Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.837
- Πόντοι
- 3.656
Βλαχοψωνάρες
Άμα τις έλεγαν πάμε για μπουγάτσα με το κάμπριο,να δεις πώς θα πήγαιναν.Με το που έκλεισε η κάμερα,ούτε θα τους έφτυσαν τους τύπους
Εγω απορω τι πινανε ολο το βραδυ; Γαλα και χυμους;Εν τω μεταξύ το βίντεο είναι 6 το πρωί και όλοι φαίνονται λες και είναι έτοιμοι να βγουν τώρα.Εμεις 6 το πρωί στην ηλικία που'μαστε τωρα, θα'μαστε σαν ζόμπι.Πώς περνάν τα χρόνια ρε πούστη...
Εγω απορω τι πινανε ολο το βραδυ; Γαλα και χυμους;
Αντε οι γκομενες ξερουμε δεν πινουν, αλλα οι λεβεντες με χυμο την εβγαλαν μεχρι το πρωι και ειναι τοσο νημφαλιοι;
Η αληθεια θεωρω ειναι καπου στην μεση,στο θεμα αυτο!!
διοτι και τα αμουστακα αγορακια-νεαροι δεν παιζουν νομιζουν οτι ειναι ωραιοι-γαματοι
καθονται και κοιτανε,μονο κοιτανε,τρεμουν την απορριψη
ετσι γκομενα δεν βγαζεις,ποτε δεν εβγαζες!!
θελει και λιγη προσπαθεια!!
μουνι φορα παρτιδα η πρωταγωνίστρια τυπεΓια ποιά ταινία μιλάτε;
η ταινία είναι από τις πλέον μισανδριστικές....μουνι φορα παρτιδα η πρωταγωνίστρια τυπε
Απο τις καλυτερες ελληνικες ταινιες που εχω δει, δειχνει πως ενα μουνι μπορει να τρελανει εναν αβγαλτο κυκλοθυμικο μοναχικο μαλακα.
Οι γκόμενες με εντυπωσιακό ντύσιμο και οι καγκουρισκοι με μπλουζάκι και ίσως βερμούδα και παντόφλα...αν είναι να κάτσουν σε κάποιον με τέτοιο "ντύσιμο" ας κάτσουν σε κάναν παππού με το φανελάκι ...αυτός θα έχει και την σύνταξη να τις δελεάσει .Οι καγκουρισκοι φάγανε Χ και Ψ......Βλαχοψωνάρες
Άμα τις έλεγαν πάμε για μπουγάτσα με το κάμπριο,να δεις πώς θα πήγαιναν.Με το που έκλεισε η κάμερα,ούτε θα τους έφτυσαν τους τύπους
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα;Τί να πιουν κι αυτοί,μια μπύρα και πολύ είναι,λες κι έχουν λεφτά για παραπάνω
Οι άλλες λένε χορεύαμε,τί να χορέψεις μωρή με το χυμό;Είσαι που είσαι ξενέρωτη ως ελλεεινίδα,άμα δεν πιεις και λίγο πώς θα χορέψεις;Αυτό μου τη σπάει στις ελλεεινίδες,αντί να πουν καθόμασταν όλο το βράδυ με το κινητό σαν αγάλματα,λένε άλλα ντ'άλλων
Θα μπορούσες απλά να γράψεις πως η ταινία είναι βασισμένη στη ζωή του dopaμουνι φορα παρτιδα η πρωταγωνίστρια τυπε
Απο τις καλυτερες ελληνικες ταινιες που εχω δει, δειχνει πως ενα μουνι μπορει να τρελανει εναν αβγαλτο κυκλοθυμικο μοναχικο μαλακα.
Τί'ναι αυτό το πράγμα,ούτε πίνουν,ούτε γαμάνε,πώς έχουν καταντήσει έτσι τον κόσμο οι ελλεεινίδες...
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα;
Ότι στη σημερινή κοινωνία δεν υπάρχει μέση κατάσταση και πως από αυτή την ξενέρωτη φάση που περιγράφεις,
εμείς των κεντροβόρειων χωρών περνάμε στο άλλο άκρο με γκόμενες που οι περισσότερες δεν ξέρουν
πότε πρέπει να σταματήσουν να πίνουν με αποτέλεσμα να κυλιόνται στα πεζοδρόμια και να μην ξέρουν αν
έφαγαν και καμιά πούτσα το βράδυ που πέρασε.
Σε λίγες βδομάδες έχουμε Oktoberfest μετά από 2 χρόνια.
Αν δεις τι θα γίνει, παίζει και να προτιμούσες σε κάποια θέματα τις ξενέρωτες ελλεηνίδες...
Toυλάχιστον αυτές εδώ όταν είναι ξεσούρωτες δεν είναι μαλακισμένες όπως οι ελλεηνίδες που είναι 24/7Χίλιες φορές αυτά που βλέπετε εκεί,παρά την ξενέρα εδώ.Να βλέπεις γύρω σου τα ξανθά με τις προσωπάρες και τις κορμάρες,παρά τα κοντοπούτανα εδώ με το υφάκι που παριστάνουν και τις γυναίκες
Τις προάλλες που βλέπαμε το στίβο απ'το Μόναχο,έδειχνε κάτι μουνάκια στις εξέδρες κάτσε καλά.Τί να συγκρίνεις τώρα
Απιστευτο γεγονος!!
εισαι πολυ τυχερος,αξιζει οσο τιποτα αλλο,θα ελεγα!!
απο κορονομετρα τι παιζει ?
Ναι έχω ακούσει για σκηνικά με εμετούς και ουρήσεις στις σκηνές που θα ήταν αδιανόητα εδώ...κατά τα άλλα βέβαια οι Ευρωπαίοι είναι πολιτισμένοι....τρομάρα τους.Ξέρεις ποιο είναι το θέμα;
Ότι στη σημερινή κοινωνία δεν υπάρχει μέση κατάσταση και πως από αυτή την ξενέρωτη φάση που περιγράφεις,
εμείς των κεντροβόρειων χωρών περνάμε στο άλλο άκρο με γκόμενες που οι περισσότερες δεν ξέρουν
πότε πρέπει να σταματήσουν να πίνουν με αποτέλεσμα να κυλιόνται στα πεζοδρόμια και να μην ξέρουν αν
έφαγαν και καμιά πούτσα το βράδυ που πέρασε.
Σε λίγες βδομάδες έχουμε Oktoberfest μετά από 2 χρόνια.
Αν δεις τι θα γίνει, παίζει και να προτιμούσες σε κάποια θέματα τις ξενέρωτες ελλεηνίδες...
Ναι έχω ακούσει για σκηνικά με εμετούς και ουρήσεις στις σκηνές που θα ήταν αδιανόητα εδώ...κατά τα άλλα βέβαια οι Ευρωπαίοι είναι πολιτισμένοι....τρομάρα τους.