Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.935
- Πόντοι
- 3.506
Λες και θέλει να γαμησει κανένας ένα 43χρονο κομοδίνο
Δε πάνε καλά τα γύναια ρε γαμώτο. Έρχεται καινούργια φιλόλογος στο φροντιστήριο. Συμπαθητικούλα , μικρόσωμη , με μεγάλα βυζιά και κώλο. Δε λέω όμορφο κομμάτι αλλά όχι των γούστων μου.
Μιλάμε δύο τρεις μέρες , τίποτα το σπουδαία ένα γεια. Έγινε κάτι και ήμουν χάλια. Πήγα στη δουλειά μιας και το αφεντικό όσο και να τον παρακάλεσα ο μαλάκας δε μου έδωσε άδεια. Την είπα τι είχα. Επρόκειτο για κάτι προσωπικό αλλά π α ν τ ε λ ώ ς άσχετο με τη δουλειά. Της το είπα. Μου πετάει ένα να ξες δε μου αρέσει ο τρόπος σου καθόλου.
Μπαίνω σήμερα στη δουλειά. Τη ρωτάω άμα με μπλόκαρε στο instagram. Μου λέει προφανώς Κώστα. Την απαντάω γιατί ; Εγώ με κακά άτομα δε θέλω να έχω πάρε δώσε. Εν τω μεταξύ το βλέμμα της ομοίαζε σα να με έπιασε να κάνω σεξοτουρισμό με ανήλικα στις Φιλιππίνες. Το κορίτσι ήταν αηδιασμένο με εμένα. Για κάποιο περίεργο λόγο.
Άγιο όρος για άθεους πότε με το καλό ;
Γύρισα με τους δικούς μου για λίγο καιρό , μέχρι να βρω καινούργιο συγκάτοιμο. Ήμουν μαλωμένος για ένα διάστημα με τη μητέρα μου. Της το είπα και μου θύμωσε. That's it. Nothing more.Ε καλά,τί της είπες και αηδίασε τόσο;
Μαν ,μας δουλεύεις ;Γύρισα με τους δικούς μου για λίγο καιρό , μέχρι να βρω καινούργιο συγκάτοιμο. Ήμουν μαλωμένος για ένα διάστημα με τη μητέρα μου. Της το είπα και μου θύμωσε. That's it. Nothing more.
τυπαρα μην ανησυχεις ολα θα πανε καλαΓύρισα με τους δικούς μου για λίγο καιρό , μέχρι να βρω καινούργιο συγκάτοιμο. Ήμουν μαλωμένος για ένα διάστημα με τη μητέρα μου. Της το είπα και μου θύμωσε. That's it. Nothing more.
Μπα. Όρεξη είχα.Μαν ,μας δουλεύεις ;
Τι ομάδα είναι αυτή ; Παίζουν τέτοιες ομάδες στο fb ;Δεν το βάζει κάτω μέχρι που οι metooδες με τις γάτες - σκυλιά για οικογένεια θα τον καταδικάσουν ως έναν εν δυνάμει βιαστή
Θα ακολουθησουν και αλλες, αλλα θα ειναι πλεον πολυ αργα..Άλλο ένα θύμα του φεμινιστικού αφηγήματος που προσγειώθηκε στην πραγματικότητα όταν ήταν πια πολύ αργά... Τελικά το ελλεεινιδικό DNA είναι ανίκητο.
Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλυπτική φωτογράφιση - «Δεν έχω τίποτα να κρύψω πλέον»
«Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος, έπινα μέχρι και κινέζικα τσάγια και με έλεγαν εγωίστρια» είπε σε συνέντευξή της - «Έλεγαν ότι με παράτησε ο άντρας μου επειδή δεν έκανα παιδί»www.protothema.gr
Εχουν συνηθισει απο τους πυρφορους τυπε, εμενα οσες φορες μου εχει τυχει αλλες μαζευτηκαν τελευταια στιγμη και σε κανα δυο περιπτωσεις μονο κατω δεν πεσανε..χαχα (ισως ψαχνοντουσαν κιολας απο την πολυ την αγαμια και δεν ξερουν πως να φλερταρουν..)Απλά περίμενε να κάνω εγώ στην άκρη. Και μετά δεν ανέλαβε την ευθύνη της μαλακιας της
Και αυτο, αλλα οι περισσοτερες δεν εχουν οδηγικη γνωση, για αισθηση δεν το συζηταω. Η γυναικα δεν ειναι φτιαγμενη να οδηγαει..Οι δε φλόμπες νομίζουν ότι έχουν προτεραιότητα παντού
Έχω γνωρίσει γυναίκες Χάμιλτον,και άντρες ΛατιφιΘα ακολουθησουν και αλλες, αλλα θα ειναι πλεον πολυ αργα..
Εχουν συνηθισει απο τους πυρφορους τυπε, εμενα οσες φορες μου εχει τυχει αλλες μαζευτηκαν τελευταια στιγμη και σε κανα δυο περιπτωσεις μονο κατω δεν πεσανε..χαχα (ισως ψαχνοντουσαν κιολας απο την πολυ την αγαμια και δεν ξερουν πως να φλερταρουν..)
Και αυτο, αλλα οι περισσοτερες δεν εχουν οδηγικη γνωση, για αισθηση δεν το συζηταω. Η γυναικα δεν ειναι φτιαγμενη να οδηγαει..
Άλλο ένα θύμα του φεμινιστικού αφηγήματος που προσγειώθηκε στην πραγματικότητα όταν ήταν πια πολύ αργά... Τελικά το ελλεεινιδικό DNA είναι ανίκητο.
Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλυπτική φωτογράφιση - «Δεν έχω τίποτα να κρύψω πλέον»
«Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος, έπινα μέχρι και κινέζικα τσάγια και με έλεγαν εγωίστρια» είπε σε συνέντευξή της - «Έλεγαν ότι με παράτησε ο άντρας μου επειδή δεν έκανα παιδί»www.protothema.gr
Τι ομάδα είναι αυτή ; Παίζουν τέτοιες ομάδες στο fb ;
Μην αγχωνεσαι.Να σε μυρισουν θελουνΛογικά γράφω στο λάθος θρέντ αλλά θα την πώ την απορία μου , τώρα τελευταία οταν περπατάω έξω με κοιτάνε γυναίκες και μπορώ να πώ πως προβληματίζομαι ιδιαίτερα καθόσον δεν γνωρίζω για ποιό λόγο κοιτάν , κοιτάν με 'καλό' σκοπό ή με 'κακό' ? , πως θα το ξεχωρίζω ? , γενικά δεν με κοιτούσαν αλλά τελευταία όπως προείπα οταν περπατάω συνήθως 1-2 με κοιτούν , τι μπορεί να συμβαίνει ?.
Φτιάχνονται απο τις μυρωδιές ?? χαχαχ , την πάτησαν τότε γιατί είμαι πολύ καθαρός πάντα ......Μην αγχωνεσαι.Να σε μυρισουν θελουν
τύπε αυτο το παθαίνει και γνωστό τιμημένο μέλος που γραφει στα πολιτικά. οταν παει στις ΜΠΟΤΑΝΕΣ τον κοιτάνε περιεργαΛογικά γράφω στο λάθος θρέντ αλλά θα την πώ την απορία μου , τώρα τελευταία οταν περπατάω έξω με κοιτάνε γυναίκες και μπορώ να πώ πως προβληματίζομαι ιδιαίτερα καθόσον δεν γνωρίζω για ποιό λόγο κοιτάν , κοιτάν με 'καλό' σκοπό ή με 'κακό' ? , πως θα το ξεχωρίζω ? , γενικά δεν με κοιτούσαν αλλά τελευταία όπως προείπα οταν περπατάω συνήθως 1-2 με κοιτούν , τι μπορεί να συμβαίνει ?.
Πώ ρε πούστη μου , παρό΄λιγο να πνιγώ ρε !!! χαχαχαχ , είπαμε οχι και ετσι , εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο !!!. Πόσα κυβικά είναι το σκουτερ χαχαχ ?.τύπε αυτο το παθαίνει και γνωστό τιμημένο μέλος που γραφει στα πολιτικά. οταν παει στις ΜΠΟΤΑΝΕΣ τον κοιτάνε περιεργα