Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
Μοιάζει με ΓΑΠ....Ποιος είναι ο τύπος;
Έλα ρε τύπε,πόσο χρονών είσαι και δεν τον ξέρεις;
Μοιάζει με ΓΑΠ....Ποιος είναι ο τύπος;
Δεν με βοηθάς...τόσα ναυαγια βλέπω στις ειδήσεις ,που να τα θυμάμαι όλα;Έλα ρε τύπε,πόσο χρονών είσαι και δεν τον ξέρεις;
Μπορεί να'ταν με καναν Μεχμετ και μας το κρύψαν
Δεν με βοηθάς...τόσα ναυαγια βλέπω στις ειδήσεις ,που να τα θυμάμαι όλα;
Εν τω μεταξύ,δείτε πως είναι στην πραγματικότητα
Με τις φώτο που ανέβαζε στα σοσιαλ νομίζαμε ότι είναι και μουνάρα
Πράγματι μεγάλο ναυάγιο...Ματθαίος Μονσελάς
Αυτά να τα βλέπουν οι "εραστές" του πληκτρολογίου ...σίγουρα πολλοί της την έπεσαν διαδικτυακά και μόλις είδαν τι κρύβεται πίσω από τα φίλτρα άλλαξαν σαρανταδωδεκα χρώματα...περαστικά τους...και περαστικά στην κοπέλα.
Διαδικτυακούς ακολουθους ίσα με ένα Τάγμα Πεζικού θα θα έχει...Κάποιοι θα την προτιμούν έτσι (κι απο'δω μέσα)
Δεν εχουν πει τιποτα οτι συνοδευοταν.που λεει οτι ηταν μονη της?
Της άρεσαν η προκλήσεις....και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ.....
Γενικά οι φωτογραφίες στα social είναι ότι χειρότερο. Ξέρω τύπισσα που αλλάζει μέχρι και το χρώμα των ματιών της. Το γ α μ η μ έ ν ο χρώμα των ματιών της. Αν είναι δυνατόν !!!!Εν τω μεταξύ,δείτε πως είναι στην πραγματικότητα
Κλασσική τύπισσα που ψάχνει ένας δευτερότριτο καλούλη άμα χωρίσει με το κωλόπαιδο. Απο τέτοιες άλλο τίποτα. Περίσευμα έχουμε δε φτάνει για όλους.Της άρεσαν η προκλήσεις.
Μα δεν τα θυμήθηκα...διότι πολύ απλά ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ!Που το θυμήθηκες φίλε αργυροτοξε το καμπαλ (παιχνιδαρα με τον στόχο που μετακινουσες και σκότωνες στρατιώτες )αλλά και το σαινομπι (με τον νίντζα με τα αστεράκια της σεγκα ).Εμένα μου άρεσαν και ειμαι Ακόμα Τρελαμένος με το μπου μπλε μπου μπλε και το πανγκ .Να είσαι καλά .
Όχι ότι είμαι μιλφακιας...αλλά πλάκα πλάκα η μάνα της είναι καλύτερη!Διαφωνείτε;Εν τω μεταξύ,δείτε πως είναι στην πραγματικότητα
Αυτό το είπε φίλη μου ...αφού μου το είπε γυναίκα και όχι άντρας αυτό ισχύει!Κάποιες δεν ξέρουν τι θελουν πραγματικά !!!!
Όχι ότι είμαι μιλφακιας...αλλά πλάκα πλάκα η μάνα της είναι καλύτερη!Διαφωνείτε;