argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.607
- Πόντοι
- 9.297
Νόμιζα ότι μόνο ΑΜΕΑ δίνουν προφορικά για Πανελλήνιες εννοούσα..
Λάθος διατυπωσις....
Λάθος διατυπωσις....
Προφορικά δίνουν όσοι έχουν δυσλεξία, όπως εγώΝόμιζα ότι μόνο ΑΜΕΑ δίνουν για Πανελλήνιες...γουατ δε φακ;;;;Τι έγινε ρε παιδιά ;Πληροφορική πέρασε το παιδί...που κολλάνε τα προφορικά;
Οκ μαν....ευτυχώς ...ανησύχησα...λέω τι σκατα έγινε....δεν είναι τίποτα αυτό ,τι να πουν άλλοι και άλλοι που τους λείπουν χέρια πόδια κτλ....Προφορικά δίνουν όσοι έχουν δυσλεξία, όπως εγώ
Συμφωνώ και σ'αυτο ειδικά στην Ελλάδα η κατάσταση είναι θλιβερή σε πολλούς τομείς. Αλλά γενικά είπαμε η φοιτητική ζωή είναι απ'τις καλύτερες περιόδους αν όχι η καλύτερη, θέλω να την εκμεταλλευτώ για να κάνω πολλά πράγματα.Πιστεψέ με οτι η διασκέδαση δεν τελειωνει ποτέ!!
αυτο που μας τελειωνει-γονατίζει,ειναι η σκληρή πραγματικότητα,που πολλοι θελουν να της τοποθετούν ενα μανδυα ωραιοποίησης!!
Μα δεν είπα εγώ ότι είναι κάτι κακό, ίσα ίσα για κάποια μαθήματα όπως η έκθεση συμφέρει γιατί δε σου μετράνε ορθογραφικάΟκ μαν....ευτυχώς ...ανησύχησα...λέω τι σκατα έγινε....δεν είναι τίποτα αυτό ,τι να πουν άλλοι και άλλοι που τους λείπουν χέρια πόδια κτλ....
ρε τύπε τι έχουν ανέβει και κατέβει...Να μη κρίνετε έτσι χωρίς να ξέρετε την κατάσταση που επικρατεί, οι βάσεις έχουν ανέβει
Ποια πολλά πράγματα;Συμφωνώ και σ'αυτο ειδικά στην Ελλάδα η κατάσταση είναι θλιβερή σε πολλούς τομείς. Αλλά γενικά είπαμε η φοιτητική ζωή είναι απ'τις καλύτερες περιόδους αν όχι η καλύτερη, θέλω να την εκμεταλλευτώ για να κάνω πολλά πράγματα.
Σωστοστ!!!!Μα δεν είπα εγώ ότι είναι κάτι κακό, ίσα ίσα για κάποια μαθήματα όπως η έκθεση συμφέρει γιατί δε σου μετράνε ορθογραφικά
Μια χαρά είναι η ύλη των μαθητικώνρε τύπε τι έχουν ανέβει και κατέβει...
όλα έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό και μόνο, με το τι γράφεις σε σχέση με τους άλλους.
μαθηματικά 1ης λυκείου...
πες μου ας πούμε ότι η ύλη έχει γίνει πιο δύσκολη (λέμε τώρα) μπας και σε συμπονέσω...
Μια χαρά είναι η ύλη των μαθητικών
Άσε μικρέ και έχω φρικαρει με ορθογραφικά λάθη που βλέπω....πλάκα πλάκα η η δυσλεξία σαρώνει η κυκλοφορούν πολλοί πραγματικά ανορθόγραφοι δίπλα μας .Μιλάω για το τι βλέπω έξω....όχι εδώ στο bou.Μα δεν είπα εγώ ότι είναι κάτι κακό, ίσα ίσα για κάποια μαθήματα όπως η έκθεση συμφέρει γιατί δε σου μετράνε ορθογραφικά
Ε όχι και έτσι ρε φίλε, γιατί τόσο λίγα πράγματα? Είπαμε ότι τώρα κάνω μια νέα αρχή, τέρμα η μιζέρια των μαθητικών χρόνωνΠοια πολλά πράγματα;
Πέρα από βόλτες και ίσως σεξ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι καμμία γνωριμία που ίσως σε οδηγήσει κάπου επαγγελματικά....τι άλλο;;;;;
Απλώς δεν καταλαβαίνω τι άλλο μπορεί να ψάχνει ένας φοιτητής πέρα από χαβαλε,σεξ ,να περάσει τα μαθήματα του ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και να βρει μια δουλειά της προκοπής...τι άλλο;Ε όχι και έτσι ρε φίλε, γιατί τόσο λίγα πράγματα? Είπαμε ότι τώρα κάνω μια νέα αρχή, τέρμα η μιζέρια των μαθητικών χρόνων
Το χαβαλες έχει πολλά πράγματα μέσα όμως, γκόμενες, βόλτες μέχρι αργά το βράδυ, πολλές γνωριμίες, γήπεδο, πάρτυ, και πολλά ακόμηΑπλώς δεν καταλαβαίνω τι άλλο μπορεί να ψάχνει ένας φοιτητής πέρα από χαβαλε,σεξ ,να περάσει τα μαθήματα του ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και να βρει μια δουλειά της προκοπής...τι άλλο;
Ωραία...αυτό τα καλύπτει αυτά.Το χαβαλες έχει πολλά πράγματα μέσα όμως, γκόμενες, βόλτες μέχρι αργά το βράδυ, πολλές γνωριμίες, γήπεδο, πάρτυ, και πολλά ακόμη
Σε αυτη τη περιπτωση αν σου αρεσει η τυπισσα, κανεις το "κοροιδο" στην αρχη , "σκοραρεις" κατα βουληση και ανα πασα στιγμη τη κανεις.Εγω παντως δεν χανω χρονο, στη 1η συναντηση κανω κινηση και αμα δω οτι δεν γουσταρει δεν υπαρχει 2η συναντηση.Με αυτη τη τακτικη εχω φαει και ακυρα αλλα και αρκετες περιπτωσεις που στη 3η-4η συναντηση "τον εφαγαν"Άλλο αυτό τυπε. Και άλλο να σ λέει η άλλη παμε για σχέση και να σου λέει εξαρχής ότι θα είσαι ο ταξί της υπόθεσης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον έκανες για μεγαλυτερο τυπε ;
Α εσύ αναφέρεσαι στα επαγγελματικά, ε και αυτά μέσα είναι μην ανησυχείς, μ'αρεσει η πληροφορική ούτως η άλλως δε τη διάλεξα για να περάσω κάπου, μ'αρεσει οπότε θα ψάχνομαι και μόνος πέρα από αυτά που παρακολουθώ στη σχολήΩραία...αυτό τα καλύπτει αυτά.
Μένουν οι επαγγελματικές γνωριμίες....αλλιώς αυτά που ζητάς τα ζητάνε όλοι.
Μακάρι ....Δεν χρειάζεται να εκμεταλλευτείς τίποτα!!
απλά θέλει να είσαι κατά καποια εννοια ενεργός
και ολα θα έρθουν μόνα τους,πάντα ετσι γινεται!!
Σε αυτη τη περιπτωση αν σου αρεσει η τυπισσα, κανεις το "κοροιδο" στην αρχη , "σκοραρεις" κατα βουληση και ανα πασα στιγμη τη κανεις.Εγω παντως δεν χανω χρονο, στη 1η συναντηση κανω κινηση και αμα δω οτι δεν γουσταρει δεν υπαρχει 2η συναντηση.Με αυτη τη τακτικη εχω φαει και ακυρα αλλα και αρκετες περιπτωσεις που στη 3η-4η συναντηση "τον εφαγαν"
Συμφωνω σε ολα!!