Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Άμα ψάξεις όλο και κάτι βρίσκεις. Παντού υπάρχουν ομάδες και μέρη να πεις τη μαλακία σου.Τι ομάδα είναι αυτή ; Παίζουν τέτοιες ομάδες στο fb ;
Άμα ψάξεις όλο και κάτι βρίσκεις. Παντού υπάρχουν ομάδες και μέρη να πεις τη μαλακία σου.Τι ομάδα είναι αυτή ; Παίζουν τέτοιες ομάδες στο fb ;
Ζει στην Οία και ψάχνει άντρα ΠΟΥ;
Εχεισ κάνει τατουάζ στη μάπα τυπε ?Λογικά γράφω στο λάθος θρέντ αλλά θα την πώ την απορία μου , τώρα τελευταία οταν περπατάω έξω με κοιτάνε γυναίκες και μπορώ να πώ πως προβληματίζομαι ιδιαίτερα καθόσον δεν γνωρίζω για ποιό λόγο κοιτάν , κοιτάν με 'καλό' σκοπό ή με 'κακό' ? , πως θα το ξεχωρίζω ? , γενικά δεν με κοιτούσαν αλλά τελευταία όπως προείπα οταν περπατάω συνήθως 1-2 με κοιτούν , τι μπορεί να συμβαίνει ?.
Τα εν οίκω μη εν δήμω...εικοσάχρονος είσαι;Γύρισα με τους δικούς μου για λίγο καιρό , μέχρι να βρω καινούργιο συγκάτοιμο. Ήμουν μαλωμένος για ένα διάστημα με τη μητέρα μου. Της το είπα και μου θύμωσε. That's it. Nothing more.
Όχι , μάλλον με λιγουρεύονται ή κοίτανε διπλανά άτομα απο 'μένα ! τι να πώ ! δεν ξέρω !.Εχεισ κάνει τατουάζ στη μάπα τυπε ?
Λογικά γράφω στο λάθος θρέντ αλλά θα την πώ την απορία μου , τώρα τελευταία οταν περπατάω έξω με κοιτάνε γυναίκες και μπορώ να πώ πως προβληματίζομαι ιδιαίτερα καθόσον δεν γνωρίζω για ποιό λόγο κοιτάν , κοιτάν με 'καλό' σκοπό ή με 'κακό' ? , πως θα το ξεχωρίζω ? , γενικά δεν με κοιτούσαν αλλά τελευταία όπως προείπα οταν περπατάω συνήθως 1-2 με κοιτούν , τι μπορεί να συμβαίνει ?.
Τυπε μηπως εβγαλες κανα γκαυλοσπυρο πανω απ τα ρουθουνια;Λογικά γράφω στο λάθος θρέντ αλλά θα την πώ την απορία μου , τώρα τελευταία οταν περπατάω έξω με κοιτάνε γυναίκες και μπορώ να πώ πως προβληματίζομαι ιδιαίτερα καθόσον δεν γνωρίζω για ποιό λόγο κοιτάν , κοιτάν με 'καλό' σκοπό ή με 'κακό' ? , πως θα το ξεχωρίζω ? , γενικά δεν με κοιτούσαν αλλά τελευταία όπως προείπα οταν περπατάω συνήθως 1-2 με κοιτούν , τι μπορεί να συμβαίνει ?.
Συνήθως εν κινήσει με κοιτάν , οπότε , σύμφωνα πάντα με τα λεγομενά σου , για 'καλό ' σκοπό κοιτάν .Δυο ενδεχόμενα:
1)ότι εμφανισιακά τους αρέσεις
2)για να δουν αν τις κοιτάς κι εσύ (οπτικό like)
Όχι μύστη μου , τίποτα τέτοιο !.Τυπε μηπως εβγαλες κανα γκαυλοσπυρο πανω απ τα ρουθουνια;
Μην ανησυχεις, ολοι το εχουμε παθει καποια στιγμη...
Γύρισα με τους δικούς μου για λίγο καιρό , μέχρι να βρω καινούργιο συγκάτοιμο. Ήμουν μαλωμένος για ένα διάστημα με τη μητέρα μου. Της το είπα και μου θύμωσε. That's it. Nothing more.
Αυτογνωσία...σε άλλη χώρα θα σάρωνε αυτό το στοιχείο.Όχι , μάλλον με λιγουρεύονται ή κοίτανε διπλανά άτομα απο 'μένα ! τι να πώ ! δεν ξέρω !.
Τι να κάνω βρε μύστη μου , εν κινήσει με κοιτάν ! , κοιτάν και προσπερνάν , φεύγουν , να τις πάρω απο πίσω και να προσπαθώ να τις προφτάσω ?.Βρε τι κάθεσαι και ασχολησε με το τι έχει η κάθε μία στο μυαλό της μέσα! Πέσιμο στα ίσια για τηλέφωνακι και με την πρώτη ευκαιρία πήγαινε την για φαγητό και ...τσαπου εννοείτε!
Συνήθως εν κινήσει με κοιτάν , οπότε , σύμφωνα πάντα με τα λεγομενά σου , για 'καλό ' σκοπό κοιτάν .
Μα πάντα εν κινήσει κοιτάνε.Ποτέ δεν κοιτάνε όταν κάθονται κάπου,σε μαγαζιά,στάσεις,παγκάκια κλπ γιατί φοβούνται μην πας να τις μιλήσεις
Ναυγαγιο που ψαχνει τον τελειο αντρα σε Badoo και Tinder με διαφορετικα ονοματα...Γυναικα γαριδαΖει στην Οία και ψάχνει άντρα ΠΟΥ;
Αυτογνωσία...σε άλλη χώρα θα σάρωνε αυτό το στοιχείο.
Εγώ πληρώ όλα τα κριτήρια που έχει θέσει όμως δεν ψήνομαι...Ναυγαγιο που ψαχνει τον τελειο αντρα σε Badoo και Tinder με διαφορετικα ονοματα...Γυναικα γαριδα
κορμάρα δηλαδή ;Ναυγαγιο που ψαχνει τον τελειο αντρα σε Badoo και Tinder με διαφορετικα ονοματα...Γυναικα γαριδα
Ναι αλλα σαν την Πρωτοψαλτη με γυαλιακορμάρα δηλαδή ;
Ειναι και επιμονη...αν δεν της απανταω ρωταει συνεχεια αν συμβαινει κατι κλπΕγώ πληρώ όλα τα κριτήρια που έχει θέσει όμως δεν ψήνομαι...
Γυναικεία ανασφάλεια!Έτσι ξέρεις ότι δεν κρύβεται από πίσω κανένας δροσερουλης...Ειναι και επιμονη...αν δεν της απανταω ρωταει συνεχεια αν συμβαινει κατι κλπ
το κορμί ;Ναι αλλα σαν την Πρωτοψαλτη με γυαλια