Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (8 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297
Αυτά στην Αγγλία γίνονται κυρίως.Οι Γερμανοί δεν είναι τέτοια λέσια,κι εδώ στα νησιά ακόμα δεν έχει ακουστεί ποτέ να κάνουν φασαρίες όπως οι Άγγλοι.
Ποια Αγγλία ρε μάν ,για το Οκτωμπερφεστ μιλάω...όλη την λεσιλα τους εκεί την βγάζουν ενώ οι Εγγλέζοι στα νησιά ...βέβαια καλύτερα η φάση των Γερμανών όπου ξεφτιλιζονται εντός της επικράτειας τους παρά η άλλη όπου γίνονται διεθνώς ρεζίλι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297
Μάγκες τις ελλεηνιδες τις έχω κόψει μαχαίρι ... 10+ χρόνια τώρα

Εσείς που τους ρίχνετε και κανενα πουτσο ...
συγκριτικά με Ρωσίδες, Σέρβες, Ρουμανες, Αγγλίδες, Γαλλίδες ...
πουτανες και μη ...

πείτε μου ειλικρινά ... δεν ξυνογαμιουνται ...?
Οι Ελληνίδες είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό...μόνο σε ηλικίες γύρω στα 50 αρχίζουν να στρώνουν είτε επειδή πλέον έχουν εμπειρίες είτε επειδή είναι η τελευταία τους ευκαιρία για σεξ....και πάλι βέβαια δεν είναι για όλους πάρα για κάτι μερακλήδες.:angel::erection:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Νεοελληνική πλεμπα...παρτον έναν και χτύπα τον άλλον ...και για τις γυναίκες το ίδιο ισχύει.
Θέλω να πιστεύω ότι τόσο αυτός όσο και κάτι vibrator δείχνουν στα βίντεο μόνο τα σούργελα.
Όχι πως ο μέσος όρος δεν είναι γτπ, αλλά άμα ήταν όλοι όπως στο βίντεο ας το κλείσουμε το μαγαζί μια ώρα αρχύτερα..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.837
Πόντοι
3.656

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297
Θέλω να πιστεύω ότι τόσο αυτός όσο και κάτι vibrator δείχνουν στα βίντεο μόνο τα σούργελα.
Όχι πως ο μέσος όρος δεν είναι γτπ, αλλά άμα ήταν όλοι όπως στο βίντεο ας το κλείσουμε το μαγαζί μια ώρα αρχύτερα..
Οι νέοι σε αυτήν την ηλικία πάνω κάτω είναι πυροβολημενοι στα μυαλά...μια γενιά χαμένη λόγω ομαδικής αποβλακωσης από τα κινητά και το διαδίκτυο από τόσο μικρή ηλικία.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Πρέπει να έχεις φύγει χρόνια τυπε

Χωρίς να θέλω να ακουστω γέρος η κακός ,οι πιτσιρικάδες 25 και κάτω είναι παρτον έναν και χτυπά τον άλλο.

Το βλέπεις και από το ποσο έχουν πέσει οι βάσεις για τις σχολές με το πέρασμα των χρόνων

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.865
Πόντοι
6.946

Χωρίς να θέλω να ακουστω γέρος η κακός ,οι πιτσιρικάδες 25 και κάτω είναι παρτον έναν και χτυπά τον άλλο.

Το βλέπεις και από το ποσο έχουν πέσει οι βάσεις για τις σχολές με το πέρασμα των χρόνων
Τύπε μου, φιλόλογος δεν είμαι, αλλά τουλάχιστον ξέρω να μιλάω και ορθογραφικά τα καταφέρνω. Οι περισσότεροι από τους νέους σήμερα, τους οποίους ακούω καθημερινά να μιλάνε γύρω μου, ΤΖΑΜΠΑ πήγαν σχολείο, δεν ξέρουν ΟΥΤΕ ΚΑΝ να μιλήσουν πέρα από 30-40 λέξεις και να πούνε μια σωστή πρόταση συντακτικά ώστε να βγαίνει νόημα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.837
Πόντοι
3.656
Οι νέοι σε αυτήν την ηλικία πάνω κάτω είναι πυροβολημενοι στα μυαλά...μια γενιά χαμένη λόγω ομαδικής αποβλακωσης από τα κινητά και το διαδίκτυο από τόσο μικρή ηλικία.

Και όποιος δεν είναι έτσι,περιθωριοποιείται

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297
Τύπε μου, φιλόλογος δεν είμαι, αλλά τουλάχιστον ξέρω να μιλάω και ορθογραφικά τα καταφέρνω. Οι περισσότεροι από τους νέους σήμερα, τους οποίους ακούω καθημερινά να μιλάνε γύρω μου, ΤΖΑΜΠΑ πήγαν σχολείο, δεν ξέρουν ΟΥΤΕ ΚΑΝ να μιλήσουν πέρα από 30-40 λέξεις και να πούνε μια σωστή πρόταση συντακτικά ώστε να βγαίνει νόημα.
To χειροτερο είναι ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν ακόμα και αν έχει ένα πτυχίο στα χέρια του ο σημερινός νέος.... :headbang:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.997
Πόντοι
3.506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.927
Πόντοι
9.297

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.489
Πόντοι
456

Παρακολουθώ μαθήματα σε πανεπιστημίο και έχω τριβή με πιτσιρικαρία. Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν πολλά και αξιόλογα νέα παιδιά που προσπαθούν, κοιτάνε την δουλειά τους και δεν ακούγονται. Εμείς οι μεγαλύτεροι κρίνουμε τους νεότερους από τον θόρυβο που κάνουν οι άμπαλοι και τα ξέκωλα. Όπως είναι γνωστό όμως οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο.

Επίσης η δημόσια παιδεία πάει κατά διαόλου. Πολλοί λίγοι γονείς έχουν την οικονομική επιφάνεια να πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά σε φροντιστήρια. Ειδικά στο λύκειο τα έξοδα είναι δυσθεώρητα. Για αυτό πέφτουν και οι βάσεις και το επίπεδο είναι γενικά χαμηλό. Για να σταθεί ένας νέος στα πόδια του σήμερα θέλει back up, οικονομικό και ηθικό, που λίγες οικογενειες μπορούν να παρέχουν.

Για αυτό δεν φταίνε οι νέοι αλλά η γενιά του sex and the city που είναι πολύ πιο ανώριμη από τη σημερινή νεολαία και έκανε την κοινωνία ρημαδιό. Στους νέους καθρεφτίζονται οι γονείς τους και οι σημερινοί νέοι, αγόρια και κορίτσια, που πάνε μπροστά είναι αυτοί που οι γονείς τους και ιδίως οι γυναίκες δεν επηρεάστηκαν από τα ηλίθια πρότυπα των αρχών του 2000.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Μάγκες τις ελλεηνιδες τις έχω κόψει μαχαίρι ... 10+ χρόνια τώρα

Εσείς που τους ρίχνετε και κανενα πουτσο ...
συγκριτικά με Ρωσίδες, Σέρβες, Ρουμανες, Αγγλίδες, Γαλλίδες ...
πουτανες και μη ...

πείτε μου ειλικρινά ... δεν ξυνογαμιουνται ...?
ειλικρινά...ΟΧΙ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Παρακολουθώ μαθήματα σε πανεπιστημίο και έχω τριβή με πιτσιρικαρία. Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο αλλά υπάρχουν πολλά και αξιόλογα νέα παιδιά που προσπαθούν, κοιτάνε την δουλειά τους και δεν ακούγονται. Εμείς οι μεγαλύτεροι κρίνουμε τους νεότερους από τον θόρυβο που κάνουν οι άμπαλοι και τα ξέκωλα. Όπως είναι γνωστό όμως οι άδειοι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο.

Επίσης η δημόσια παιδεία πάει κατά διαόλου. Πολλοί λίγοι γονείς έχουν την οικονομική επιφάνεια να πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά σε φροντιστήρια. Ειδικά στο λύκειο τα έξοδα είναι δυσθεώρητα. Για αυτό πέφτουν και οι βάσεις και το επίπεδο είναι γενικά χαμηλό. Για να σταθεί ένας νέος στα πόδια του σήμερα θέλει back up, οικονομικό και ηθικό, που λίγες οικογενειες μπορούν να παρέχουν.

Για αυτό δεν φταίνε οι νέοι αλλά η γενιά του sex and the city που είναι πολύ πιο ανώριμη από τη σημερινή νεολαία και έκανε την κοινωνία ρημαδιό. Στους νέους καθρεφτίζονται οι γονείς τους και οι σημερινοί νέοι, αγόρια και κορίτσια, που πάνε μπροστά είναι αυτοί που οι γονείς τους και ιδίως οι γυναίκες δεν επηρεάστηκαν από τα ηλίθια πρότυπα των αρχών του 2000.
Έχεις δίκιο φίλε μου είμαι σίγουρος.

Αλλά πάντα ,όταν είμαστε μεγαλύτεροι βλέπουμε τους τενεκέδες που κάνουν θόρυβο (λόγω μειωμένης επαφής)

Τα τελευταία χρόνια έχω βαρεθεί να βλέπω πιτσιρίκια στο δρόμο με τέρμα τη μουσική στο κινητό, μια μουσική με τελείως χυδαία τραγουδια.

Και αυτό προέρχεται από άνθρωπο που θεωρεί τον εαυτό του πουτανιαρη και χυδαίο.

Όσο για το σχολείο ,κλαιω τους φόρους μου

SO45DOM

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2019
Like
262
Πόντοι
21
Δεν ασχολουμαι με Ελλεεινιδες απο την εποχη του ....Σημιτη ,δηλαδη 1999.Και εχω τα κεφαλια μου ησυχα χαρουμενα και ικανοποιημενα .Επιλεγω 4-5 εκλεκτα κοριτσια η γυναικες μηνιαιως ,γαμαω οπως θελω οποτε θελω οποια θελω χυνω οποτε θελω και η μεγαλη μου χαρα ειναι οταν χυνω ποσο γρηγορα μου αδειαζουν την γωνια και δεν με ρωτανε το κλισε ,τι σκεφτεσαι για μας.Κοστος γυρω στα 300-350 ευρω τον μηνα ,παντα σπιτι μου χωρις πολλα σουρτα φερτα .Τις Ελλειεινιδες τις χρησιμοποιω μονο για παρεα αντε ενα καφε και για να τις ταζω λαγους και πετραχειλια ,παριστανω τον καλοβολο αντρα ,αυτες επειδη ειναι ηλιθιες κατα κανονα τα πιστευουν και τις ξεφτιλιζω εμμεσα με διαφορους τροπους μεχρι να βαρεθω την μια και να αναλαβω την επομενη και φυσικα κανω τον δυσκολο και δεν τις γαμαω .Απαξιω να τις γαμησω. Και ο καιρος περναει ομορφα εδω στην υποσαχαρια αποικια μπανανισταν ελλαδισταν .Ας αναφερω δυο απο αυτες τις προθυμες εργατριες .Μαρινα 60, Αννα Πιπινακη .Υπακουες προθυμες καθαρες, ικανοποιουν την πουτσα μου και τα βιτσια μου μεσα σε λογικα πλαισια .Εχει κι αλλες βεβαια ο μπαχτσες.Αδειαζουν τα κεφαλια μου κι εγω ηρεμος χαρουμενος παω την βολτα μου .Και εις αλλα με υγεια

SO45DOM

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2019
Like
262
Πόντοι
21

Οχι οτι δεν συμφωνω λίγο-πολύ με αυτα που λες,αλλα αν δεν υπήρχαν καθολου ονοματα εκδιδόμενων γυναικων στο ποστ σου
θα συμφωνουσα περισσότερο!! :angel:
Διστασα να τα γραψω τα ονοματα ,πιστεψε με .Αλλα ειπα να γινω πιο συγκεκριμενος .Αλλωστε ,να το πω κι αλλοιως ,δικαιουνται μια επιβραβευση οι συγκεκριμενες ,οπως και καθε αξια εργατρια .Γι αυτο υπαρχει αυτο το σαι αλλωστε

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Δεν ασχολουμαι με Ελλεεινιδες απο την εποχη του ....Σημιτη ,δηλαδη 1999.Και εχω τα κεφαλια μου ησυχα χαρουμενα και ικανοποιημενα .Επιλεγω 4-5 εκλεκτα κοριτσια η γυναικες μηνιαιως ,γαμαω οπως θελω οποτε θελω οποια θελω χυνω οποτε θελω και η μεγαλη μου χαρα ειναι οταν χυνω ποσο γρηγορα μου αδειαζουν την γωνια και δεν με ρωτανε το κλισε ,τι σκεφτεσαι για μας.Κοστος γυρω στα 300-350 ευρω τον μηνα ,παντα σπιτι μου χωρις πολλα σουρτα φερτα .Τις Ελλειεινιδες τις χρησιμοποιω μονο για παρεα αντε ενα καφε και για να τις ταζω λαγους και πετραχειλια ,παριστανω τον καλοβολο αντρα ,αυτες επειδη ειναι ηλιθιες κατα κανονα τα πιστευουν και τις ξεφτιλιζω εμμεσα με διαφορους τροπους μεχρι να βαρεθω την μια και να αναλαβω την επομενη και φυσικα κανω τον δυσκολο και δεν τις γαμαω .Απαξιω να τις γαμησω. Και ο καιρος περναει ομορφα εδω στην υποσαχαρια αποικια μπανανισταν ελλαδισταν .Ας αναφερω δυο απο αυτες τις προθυμες εργατριες .Μαρινα 60, Αννα Πιπινακη .Υπακουες προθυμες καθαρες, ικανοποιουν την πουτσα μου και τα βιτσια μου μεσα σε λογικα πλαισια .Εχει κι αλλες βεβαια ο μπαχτσες.Αδειαζουν τα κεφαλια μου κι εγω ηρεμος χαρουμενος παω την βολτα μου .Και εις αλλα με υγεια
Δλδ συγνωμη τις τρως στη μαπα,βγαινεις, ακους τις παπαριες τους ( και εκεινες τις δικες σου ) και ανεξαρτητα αν ειναι ωραιες δεν τις πηδας ; Ειδικα αν ειναι 35+ ελευθερες,που "σφιγγουν οι κωλοι" για γαμο ειναι σαν να βαρας πεναλντι σε κενο τερμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom