Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.935
- Πόντοι
- 3.506
Το τικ τοκ και το Χόλιγουντ.Τα σόσιαλ τις κατέστρεψαν τύπε
Το τικ τοκ και το Χόλιγουντ.Τα σόσιαλ τις κατέστρεψαν τύπε
να σου απαντήσω βιωματικά;Συμφωνούμε...αν η άλλη είναι ξενερωτη θα επικαλεσθεί χίλιες δικαιολογίες.
Βέβαια μια ξενερωτη απορώ πως βρίσκει άνδρα....
Δουλεύουμεγεια σας παιδια τι κανετε?
Συμφωνούμε...αν η άλλη είναι ξενερωτη θα επικαλεσθεί χίλιες δικαιολογίες.
Βέβαια μια ξενερωτη απορώ πως βρίσκει άνδρα....
Προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας, με ταυτόχρονη υποτίμηση του αντρικού φύλου. Την άλλη φορά που κάποια θα ισχυριστεί ότι οι άντρες ... μένουν πάντα "μεγάλα" παιδιά... ρώτα την ποιο φύλο είναι ικανό να χορεύι και να τραγουδάει όλη τη μέρα μαζί με παιδάκια, ή έχοντας αγκαλιά ένα μωρό. Θα μπλοκάρει, επειδή η απάντηση είναι φανερήΑυτό που λες για επιχειρήματα 14χρονων μου θύμισε μια Ουκρανή (50χρονη) που μίλαγα σε ένα site και μου είχε πει ότι αυτό που είχε καταλάβει από τους άντρες στην πορεία της ζωής της, είναι ότι μένουν πάντα "μεγάλα" παιδιά...
Δηλαδή σκεφτόταν να σου την πέσει και άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή;Περιστατικό πριν από δυο λεπτά ακριβώς.
Είμαι στο γυμναστήριο κάνω farmer walk με είκοσι κιλά στο κάθε χέρι. Περπατάω ,και γκομενα έρχεται κατά πάνω μου. Με βλέπω που κρατάω, στα δέκα μέτρα απόσταση ,δεν αλλάζει πορεία ,δεν αλλάζω και εγώ.
Αλλάζει στο τελευταίο μέτρο ,το ένα βάρος την ακουμπάει στο χέρι,βγάζει μια φωνή ,αουυυ πρόσεχε .
Τώρα είναι στο διάδρομο με το κινητό.
Η ελληνική και γυναικοκεντρικη κουλτούρα σε ένα απλό παράδειγμα
Απλά περίμενε να κάνω εγώ στην άκρη. Και μετά δεν ανέλαβε την ευθύνη της μαλακιας τηςΔηλαδή σκεφτόταν να σου την πέσει και άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή;
Το ιδιο μου κανε χτες ενα ζωο με το αυτοκινητο.ανεβαινω ανηφορα ,κατεβαινει ενω και προτεραιοτητα εχω,και χωρο εχει στα δεξια απλα να κοψει και να περασουμε ταυτοχρονα ,ερχεται φουλ πατημενη και φρεναρει μπροστα μου βλεποντας οτι δεν εχει χωρο..κανω λιγο δεξια της λεω και κατι ευγενη γαλλικα και εξαφανιστηκε...Περιστατικό πριν από δυο λεπτά ακριβώς.
Είμαι στο γυμναστήριο κάνω farmer walk με είκοσι κιλά στο κάθε χέρι. Περπατάω ,και γκομενα έρχεται κατά πάνω μου. Με βλέπω που κρατάω, στα δέκα μέτρα απόσταση ,δεν αλλάζει πορεία ,δεν αλλάζω και εγώ.
Αλλάζει στο τελευταίο μέτρο ,το ένα βάρος την ακουμπάει στο χέρι,βγάζει μια φωνή ,αουυυ πρόσεχε .
Τώρα είναι στο διάδρομο με το κινητό.
Η ελληνική και γυναικοκεντρικη κουλτούρα σε ένα απλό παράδειγμα
Δεν είναι υποχρεωμένη καμία γυναίκα να σου κάνει παιδί.Άλλο ένα θύμα του φεμινιστικού αφηγήματος που προσγειώθηκε στην πραγματικότητα όταν ήταν πια πολύ αργά... Τελικά το ελλεεινιδικό DNA είναι ανίκητο.
Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλυπτική φωτογράφιση - «Δεν έχω τίποτα να κρύψω πλέον»
«Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος, έπινα μέχρι και κινέζικα τσάγια και με έλεγαν εγωίστρια» είπε σε συνέντευξή της - «Έλεγαν ότι με παράτησε ο άντρας μου επειδή δεν έκανα παιδί»www.protothema.gr
Και άντρες κάνουν αυτά.Το έχω δει.Το ιδιο μου κανε χτες ενα ζωο με το αυτοκινητο.ανεβαινω ανηφορα ,κατεβαινει ενω και προτεραιοτητα εχω,και χωρο εχει στα δεξια απλα να κοψει και να περασουμρ ταυτοχρονα ,ερχεται φουλ πατημενη κσι φρεναρει μπροστα μου βλεποντας οτι δεν εχει χωρο..κανω λιγο δεξια της λεω και κατι ευγενη γαλλικα και εξαφανιστηκε...
Θα είχε πλάκα να τρακαρατε.... ...αρκεί βέβαια να μην τραυματίζονταν κανείς σας από τα βάρη.Απλά περίμενε να κάνω εγώ στην άκρη. Και μετά δεν ανέλαβε την ευθύνη της μαλακιας της
Μου το έκανε άντρας αυτό. Ανεβαίνω και ο τύπος ενώ έχει μεγαλύτερη απόσταση από μένα από το σημείο που δεν έχει αρκετό χωρο,επιταχύνει.Το ιδιο μου κανε χτες ενα ζωο με το αυτοκινητο.ανεβαινω ανηφορα ,κατεβαινει ενω και προτεραιοτητα εχω,και χωρο εχει στα δεξια απλα να κοψει και να περασουμε ταυτοχρονα ,ερχεται φουλ πατημενη και φρεναρει μπροστα μου βλεποντας οτι δεν εχει χωρο..κανω λιγο δεξια της λεω και κατι ευγενη γαλλικα και εξαφανιστηκε...
Οι αντρες το κανουμε απο εγωισμο..οι φλομπες απο ελλειψη οδηγικης σκεψης..οδηγουσε σα βαλσαμωμενη..τις προαλλες ηρθε μια που ημουν παρκαρισμενος μπροστα της και επεσε πισω μου στη ψυχρα ενω ξεκινουσε να φυγει..βλημματαΜου το έκανε άντρας αυτό. Ανεβαίνω και ο τύπος ενώ έχει μεγαλύτερη απόσταση από μένα από το σημείο που δεν έχει αρκετό χωρο,επιταχύνει.
Ε επιταχύνω και εγώ περνάμε ξυστά και ο μαλακας κορνάρει ενώ εγώ του λέω ένα ευγενέστατο παρτα αρχιδια μου
Γενικά τέτοιες καφριλες τις κάνουμε συνήθως στο δρόμο εμείς. Οι δε φλόμπες νομίζουν ότι έχουν προτεραιότητα παντού
Γιατρός 43 ετών ανύπαντρη που ψάχνεται από εφαρμογές? Η αποτυχία η ίδια..