φυλο..

Συνεχιζουμε το εργο μας, δεν δινετετε σημασια σε καμια εκτος βεβαια απο αυτες που το αξιζουν..

Παμε να πετυχουμε τον στοχο μας αδερφια!
Μα αυτο ειναι και το νοημα σε μια σχεση.., να στηριζει ο ενας τον αλλον, και να υπαρχει πραγματικη συνδεση μεταξυ τους, να υπαρχει εμπνευση..

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
μαν αν εισαι βλαχος και φλεξαρεις φραγκα και μαλακιες για να φας μουνι σε βρικολακα θα πεσεις

αυτες πουλανε τα μουνια τους αυτες θα αγορασεις

δεν φταιει κανεις αλλος απο την κεφαλα του ποζερα που τον στραγγιξε η βδελλα :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom