Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Δε πάνε καλά τα γύναια ρε γαμώτο. Έρχεται καινούργια φιλόλογος στο φροντιστήριο. Συμπαθητικούλα , μικρόσωμη , με μεγάλα βυζιά και κώλο. Δε λέω όμορφο κομμάτι αλλά όχι των γούστων μου.

Μιλάμε δύο τρεις μέρες , τίποτα το σπουδαία ένα γεια. Έγινε κάτι και ήμουν χάλια. Πήγα στη δουλειά μιας και το αφεντικό όσο και να τον παρακάλεσα ο μαλάκας δε μου έδωσε άδεια. Την είπα τι είχα. Επρόκειτο για κάτι προσωπικό αλλά π α ν τ ε λ ώ ς άσχετο με τη δουλειά. Της το είπα. Μου πετάει ένα να ξες δε μου αρέσει ο τρόπος σου καθόλου.

Μπαίνω σήμερα στη δουλειά. Τη ρωτάω άμα με μπλόκαρε στο instagram. Μου λέει προφανώς Κώστα. Την απαντάω γιατί ; Εγώ με κακά άτομα δε θέλω να έχω πάρε δώσε. Εν τω μεταξύ το βλέμμα της ομοίαζε σα να με έπιασε να κάνω σεξοτουρισμό με ανήλικα στις Φιλιππίνες. Το κορίτσι ήταν αηδιασμένο με εμένα. Για κάποιο περίεργο λόγο.

Άγιο όρος για άθεους πότε με το καλό ;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Δε πάνε καλά τα γύναια ρε γαμώτο. Έρχεται καινούργια φιλόλογος στο φροντιστήριο. Συμπαθητικούλα , μικρόσωμη , με μεγάλα βυζιά και κώλο. Δε λέω όμορφο κομμάτι αλλά όχι των γούστων μου.

Μιλάμε δύο τρεις μέρες , τίποτα το σπουδαία ένα γεια. Έγινε κάτι και ήμουν χάλια. Πήγα στη δουλειά μιας και το αφεντικό όσο και να τον παρακάλεσα ο μαλάκας δε μου έδωσε άδεια. Την είπα τι είχα. Επρόκειτο για κάτι προσωπικό αλλά π α ν τ ε λ ώ ς άσχετο με τη δουλειά. Της το είπα. Μου πετάει ένα να ξες δε μου αρέσει ο τρόπος σου καθόλου.

Μπαίνω σήμερα στη δουλειά. Τη ρωτάω άμα με μπλόκαρε στο instagram. Μου λέει προφανώς Κώστα. Την απαντάω γιατί ; Εγώ με κακά άτομα δε θέλω να έχω πάρε δώσε. Εν τω μεταξύ το βλέμμα της ομοίαζε σα να με έπιασε να κάνω σεξοτουρισμό με ανήλικα στις Φιλιππίνες. Το κορίτσι ήταν αηδιασμένο με εμένα. Για κάποιο περίεργο λόγο.

Άγιο όρος για άθεους πότε με το καλό ;

Ε καλά,τί της είπες και αηδίασε τόσο;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Ε καλά,τί της είπες και αηδίασε τόσο;
Γύρισα με τους δικούς μου για λίγο καιρό , μέχρι να βρω καινούργιο συγκάτοιμο. Ήμουν μαλωμένος για ένα διάστημα με τη μητέρα μου. Της το είπα και μου θύμωσε. That's it. Nothing more.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.935
Πόντοι
3.506
Γύρισα με τους δικούς μου για λίγο καιρό , μέχρι να βρω καινούργιο συγκάτοιμο. Ήμουν μαλωμένος για ένα διάστημα με τη μητέρα μου. Της το είπα και μου θύμωσε. That's it. Nothing more.
Μαν ,μας δουλεύεις ;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.078
Πόντοι
3.556
τυπαρα μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα:undecided::undecided::undecided:

model sinks GIF

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Μαν ,μας δουλεύεις ;
Μπα. Όρεξη είχα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εν τω μεταξύ το γύναιο τα πάει φοβερά με τα αφεντικά. Αντικειμενικά αυτό σημαίνει και πουλότσα απο τη δουλειά μη το γρουσουζεύω γαμώτο.

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Δεν το βάζει κάτω μέχρι που οι metooδες με τις γάτες - σκυλιά για οικογένεια θα τον καταδικάσουν ως έναν εν δυνάμει βιαστή
08135c132d90691d25a05258c27ba054.0.jpg

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Δεν το βάζει κάτω μέχρι που οι metooδες με τις γάτες - σκυλιά για οικογένεια θα τον καταδικάσουν ως έναν εν δυνάμει βιαστή
08135c132d90691d25a05258c27ba054.0.jpg
Τι ομάδα είναι αυτή ; Παίζουν τέτοιες ομάδες στο fb ;

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Άλλο ένα θύμα του φεμινιστικού αφηγήματος που προσγειώθηκε στην πραγματικότητα όταν ήταν πια πολύ αργά... Τελικά το ελλεεινιδικό DNA είναι ανίκητο.
Θα ακολουθησουν και αλλες, αλλα θα ειναι πλεον πολυ αργα..
Απλά περίμενε να κάνω εγώ στην άκρη. Και μετά δεν ανέλαβε την ευθύνη της μαλακιας της
Εχουν συνηθισει απο τους πυρφορους τυπε, εμενα οσες φορες μου εχει τυχει αλλες μαζευτηκαν τελευταια στιγμη και σε κανα δυο περιπτωσεις μονο κατω δεν πεσανε..χαχα (ισως ψαχνοντουσαν κιολας απο την πολυ την αγαμια και δεν ξερουν πως να φλερταρουν..) :jerking:
Οι δε φλόμπες νομίζουν ότι έχουν προτεραιότητα παντού
Και αυτο, αλλα οι περισσοτερες δεν εχουν οδηγικη γνωση, για αισθηση δεν το συζηταω. Η γυναικα δεν ειναι φτιαγμενη να οδηγαει..

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.930
Πόντοι
3.446
Θα ακολουθησουν και αλλες, αλλα θα ειναι πλεον πολυ αργα..

Εχουν συνηθισει απο τους πυρφορους τυπε, εμενα οσες φορες μου εχει τυχει αλλες μαζευτηκαν τελευταια στιγμη και σε κανα δυο περιπτωσεις μονο κατω δεν πεσανε..χαχα (ισως ψαχνοντουσαν κιολας απο την πολυ την αγαμια και δεν ξερουν πως να φλερταρουν..) :jerking:

Και αυτο, αλλα οι περισσοτερες δεν εχουν οδηγικη γνωση, για αισθηση δεν το συζηταω. Η γυναικα δεν ειναι φτιαγμενη να οδηγαει..
Έχω γνωρίσει γυναίκες Χάμιλτον,και άντρες Λατιφι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Άλλο ένα θύμα του φεμινιστικού αφηγήματος που προσγειώθηκε στην πραγματικότητα όταν ήταν πια πολύ αργά... Τελικά το ελλεεινιδικό DNA είναι ανίκητο.

Τουλάχιστον αυτή έκανε καριέρα,έβγαλε χρήμα,και ήταν και παντρεμένη με ολόκληρο Μπραντ Πιτ

Οι ελλεεινίδες συνομήλικες της,που είναι παντρεμένες 20+ χρόνια,με 2 παιδιά,που πλένουν σκατωμένα βρακιά κι έχουν να γαμηθούν χρόνια,καλύτερη ζωή έχουν;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Το γύναιο στη δουλειά ήταν αρκετά ήσυχο σήμερα. Ουφ. Μου άφησε μόνο τα καταπληκτικά της άπλυτα ... να τα πλένω εγώ.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
Λογικά γράφω στο λάθος θρέντ αλλά θα την πώ την απορία μου , τώρα τελευταία οταν περπατάω έξω με κοιτάνε γυναίκες και μπορώ να πώ πως προβληματίζομαι ιδιαίτερα καθόσον δεν γνωρίζω για ποιό λόγο κοιτάν , κοιτάν με 'καλό' σκοπό ή με 'κακό' ? , πως θα το ξεχωρίζω ? , γενικά δεν με κοιτούσαν αλλά τελευταία όπως προείπα οταν περπατάω συνήθως 1-2 με κοιτούν , τι μπορεί να συμβαίνει ?.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.930
Πόντοι
3.446
Λογικά γράφω στο λάθος θρέντ αλλά θα την πώ την απορία μου , τώρα τελευταία οταν περπατάω έξω με κοιτάνε γυναίκες και μπορώ να πώ πως προβληματίζομαι ιδιαίτερα καθόσον δεν γνωρίζω για ποιό λόγο κοιτάν , κοιτάν με 'καλό' σκοπό ή με 'κακό' ? , πως θα το ξεχωρίζω ? , γενικά δεν με κοιτούσαν αλλά τελευταία όπως προείπα οταν περπατάω συνήθως 1-2 με κοιτούν , τι μπορεί να συμβαίνει ?.
Μην αγχωνεσαι.Να σε μυρισουν θελουν

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.078
Πόντοι
3.556
fatty GIF
τύπε αυτο το παθαίνει και γνωστό τιμημένο μέλος που γραφει στα πολιτικά. οταν παει στις ΜΠΟΤΑΝΕΣ τον κοιτάνε περιεργα :undecided::undecided::undecided:

fat GIF

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
772
Πόντοι
361
τύπε αυτο το παθαίνει και γνωστό τιμημένο μέλος που γραφει στα πολιτικά. οταν παει στις ΜΠΟΤΑΝΕΣ τον κοιτάνε περιεργα :undecided::undecided::undecided:

fat GIF
Πώ ρε πούστη μου , παρό΄λιγο να πνιγώ ρε !!! χαχαχαχ :2funny::2funny::2funny::2funny:, είπαμε οχι και ετσι , εσύ το πήγες σε άλλο επίπεδο !!!. Πόσα κυβικά είναι το σκουτερ χαχαχ ?.

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom