Δεν ασχολουμαι με Ελλεεινιδες απο την εποχη του ....Σημιτη ,δηλαδη 1999.Και εχω τα κεφαλια μου ησυχα χαρουμενα και ικανοποιημενα .Επιλεγω 4-5 εκλεκτα κοριτσια η γυναικες μηνιαιως ,γαμαω οπως θελω οποτε θελω οποια θελω χυνω οποτε θελω και η μεγαλη μου χαρα ειναι οταν χυνω ποσο γρηγορα μου αδειαζουν την γωνια και δεν με ρωτανε το κλισε ,τι σκεφτεσαι για μας.Κοστος γυρω στα 300-350 ευρω τον μηνα ,παντα σπιτι μου χωρις πολλα σουρτα φερτα .Τις Ελλειεινιδες τις χρησιμοποιω μονο για παρεα αντε ενα καφε και για να τις ταζω λαγους και πετραχειλια ,παριστανω τον καλοβολο αντρα ,αυτες επειδη ειναι ηλιθιες κατα κανονα τα πιστευουν και τις ξεφτιλιζω εμμεσα με διαφορους τροπους μεχρι να βαρεθω την μια και να αναλαβω την επομενη και φυσικα κανω τον δυσκολο και δεν τις γαμαω .Απαξιω να τις γαμησω. Και ο καιρος περναει ομορφα εδω στην υποσαχαρια αποικια μπανανισταν ελλαδισταν .Ας αναφερω δυο απο αυτες τις προθυμες εργατριες .Μαρινα 60, Αννα Πιπινακη .Υπακουες προθυμες καθαρες, ικανοποιουν την πουτσα μου και τα βιτσια μου μεσα σε λογικα πλαισια .Εχει κι αλλες βεβαια ο μπαχτσες.Αδειαζουν τα κεφαλια μου κι εγω ηρεμος χαρουμενος παω την βολτα μου .Και εις αλλα με υγεια