Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Τι γίνεται εδώ ρε μάγκες όλα καλά?
Διάβασα κάτι μυνήματα για τη γενιά μου μόλις τώρα που με εξόργισαν, αλλά δεν είναι της ώρας να απαντήσω. Ναι καλά είμαι γενικά εδώ στη γύρα που λέμεΕλα ρε συ Τζίμαρε,τι εγινε όλα γκούντ ?
Οι άντρες όμως δεν έχουν πρόβλημα να βγαίνουν με μια μπατίρω
Πότε ξεκινάς μαθήματα;Διάβασα κάτι μυνήματα για τη γενιά μου μόλις τώρα που με εξόργισαν, αλλά δεν είναι της ώρας να απαντήσω. Ναι καλά είμαι γενικά εδώ στη γύρα που λέμε
Ίσως σε πληρώσει με τον τρόπο της...μην την απορρίπτεις προτού δεις ένα δείγμα γραφής.Ποιος το ειπε αυτό τυπε ; εγω πλέον με το που ακουσω απο την άλλη οτι δε βγαινει απο τη περιοχή της κ θέλει να πηγαινω να τη παιρνω.. Δε βγαινω κάν ραντεβού.
Ίσως σε πληρώσει με τον τρόπο της...μην την απορρίπτεις προτού δεις ένα δείγμα γραφής.
Η "Γενιά του Πολυτεχνείου" δεν νομίζω να άκουσε πολλά καλά....Α καλά μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία,εγω να δείς τι εχω ακούσει για την γενιά την δική μου!!
Keep walking!!
Αν σου κάτσει όπως λέει η διαφήμιση Τζόκερ;Μπά οχι τύπε αυτες που τα κάνουν αυτά ειναι μαθημένες έτσι και δεν μ πολυαρέσει. Να γινεται συνέχεια να κανω δηλαδη το ταξιτζή. Απλα δεν μ αρεσει.
Η "Γενιά του Πολυτεχνείου" δεν νομίζω να άκουσε πολλά καλά....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν σου κάτσει όπως λέει η διαφήμιση Τζόκερ;
Μάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο ψυχοφθόρο πράγμα είναι οι πανελλήνιες, πόσες πουστιες γίνονται στις πανελλήνιες (ναι γίνονται ειδικά αν δίνεις προφορικά όπως εγώ), οι βάσεις κατέβηκαν λέει ο άλλος, οι βάσεις σε σύγκριση με το 2020 τις τελευταίες δυο χρονιές έχουν ανέβει, πόσο ψηλά τις θέλετε τις βάσεις?!? Οι περισσότερες καλές σχολές στην όπως η δικιά μου έχουν πάνω από 16000 μόρια, και στη Θεσσαλονίκη το ίδιο, η μήπως το θεωρείτε και αυτό λίγο ? Ε όχι αυτό το δέχομαι, ξέρετε πόσα έγραψαν όσο έπρεπε και μείναν έξω για μαθήματα βαρύτητας? Έχετε καταλάβει ότι πλέον κάθε σχολή βάζει ο'τι βάση της καπνίσει, μπορεί να έχεις τα μόρια που πρέπει αλλά επειδή έχουν για βαρύτητα τα μαθηματικά, μάντεψε, να μη σε πάρουν γιατί σου μειώνονται τα μόρια επειδή έγραψες χαμηλά σε ένα μάθημα που είχε τη βαρύτητα για τη σχολή. Επίσης δεν υπάρχει παιδί στο τρίτη λυκείου που να μην πηγαίνει φροντιστήριο, ειλικρινά δεν υπάρχει, τόσο γτπ είναι τα σχολεία. Λοιπόν ας σταματήσουν κάποιοι να λένε ο'τι να'ναι γιατί τα είδα όλα φέτος εγώ που έδωσα.Α καλά μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία,εγω να δείς τι εχω ακούσει για την γενιά την δική μου!!
Keep walking!!
Αθήνα ναι ξεκινάω απ'τον άλλο μήνα να παρακολουθώ τα μαθήματα κανονικά, ναι η διαφορά είναι πολύ μικρή των μορίων την έχω σίγουρη τη μεταγραφή, οι φοιτητές μου είπαν να έρχομαι μέχρι να την πάρω και επίσημαΠότε ξεκινάς μαθήματα;
Είναι σίγουρο ότι θα μείνεις στην Αθήνα και δεν θα χρειαστεί να ξενιτευθεις;
Ναι εντάξει συμφωνώ, εμένα ο σκοπός μου είναι να κρατήσω μια ισορροπία ανάμεσα σε διάβασμα και διασκέδαση και όχι να τα φορτώσω στο κοκορα και μετά να τρέχω να τα προλάβω όλα τον τελευταίο μήνα των εξετάσεωνΤζιμαρε το ξερω και το καταλαβαίνω!!
εγω είχα περάσει Ε.Μ.Π πήγα 1.5 χρόνο και το εγραψα στα αρχιδια μου-μεγάλη μαλακια μου
λογο πολλων γεγονότων που είχα
Η σχολή σου και τα μάτια σου,μόνο αυτο σου λεω!!
Η γενιά αυτή βόλεψε τους δικούς της...φυσιολογικό!Αργυροτοξε
Το ξέρεις οτι για πολιτικά δεν μιλάω!!
αλλα θα πω μόνο 1
πολλα καλά άκουσε η γενιά μου,μόνο απο τα μπαστάρδια,και τους βολεμένους!!
μόνο απο αυτούς,απο κανέναν αλλο!!
Αν δώσει 1,40 € για να πάει με συγκοινωνία κάπου κοντά στο τόπο συνάντησης θα πέσει η γυναικεία περηφάνεια της;Και τι θα βγει ρε τυπε πέρα απο μερικά κρεβάτια ; η κατηγορια π σ λεω ειναι η χειρότερη. Δυστυχώς
αμα ακουσεις γκομενα να σ λεει "ελα να με πάρεις" απο το 1ο κιολας ραντεβου κ απο τη περιοχή της.
Κλαψτα Χαραλαμπε.
Γιατι ρε Masazo αμα κανει καλο πηδημα σε χαλαει λιγο οδηγημα παραπανω ; Εγω πχ εχω ενα χωρισμενο μιλφακι, παω τη παιρνω και σε 15' ειμαατε ξενοδοχειο.2ωρο ματς και μετα παλι πισωΚαι τι θα βγει ρε τυπε πέρα απο μερικά κρεβάτια ; η κατηγορια π σ λεω ειναι η χειρότερη. Δυστυχώς
αμα ακουσεις γκομενα να σ λεει "ελα να με πάρεις" απο το 1ο κιολας ραντεβου κ απο τη περιοχή της.
Κλαψτα Χαραλαμπε.
Ποιος το ειπε αυτό τυπε ; εγω πλέον με το που ακουσω απο την άλλη οτι δε βγαινει απο τη περιοχή της κ θέλει να πηγαινω να τη παιρνω.. Δε βγαινω κάν ραντεβού.
Δίνεις προφορικά για Πανελλήνιες;;;;Μάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο ψυχοφθόρο πράγμα είναι οι πανελλήνιες, πόσες πουστιες γίνονται στις πανελλήνιες (ναι γίνονται ειδικά αν δίνεις προφορικά όπως εγώ), οι βάσεις κατέβηκαν λέει ο άλλος, οι βάσεις σε σύγκριση με το 2020 τις τελευταίες δυο χρονιές έχουν ανέβει, πόσο ψηλά τις θέλετε τις βάσεις?!? Οι περισσότερες καλές σχολές στην όπως η δικιά μου έχουν πάνω από 16000 μόρια, και στη Θεσσαλονίκη το ίδιο, η μήπως το θεωρείτε και αυτό λίγο ? Ε όχι αυτό το δέχομαι, ξέρετε πόσα έγραψαν όσο έπρεπε και μείναν έξω για μαθήματα βαρύτητας? Έχετε καταλάβει ότι πλέον κάθε σχολή βάζει ο'τι βάση της καπνίσει, μπορεί να έχεις τα μόρια που πρέπει αλλά επειδή έχουν για βαρύτητα τα μαθηματικά, μάντεψε, να μη σε πάρουν γιατί σου μειώνονται τα μόρια επειδή έγραψες χαμηλά σε ένα μάθημα που είχε τη βαρύτητα για τη σχολή. Επίσης δεν υπάρχει παιδί στο τρίτη λυκείου που να μην πηγαίνει φροντιστήριο, ειλικρινά δεν υπάρχει, τόσο γτπ είναι τα σχολεία. Λοιπόν ας σταματήσουν κάποιοι να λένε ο'τι να'ναι γιατί τα είδα όλα φέτος εγώ που έδωσα.
Γιατι ρε Masazo αμα κανει καλο πηδημα σε χαλαει λιγο οδηγημα παραπανω ; Εγω πχ εχω ενα χωρισμενο μιλφακι, παω τη παιρνω και σε 15' ειμαατε ξενοδοχειο.2ωρο ματς και μετα παλι πισω
Δίνεις προφορικά για Πανελλήνιες;;;;
ναι τύπε δεν έχουμε καταλάβει, είσαι ο πρώτος που δίνεις πανελλήνιεςΜάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο ψυχοφθόρο πράγμα είναι οι πανελλήνιες, πόσες πουστιες γίνονται στις πανελλήνιες (ναι γίνονται ειδικά αν δίνεις προφορικά όπως εγώ), οι βάσεις κατέβηκαν λέει ο άλλος, οι βάσεις σε σύγκριση με το 2020 τις τελευταίες δυο χρονιές έχουν ανέβει, πόσο ψηλά τις θέλετε τις βάσεις?!? Οι περισσότερες καλές σχολές στην όπως η δικιά μου έχουν πάνω από 16000 μόρια, και στη Θεσσαλονίκη το ίδιο, η μήπως το θεωρείτε και αυτό λίγο ? Ε όχι αυτό το δέχομαι, ξέρετε πόσα έγραψαν όσο έπρεπε και μείναν έξω για μαθήματα βαρύτητας? Έχετε καταλάβει ότι πλέον κάθε σχολή βάζει ο'τι βάση της καπνίσει, μπορεί να έχεις τα μόρια που πρέπει αλλά επειδή έχουν για βαρύτητα τα μαθηματικά, μάντεψε, να μη σε πάρουν γιατί σου μειώνονται τα μόρια επειδή έγραψες χαμηλά σε ένα μάθημα που είχε τη βαρύτητα για τη σχολή. Επίσης δεν υπάρχει παιδί στο τρίτη λυκείου που να μην πηγαίνει φροντιστήριο, ειλικρινά δεν υπάρχει, τόσο γτπ είναι τα σχολεία. Λοιπόν ας σταματήσουν κάποιοι να λένε ο'τι να'ναι γιατί τα είδα όλα φέτος εγώ που έδωσα.
Να μη κρίνετε έτσι χωρίς να ξέρετε την κατάσταση που επικρατεί, οι βάσεις έχουν ανέβειναι τύπε δεν έχουμε καταλάβει, είσαι ο πρώτος που δίνεις πανελλήνιες
εμείς οι υπόλοιποι απλά περνάγαμε έξω απ'τις σχολές κι όταν μας άρεσε καθόμασταν λιγουλάκι στο αμφιθέατρο και μας κέρναγαν πτυχίο...